Sen yeter ki iste canım İzmir dönüşü bizzat ilgileneceğim.
Dayanamayıp Erzurum'a gelipte saçını yolabilirim.
Anaaaaa deli çikoo neler yazmışş
Anacım senin içinde varmış zayıflamak accık gaz katmışım ben.
Sağlıklı beslenmeyi çok çabuk çözdün zaten sen
Hedefe ulaşsam da bırakmayı düşünmüyorum canım.
İnşaallah beraber hedeflerimize varırız
Selam canımcım.
İyidir seni sormalı?
Kızlar iyiki sizleri tanımışım iyiki bu topiği bulmuşum
saolun hepinizi çok seviyorum
ilk geldiğimden buyana bu topiğe çizelge tutmuştum
sizlerle paylaşmak istedim
yeni gelen kısçelerde en azından veremiyoruz diye morallerini bozmazlar
bende ocakda buraya yeni katılanlar arasındaydım malum
burdaki kısçelerle birlikte çok güzel bir dayanışmayla kilo verebildim
KİLO ÇİZELGEM
Başlangıç 74
06.01.2012 73.6
13.01.2012 72.2
20.01.2012 70.6
27.01.2012 69.1
03.02.2012 68.5
10.02.2012 67.5
17.02.2012 67
24.02.2012 66.3
02.03.2012 65.8
Pimi elinde patlayan bomba gibi sanırım.
Regl oldum dün şişlik var hala bakalım yarın ne görcez.
Bende 4 ayın sonunda artık oldum..
3.gün bugun dunyalar benım oldu yaa...
dediğin ayarları yaptım dileim yazı rengim değişmişmi bakalım
o pastadan yeme sakın haaDünya kadınlar gününüz kutlu olsun hemcinslerimmmm
dün akşam bir güzel spor yaptım
25 dk tempolu koşu
25 dk uzay aleti
25 dk bisiklet :118:
hiç ayrılmak istemedim spor salonundan,ama bugün eşim arkadaşını çağırmış eve..spordan sonra eve gittim karnıyarık yaptım,bir de yaş pasta
dileğim bende upraşıom neden olmuyo diye kafayı yioyrdum meğer çözüm pro üyelikmişAyarların bunlar canım.
Kullanıcı Font: Georgia
Kullanıcı Font Renk: Black
Kullanıcı Font Size:2
Kullanıcı Font Bold/Italik: İnce/Düz
Süpersinn
bende msjda seçim hevesim kırılmasın dedim hahahah
canım bizim gibi her yorumda değiştirebilirsin prolu olanlar şanslı uğraşmıyorlar
evet çıtır lafına sinir oldu onu anladım
evet bende göbüşün küçüldüğünü hissettim ve çektim fotoyu
ay batırık sevilmezmi yaaa masa hazır bile turşular, salatalar, nasıl engel olcam kendime bilmem
keşke sevmeseydim böyle kıvranmazdım işte
inş en kısa zamanda sağlıklı bi beişin olur tatlımcımcnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
süper bi haberBEBEİİŞLEEER GÜZEL BİR HABERİM VAAAR !!
Dün akşam benim ki mesaj atmış aşağıdayım gelir misin diye....Bana kocamaaan bir ayı almış bugün için
AAAyy bi barıştık bi barıştıık sormayın beni resmen tekrar aşık etti kendisine...Yanlız şöyle bir durum var 2 ay ankara dışında olacak bu pazar gidiyor...direk ne düşündüm biliyor musunuz...ay git sen git de döndüğünde bak bu kız ne olmuş ahaha
Çok mutluyum yaa bildiğiniz gibi değil, ayrıca yarın cumaaa çok heyecanlıyım...dün akşam biraz kaçırdım aslında birkaç cıss attım ağzıma hani hiç vermemiş de olsam dert değil...Barıştık ya, o kadar moralliyim ki..O 2 ay sonra geldiğinde kafayı yiyecek
Valla en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım buraya geldim direk, sizler napıorsunuz , nasıl özlüyor insan burayı yaaa ...
ay çok mutluyum halay çekicem tutmayın beni
tebrik ederim neskuikim hiç artıdada olmamışsın taktire şayan gerçektenKızlar iyiki sizleri tanımışım iyiki bu topiği bulmuşum
saolun hepinizi çok seviyorum
ilk geldiğimden buyana bu topiğe çizelge tutmuştum
sizlerle paylaşmak istedim
yeni gelen kısçelerde en azından veremiyoruz diye morallerini bozmazlar
bende ocakda buraya yeni katılanlar arasındaydım malum
burdaki kısçelerle birlikte çok güzel bir dayanışmayla kilo verebildim
KİLO ÇİZELGEM
Başlangıç 74
06.01.2012 73.6
13.01.2012 72.2
20.01.2012 70.6
27.01.2012 69.1
03.02.2012 68.5
10.02.2012 67.5
17.02.2012 67
24.02.2012 66.3
02.03.2012 65.8
katılıyorum dediklerine
Seni sevmeyen kalın çubuk olsun inşallahhhhhhhhhh
sen hepimizin en büyük destekçisi oldun canım
senden Allah razı olsun
ilk başlarda girdiğimde desteğini görmesem gaza getirmelerini hele hele de bir hedefinin olup motive edişlerini
görmesem belkide sıkılıp giderdim
çok güzel bir insansın
inşallah zayıflarsanda 2 aydan sonrada
bu topikten ayrılmaz ve insanlara yardımcı olur ve dua alırsın canım
sennniiiiiiii yirimmmmmmm ben yirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm citirlar bugün cok sinirliyim ve daha azimliyim nedenmi esim deli etti cocuklar deli etti bende hirs yaptim zayiflicam.aksam esim dediki ben bisikletin icinde ter revan icindeyim acik kadina benzedin yine eski haline dönecen siska sey dedi birinci golu esim attimbüyük oglum geldi bakdi halime kaynana olucaksin dedi kaynana dedigin agir oturakli osmanli olur dedi siska kaynana olmaz dedi haydaaa sabahada kücük sarildi anne sen babaanne olucaksin babaanneler tombul olur cocuklar sarilirken elleri kavusmaz sen zayif babaannemi olcan dedi ya kizlar benim son kullanma tarihimmi gecdi daha 37 yasindayim bunlar beni deli etti
ben yaptım hatta 2 gün boyunca onu yedim çok olduğu içinKizlar gecenlerde biri fırında karnibahar yapmıştı. Nasıl oluyo o neler katıyoruz??baska diyet haslama yemekleri bilen varsa paylaşırmisiniz acep....
