Tuğbikkk yazılarınn olmuşşşşşşş.
1.5 litrelik sürahim var sabah işe geldiğimde dolduruyorum öglene kadar 1 öğlenden sonra da 1 tane bitiriyorum.
Eve gidince de 2-3 bardak içersem işte.
Yesemde çok fazla kilo almamamın sebebi bu da olabilir.
Spor spor spor diyorum toto için
Hoş ben totoyu severim bi bayanda hoş duruyo bence.
benim koşu bandında vardı ondan bir iki gün heveslenip yapmıştım sonra onuda attım sıkılıpHepsiburada da falan var canım arkadaş göndermiş bana.:119:
Dün biraz yaptım bel için süper çalıştırıyor belli yani.
Bu akşam 10 dakka faln yapmayı düşünüyorum.
cnmm çok saoll yaaa ben başka yerlerde arıyommm bunu çok saol bebebm ee diğeri için bişi dememişsin bu hafta denememi olcek takıma alcanmı ???Regl oldum dün o yüzden çok susadım yoksa normalde 3 litre falan içiyorum.
Ah ballı gaymakkkk
Ayarların bunlar canım.
Kullanıcı Font: Georgia
Kullanıcı Font Renk: Black
Kullanıcı Font Size:2
Kullanıcı Font Bold/Italik: İnce/Düz
Bunları değiştircen
Toton göze batıyo bi canım geri kalan normal yani
Günydın çiko canvarım. 4.5 litre suyu her zaman içmiyorum regl zamanı çok susuyorum o yzden fazlası zarar biliom.
Süpersinn
Tuğbikkk yazılarınn olmuşşşşşşş.
selam kızlar nasılsınız...
08/03/1999 yılında sınıftayken arkadaşımın yaptığı bir şakaya güldüğüm için din hocam kitapla yüzüme vurmuştu.o yüzden bu günü hiç ama hiç sevmiyorum hep o günü hatırlıyorum lise hayatıma ait en kötü günüm bugündür.sakin bir yapıya sahibim kımseyi değil azarlamak beddua bile etmemişimdir din hocam haricinde.allah onu bıldıgı gıbı yapsın.böyle önemli bir günü bu şekilde bana hatırlattığı için yüce rabbim onuda aynı şekilde cezalandırsın....
bende oraki yazı rengini seçtim ama olmadıProfilim e tıklayınca kendi sayfanda renk, yazı tipi seçebilirsin canım bi daha değiştirmene gerek kalmıyor.
İyi akşamlarr.
yedim canımo kdr yapmış annen ben olsam bol salata madem küçükmüş 1 tane lahmacun ohh şöyle maydonoz limonlu yerdim..bildirim için son gün değil ..
yarın telafi edersin canım afiyet olsun..
bundan 3 sene evvel nöbet çıkışı uykusuzum ..saat 8 civarı eşim almaya gelcek..
neyse çıktım binanın önüne eşim geldim deyince ama o da ne biim arabaya başka bi kadın biniyo hemide ön tarafa..
o uykulu gözlerim nası börtledi..
noluyo ya dedim kafamda bi sürü senaryolar saniyeler içinde..
meğer kadın yanlış arabanın kapısını tutmuş..hatta içeri girdi tam oturcakken kadınında uykusu açılmış..
herkes bi şaşkın tabi..
neyse kadın benden bi 10 yaş kdr büyük görünüyordu ve benim kdr gözel değildi..
yoksa ortalığı yıkardım..
