o pastadan yeme sakın haa
dileğim bende upraşıom neden olmuyo diye kafayı yioyrdum meğer çözüm pro üyelikmiş
bende msjda seçim hevesim kırılmasın dedim hahahah
ay allah günayh yazmasın sevemedim o yemeği sulu sulu ama ne desem yiyeceksin sn
inş en kısa zamanda sağlıklı bi beişin olur tatlımcım
süper bi haber
bak kendini boşa üzdün biz dönecek demiştik 25 kg muhabetine bende çok güldüm
citirlar aksam menüm icin yardim istiyorum.sabah büyük bir bardak sukahvalti 2 dilim cavdar ekmegi bir yumurta 1kücük paket peynirara yok evde degildimögle 2yk pilav 2 yk et sote salata ve bir dilim börekarada 2 fincan dogadan form cayiaksama ne yiyecegimi bilemiyorumbugün 30 dakika eliptik yaptim simdilik regl oldum cok sancim varaksama fikir verin banaaaa
sağolun yaaöyle ama ben yıllardır çekiyorum zaten bel ağrısı,her hastaneye gittiğimde krem verip yolluyolar bende hareketlerime dikkat ederim genelde ama nolucakki diyip bi anlık normal bi eğilmeydi şok oldum belim çıt deyince kaldım öyle :18:neyse akılandımya bidaha çökerek eğilicem asla dikkafadan lak diye eğilmem bunuda atlatıcam sabır diyorum allahım şifa versin bana ne diyim..tek üzüldüğüm nokta çocuklar zaten tek olsaydım yat bütün gün dinlen nolcak geçicek nasılsa,ama birsürü ihtiyaçları var görmek zorundayım çok üzüyolar kalk diyip duruyolar ne bilsinler napcam bilmem..allahtan eşim akşam 5te geliyo eve,,ya gece 1de geldiği vardiye olsaydı napardım akşama kadar diyorum
valla oturdum kaldım belimi bi cm kımıldatamıyorum kaldım öyle gene ölümüm pc başında olucak diye espiri yapıyorum kendime allahımyaane fena bi acı buu
dileğim bende upraşıom neden olmuyo diye kafayı yioyrdum meğer çözüm pro üyelikmiş
katılıyorum dediklerine
dilekkk sen bizim herşeimizsinn
evet yazmışsın dlieğim geçmişten geliyorumda
Selam hanımlar ben geldim,işlerim çok yoğun hemen menümü paylaşacağım.
Dün;
Sabah Kahvaltı
Yarım domates,
Bir salatalık
Bir tutam maydanoz
İki zeytin
İki dilim çavdar ekmek
Bir bardak çay tek şeker
Ara 5 adet fındık
Öğlen
Bir kase domates çorbası
Bir porsiyon kapuska yemeği
Ara
Bir muz
Akşam
Yoğurtlu brokoli salatası
2,5 litre su
20 dk eliptik bisiklet
10 dk plates topu hareketi
50 ip atlama
Buğün ki menüm
Sabah domates,salatalık,zeytin sandviç
Bir kahve
Ara yok
Öğlen
Taze fasulye yemeği
Ayran çorbası
1. ara(15:00)Bir avuç içi beyaz leblebi
2. (16:00)Ara Bir yeşil elma
Akşam'da Ton balıklı salata ve mercimek çorbam var.
Şu ana kadar 2 litre Su
O börek ne öylee
Salata yok bişi yok.
Sebze evde ne var?
Geçmiş olsun canım.
Şekerim şekerimm
Parasıylan değil mi bastırdık parayı uğraşmıyoruz harfleri boyamakla
Oyyy sıkılıyorumm Aslıııııııııııııııı
Süper gidiyorsun
Araları atlama ama
salatayi yazmayi unutmusum:44:börege kizdin dilekcigim ama mevlüte gitmisdim o kadarla kurtardim diye seviniyorum neler yapmislardi hele tatlilar regl olurken tatli istegini bilirsinizevde bezelye var cnm aksamada ev halkina bulgur pilavi yapicam pilavla salata ve ayranmi yesem yoksa bezelyemi yiyeyim
dün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın ,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştir sat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,
kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorum okadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..
süper gidiyorsun canım benm yaın tartıda bunun mükafatını alacaksınSelam hanımlar ben geldim,işlerim çok yoğun hemen menümü paylaşacağım.