evet yazmışsın dlieğim geçmişten geliyorumdaAaa gözünaydın daha rahatlarsın artık.
Pro üye olman gerek ordan değiştirebilmen için.
saolasın cnm valla sende olmasan ben yine bırakmıştım listeyi ama sayendeSen destek istedikce burdan desteği görürsün canım zaten.
Yarın tartılma günümüz sabah wc e çıktıktan sonra cıbıl cıbıl tartılıyoruz.
Bildirim yapıyoruz.
Liste hazırlıyorum c.tesi kim kaç kilo vermiş vs.
Daha da hırslanırsın listeyi görünce
senin fotoları görünce aklıma lise yıllarım geldi aynen böleydim valla ama o zamanlarda bende senin gibi 50 lere inmek istiodum bu halinlede fena değilsin ama olsun biraz daha verdinmi daha ii hissedersin kendini cnm inş bende böle olduğum günleri görebilirimgünaydın kısçeler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
sabah eşime dedim günün kutlu olsun
her ay bigün var nasıl yetişcem anlamadımki diyor
teli değiştirdim bende kılıf al hadi hediyeden sayayım dedim
hep ben alıyorum senden bihediye görmüyorum diyor
ama bu kadınlar günüüüüü dedim, bizim günümüz
sabah nedense göbüşümü küçülmüş hissettim hemen foto çektim
sizlede paylaşayım
saç baş dağınık süslenmeden önceydi kusuruma bakmazsınız sanırımKAZEN
Eki Görüntüle 362931 Eki Görüntüle 362932 Eki Görüntüle 362933
hepimizxin yaşadığı şeyler
benm kocişte hep busefer sn diyorsun diyodu şimdi kilo verdiğimi gözleriyle görüyor sennde ispat edeceksin bence ona
kocişlerle iddaya girilmiş
inş kazanırsın iddayı canım
nora senin adına çok sevindim inş hiç bir daha kavganız olmasın diycem ama evliyken bile kavgalar oluosa sevgiliyken hali ile olur takma bu kadar kafana canım seviosa bırakmaz gelir ama tabii sen hatalı değilsenDilekcim düşünüyorum da 2 ayda 25 kilo versem yeter yani bana...Bir gün dahi aksatmicam ahanda yazdım buraya kızlar şahitsiniz...Hani şu ödüllerimiz varya yok anam ödül fln
Seni sevmeyen kalın çubuk olsun inşallahhhhhhhhhh
sen hepimizin en büyük destekçisi oldun canım
senden Allah razı olsun
ilk başlarda girdiğimde desteğini görmesem gaza getirmelerini hele hele de bir hedefinin olup motive edişlerini
görmesem belkide sıkılıp giderdim
çok güzel bir insansın
inşallah zayıflarsanda 2 aydan sonrada
bu topikten ayrılmaz ve insanlara yardımcı olur ve dua alırsın canım
sennniiiiiiii yirimmmmmmm ben yirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:18:
73 kiloyum sizinlw olmak istiyorum
geçmiş olsun canımdün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın ,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştir sat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,
kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorum okadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..
gecmis olsun cnm aman dikkatet kendine bel agrisi cok zordün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın ,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştir sat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,
kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorum okadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..
YAZINI HEMEN BİR YERE KOPYALAYIP AKLIMA TAKILAN OLDUĞUNDA OKUYORUM CANIM BUNDAN SONRA ,EĞER YİNE SORULARIM OLURSA DESTEK VERECEĞİNİZDEN EMİNİMYeni Gelen ve kilo vermek isteyen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek(ama istemeyen ekmeği sadece kahvaltıda yiyebilir sorun yok) kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse haftada 1-2kez sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yanındada isterseniz süt için daha faydalı ,3kaşık yoğurt yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon(2-3kaşık) yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve inanın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
GEÇMİŞİN DOMBİLİK ŞİMDİKİNİN ÇITIRCIK TUĞBASI
YAZINI HEMEN BİR YERE KOPYALAYIP AKLIMA TAKILAN OLDUĞUNDA OKUYORUM CANIM BUNDAN SONRA ,EĞER YİNE SORULARIM OLURSA DESTEK VERECEĞİNİZDEN EMİNİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?