sabah 8:50
1 dilim ekmek
domates, salatalık
3 küp şeker kadar beyaz peynir
3 çatal krempeynir
3 dilim salam
öğlen 12:00
yarım kase çorba
yoğurt
ara 14:30
1 elma
ara 16:30
1 avuç çekirdek badem karışımı, çekirdek daha çoktu
akşam 19:00
salata, yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yemek kaşığı et sote
2 kupa yeşilçay bolca 2 litrede su
gelsiiiin yorumlaaaaariyi şeyler deyin haaa küserim
selam kızlar bugünki menüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim ç.ekmeği
3-4 parça peynir
1 tk bal
1 tk nutella
14.00 öğlen
yarım çorba
yarım sebze
3 kş yoğurt
1 dilim ç.ekmeği
17.00 1 elma
17.30 6-7 badem
19.00 akşam
2 kş sebze, 4 kş yoğurdun içine 1çk pul biber,1çk nane, yarım dilim ekmek doğradım favorim oldu
dünde böle yemiştim sabah şişkinliğim kayboldu biraz
2 lt su 2 rezene
dene canım umarım menun kalırsınbende deneyim sagol canimbende head&shouders kulaniyorum ama son zamanlarda icinimi degistirdiler ne memnun degilim
evet canım o eski halimden eser oyok şimdisagol tatlimama cok güzel yakalamissin valla cok hos durmus gözün planlasan cikmaz eski resimlerde de fazla göstermiyorsun tatlim ama güzelde giyiniyorsun yakistiriyorsun
sen böyle yazınca duygulandımsonuçta ayda 1-2 kez gidiyorsundur annene bişicik olmak 1 tane yemekle ardında yoğurt tüketirsin olur biter
anneni kırmamışsındır inşallah
keşke benim annemde hayatta olsaydıda 4 tane yirdim lahmacun valla ye dedikçe yerdim
tabi hergün değel
hoşgeldin keşke birden spora yüklenmeseydin günde yarım saat yürüyüşten başlayıp gün gün aarttırman daha iyi olur diye düşünüyorumevvelki gün çok azıttım... dün yine yeni bir diyete başladım... devlete ve millete hayırlı olsun!.. :) 1,5 yıl önce alıp da 8-10 kere kullandığım koşu bandımı da aktif olarak kullanmayı düşünüyordum ki, dün 1 saat yürüyüş yaptım, 1 saat de pilates, öncesinde de çarşıda işim vardı zaten, birkaç saat de o zaman yürümüştüm. sonuç bugün sol ayağımın dış kısmının kemiklerinde müthiş bir ağrı var basamıyorum üstüneyoksa bugün yine 1 saat koşu bandında yürümeyi düşünüyordum, kaldı malesef...bakalım , gelişmeleri yine bildireceğim inşallah...
bugün akşam yemeğinde eskisine göre çooook az yediğim için eşime ' önceden olsa bunlarla doymazdım tıkandım bile daha bitmeden' dedim, napıyon içerde gizli gizli yiyormusun anlamadım gitti diyor
allahım yaaa
dedim destek olacağına ettiğin lafa bak, kıskanıyormusun nedir dedim niye kıskanacamki diyor, çıtır olcam çıtır dedim
evli barklı kadınsın ne çıtırı diyor
gıccık etti beni akşam akşam
ama biliyom kıskanıyor
benimde deli gibi deli gibi alışveriş yapasın var monamkızlarrr acaip alışveriş yapasım varrrr
yarın sabahtan çıkmayı düşünüyorum evden
yarının yemeklerini falan da yaptım
akşam eşim gelmeden önce gelirimmm
bir de 8 mart yarın indirim vardır heryerde
pantolan etek tarzı şeyler almam büyük ihitmal
üst falan bakarım kozmetik bir de
eşime ne aldın bana kadınlar gününde dedimmm
aynenböyle baktıııı.. bi kadınlar günümüz eksikti
bitirdin beni dedi iyi o zaman ben de yarın kendim takılırım dedimmm
aminnniyi geceler güzeller,
hala vücudum dökülüyor
bugün erken yatayım dedim
ama yattığım yerden sizi okuyorum ayrılamadım birtürlü
rüyanızda çıtır olduğunuz günleri görün emiii
evli olanların kocaları bikez daha aşık olsun
peşlerinde deli divane olsun
öpüldünüz
günaydın canım evet sebebi belli hepimizin kabusu reglGünaydınnnn,
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsunnn
Regl oldum ben de erkenden, daha 3-4 gün vardı, ağrıdan ölüyorum şimdi ama ilk kez şişmedim regl öncesi.
