70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm citirlar bugün cok sinirliyim ve daha azimliyim nedenmi esim deli etti cocuklar deli etti bende hirs yaptim zayiflicam.aksam esim dediki ben bisikletin icinde ter revan icindeyim acik kadina benzedin yine eski haline dönecen siska sey dedi birinci golu esim attimbüyük oglum geldi bakdi halime kaynana olucaksin dedi kaynana dedigin agir oturakli osmanli olur dedi siska kaynana olmaz dedi haydaaasabahada kücük sarildi anne sen babaanne olucaksin babaanneler tombul olur cocuklar sarilirken elleri kavusmaz sen zayif babaannemi olcan dedi ya kizlar benim son kullanma tarihimmi gecdi daha 37 yasindayim bunlar beni deli etti

inşallah canımmm

ayyy süpper maşallahhhh devammmmm :)))

Kizlar gecenlerde biri fırında karnibahar yapmıştı. Nasıl oluyo o neler katıyoruz??baska diyet haslama yemekleri bilen varsa paylaşırmisiniz acep....

o pastadan yeme sakın haa

Ayarların bunlar canım.
Kullanıcı Font: Georgia
Kullanıcı Font Renk: Black
Kullanıcı Font Size:2
Kullanıcı Font Bold/Italik: İnce/Düz

Süpersinn
dileğim bende upraşıom neden olmuyo diye kafayı yioyrdum meğer çözüm pro üyelikmiş

bende msjda seçim hevesim kırılmasın dedim hahahah
ay allah günayh yazmasın sevemedim o yemeği sulu sulu ama ne desem yiyeceksin sn

cnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim ( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
inş en kısa zamanda sağlıklı bi beişin olur tatlımcım
süper bi haber
bak kendini boşa üzdün biz dönecek demiştik 25 kg muhabetine bende çok güldüm
[/QUOTE]

tebrik ederim neskuikim hiç artıdada olmamışsın taktire şayan gerçekten
katılıyorum dediklerine
dilekkk sen bizim herşeimizsinn

ayy kızma ama çok güldüm komik geldi
herkafadan bir ses

Kizlar gecenlerde biri fırında karnibahar yapmıştı. Nasıl oluyo o neler katıyoruz??baska diyet haslama yemekleri bilen varsa paylaşırmisiniz acep....
ben yaptım hatta 2 gün boyunca onu yedim çok olduğu için
monarsa arkadaşımız verdi tarifi ben yaptım beğedimm
karnıbararı az haşlıyoruz
soğan az patates doğra istersen havuçta koyabilirsin ben havuçsuz yaptım[
sonra 1 bardak sıcak suda salçayı erit
bunların hepsini karıştır karabiberde ekle
fırına sür 35-40 dk sonra hazır/COLOR]
Aaa gözünaydın daha rahatlarsın artık.

Pro üye olman gerek ordan değiştirebilmen için.
evet yazmışsın dlieğim geçmişten geliyorumda

dün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştirsat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,

kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorumokadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..

sonunda sayfaların hepsini okumayı bitirdim ,valla muhabbet artmış yine kızlar maşallh diyeyim

saolasın cnm valla sende olmasan ben yine bırakmıştım listeyi ama sayende
benim daha henüz tartı alınmadı kociş ilk önce netten falan araştırıp ıdısını dıdısını öğrenip öle alır,bide sanırım netten sipariş verir o da ne zaman gelir bilmem artık şimdilik ben bu listeleri uygulayarak kendimden anlarım zaten göbişten falan biraz daha böyle tartısız idare ediyim ,ama bu gece kocişi biraz daha ikna ediyim tartı konusundaki çabucak alsın kilomu görmek için sabırsızlanıom

senin fotoları görünce aklıma lise yıllarım geldi aynen böleydim valla ama o zamanlarda bende senin gibi 50 lere inmek istiodum bu halinlede fena değilsin ama olsun biraz daha verdinmi daha ii hissedersin kendini cnm inş bende böle olduğum günleri görebilirim

BU İŞ ARTIK DEVLET MESELESİ OLDU AKŞAMA GELİR HALA BANA BAKAR GÜLEREK AMA GÖRÜR BAK İNAT ETTİM VALLAHİ YAŞASIN KK

Dilekcim düşünüyorum da 2 ayda 25 kilo versem yeter yani bana...Bir gün dahi aksatmicam ahanda yazdım buraya kızlar şahitsiniz...Hani şu ödüllerimiz varya yok anam ödül fln
nora senin adına çok sevindim inş hiç bir daha kavganız olmasın diycem ama evliyken bile kavgalar oluosa sevgiliyken hali ile olur takma bu kadar kafana canım seviosa bırakmaz gelir ama tabii sen hatalı değilsen herşeye rağmen hayatı ,anı kaçırma

aynen valla sana katılıyorum, dilek aşırı derecede herkese destek verio ve hırslandırıo gayette yapıcı konuşuo severim böle insanları TOPİĞİN BAŞ LİDERİ OLMALI HERKESE ELİNDEN GELDİĞİNCE CVP YAZIO HELAL OLSUN

