merhaba bende katılmak istiyorum sizlere sabah tartıldım 71.500 kilom
elçincim şimdi yazabiliyorum biliyorumüstünden çok zamna geçmiş ama...
bende akapunktur yaptırmıştım ünv. sınavı zamanı yani 6 yıl oluyo o zamn 3 ay gibi bi sürede arada verdigim biriki kiloyu alıp tekara vermişligimde oldu 9 kilo civarı verdim oldukcada güzel inceltiyo ve sadece kilo vermeye degil uyku sorunuma omuz agrılarıma falan da iyi gelmşti zaten tek kilo için başlamamıştım biraz stresli bi dönemdi ozamn..velhasıl mutlaka sonuç alıyorsun heleki benim gittigim zaman başka kadınlar falan vardı onlar sporda yapıyodu benden 4 kilo fazla vermişti reflüsüne de ii gelmişti..
ben o kiloyu 1 yıl rahat korudum ama okula gidince yurt ortamı yemek olarak sadece patates ve makarna olunca maalesef geri aldım o yüzden bittikten sonrada en az 2 yıl kiloyu korumak için çok dikkatli olmak gerekiyo çünkü bitince işteh birden açılabiliyo kilo vücuda iyice oturunca ondan sonra zaten yeme alışkanlıgın degişmiş oluyo..
sagol kırazcıgım,hayırlısı olsun dıyorum artık.bu hafta ıyı kılo versemde moralım duzelse barı.yerimseniben
site çok kötü sinirimi bozuyor ne zaman düzelecek acaba ?
öğlen :ton balıklı salata
ikindi:erik yenidünya ve elma yedim bugün ilk defa yeşil çay aldım içebilirim umarım birazdan yapayım akşama da çorba ve salata yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?