70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende anca girebildim siteye... sabah günaydın yazmıştım ve yine kapanmıştı.. inşallah bu son olur... k.kya ulaşamayınca internete bile giremedim... k.k bağımlısı olmuşum... tedavisi yok dediler... sizlerede bulaşmış galiba.. herkesin belirtileri aynı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

günaydın herkeslere
ben ancak dogru dürüst girebiliyorum inşallah sayfam kapanmaz yine zaten kilo bildirimşi zamnı kaç gün netim yoktu dün geldi hoş bende kilo vermemişim ama olsun en azından regl oldum patlamaktan kurtuldum..

yine kesiliyor bağlantı ya... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ayy sonunda gırebıldım yaa,fenalık geldı,kac gundur acılmıyordu.önce gecmısı okudum,hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar desteklerınız ıcın,eşim aradı sonunda ama 1 gun rötarla,ben delirmistim artık,konuscak alım bıle kalmamıstı,biraz tartıstık,herzamankı sacma acıklamalarını yapıyor,ınsanı aptal yerıne koymasından bıktım artık,neyse suan küs gibiyiz,görüsmüyoruz.zaten uzakta bu durum da hıc saglıklı degıl ama napayım,kendınden sogutuyor benı,arasam ne konuscam kı,yada soyledıklerınden hangısıne ınanayım.mutsuz hayatım devam edıyor:çok üzgünüm: diyetım acızık sekteye ugradı,dun annemle yaptıgımız yuruyusten sonra kfc ye gırdık ve menu yedım,sonrada cok pısman oldum,bundan sonra ac karnına yuruyuse cıkmıycam.sabah spor salonuna gıttım yıne 1,5 saat calıstım,oradakı bayanları gorunce ıyıce gaza geldım,bir tanesı 57 kıloymus ,7 kılo olmıs 1 senedır,onu vermeye calısıyormus,ama gorsenız o kadar fıt gozukuyordu kı utandım kendımden,bu hale geldıkten sonra aklım basıma geldıgı ıcın.hedefımı de daha asagı cekmeye karar verdım 36 beden olana kadar zayıflamaya devamhihoyyythihoyyythihoyyyt
( destan ıcın ozur dılıyorum):sm_confused:

elçincim şimdi yazabiliyorum biliyorumüstünden çok zamna geçmiş ama...
bende akapunktur yaptırmıştım ünv. sınavı zamanı yani 6 yıl oluyo o zamn 3 ay gibi bi sürede arada verdigim biriki kiloyu alıp tekara vermişligimde oldu 9 kilo civarı verdim oldukcada güzel inceltiyo ve sadece kilo vermeye degil uyku sorunuma omuz agrılarıma falan da iyi gelmşti zaten tek kilo için başlamamıştım biraz stresli bi dönemdi ozamn..velhasıl mutlaka sonuç alıyorsun heleki benim gittigim zaman başka kadınlar falan vardı onlar sporda yapıyodu benden 4 kilo fazla vermişti reflüsüne de ii gelmişti..
ben o kiloyu 1 yıl rahat korudum ama okula gidince yurt ortamı yemek olarak sadece patates ve makarna olunca maalesef geri aldım o yüzden bittikten sonrada en az 2 yıl kiloyu korumak için çok dikkatli olmak gerekiyo çünkü bitince işteh birden açılabiliyo kilo vücuda iyice oturunca ondan sonra zaten yeme alışkanlıgın degişmiş oluyo..

merhabalar kızlar kaç gündür siteye noldu yaaaa
neysee bakalım hafta sonu çok kaçamak yapamadım ama hala regl olamadım acayip şiştim
umarım hamileyimdir hala bir test felan yaptırmadım hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum
beklemedeyim

merhaba bende katılmak istiyorum sizlere sabah tartıldım 71.500 kilom

aramıza hoşgeldin canım... sitede sorun olmasa daha güzel olacak ama bugünüde atlatacağız inşallah..

kızlarya ben yazıyorum gitmiyor bağlantı kesiliyor ama sonra giriyorum tekrar mesajlarım gitmiş... afalladım ya Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook ne zaman düzelecek bizim sitemiz...senağlama

senağlamasenağlama

sağlıklı beslenmeyi öğretiyor sabrım arttı sinirli değilim tatlı krizim yok inş. bende de reflü var onada ii gelir bakalım istediğim kiloya geleyim korumak içinde yaptırmayı düşünüyorum

burası gerçekten bizim ikinci ailemiz olmuş,şu sitedeki sorun tamamen bitsede bizde rahat rahat paylaşımda bulunsak,sinir oldum ya

herkeside merak ediyorum bi taraftan

loxandra canım yazdıklarını ancak okuyabildim umarım herşey yoluna girer,

sagol kırazcıgım,hayırlısı olsun dıyorum artık.bu hafta ıyı kılo versemde moralım duzelse barı.yerimseniben

site çok kötü sinirimi bozuyor ne zaman düzelecek acaba ?
öğlen :ton balıklı salata
ikindi:erik yenidünya ve elma yedim bugün ilk defa yeşil çay aldım içebilirim umarım birazdan yapayım akşama da çorba ve salata yiyecem

sagol kırazcıgım,hayırlısı olsun dıyorum artık.bu hafta ıyı kılo versemde moralım duzelse barı.yerimseniben

inşallah canım.ben vereceğine inanıyorum,senin moralin iyi olsun yeterki:1hug::1hug::1hug:

evet ya bende deli oldum resmen,meğer ne kadar alışmışız buraya

bu arada minnacım facebooktaki resimlerine baktım,çok güzelsin,oğlunda maşallah çok şekera.sa.sa.s

evet ya bende deli oldum resmen,meğer ne kadar alışmışız buraya

bu arada minnacım facebooktaki resimlerine baktım,çok güzelsin,oğlunda maşallah çok şekera.sa.sa.s
[/QUOTE]

bakan gözlerin güzelliği o canım teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt sorun çözülsede rahatça paylaşım yapsak

bende siteyi bir açıyorum bir kapanıyor... biraz güldüreyim moraliniz yerine gelsin dedim...

aşk-ı mumnu seyredenler çoğunlıkta seyretmeyenlerde dizi hakkında epeyce bilgi sahaibi olacaklar gönderdiğim şemayla ilgili olarak... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
ben çıkıyorum artık akşama görüşürüz kızlar... öpüldüzün byyy.. :1hug::1hug::1hug:

askı memnu semasına bayıldım yaa,:roflol:aksam aksam guldurdun benı,Allah da seni güldürsün bursefacım

bugün bende bir gariplik var,habire acıkıyorum,psikolojik midir nedir.ama tutmalıyım kendimi:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…