minderbob beni gör duy :)
Evinin gadınısın
Türk kahvesi mideyi çalıştırıyo, tokluk etkisi veriyo ayrıca antioksidan.
Sebze çorbası veya mercimek çorbası olabülür.
Yoğurdunu unutma.
Kandırdımmmm yemicemmmm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:
hoşgeldin canım tam motive yerine geldin
hoşgeldın tombullar külübüneeeçıtır olcaz bız çıtırrrrrrrr
puhahahaaaa yemek çin tek bır cumle yetıyır dımı.ahh bu bogaz yokmu bu bogazzzzzzzz
siz tatlı dedıkce benım aklım sütlü tatlıya gıdıyııı ama
düşmüyorum tuzagınızaaaa
send gittin hemen attın ağzınaa
ohh kadırmış seniki
hadi iyi akşamlar kıscem
Arkadasım takip altindasinMadem sporsuz vermişsin kiloları bende seni takip ediyorummmm haberin olaaaaa
regl olmadan ilaç içmekte geciktiriyor canım bildiğim kadarıyla
duş iyi geliyor birde gece yatarken ayağında çorapla uyu sıcak olsun
sabah birbakmışsın dırın dırın dırın dırınnnnteyzenler gelmişşşş
yaş kaç canm senn?
monanın yaştan dolayı metosu hzlı
ama nacizane fikrim spor yapmanı öneririm
sporla diyet süper sonuç veriyor
fırsatını bulunca yap canımYasım 25 iki tane sipam var yani cocuklarım onlar uyuyunca anca öğle uykusunda yapabiliyorum...aksama kocam gelince olmuyo....kosu bandi var bende onla yapıyorum....
sıcak sütün içine tarçın koy iç canımMerhabaaa,
regl olacağım ve canım deli gibi tatlı istiyoooor, akşam yemeğinde 1tabak karnabahar (yağsız tuzsuz) yedim ama tatlı ihtiyacımdan gözüm dönmüştü ki 1,5 dilim tam buğday ekmeği ve bal yerken kendime geldim :)) şimdi aldığım kaloriyi yakmak için deli gibi twister üzerinde dönüp duruyorum hahahhaaa var mı tatlı krizlerine çözüm önerisi olan?
keyifli kilo vermeler kızlar
oyoyoyoyoyyy ben basimi nirelere vuremmmm:84:
gocem elmali kurabiyee istiyi..ben diyet yemek yapmayi dusunurkeneee
önceki hayatımızda kesin kardeştik ozamansennde albümlerine baktığımda çok tanıdık gelmişti siman bana
aynn 40 yıllık tanıdık gibi
ohh iyi yapmışsın kızınla beraber
nevettt o senmisin
zatn hastanede karıştırmışlar beni
kan gurubmda ne annemde ne babamda ne kardeşlerimde var babama benzemesem düşünürdüm üveymiyim diye
ağız kisti dedi doktor büyürse kesiveririz dedi, çok basite aldı ama ben tırstım valla
canım takma kafana,inş mnemsiz bı çıkacaktır.benımde kızımın kulagının arkasında bı şişlik çıktyı bıanda.fındık gıbı.aklım cıktı zaten görünce.gıttık hemen doktora önemsız bı yag bezesiymiş sadece.yınede emın olmak için ultrasonlada bakıldı cok şükür bişe cıkmadı.ama annelık işte hemen kuruyoruz panık oluyoruz...
albüm yaptın sandım hemen açtım sayfanı ama yoookbenmde albüm yapasım geldi ehehe
ama pek kilolu resmm yok çünkü kilo alınca fotoğraf makinasıyla küsüyorum
bi 65 e düşüm zayıf resimlerimi eklerim
şimdi zaten kına reimlerime bakıp iç geçirdim ne kadan zayıfmışım
bende bende, en büyük tutkum foto çekilmekbi ben küsemiyorum foto makinesiyle
zayıf şişko her halimle atlıorum önüne
bekliyoruz senden de albüm
ben de 60a düşeyim yepyeni fotolar ekliyciimmmm
çok güzel hepsi maşallah
10 gün önce çekilmiş olan gayet iyi bence, 69ta çok fazla bir kilo değilki senin için boyun var çünküüüEki Görüntüle 361665 Eki Görüntüle 361662 Eki Görüntüle 361664
burdaki ilk foto saçım açık olanı 10 gün önce çekildim son halim ama yan durduğum için anlaşılmamış
oy oy oy ne çok hayalin varmış öyle, kendimi garip hissettim çünkü benim hiç yokresimlerine baktım canım. maşallah zaten güzelsin. göz renginde çok güzel. ama içinde kalmasın al dene derim. ben mavi değilde lacivertimsi şööle koyu mavi birşey istemişimdir hep. ama hiç araştırmadım. bunu da ölmeden yapılacaklar listesine eklemek lazım.