Yarın tartıda göreceğiz gerçi şişip şişmediğimi+500 çıkarsam üzülmeme gerek yok en azından, sebebi belli.
Bugün ne yesem bilemiyorummmm, kuru kayısımı yerken menü düşüneyimmm, cumadan önce hafif şeyler yemek lazımmmmm
bende biliyorum bunu dilekcimSüperMantarlı yımırta nasıl oliy bu arada?
Sabah:
Salamlı, peynirli tost,
5 i 1 yerde
Ara:
1 kuru incir
Öğlen:
6 yk Pırasa,
3 yk yoğurt,
Salata
Ara:
1 fincan Türk kahvesi,
3 tane tahıllı etiform bisküvi
Akşam:
2 yk bezelye,
2 yk yoğurt,
Salata,
5 tane ufak sarı tombul biberlerden
Ara:
2 tane limonlu etiform,
Şekersiz çay
1 kupa 5 i 1 yerde çayı,
1 kupa kiraz saplı çay,
1 kupa çilekli form çayı,
4.5 litre su ( Evet içime aygır kaçtı)
günaydın bebeğimGünaydınn kızlarrrrr.
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..:119:
Hepimize güzel, mutlu bir gün olsun...
Yarın tartı günü unutmayınnn bugün ona göre yiyinn.
oo süpermiş sizin şirketkızlarrrr günaydınnnnnnn DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN !!!!!
ayy sabahh işyerine masama geldimm bide ne görimmmasamda mor menekşeee şirketimiz bütün bayanlara menekşe almış ve biz gelmeden masamıza koymuşş ayy görüncee çok mutlu oldummm
hepimizxin yaşadığı şeylerkıskanma durumları başlamış o zaman desene ohhh çokk iyi oluo bu erkeklere hiç sinir olma boşver en güzel dönem başlamış sende
AMİİİİİNNNNNNNNNN
dilekçim akşam kocişe dedim ben bugün kk dan hırs yaptım ve bu sefer senin için değil kendim için diyete başladım dedim bak görürsün vericem kiloları bu sferki başka diom benimki karşıma geçmiş kahkahalar atıo ben çok duydummmmmm bu lafları dio ondan sonra iş inada bindi tamam dedim iddiaya girelim ben zayıflarsam istediğim elbiseyi alıcaksın bana o da sen zayıfla ben sana bütün güzel kıyafetleri alıcam söz dedi ,bu arada ama bana tartı alman gerek dedim nolur al die yalvardım biizmkide ya bırakırsan diyeti boşuna alamyalım falan dedi ,yok dedim söz bırakmıcam o tartı olunca dahada iyi olcak dedim tmm onuda alıcam sana eğer bir yapmazsan diyeti onun parasını ödetirim sana (işin şakası tabi para ödetmek kızdırmak için dio bana) CİDDEN BU OLAY BANA DAHA DA CESARET VERDİ VE BU SABAH BAŞLADIMMMM SAĞLIKLI YAŞAMA
evett bugünkü menüm şöyle eğer hatalarım varsa ve ölçü konusundada bana bilgiler verebilirsiniz çok sevinirim
SABAH (7:15)
domates,salatalık,biber,kk peynir,1dilim ekmek,1 küçük bardak çay
ARA (10:00)
şekerli türk kahvesi,2 tane ceviz
ÖĞLEN (13:00)
ıspanak,ısırgan otu ile yapılmış kabak köftesinin içine ne konursa o tarzda teflon tavada 1 kaşık zeytinyağ ile kızartılarak elimin yarısı büyüklüğünde 2 tane yesemmi yanınada bir kase yoğurt
ARA (16:00)
2tane ceviz
AKŞAM (18:00)
tarhana çorbası,ıspanak yemeği,yoğurt,1dilim ekmek
ARA (20:00)
belki yarım salatalık ,(aklıma gelmezse burayı atlayıp hemen uyuyabilirim )
bu arada sabah kepek ekmeğim yoktu normal 1 dilim ekmek yedim bişi olmaz herhalde ama geldi şimdi ekmeğim akşama ondan yerim
bide şimdi benim şöle bir sorum olucak eşim vardiyalı çalıştığı zamanlarda 4-12 olduğu günlerde gece geç yattığımız için ,sabah 12de falan kalkıyoruz ve eşiminde geç kalkınca kahvaltı yapma özelliği yoktur o 1 haftalık süreçte napçam bennn:44::44::44:
kocişlerle iddaya girilmişanladım canım sağol deniyelim bakalım ne pişirsem diye düşünmek diyet yapmaktan daha zor zaten...
