70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız...

08/03/1999 yılında sınıftayken arkadaşımın yaptığı bir şakaya güldüğüm için din hocam kitapla yüzüme vurmuştu.o yüzden bu günü hiç ama hiç sevmiyorum hep o günü hatırlıyorum lise hayatıma ait en kötü günüm bugündür.sakin bir yapıya sahibim kımseyi değil azarlamak beddua bile etmemişimdir din hocam haricinde.allah onu bıldıgı gıbı yapsın.böyle önemli bir günü bu şekilde bana hatırlattığı için yüce rabbim onuda aynı şekilde cezalandırsın....

dilek cim büyülü bohçanın tadı çok güzel ben elmalısını içiyorum.tavsiye ederim...

Hepsiburada da falan var canım arkadaş göndermiş bana.:119:
Dün biraz yaptım bel için süper çalıştırıyor belli yani.
Bu akşam 10 dakka faln yapmayı düşünüyorum.
benim koşu bandında vardı ondan bir iki gün heveslenip yapmıştım sonra onuda attım sıkılıp
şu sıralar yarı spor yarı oynama ile terletiyom kendimi işte bir gaza gelebilirsem juliana tekrar başlayacağım o bayağı etkiliydi

cnmm çok saoll yaaa ben başka yerlerde arıyommm bunu çok saol bebebm ee diğeri için bişi dememişsin bu hafta denememi olcek takıma alcanmı ???
Tuğbikkk yazılarınn olmuşşşşşşş.

eevvttt çok saol bitaenmm ben artık boyna değiştiririm :))

canım kıyamam. ben de bir kez ilkokulda suçsuz yere hocamdan tokat yemiştim hala içimdedir. benki en çalışkan örnek öğrenci devamlı akıllı uslu kız. biri gürültü yapıyordu bende en önde oturuyordum. elimde kalem vardı salak kadın ben yapıyorum sanmış ben daha ne olduğunu anlamadan geldi tokat attı bana

Profilim e tıklayınca kendi sayfanda renk, yazı tipi seçebilirsin canım bi daha değiştirmene gerek kalmıyor.

İyi akşamlarr.
bende oraki yazı rengini seçtim ama olmadı
ama ama bende sizin gbbi renkli renkli yazmak istiyorum
pembiş pmbiş olsun yazım

o kdr yapmış annen ben olsam bol salata madem küçükmüş 1 tane lahmacun ohh şöyle maydonoz limonlu yerdim..bildirim için son gün değil ..
yarın telafi edersin canım afiyet olsun..
yedim canım
1 tane kesmedi ama kestirmek zorunda kaldım

bende deneyim sagol canim bende head&shouders kulaniyorum ama son zamanlarda icinimi degistirdiler ne memnun degilim
dene canım umarım menun kalırsın
sagol tatlim ama cok güzel yakalamissin valla cok hos durmus gözün planlasan cikmaz eski resimlerde de fazla göstermiyorsun tatlim ama güzelde giyiniyorsun yakistiriyorsun
evet canım o eski halimden eser oyok şimdi
ama az kaldı
sağol tatlım beğendiğin içn
sen böyle yazınca duygulandım
yedim canım 1 tan kırmadım annemi

hoşgeldin keşke birden spora yüklenmeseydin günde yarım saat yürüyüşten başlayıp gün gün aarttırman daha iyi olur diye düşünüyorum

kıskanıyor canım özellikle çıtır olacağım lafına sinir oldugunu düşünüyorum

benimde deli gibi deli gibi alışveriş yapasın var monam aynı bende alt değilde üst bişeyler alacağım
bende kocişe dün dedim yarın kadınlar günü hediyemi isterim
sennkiyle aynı tepkiyi verdi
dedim özel günlerde ne alacağım herşeyin var diyorsun ya ben tek taşımı beğenmiyorum yeni tek taş istiyorum adam
oldu kalbine inmesin pırlanta değil yeşil altın alacan dedim
ama beraber bakacağız belki doğum günüme alır onada daha var 1 ekimde

