70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bayanlarrr uzuuun bir aradan sonra bende rejimime kaldığım yerden devam edeceğimm!!! durmak yok yola devam! çok özledim burayıı!!

whitehall baktım resımlerıne,cok mutlu gorunuyorsun.gittiğin yer de kartpostal gibi,dopıng olmustur sana,ne guzellllla.s

bende çıkıyorum,umarım yarın sorunsuz paylaşımda bulunuruz

ayparçam bi sen varsın,iyi akşamlar canım sana,yarın görüşürüz

slm kızlar aşllah hepınız iyisinir malum kolay görüsemıyoruz kızlar ana sayfasında en uste bı yazı var okuyun sıtemız saldırı almıs ve bu yuzden sorunlar olmus neysekı yavas yavas duzeldı ayyyy ben k.k sız yasayamam neyse cok sukur ıyı ulasabılıyoruz bırbırımıze benım dıyet super bugunkı yedıklerım 2 tane mercımek köftesi cak az erıste kasarlı ama en fazla 5 kasık bır kasede hazır corba içtim ve hepsı bukadar ıyıyım degılmı valla kardesım bır buluz almıs aman allahım bı gıydım ve harıka bır hatlarım olusmus asık oldum kendıme valla bu azımle benı yemek yıkamaz işallah rakamlarımında degıstıgı gunu görecem benden bukadar hepınız öpuldunuz canparelerım benım Şeniz yerimseniben sırnaşık şey

Kizlar ben cumartesi cekildigim iki tane resim koydum albüme isterseniz bakin... o ben sinir oldum 7 kilo verdim son iki ayda halen sisko gibi duruyom ben ne etcem, ayrica felaket tatli krizindeyim birsürü cikolata yedim bugün....
Yediklerim bugün :
Sabah => 1 aktivia 1ELma 1Armut
Öglen => 1 ELma 1 Muz
Aksam => 1 Tabak Sebzecorbasi
Sonrasini sormayin Birsürü cikolata
Ama tam 500 kalori yaktim step yaparak bugün

selam ayparcam
sen tek açıksın yeni girdim bende 2gün yoktum aslında cuma günü en son yazdım
neler olmuş girememişiniz
siteye ben gemliğe görümceme ordanda dün akşam anneme geldim iznikte oturuyo
2 gün bozuldu rejim malesef senin son resimlerini
göremedim ben
nasıl görebiliyoz

benim rejim bugün güzeldi 78 kiloyum ama annemin tartı dijital değil
yani bugün tam 1 hafta oldu 1 kilo verdim iyidir herhalde
bugün yediklerim kepek ekmekli tost domates salatalık şekersiz az sütlü nescafe
arada yarım elma öğlen lahana yemeği iğrenç bişey ama arada yapıyom işte akşam hodan diye bir ot var annem ondan yaptı soğanla kavruluyo yanına 3 kaşık yoğurt bu arada 5 li çay akşam biraz öncede böğütlen çayım ama küçük tarçınlı kek gibi bişey neyse sinir oldum kendime
bu arada iznik çok güzel biryerdir gölün etrafında erkek kardeşimle 1.5 saat yürüdüm hergün yapcam
neyse inşaallah herkes çok çok kilo verir bu hafta

sukur kavusturana guzeller ay daral geldi kac gundur bunaldiydim sizde masallah yazmisiniz oku oku bitmedi burada havalar iyi oldukca gezdik durduk arkadaslarla bu arada arabam arizaliydi sorun yapan parca gelene kadar 2gun gecti onun ardindan ingilizlerin meshur bank holiday tatili hafta sonuna baglaninca tum gezilerim otobus esliginde oldu ama cok enterasan tiplemelerle gecen bir haftaydi hatta bir teyze ile taniistik sehir merkezine kadar babamdan gur pala biyiklari sayesinde amca muhabbeti yaptik meger o amca teyzeymis boyle cok enterasan insanlarla doluydu otobusler aman bu araba isine pek bir alismisiz yurume isi nasil zorladi beni anlatamam KK yoktu bagimli olmusuz kriz gecirdim esimde kufurun alasi ne isterler siteden de saldirdilar yazik degilmi bu kadinlara diye duygulu kocacim benim

gunaydın kızlar..

uuzn zaman oldu gelmeyeli yeni arkadaşlar gelmiş..ben bu sırada biraz kilo alıp biraz verdim ama iştahım çok açık..

elmakrom aldım kızlar..bana kilo verdirmedi ama almamı engelledi sanki..onu alandan beri diyet moduna giremedim bi diyet yapabilsem gidecek kilolar..

herkesler iyidir umarım..

günaydın hanımlar.her zamanki gibi yağmurlu bi samsun sabahı, çok iç karartıcı bi hava var.bütüüüüüüün işler gözümde büyüyo sanki.eşim sinirlerimi bozdu, verdiğim o kadar kiloyu farketmedi ama regl şişliğimde yine kilo aldın deyip durdu. bu hafta bakalım nasıl gidecek. kilo verenleri tebrik ediyorum geç de olsa.görüşürüz kızlar

günaydın kızlar fırtınalı yağmurlu bir güne başladık akşam sporada çıkamadım yağmurdan dolayı 1 patlıcan 3 yaprak sarma yedim üstüne 2 çatal tatlı yedim bütün oklavalar bana klava:klava: 10 gündür ilk defa kaçamak yaptım ama yinede çok rahatsız oldum :bbo: bugün ceza verdim kendime çok az yiycem sabah lahana suyumu içtim evde şimdi yeşil çay içiyorum canım pek bişey istemiyor belki birazdan biraz peynir etimek yerim herkeze kolay gelsin

günaydın günaydın.izmirde bu sabah kapalı zaman zaman yağıyor...
hafta sonu yemek davetlerined olmama rağmen dün akşam tartıda kilomun değişmediğini görmek beni çok mutlu etti:) bakalım cumaya nasıl bi sürpriz yapacak bana:)
herkese kucak dolusu sevgiler

Günaydın kızlar... dün bursada çok rüzgar vardı biraz çarptı, ne yürüyüş yapabildim nede spor... birşeyler yiyip yatmak zorunda kaldım... bugün daha iyiyim... herkeze güzel bir gün diliyorum...

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar izmirde hava kapalı serin offfff sevmiom bu havaları tam yatma havası ama biz çalışıoz :çok üzgünüm:

dünki durumdan kurtulduk gayet güzel giriyorum siteye herkese iyi sabahlar görüşürüz :)))

günaydın fıstıklar,burdada dün akşamdan beri yağmur var,bi türlü akşam yürüyüşlerine başlayamadım

bende evde yapıyorum sporumu,dün akşamda 1 saat bisiklet sürdüm,10 dakikada yer hareketleri yaptım
akşam da sadece 1 kase cacık,ve meyve yedim o kadar

sabah kahvaltımda,2 dilim kepek ekmeği,peynir,marul,biber,domates,salatalık (düzenli kahvaltıya geçtim artık)

yeşil çay içicem şimdi,yine görüşürüz kızlar,öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…