geçen akşma eşime diyordum. ya benim yapmak istediğim ama fırsat bulamadığım bir sürü şey var. bir listemi yapsam ne:)
mesela ata binmek istiyorum. atla şööle dört nala koşmak. yurtdışına çıkmak. avrupayı mısırı görmek. amerikadaki büyük kanyonu görmek. piramitleri görmek istiyorum. 52 kiloyu tekrar görmek :):):):):) ah ah elimdeyken değerini bilememişim. çok iyi ingilizce öğrenmek ve sonra da fransızca öğrenmek. dans dersi almak
antonia banderas la tanışmak(eşim izin verdi yanaaadan öpecem tanışırsam )kitap yazmak ay yazdıkça aklıma birşeylr geliyor. ne çok hayalim varmış benim
aynen bizde çok zıttız eşimle, beni çekte diyemem çekilmeyi sevmediği gibi çekmeyide sevmiyor gıccıkbende bayılıyorum foto çekilmeye eşimle bu yönden çok zıttız o hiç sevmiyor
zırt dedinde gitmedi demek, dilek senide kandırdı heee duygularınla oynadı umut verdi sanaaaaazırt desem verirmiyim o zamn hemen zırt diyommmm
gitmedi dilek duruyoooooo
tamm kötü espiriydi kabul ediyom
güzel canım ben sana sabahta demiştim 2 yemek kaşığı az diye tabi acıktın demiiii
şebelenklik :44::44:Kızlar bu arada ben hala regl olamadım.
Bugün aspirin falan içtim tık yok.
Ayaklarımı sıcak tutuyorum sıcak suyla duş alıyorum tıııkk yokk.
Şişkinliğim var ama gögüslerim özellikle canım yanıyoooo.
Önerisi olan var mı?
Yapmadığım şebelenklik kalmıcak gene ya.
Ben çıkıyorum akşam gelirim.
Öpüldünüz.
Eki Görüntüle 361749
goruyom,duyuyom seni isyeaan
hahahahah bayıldım buna :)))))
minderbob ben de 75 im ve 1 aydır kilo veremedim hormon tesleri kan falan filan ıvır zıvır testlerde bişey yok,ben de ne3den kilo veremiyorum acaba diye üzülüyodum,demek böyle bir açıklaması var...belki bende de durum aynıdır.peki 1 ayda veremiyoruz da ne kadar zamanda vericez nasıl vericez,ne zaman başlarmış kilo verme? ve bende spor yok denecek kadar azhaftada max 2 kez 1 saat yürüyorum
Eki Görüntüle 361749
goruyom,duyuyom seni isyeaan
hahahahah bayıldım buna :)))))
minderbob ben de 75 im ve 1 aydır kilo veremedim hormon tesleri kan falan filan ıvır zıvır testlerde bişey yok,ben de ne3den kilo veremiyorum acaba diye üzülüyodum,demek böyle bir açıklaması var...belki bende de durum aynıdır.peki 1 ayda veremiyoruz da ne kadar zamanda vericez nasıl vericez,ne zaman başlarmış kilo verme? ve bende spor yok denecek kadar azhaftada max 2 kez 1 saat yürüyorum
canim bi de yag olcumunu yaptir,yag oranin yuksekse koşu aerobik bisiklet yada uzay aleti dediğimiz eliptical önem vermen lazım 1 saat buna ayır.günde iki buçuk lt su içersen ve yediklerine dikkat edersen sonuç alacaksın.ilk bir ay vücudu dürttüğün için sonuç bekleme fazla.yani ilk bir ay zayıflamadım deme.
uyanınca
1 bardak ılık sirkeli su
sabah 08:40
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
yarım küçük domates
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
öğlen 12:00
5 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
1 pkt ayran
ara 15:30
1 elma
ara 17:00
1 bardak süt tarçınlı
akşam 18:30
1 kase çorba
2 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurt
yatarken
1 bardak ılık sirkeli su
artı olarak 2 kupa yeşilçay 2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?