aminnn

günaydın canım evet sebebi belli hepimizin kabusu regl
Süper Mantarlı yımırta nasıl oliy bu arada?
bende biliyorum bunu dilekcim
mantarı çok az yağda kavuruyorum ben tuz atıyorum yumurtayı kırıyorum süper oluyor çok leziz

yalnız 4.5 litre suyu nasıl çtin oldum

Günaydınn kızlarrrrr.
Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..:119:
Hepimize güzel, mutlu bir gün olsun...
Yarın tartı günü unutmayınnn bugün ona göre yiyinn.
günaydın bebeğim

oo süpermiş sizin şirket

hepimizxin yaşadığı şeyler
benm kocişte hep busefer sn diyorsun diyodu şimdi kilo verdiğimi gözleriyle görüyor sennde ispat edeceksin bence ona
kocişlerle iddaya girilmiş
inş kazanırsın iddayı canım

ne güzelll

dileekk ben yazıyı yapamadım yaaaa ( ordakilerin hepsini düzelttim ama buradaki yazım değişmiyoo ((
bide beni yarın listeye alcanmmı yoksa 1 hafta yine deneme haftasımı olucak ??
bend yazı rengimi herpten değişsin istedim yapamadım
benmkide 2010 da doğum günümde orkide aldı hep yaşıyor belli aylarda çiçek açıyor aylarca kalıyor çok güzel bişe
benmkinin yaklaşımmı daha ilginç sana ömürlük çiçek aldım artık çiçek isteme benden diyoo

süperrr beğendim gobiş dahada küçülmüş sankim
ay batırığı hiç sevmiyorum ben sizin oralı olmdığım için
keşke sende sevmeseydin ne güel olurdu dimi canım

sevindim canımmmmm

cnmm çok saoll yaaa ben başka yerlerde arıyommm bunu çok saol bebebm ee diğeri için bişi dememişsin bu hafta denememi olcek takıma alcanmı ???
eevvttt çok saol bitaenmm ben artık boyna değiştiririm :))

Geçen hfta bildirim yapmamıştın dimi canım yapmadın die hatırlıyorum o yzden bu hfta liste altı sonra liste.

İyi yapıyordun sen bi ara ama. Bende spor sıfır.
Hiç totomu kaldıramıyorum ya.

dilek cim büyülü bohçanın tadı çok güzel ben elmalısını içiyorum.tavsiye ederim...

Sağol canım bende bakayım nasılmış

ahahahh hatıraya bak ya

ne yazısı ne olmuş ben anlamamak hani hani

Yazı rengini soruyordu blackim.

Pro üyelere özel bişey canım bi kerelik seçiyosun kalıyo.
Pro üyelikte 30 tl ye olunuyor.
Geliri BEDD e destek olarak kk tarafından veriliyor güzel bi proje.

ayy ben becerdimmmm bu ayarları kullanıcı kontrol panelinden yapıyosun profili düzenle diyosun aşagı doğru inerken
Kullanıcı Font: Georgia
Kullanıcı Font Renk: Black
Kullanıcı Font Size:2
Kullanıcı Font Bold/Italik: İnce/Düz yazıyo bunları değiştiriyosun :)))

bende severim totoyu ama fazlada olmayacak herşeyin normali güzel
gel yiyelim canım kavrulmuş yerfıstığının kokusu müthiş
64 diyelim canım60 ilk hedefim bakalım görebilecekmiyim, şimdiden koy canım nolcak şişko hallerimizide yayınladık hep
evet fesatlık işte, moral bozmak kolay ama iyi bişeyler demeye gelince herkes susar
canım bizim gibi her yorumda değiştirebilirsin prolu olanlar şanslı uğraşmıyorlar
evet çıtır lafına sinir oldu onu anladım
süperrr beğendim gobiş dahada küçülmüş sankim

ay batırığı hiç sevmiyorum ben sizin oralı olmdığım için
keşke sende sevmeseydin ne güel olurdu dimi canım

evet bende göbüşün küçüldüğünü hissettim ve çektim fotoyu
ay batırık sevilmezmi yaaa masa hazır bile turşular, salatalar, nasıl engel olcam kendime bilmem
keşke sevmeseydim böyle kıvranmazdım işte

tamam dilekçim bu iyi oldu çünkü geçen haftaya göre + dayım (

yarın sabah tartı ile olan randevunu düşün :86::86::86:

canım avatarın dikkatimi çekiyo merak ettim bebek mi istiyosun_?
evli miydin hatırlayamadım ama

cnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim ( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))

ay bu çok hoşmuş yaaa..