hadi bakalım hayırlısı bu kocaların hepsi aynı.hem zayıf kadın isterler hem zayıflamaya kalkınca paniğe kapılırlar tabi etraftan gelecek iltifatlar kara kara düşündürüyor onları.geçen gün üst komşumun beni tanıyamadığını çok zayıflamışsınız dediğini söyledim(komşum beni en son hamileyken ve ben 87 kiloyken görmüştü)benim koca da ben her gün görüyorum ya ondan farketmiyorum heralde demez mi!!!çıldırttı beni.ama sonra itiraf etti.biz de iddiaya girdik eşimle .benim hedefim 62 mayısa kadar.kociş 6 ay içinde 5 li rakamlara düşemeyeceğimi düşersem 1000 lira vereceğini söyledi!!ben de kabul ettim tabi.düşemezsem 1000 lirayı ben vercem!!meğer bu sebepten zayıflamam ile ilgili yorum yapmıyormuş ucunda 1000 lira varmış!!ama ben inanmıyorum büyük ihtimalle o bana parayı vermemenin bir yolunu zaten bulacaktır.onun derdi benim gerçekten farekedilir derecede zayıflıyor olmam.
spor metabolizmayı çalıştırdığı için kilo vermek kolaylaşıyor.ben de elimden geldiğince bisiklete biniyorum daha bir hırslanıyor insan spor yaparken..
ne güzelllkızlaaaaaaaaaaar işyerine geldim daha paltomu çıkarırken biri geldi elinde çiçekle. memursen tüm bayanlara çiçek dağıtıyormuş. ay çok mutlu oldumbana her sabah biri böyle çiçek getirsin tüm gün böyle gezerim :86::86::86:
he he sabah sabah mutlu oldum ya HEPİNİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIIIIIIIIM
bend yazı rengimi herpten değişsin istedim yapamadımdileekk ben yazıyı yapamadım yaaaa( ordakilerin hepsini düzelttim ama buradaki yazım değişmiyoo ((
bide beni yarın listeye alcanmmı yoksa 1 hafta yine deneme haftasımı olucak ??
benmkide 2010 da doğum günümde orkide aldı hep yaşıyor belli aylarda çiçek açıyor aylarca kalıyor çok güzel bişeayyy seninkinin yaklaşımıda ilginç heee benimkisi en son geçen doğum günümde aldı oda koca saksı içinde sümbül almış :)) şimdi balkonda ama son hali ne bilmiyom :))
ayrıca allah o günleri yaşatmasın inşallah ...