HAH ŞİMCİK KIZLAR NAPÇAM BEN :
babam elinde sucuk ,kıyma almış gelmiş akşama tarhana ile ıspanak diodumya sadece ıspanak ve kıyma oldu menüm ama ben kıymayı soğanlı salçalı sulu yemek gibi yapıyorum öyle seviolar bizimkiler ancak ben bu kıymadan ne kadar yicem akıl verin bana :44:

:18:
73 kiloyum sizinlw olmak istiyorum

hoşgeldin canım hiç endişelenme buraya böle bir msj attınya artık burdan çıkman imkansız yazıları okudukça beni daha da ii anlıycaksın çok hırslandırıcı bir yer burası şahsen ben yeni katılan biri olarak şimdiden hırslandım ve bugün başladım SAĞLIKLI YAŞAMA

Yeni Gelen ve kilo vermek isteyen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek(ama istemeyen ekmeği sadece kahvaltıda yiyebilir sorun yok) kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse haftada 1-2kez sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yanındada isterseniz süt için daha faydalı ,3kaşık yoğurt yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon(2-3kaşık) yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve inanın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
GEÇMİŞİN DOMBİLİK ŞİMDİKİNİN ÇITIRCIK TUĞBASI

geçmiş olsun canım
zor çoluk cocukla hastalık
allah acil şifa versin
madem fıtığın var çok dikkatli olmalısın
ters hareketlerden kaçın

gecmis olsun cnm aman dikkatet kendine bel agrisi cok zorben 10 yildir bel fitigini cekerim bir tuttumu wc dahi gidemem tam yatalak olurumdikketet fitiga cevirmesin

kızlar cuma günkü kilo bildirimleri aşağıdaki gibi dilek'in (pucca) özeline yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimlerhadi bakalım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

pucca'nın dikkatine kocaman başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi hafta diliyorum inşallah benim içinde

tuğbaa

Son düzenleme:
YAZINI HEMEN BİR YERE KOPYALAYIP AKLIMA TAKILAN OLDUĞUNDA OKUYORUM CANIM BUNDAN SONRA ,EĞER YİNE SORULARIM OLURSA DESTEK VERECEĞİNİZDEN EMİNİM

sağolun yaaöyle ama ben yıllardır çekiyorum zaten bel ağrısı,her hastaneye gittiğimde krem verip yolluyolarbende hareketlerime dikkat ederim genelde ama nolucakki diyip bi anlık normal bi eğilmeydi şok oldum belim çıt deyince kaldım öyle:18:neyse akılandımya bidaha çökerek eğilicem asla dikkafadan lak diye eğilmem bunuda atlatıcam sabır diyorum allahım şifa versin bana ne diyim..tek üzüldüğüm nokta çocuklar zaten tek olsaydım yat bütün gün dinlen nolcak geçicek nasılsa,ama birsürü ihtiyaçları var görmek zorundayımçok üzüyolar kalk diyip duruyolar ne bilsinler napcam bilmem..allahtan eşim akşam 5te geliyo eve,,ya gece 1de geldiği vardiye olsaydı napardım akşama kadar diyorum
valla oturdum kaldım belimi bi cm kımıldatamıyorum kaldım öyle gene ölümüm pc başında olucak diye espiri yapıyorum kendime allahımyaa ne fena bi acı buu

YAZINI HEMEN BİR YERE KOPYALAYIP AKLIMA TAKILAN OLDUĞUNDA OKUYORUM CANIM BUNDAN SONRA ,EĞER YİNE SORULARIM OLURSA DESTEK VERECEĞİNİZDEN EMİNİM

ne demek canım elbette,,ben artık pek sık uğrayamasamda(malum çocuklar pestilimizi çıkarıyo sağolsunlar büyüdükçe dahada zorlaşıyolarmış anladım:18:),arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar aklına takılan olursa sorarsın,çoğu arkadaş hemen hemen herşeyi öğrendi kilo vermeye dair,zor olmıycak yani

citirlar aksam menüm icin yardim istiyorum.
sabah büyük bir bardak su​
kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi bir yumurta 1kücük paket peynir
ara yok evde degildim​
ögle 2yk pilav 2 yk et sote salata ve bir dilim börek
arada 2 fincan dogadan form cayi​
aksama ne yiyecegimi bilemiyorum
bugün 30 dakika eliptik yaptim simdilik regl oldum cok sancim var​
aksama fikir verin banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…