düzenli bi şekilde yaparsan faydasını görürsün şeker..
ama belin incecik olup,toton ölece kalırsa karişmam..

hakikaten çok gıcıkmışş pisim yaa..akşam eve gidince bir iki tane patlat.. hediyen o olsun..

ama görenler 5 kilo versen iyi olacaksın diyor benim problemim kalça 50li kilolardayken bile lopez kalçaların var derlerdi
senin idealin kaçtıi???ideal kilondayken popo okadar göze batmaz..hem kadının kalçalısı makbulmüş
ah canım yaa..hepimizin öyle kötü anıları var malesef..ama bugünde olması seni gerçekten o güne götürüyordur..kafandan kötü düşüncelerini at ve artık geçmiş geçmişte kaldı de..bidahada düşünme..

ortim sende güme gitmişsin..talihsizlik olmuş..salak kadın ne olcak

kızlarrr bende kusur kalmıyayım..Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..

ben kadında popoyu seviyorum,göğüs de seviyorum ama tabi kilolu şekilde değil mesela vücut ince ama popo ve göğüs biraz beirgin olması lazım bir kadında diye düşünüyorum. bence sizdeki güzel duruyor,hatta pilates ile şekillenirse çok çok daha güzel durabilir :)
ben de pilatesle şekillenmeyi düşünüyorum ama önce incelmem lazım :S

birde ben bugün bişey yaptım
bugün dünya kadınlar günü diye işyerinde çikolata dağıtıldı,hani küçük kare çikolatalar var ya onlardan ve yarısına geldiğimde diyette olduğumun farkına vardım ama tamamını yedim neredeyse 1,5 aydır ağzıma meyve hariç tatlı bişey koymamıştım bunu kendime bir kaçamak olarak sayabilir miyim? çok etkisi olur mu bana ?

bir de 3 sıkım çiğköfte yedim ,çiğköfte hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

BEBEİİŞLEEER GÜZEL BİR HABERİM VAAAR !!

Dün akşam benim ki mesaj atmış aşağıdayım gelir misin diye....Bana kocamaaan bir ayı almış bugün için
AAAyy bi barıştık bi barıştıık sormayın beni resmen tekrar aşık etti kendisine...Yanlız şöyle bir durum var 2 ay ankara dışında olacak bu pazar gidiyor...direk ne düşündüm biliyor musunuz...ay git sen git de döndüğünde bak bu kız ne olmuş ahaha

Çok mutluyum yaa bildiğiniz gibi değil, ayrıca yarın cumaaa çok heyecanlıyım...dün akşam biraz kaçırdım aslında birkaç cıss attım ağzıma hani hiç vermemiş de olsam dert değil...Barıştık ya, o kadar moralliyim ki..O 2 ay sonra geldiğinde kafayı yiyecek

Valla en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım buraya geldim direk, sizler napıorsunuz , nasıl özlüyor insan burayı yaaa ...
ay çok mutluyum halay çekicem tutmayın beni

cnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim ( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
canım benim. kalbindeki tez zamanda olur inşallah. sağlıkla hamile kalır çocuğunu kucağına alırsın inşallah. sabır diyorum sadece herşeyin bir vakti vardır.
bende şööle tam burnunun ortasına bir yumyuk geçirsem mi he he he . kocasını döven kadın olarak gazetelere geçerim.
gözün aydın canım ya. çok sevindim

haftada bir minik kare kaçamak sayılmaz bence. diyetisyenim eskisi haftada bir tane ama bitter olacak yiyebilirsin demişti
çiğ köfte ne yazık ki etle değil bulgurla yapıldığından çok kalorili ama öğlen yediğin için sorun olmaz derim. akşam karbongidrat almamak önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…