süperrr beğendim gobiş dahada küçülmüş sankimgünaydın kısçeler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
sabah eşime dedim günün kutlu olsun
her ay bigün var nasıl yetişcem anlamadımki diyor
teli değiştirdim bende kılıf al hadi hediyeden sayayım dedim
hep ben alıyorum senden bihediye görmüyorum diyor
ama bu kadınlar günüüüüü dedim, bizim günümüz
sabah nedense göbüşümü küçülmüş hissettim hemen foto çektim
sizlede paylaşayım
saç baş dağınık süslenmeden önceydi kusuruma bakmazsınız sanırım
Eki Görüntüle 362931 Eki Görüntüle 362932 Eki Görüntüle 362933
ay batırığı hiç sevmiyorum ben sizin oralı olmdığım içinben bugün yine anaokulundayım
galiba buraya geldiğim günü değiştircem
tartılma öncesi çok fena oluyor yaaa
batırık yapılcakmış okulda hemşerilerim bilir
kadınlar gününe özel
baklavada varmış
biraz önce memur dedi hocam sen zayıfladınmı
biraz dedim
diyetmi yapıyorsun dedi
yooo dikkat ediyorum ekmeği ve şekeri kestim dedim
bugün bozacaksınız batırık ve baklava var dedi
nasıl durcam yemeden yaaa
öplen yemeğine yapılcak allahtan
batırığın içeriğini anlatayım bilmeyenlere
yerfıstığı, ince bulgur, maydanoz, dometes gibi salata malzemeleri, haşlanmış lahana, marul
canlandıramadınız demi kafanızda, kısırın sulusunu düşünün, üzerine haşlanmış lahana marul doğranmış narekşili falan
ben çok severim yaaaağlamak istiyorum, çok fazla şişiriyor
hemen foto ekleyeyim
Eki Görüntüle 362934
sevindim canımmmmmbende oraki yazı rengini seçtim ama olmadı
ama ama bende sizin gbbi renkli renkli yazmak istiyorum
pembiş pmbiş olsun yazım
yedim canım
1 tane kesmedi ama kestirmek zorunda kaldım
dene canım umarım menun kalırsın
evet canım o eski halimden eser oyok şimdi
ama az kaldı
sağol tatlım beğendiğin içn
sen böyle yazınca duygulandım
yedim canım 1 tan kırmadım annemi
hoşgeldin keşke birden spora yüklenmeseydin günde yarım saat yürüyüşten başlayıp gün gün aarttırman daha iyi olur diye düşünüyorum
kıskanıyor canım özellikle çıtır olacağım lafına sinir oldugunu düşünüyorum
benimde deli gibi deli gibi alışveriş yapasın var monamaynı bende alt değilde üst bişeyler alacağım
bende kocişe dün dedim yarın kadınlar günü hediyemi isterim
sennkiyle aynı tepkiyi verdi
dedim özel günlerde ne alacağım herşeyin var diyorsun ya ben tek taşımı beğenmiyorum yeni tek taş istiyorum adam
oldukalbine inmesin pırlanta değil yeşil altın alacan dedim
ama beraber bakacağız belki doğum günüme alır onada daha var 1 ekimde
aminnn
günaydın canım evet sebebi belli hepimizin kabusu regl
bende biliyorum bunu dilekcim
mantarı çok az yağda kavuruyorum ben tuz atıyorum yumurtayı kırıyorum süper oluyor çok leziz
yalnız 4.5 litre suyu nasıl çtinoldum
günaydın bebeğim
oo süpermiş sizin şirket
cnmm çok saoll yaaa ben başka yerlerde arıyommm bunu çok saol bebebm ee diğeri için bişi dememişsin bu hafta denememi olcek takıma alcanmı ???
eevvttt çok saol bitaenmm ben artık boyna değiştiririm :))
benim koşu bandında vardı ondan bir iki gün heveslenip yapmıştım sonra onuda attım sıkılıp
şu sıralar yarı spor yarı oynama ile terletiyom kendimi işte bir gaza gelebilirsem juliana tekrar başlayacağım o bayağı etkiliydi
dilek cim büyülü bohçanın tadı çok güzel ben elmalısını içiyorum.tavsiye ederim...
selam kızlar nasılsınız...
