70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aksam menümü eklıyım

19.30;
koca bır tabak salata
buhardaa haşlanmış karnıbahar
sarımsaklı yogurt eşliğinde
21.00
lımonlu yeşilcay

evet duygularımla oynadı dilek zırt diye gidermiş eve geldim açtım wcye de gitmiştim tartıya çıktım ne göreyim 69.9 oldum
ağlıcam ben yaa
yarnda çıksam çıksam geçen haftaki kilomda çıkarım 69 dan sonrası zromu gidecek yaaa
albümü zayıflarsam yeni yeni resimler çekilip yapacağım kardeşceğizim
eşim çekmeyi sevmesede zorlan çektiriyorum eheheeh

süper canımmm
konu sensen kurtarısın
türkan sultanımmm
çingenemmm
menün süperr

bnm girişim otomatik o yüzden alıtılarımı yapıp 1 saat sonra bile cvp yazabiliryorum

kızz diyetin ilk günleri olmaz böle makarna faln
accık kilo ver sonra yap kaçamak
oyy yemeğe bak yemeğeee
ağzım sulandııı

Karnın yan bölgesi için ne tür egzersizler yapılabilir? - UZMANTV
yan yağları olan harunlar için
Karnı eritmek için ayakta ne tür egzersizler yapılabilir? - UZMANTV
kızlar ben bunu yapıyorum ilk günden feci bir ağrım oldu aynı böbrek sancısı gibi kuzenimde yapmıştı sakın ağrıyor diye bırakma dedi 3 günde alışırsın o yağların yandığı anlamına geliyor dedi 10 defa yaptım sadece öncedende yapmıştım cidden fark oluyor yan yağları olan için tafsiye edrim

sen varya sen beni gaza getirmeyi çok iyi beceriyorsun seviyorum seni kısçem
boşver yavaş gitsin bak bende az az veriyorum ama yaza kadar istediğin kiloya inersin hızlı gittiği zaman kaçamak oldumu hemende geri geliyor yemedende yaşayamayızki ben hiç veremediğim tamamen durduğu zaman çıkarcam hayatımdan cıssları umarım becerebilirim :26:

selam kızlar nasılsınız

bugün dolabımda büyük bir temizlik yaptım.2 seneden beri zayıflayınca giyerim dediğim başkasına da vermeye kıyamadığım pantolanlarım ve gömleklerimden nihayet kurtuldum.ben bir zayıflayayım da yenılerını alır bana kocam.aslında şaka bir tarafa kolay kolay vazgecemezdım esyalarımdan zayıflar gıyerdım bır cogunu ama eşimin çalıştığı yerde asistanın evi yanmış kızda daha yeni evli eşyayı bırak canını zor kurtarmışlar dolayısı ile kızın giyecek hiçbir seyı kalmamıs bende onun hıcbır seyı yokken gardırobumda esyaların oyle bır işe yaramasındansa ihtiyacı olan gıysın dedım ve hepsini o kıza vermek için ayırdım.eşim sormuş giyermisin diye oda getır gıyerım hıcbırseyım yok demiş.en azınan çok huzurluyum.bir işe yaradılar.ınsallah bu durum benım motıvasyonumu bozmaz cunku her dıyetten vagecısımde dolaba koşar bunları ıyecegım dıye hırs yapardım.neyse kaçamak yapmamanın verdiği büyük gurur ilemenümü paylaşayım hemen..

sabah
1 yumurta
1 çay kasıgı tereyağ ile sote edılmış uzun sosisin yarısı
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 çavdar ekmeği

ara
yarım avuç sarı leblebi
1 yeşil elma
1 fincan yeşil çay

öğle
1 dilim çavdar ekmeği
4 yk az pirinçli pırasa
1 kase yoğurt

ara
1 fincan nescafe
1 yeşil elma
az sarı leblebi
1 fincan büyülü bohça

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
6 yk zy.yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

1 finan yeşil çay

acaba ekmekler mi fazla oldu.
yorumlarsanız sevınırım.

hemde 2 tabak
ben 1 kere yedim 1-2 kaşıktı tadı damağımda kaldııı
2 tabak yesem bende doya doya
ya canım istedi ama yaaaaaaaaa :26::26::26::26:
çok pişmanım ya dünden beri kafamdan çıkmıyor niye yedim diye

Diyetlik bişey göremedim ben.

.
yarın söz göreceksin kızma:18::18::18:

bnm girişim otomatik o yüzden alıtılarımı yapıp 1 saat sonra bile cvp yazabiliryorum:34

kızz diyetin ilk günleri olmaz böle makarna faln
accık kilo ver sonra yap kaçamak

:
makarna için pişmanım otomatik nasıl yapıyorsun canım

İyi akşamlar kızlar!
Bugünkü menümü veriyorum:

Sabah:

1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz-Biber-Yeşil çay

Ara:

2 kuru kayısı

Öğle:
4 tavuk nugget(Suyla pişirdim buğulama)
1 bardak ayran-salatalık

Ara:
1 küçük paket meyveli yoğurt

Akşam:
1 küçük kase nesfit

Şu an açım aslında ama bu saatten sonra birşey tırtıklamaya niyetim yok.

Akşam nesfit yemişsin ya ondan acıkmışsındır.:26:
Güzel menün ama

aksam menümü eklıyım

19.30;
koca bır tabak salata
buhardaa haşlanmış karnıbahar
sarımsaklı yogurt eşliğinde
21.00
lımonlu yeşilcay

canim buharda haslanmis karnibahar yazmissin da merak ettim,buharli pisirici ile mi pisirdin?ben de alsam mi diyorum fakirin buharli isiticisi 200 liraymis,ne yapsak ki:26:

ne guzel sevap islemissin canimhic gafaya takmaa,git yarin 2 beden kucuk kiyafet al,tak dolaba

canim buharda haslanmis karnibahar yazmissin da merak ettim,buharli pisirici ile mi pisirdin?ben de alsam mi diyorum fakirin buharli isiticisi 200 liraymis,ne yapsak ki:26:

yok canım benım düdüklüde buhar sepetı var.onda pişiriyorum.fissler blue point.ama butun duduklulerde var bu özellık galıba.cok ıyı oluyo buharda pişirmek.suda haslanmıs gıbı su tadı olmuyo

bende seni kıscem
aslında doğru diyon sağlıksız veince hoop diye geri geliyorlar
ama haksızlık bu minem sadece 1 gün kaçamk yaptımm
neyse şimdi feryat etmeyeyim sabhta tartılımde o zamann ağıt yakarım
bakalım umarım cumaya 68 li olurum sende 63 lü cnmcım

çok pişmanım ya dünden beri kafamdan çıkmıyor niye yedim diye

yarın söz göreceksin kızma:18::18::18:

makarna için pişmanım otomatik nasıl yapıyorsun canım
valla şifremi kaydetmiştim isimi yazıom şifre otomatik yazılıyor giriş yapıyom alıntım gitmiyor bilmedim kinasıl yaptığımı sorarsan kk girerken şifre kaydedilsinmi ded bilgisayar bende hee dedim
öyle gitmiyo alıntılarım
ama ppc kapanınca gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…