Dün;
Sabah Kahvaltı
Yarım domates,
Bir salatalık
Bir tutam maydanoz
İki zeytin
İki dilim çavdar ekmek
Bir bardak çay tek şeker
Ara 5 adet fındık
Öğlen
Bir kase domates çorbası
Bir porsiyon kapuska yemeği
Ara
Bir muz
Akşam
Yoğurtlu brokoli salatası
2,5 litre su
20 dk eliptik bisiklet
10 dk plates topu hareketi
50 ip atlama
Buğün ki menüm
Sabah domates,salatalık,zeytin sandviç
Bir kahve
Ara yok
Öğlen
Taze fasulye yemeği
Ayran çorbası
1. ara(15:00)Bir avuç içi beyaz leblebi
2. (16:00)Ara Bir yeşil elma
Akşam'da Ton balıklı salata ve mercimek çorbam var.
Şu ana kadar 2 litre Su
hehehe bende böle boyayım dedim sıkıdım sade yazmaktan renkli renkli yazım accıkŞekerim şekerimm
Parasıylan değil mi bastırdık parayı uğraşmıyoruz harfleri boyamakla
Oyyy sıkılıyorumm Aslıııııııııııııııı
Uyanınca:
3 tane kinder çikolata
Sabah:
Kaşarlı tost,
1 tane karper peynir,
5 i 1 yerde
Ara:
1 avuç beyaz leblebi,
Kabuk tarçınlı yeşil çay
Öğlen:
6 yk bezelye yemeği,
Salata,
3 yk yoğurt,
5 tane ufak sarı biber
Ara:
1 fincan Türk kahvesi,
3 tane etiform
Akşam:
K-fleks olucak sadece
Bezelye (5-6 yk) + salata + ayran kesinlikle
GEÇMİŞ OLSUN CANIMdün sadece elimdeki bezi koltuğa koymak için eğildim ve olan oldu,doğrulamadım bidaha zar zor yere attım kendimi tam yarım saat kalkmaya çalıştım ama tık yok belime bıçak batıyo sankieşimi arasam işten gelemezki napsın ,annemi arasam acaba gelirmiki derken ablam alt katta oturuyoya onu arıyım dedim belki işe daha gitmemiştir sat 9.30du,aradım ve daha şimdi çıkıcam noldu dedi yardım istedim,çıktı ama dış kapı kilitliydi allahtan oğluma kapı açmayı öğretmiştim(2.5yaşında ama öğrenmişti)gitti zarda olsa açtı sonunda
geldi kaldırdı beni ablam,otur koltuğa dedi,ama imkansız belimdeki kemik ne eğilmeme nede kalkmama izin vermiyoduişe geç kaldım annemi arıyımda o gelsin dedi sen gelene kadar yürü dur evde dedi,bende bi 15dk yürüdüm ayakta bekledim ve sonunda geldi,annem krem falan sürdü ama geçmek bilmiyo acı,hemen acile gittim tek başıma, annem çocuklara baktı evde..