08/03/1999 yılında sınıftayken arkadaşımın yaptığı bir şakaya güldüğüm için din hocam kitapla yüzüme vurmuştu.o yüzden bu günü hiç ama hiç sevmiyorum hep o günü hatırlıyorum lise hayatıma ait en kötü günüm bugündür.sakin bir yapıya sahibim kımseyi değil azarlamak beddua bile etmemişimdir din hocam haricinde.allah onu bıldıgı gıbı yapsın.böyle önemli bir günü bu şekilde bana hatırlattığı için yüce rabbim onuda aynı şekilde cezalandırsın....
ne yazısı ne olmuş ben anlamamak hani hani
bende oraki yazı rengini seçtim ama olmadı
pembiş pmbiş olsun yazım
yedim canım
1 tane kesmedi ama kestirmek zorunda kaldım
dene canım umarım menun kalırsın
evet canım o eski halimden eser oyok şimdi
ama az kaldı
sağol tatlım beğendiğin içn
sen böyle yazınca duygulandım
yedim canım 1 tan kırmadım annemi
hoşgeldin keşke birden spora yüklenmeseydin günde yarım saat yürüyüşten başlayıp gün gün aarttırman daha iyi olur diye düşünüyorum
benimde deli gibi deli gibi alışveriş yapasın var monamaynı bende alt değilde üst bişeyler alacağım
bende kocişe dün dedim yarın kadınlar günü hediyemi isterim
sennkiyle aynı tepkiyi verdi
dedim özel günlerde ne alacağım herşeyin var diyorsun ya ben tek taşımı beğenmiyorum yeni tek taş istiyorum adam
oldukalbine inmesin pırlanta değil yeşil altın alacan dedim
ama beraber bakacağız belki doğum günüme alır onada daha var 1 ekimde
aminnn
günaydın canım evet sebebi belli hepimizin kabusu regl
bende biliyorum bunu dilekcim
mantarı çok az yağda kavuruyorum ben tuz atıyorum yumurtayı kırıyorum süper oluyor çok leziz
yalnız 4.5 litre suyu nasıl çtinoldum
günaydın bebeğim
oo süpermiş sizin şirket
hepimizxin yaşadığı şeyler
benm kocişte hep busefer sn diyorsun diyodu şimdi kilo verdiğimi gözleriyle görüyor sennde ispat edeceksin bence ona
kocişlerle iddaya girilmiş
inş kazanırsın iddayı canım
ne güzelll
bend yazı rengimi herpten değişsin istedim yapamadım
benmkide 2010 da doğum günümde orkide aldı hep yaşıyor belli aylarda çiçek açıyor aylarca kalıyor çok güzel bişe
benmkinin yaklaşımmı daha ilginç sana ömürlük çiçek aldım artık çiçek isteme benden diyoo
süperrr beğendim gobiş dahada küçülmüş sankim
ay batırığı hiç sevmiyorum ben sizin oralı olmdığım için
keşke sende sevmeseydin ne güel olurdu dimi canım
bende severim totoyu ama fazlada olmayacak herşeyin normali güzel1.5 litrelik sürahim var sabah işe geldiğimde dolduruyorum öglene kadar 1 öğlenden sonra da 1 tane bitiriyorum.
Eve gidince de 2-3 bardak içersem işte.
Yesemde çok fazla kilo almamamın sebebi bu da olabilir.
Spor spor spor diyorum toto için
Hoş ben totoyu severim bi bayanda hoş duruyo bence.
