Süper bence
Bi gün yetmez ama devam bakalım.
evet duygularımla oynadı dilek zırt diye gidermiş
önceki hayatımızda kesin kardeştik ozaman
albüm yaptın sandım hemen açtım sayfanı ama yoookkardeşimi görmek tanımak benim hakkım değilmiiiiii
aynen bizde çok zıttız eşimle, beni çekte diyemem çekilmeyi sevmediği gibi çekmeyide sevmiyor gıccık
zırt dedinde gitmedi demek, dilek senide kandırdı heee duygularınla oynadı umut verdi sanaaaaa
süper canımmmuyanınca
1 bardak ılık sirkeli su
sabah 08:40
yarım dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
yarım küçük domates
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
öğlen 12:00
5 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
1 pkt ayran
ara 15:30
1 elma
ara 17:00
1 bardak süt tarçınlı
akşam 18:30
1 kase çorba
2 yemek kaşığı ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurt
yatarken
1 bardak ılık sirkeli su
artı olarak 2 kupa yeşilçay 2 litre su
yorumları bekliyorum, 4 günlük kaçamaktan sonra 3 günde kurtarırmıyım durumu bunun gibi menüyle
türkan sultanımmmMenüm
sabah
1 yumurtayla menemen
2 parça peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
ara
2 kuru kayısı
2 ceviz
öğlen
1 kepçe mercimek çorba
3 kaşık tavuklu mantar
80 gr ton balığı(çorba ve mantarla doymadım yarım saat sonra falan yedim)
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kivi
1 küp şeker büyüklüğünde helva
akşam
1 kase nesfit
2.5 litre su, 2 kupa naneli yeşil çay..
bnm girişim otomatik o yüzden alıtılarımı yapıp 1 saat sonra bile cvp yazabiliryorumya ben okadar alıntı yapıyourum yazıp yayınlayana kadar siteden çıkışım oluyor tekrar şifremle giriyorum bu arada aldığım bütün alıntılar yok oluyor 2 gündür böle olunca menümü yazıp çıkasım geliyor kızlar sizdede bu sorun oluyormu siteden neden çıkışım oluyor
kızz diyetin ilk günleri olmaz böle makarna falnkız sabaha kadar oturdum 5 45 gibi kahvaltı yaptım o satte gidemedim bakkala kocişte nöbetten 7 de çıkacak bekleyemedim çok açıktım
dün 2 tabak makarna yedim hemde akşam 3 kaşık klamış sünnetledim2 gündür makarna krizim var ya ne bahane ama yine kurtarırmı hakim abla süt içem olar mı
oyy yemeğe bak yemeğeeekızlar akşam ki menüm
4yk yoğurdun içinr 1 çk pul biber, 1çk nane koydum 1 dilim ekmekden biraz az içine doğradım
kaşıkladım hap hup hap hup yidimmmmmmcanım hiçbişi istemiyor göbeğim çok şiş patlıyacam halennnn aynıyım
evet duygularımla oynadı dilek zırt diye gidermişeve geldim açtım wcye de gitmiştim tartıya çıktım ne göreyim 69.9 oldum
ağlıcam ben yaa
yarnda çıksam çıksam geçen haftaki kilomda çıkarım 69 dan sonrası zromu gidecek yaaa
albümü zayıflarsam yeni yeni resimler çekilip yapacağım kardeşceğizim
eşim çekmeyi sevmesede zorlan çektiriyorum eheheeh
süper canımmm
konu sensen kurtarısın
saol kısçemGaza gelmiş kısçe menüsü
Diyetlik bişey göremedim ben.
türkan sultanımmm
çingenemmm
menün süperr
çok pişmanım ya dünden beri kafamdan çıkmıyor niye yedim diye
hemde 2 tabak
ben 1 kere yedim 1-2 kaşıktı tadı damağımda kaldııı
2 tabak yesem bende doya doya
ya canım istedi ama yaaaaaaaaa :26::26::26::26:
yarın söz göreceksin kızmaDiyetlik bişey göremedim ben.
.
makarna için pişmanımbnm girişim otomatik o yüzden alıtılarımı yapıp 1 saat sonra bile cvp yazabiliryorum:34
kızz diyetin ilk günleri olmaz böle makarna faln
accık kilo ver sonra yap kaçamak
:
İyi akşamlar kızlar!
Bugünkü menümü veriyorum:
Sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz-Biber-Yeşil çay
Ara:
2 kuru kayısı
Öğle:
4 tavuk nugget(Suyla pişirdim buğulama)
1 bardak ayran-salatalık
Ara:
1 küçük paket meyveli yoğurt
Akşam:
1 küçük kase nesfit
Şu an açım aslında ama bu saatten sonra birşey tırtıklamaya niyetim yok.
aksam menümü eklıyım
19.30;
koca bır tabak salata
buhardaa haşlanmış karnıbahar
sarımsaklı yogurt eşliğinde
21.00
lımonlu yeşilcay
selam kızlar nasılsınız
bugün dolabımda büyük bir temizlik yaptım.2 seneden beri zayıflayınca giyerim dediğim başkasına da vermeye kıyamadığım pantolanlarım ve gömleklerimden nihayet kurtuldum.ben bir zayıflayayım da yenılerını alır bana kocam.aslında şaka bir tarafa kolay kolay vazgecemezdım esyalarımdan zayıflar gıyerdım bır cogunu ama eşimin çalıştığı yerde asistanın evi yanmış kızda daha yeni evli eşyayı bırak canını zor kurtarmışlar dolayısı ile kızın giyecek hiçbir seyı kalmamıs bende onun hıcbır seyı yokken gardırobumda esyaların oyle bır işe yaramasındansa ihtiyacı olan gıysın dedım ve hepsini o kıza vermek için ayırdım.eşim sormuş giyermisin diye oda getır gıyerım hıcbırseyım yok demiş.en azınan çok huzurluyum. bir işe yaradılar.ınsallah bu durum benım motıvasyonumu bozmaz cunku her dıyetten vagecısımde dolaba koşar bunları ıyecegım dıye hırs yapardım.neyse kaçamak yapmamanın verdiği büyük gurur ilemenümü paylaşayım hemen.. .
canim buharda haslanmis karnibahar yazmissin da merak ettim,buharli pisirici ile mi pisirdin?ben de alsam mi diyorum fakirin buharli isiticisi 200 liraymis,ne yapsak ki:26:
ne guzel sevap islemissin canimhic gafaya takmaa,git yarin 2 beden kucuk kiyafet al,tak dolaba
bebeimmm ne yedin akşam diye sordum sanaaaa
bende seni kıscem
sen varya sen beni gaza getirmeyi çok iyi beceriyorsun seviyorum seni kısçem
boşver yavaş gitsin bak bende az az veriyorum ama yaza kadar istediğin kiloya inersin hızlı gittiği zaman kaçamak oldumu hemende geri geliyor yemedende yaşayamayızki ben hiç veremediğim tamamen durduğu zaman çıkarcam hayatımdan cısslarıumarım becerebilirim :26:
valla şifremi kaydetmiştim isimi yazıom şifre otomatik yazılıyor giriş yapıyom alıntım gitmiyor bilmedim kinasıl yaptığımı sorarsan kk girerken şifre kaydedilsinmi ded bilgisayar bende hee dedimçok pişmanım ya dünden beri kafamdan çıkmıyor niye yedim diye
yarın söz göreceksin kızma:18::18::18:
makarna için pişmanımotomatik nasıl yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?