acil beyin ve sinir dr'una yönlendirdi çıktım yukarı bekle anam bekle saat 3 olduğu için çay molasına bahçeye çıkmışlar,neyse uzun bi bekleme süresinden sonra girdim dedimki;bende bel fıtığı başlangıcı vardı yıllardırda bidaha gelmedim ağrısı vurup duruyodu arada dedim,parmak uçlarımda yürüttü falan yok dedi,bu bilmem ne spazmı olmuşsun 1hafta 10gün sonra geçer yat dinlen hareket yapma pek dedi,ani hareketlerden veya rüzgardan olur bu gibi durumlar dedi:26:fıtık ilerleseydi ayaklarında ağrırdı dedi,neyse ya çok uzatmışım:2:
geldim ve dün akşam eşim gelince bana hiç iş yaptırmadı sağolsun,hatta bi baktım bulaşıkları bile yıkıyıvermiş:26:kıyamamyaa,bide diyodu ciddi ciddi,bana herşey yaptır ama bulaşık yıkamam diyodu çok mutlu etti beni şaşırttı,bakalım bugün napıcak kadınlar gününün farkındamı acaba
bugün düne göre iyiyim ama fazla aynı pozisyonda kalamıyorum kuduruyo ağrımbu halde çocuklara bakmak nasılda ölüm geliyo bi bilseniz,
kusura bakmayın çok uzun yazmışım ama ne bileyim sizlere haber vermezsem içim sıkılıyo üzülüyorum,mecburmuşum gibi hissediyorum okadar alışmışımki buraya rapor vericem illaa,,herkezin yarın yüzü güler inşallah tartıda görüşmek üzeree..
saol canım :) söz abartmak yok izmir decanımsın yaaa
güzelim sana bazen çok kızıyorum
menülerini görünce hep erteliyorsun
yarın daha iyi yapcam ertesi gün daha iyi olucak
neden böyle yapıyorsun azıcık kız kendine
eleştir kendini ben niçin böyle yapıyorum
yanlışlarını yaz bir tarafa ve akşam yatarken bir düşün
zayıf olmak herşeyden önce sağlık demektir
birde irade meselesi sen iradeni koyup bir karar aldıktan sonra seni kimse bu yoldan döndğremez bebeğim
eminim çok güzel bir kızsın ama neden 60'a gelip kendine hayranlık uyandırmak için bugünden başlamıyorsun
şimdide izmir diyorsun bak kızıyorum
biz anlamayız izmir mizmir gittiğin yerdede menülerine dikkat edeceksin
itiraz mitiraz istemiyoruz
ha tabi 1 kaç sefer kaçamağın olacak abartamadan tabiki
ama onuda toparlamanın yolu olduğunu bileceksin
okadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yol canım yol gerekirse erzuruma gelde yolSen yeter ki iste canım İzmir dönüşü bizzat ilgileneceğim.
Dayanamayıp Erzurum'a gelipte saçını yolabilirim.
Anaaaaa deli çikoo neler yazmışş
Anacım senin içinde varmış zayıflamak accık gaz katmışım ben.
Sağlıklı beslenmeyi çok çabuk çözdün zaten sen
Hedefe ulaşsam da bırakmayı düşünmüyorum canım.
İnşaallah beraber hedeflerimize varırız
Selam canımcım.
İyidir seni sormalı?
süper gidiyorsun canım benm yaın tartıda bunun mükafatını alacaksın
Selam kızlarrrr
sayfalar birikmiş yine
bakamadım geçmişe:26:
11 gibi çıktım evden yeni geldim daha
okadar gezdim ala ala 2 gömlek bitane atlet aldım
hiç bişey beğenemedim saçma sapan şeyler vardı:111:
kendi kartımla almadım bir de
akşam eşimden kartını almıştım sırf hediye falan almam dedi diye
neyse az hasarla atlattı
İnşallah canım benim ben hala regl olamadım.
Birde üzerine fena grip oldum.Zaten pek yiyesim gelmiyor ama şaşmamaya çalışıyorum düzenimden.
hayırlı olsun canım sana yazmıştım ama geçmişe dalmadığın için gözden kaçmış
benmde alışveriş yapasım var
ama ne zamn alışveriş apacam deli gibi desem bişey bulamam
ne zamn öylesine gezsem karşıma güzel şeyler çıkr
hayırlı olsun aldıkların bebem güle güle giy
saol canım
aynen yaa geçen hafta çıktığımda hiç aklımda bişey yoktu
bisürü şey beğendim aldım
bugün istekle gittim hiçbişey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?