gel yiyelim canım kavrulmuş yerfıstığının kokusu müthişay ben bunu biliyorum nefis birşey
yok canım 5 çok. 2-3 oda orursun kilon diye. şuan fazlalık yok senden çok hafif göbek mide kısmında şişlik var o da kıyafetten bile olabilir yani. ben senin gibi görünsem inan bırakırım dieti falan. 63 sün değil mi 60 ol yeter bence oda sırf koruma amaçlı 1-2 kilo oynama hakkın olsun diye :)
ya bende öle bir kalça varki bak belim incecik oluyor. ama kalça kocaman kalıyor. inşallah zayıflarsam foto koyarım ne demek istediğimi anlarsınız:)
evet fesatlık işte, moral bozmak kolay ama iyi bişeyler demeye gelince herkes susarya insanları ben zaten anlamıyorum
seni kararlı ve emin adımlarla bir yol üzerinde görünce mutlaka bir taş koyarlar
kıskanç şeyler fesatlar işte
sanki sen o demese bilmiyosun ne kadar verip vermeyeceğini
gıcıklarrr
canım bizim gibi her yorumda değiştirebilirsin prolu olanlar şanslı uğraşmıyorlarbende oraki yazı rengini seçtim ama olmadı
pembiş pmbiş olsun yazım
süperrr beğendim gobiş dahada küçülmüş sankim
ay batırığı hiç sevmiyorum ben sizin oralı olmdığım için
keşke sende sevmeseydin ne güel olurdu dimi canım
yarın sabah tartı ile olan randevunu düşün :86::86::86:
bende severim totoyu ama fazlada olmayacak herşeyin normali güzel
gel yiyelim canım kavrulmuş yerfıstığının kokusu müthiş
64 diyelim canım60 ilk hedefim bakalım görebilecekmiyim, şimdiden koy canım nolcak şişko hallerimizide yayınladık hep
evet fesatlık işte, moral bozmak kolay ama iyi bişeyler demeye gelince herkes susar
canım bizim gibi her yorumda değiştirebilirsin prolu olanlar şanslı uğraşmıyorlar
evet çıtır lafına sinir oldu onu anladım
evet bende göbüşün küçüldüğünü hissettim ve çektim fotoyu
ay batırık sevilmezmi yaaa masa hazır bile turşular, salatalar, nasıl engel olcam kendime bilmem
keşke sevmeseydim böyle kıvranmazdım işte
canım avatarın dikkatimi çekiyo merak ettim bebek mi istiyosun_?tamam dilekçim bu iyi oldu çünkü geçen haftaya göre + dayım(
canım avatarın dikkatimi çekiyo merak ettim bebek mi istiyosun_?
evli miydin hatırlayamadım ama
ay bu çok hoşmuş yaaa..
düzenli bi şekilde yaparsan faydasını görürsün şeker..Bu arada beni tanıyanlar inanmayacaklar dün akşam spor yaptım
50 kere mekik,
40 kere bacak hareketi,
5 dakka falan da twisterda debelenmece.
Bu arada artık twisterım var Ger-düş göndermiş dün çok beğendim.
İnşaallah faydası olur.
hakikaten çok gıcıkmışş pisim yaa..akşam eve gidince bir iki tane patlatya sorma çok sevindirik oldum. altı üstü cicili kağıda sarılmış tek bir karanfil ama çiçek biz kadınları çok mutlu ediyor. eşimden en soooooon ay hatırlamıyorum bile ne zaman çiçek aldım. ya gıcık dedi ki sana iki kez çiçek yollayacağım biri işe başladığında iş yerine. evet onu yolladı ikinciside ölünce mezarıma yollayacak mış
senin idealin kaçtıi???ideal kilondayken popo okadar göze batmaz..hem kadının kalçalısı makbulmüş
ama görenler 5 kilo versen iyi olacaksın diyorbenim problemim kalça 50li kilolardayken bile lopez kalçaların var derlerdi
ah canım yaa..hepimizin öyle kötü anıları var malesef..ama bugünde olması seni gerçekten o güne götürüyordur..kafandan kötü düşüncelerini at ve artık geçmiş geçmişte kaldı de..bidahada düşünme..selam kızlar nasılsınız...
ortim sende güme gitmişsin..talihsizlik olmuş..canım kıyamam. ben de bir kez ilkokulda suçsuz yere hocamdan tokat yemiştim hala içimdedir. benki en çalışkan örnek öğrenci devamlı akıllı uslu kız. biri gürültü yapıyordu bende en önde oturuyordum. elimde kalem vardı salak kadın ben yapıyorum sanmış ben daha ne olduğunu anlamadan geldi tokat attı bana
günaydın kısçeler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
sabah eşime dedim günün kutlu olsun
her ay bigün var nasıl yetişcem anlamadımki diyor
teli değiştirdim bende kılıf al hadi hediyeden sayayım dedim
hep ben alıyorum senden bihediye görmüyorum diyor
ama bu kadınlar günüüüüü dedim, bizim günümüz
sabah nedense göbüşümü küçülmüş hissettim hemen foto çektim
sizlede paylaşayım
saç baş dağınık süslenmeden önceydi kusuruma bakmazsınız sanırım
Eki Görüntüle 362931 Eki Görüntüle 362932 Eki Görüntüle 362933
canım benim. kalbindeki tez zamanda olur inşallah. sağlıkla hamile kalır çocuğunu kucağına alırsın inşallah. sabır diyorum sadece herşeyin bir vakti vardır.cnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
bende şööle tam burnunun ortasına bir yumyuk geçirsem mi he he he . kocasını döven kadın olarak gazetelere geçerim.
ay bu çok hoşmuş yaaa..
düzenli bi şekilde yaparsan faydasını görürsün şeker..
ama belin incecik olup,toton ölece kalırsa karişmam..
hakikaten çok gıcıkmışş pisim yaa..akşam eve gidince bir iki tane patlat.. hediyen o olsun..
senin idealin kaçtıi???ideal kilondayken popo okadar göze batmaz..hem kadının kalçalısı makbulmüş
ah canım yaa..hepimizin öyle kötü anıları var malesef..ama bugünde olması seni gerçekten o güne götürüyordur..kafandan kötü düşüncelerini at ve artık geçmiş geçmişte kaldı de..bidahada düşünme..
ortim sende güme gitmişsin..talihsizlik olmuş..salak kadın ne olcak
kızlarrr bende kusur kalmıyayım..Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..
gözün aydın canım ya. çok sevindimBEBEİİŞLEEER GÜZEL BİR HABERİM VAAAR !!
Dün akşam benim ki mesaj atmış aşağıdayım gelir misin diye....Bana kocamaaan bir ayı almış bugün için
AAAyy bi barıştık bi barıştıık sormayın beni resmen tekrar aşık etti kendisine...Yanlız şöyle bir durum var 2 ay ankara dışında olacak bu pazar gidiyor...direk ne düşündüm biliyor musunuz...ay git sen git de döndüğünde bak bu kız ne olmuş ahaha
Çok mutluyum yaa bildiğiniz gibi değil, ayrıca yarın cumaaa çok heyecanlıyım...dün akşam biraz kaçırdım aslında birkaç cıss attım ağzıma hani hiç vermemiş de olsam dert değil...Barıştık ya, o kadar moralliyim ki..O 2 ay sonra geldiğinde kafayı yiyecek
Valla en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım buraya geldim direk, sizler napıorsunuz , nasıl özlüyor insan burayı yaaa ...
ay çok mutluyum halay çekicem tutmayın beni
ben kadında popoyu seviyorum,göğüs de seviyorum ama tabi kilolu şekilde değil mesela vücut ince ama popo ve göğüs biraz beirgin olması lazım bir kadında diye düşünüyorum. bence sizdeki güzel duruyor,hatta pilates ile şekillenirse çok çok daha güzel durabilir :)
ben de pilatesle şekillenmeyi düşünüyorum ama önce incelmem lazım :S
birde ben bugün bişey yaptım
bugün dünya kadınlar günü diye işyerinde çikolata dağıtıldı,hani küçük kare çikolatalar var ya onlardan ve yarısına geldiğimde diyette olduğumun farkına vardım ama tamamını yedimneredeyse 1,5 aydır ağzıma meyve hariç tatlı bişey koymamıştım bunu kendime bir kaçamak olarak sayabilir miyim? çok etkisi olur mu bana ?
bir de 3 sıkım çiğköfte yedim ,çiğköfte hakkındaki düşünceleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?