70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaaarrr :)

ben de bildirim yapayım özlemişim kııı

başlangıç:78,8
geçene hafta:69,00
bu hafta:69,00
giden:0
toplam giden:9,80
hedef:65

kızlar hala 69 um bazen hormonalrıma yenık düşüpo kaçırıyorum bazen öğünlerımı kaçırıyorum
ama sonra hemen dengelıyorum tam bir diyet uygulamıyorum tabii ki hamıleyım diye çok fazla kısmıyorum
ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hala 69 um bu da bi erdemdir demi bebem yaa

Son düzenleme:

canım benm sen ikicanlısın..iki kişilik yemen lazımm

Günaydın kızlar!

Başlangıç kilo:75
Geçen haftaki kilo:75
Bu hafta:73
Giden veya Gelen:2
Toplam verilen:2
Hedef:60

benim ilk haftam olduğu için kilolar hızlı gitti galibaa
süper gitmiş valla çok tebrik ederim
Selam kizlar

Başlangıç 72.5kg
Gecen hafta 71.9kg
Buhafta 71.4kg

Verilen 1.2 kg
Hedef 60 kg
tebrikler

ama sen nasıl 65 olcan ki hamileyken?bence de vermektense kontrollu kilo almaya bak ayda 1 kiloyu geçmezsen 3.aydan sonra doğumdan sonra hemen bu haline dönersin emzirirken de çok rahat verirsin bence stres yapma hamileliğin tadını çıkar

Kizlar. Ben kaçıyorum sonra görüşürüz yine dua edeyim azıcık cok boşladim bu aralar herkese hayırlı cumalar dilerimmmm.....

günaydin canLar

kiLo veren kisceLeri cok tebrik ediyorum veremeyen kizLar haftaya bomba gibi geLin emi

basLangic kiLom: 76.3
gecen hafta: 74.0
bu hafta: 73.7
giden:300 gramm
topLamda giden: 2.6

Son düzenleme:
kızlar ya bi de hangi egzersizleri yapabilirim hamıleyken otur otur hamlamak istemıyorum
zaten uykum oluyo erkenden sızıyorum tavuk gibi...bari uyumadan az egzersiz yaparım

canım benm sen ikicanlısın..iki kişilik yemen lazımm

ööle olmuyo ama iyi ki kilo vermısım hamıle kalmadan önce yoksa aman aman
zor olucaktı :)

canım ya ben kilo alcam vücüdum bozulcak derdinde değilim :) doktorum söyledi
başka bi durumum var kilo riske sokuyo verebılıyosan ver ya da almamaya çalış diyetısyene gidebilirsin dedi.
ondan yani :) dediğin gibi kontrollu alırım veremesemde :)

Tebrikk ederimm
Böyle böyle gidecek işte
http ile başlayıp .png ile biten yeri kopyalayacaksın.
Ekrn resmini atıyorum bak.
bbcode alanında

Eki Görüntüle 363595
saool canım,format degısmıs megerse.bende bıldıgım gıbı yapmaya calısıyorum.bıraz arastırınca farkettım yanlıs yaptıgımı saol
Fetih 1453'ten geldim.. güzelmiş..
merak edıyorum bende,gitcem inşallah.o muhtesem fethi görmek istiyorum.
ahh bu şişlikler yokmu bu şişliklerrrr.haftaya ıyı cıkarsın
başlangıç :76
geçen hafta:69.4
bu hafta :70.3
gelen :0.9
toplamda giden:5.7
canım cok mu kacırmıstın sen bu hafta
olsun ama üzülme belkıde spor yaptıgın ıcın yagların kasa dönüşüyodur ondan eksıde cıkmıyo olabılırsın:26: haftaya o kaslarda yag yakmaya baslayınca gelsın eksı kılolarrr
71 lere düşmekkkkk bu ayın sonunda banada naip olsa keske
Günaydın kızlar!

Başlangıç kilo:75
Geçen haftaki kilo:75
Bu hafta:73
Giden veya Gelen:2
Toplam verilen:2
Hedef:60

benim ilk haftam olduğu için kilolar hızlı gitti galibaa
upsss 2 kkılo 1 haftada.süpersin canımmm darısı bu hafta benım basıma ınsallah
Selam kizlar

Başlangıç 72.5kg
Gecen hafta 71.9kg
Buhafta 71.4kg

Verilen 1.2 kg
Hedef 60 kg

günaydın canım gözün aydın spor işe yaramış sanırım hadi bakalım az kaldı vuslata)

süper süper tebrikler

günaydınlar,
ben de yapayım bildirim bu hafta için umudum yoktu psikolojimden dolayı ama allaha şükür korktuğum gibi olmadı.
başlangıç:74
geçene hafta:67.9
bu hafta:67.2
giden:0.700
toplam giden:6.8
hedef:62

Son düzenleme:
çizelgeyi kaç defa denedim hala uygun formatta değildir diyo,açıklamaları da okudum..kabul ediyorum teknoloji özürlüyümm

Son düzenleme:

tatlım çok sağol,senin sayende başardımmmm

Merhaba arkadaşlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bende bildirimimi yapayım
başlangıç 75kg
geçen hafta 70.500kg
şu anki kilom 70kg
bu hafta giden 500gr
toplam giden 5 kg
hedef 60kg
dilek bu hafta da özelden mesaj atamıyorum.

bu arada kızlar çizelgeyi nasıl yeniliycez. ben yapmamıştım zaten zerra yapmıştı bana çizelgeyi. tarif ederseniz sevinirim

anladım canım .bulantın yok heralde şanslısın ben 3 ay başımı kaldıramıyordum uyku hali de çok fenaydı okulda sürekli uyukluyordumen güzel spor da yürüyüş mutlaka yürümelisin başka egzersize gerek yok en az yarım saat yürü yeter bence.nacizane fikirler

ay benımde gecenkı bebegımde 4-5 ay devamlı istifra etmiştim ilk 3 ay 7-8 kg vermıstım

çok fenaydı yemek fln zaten pişiremıodm hersey kokuodu evdekı bütün sabunalrı neym atmıstım

eşim traş oldu mu yanıma yaklaştırmıyodum git sabun kokuosn ööğğ die lavaboya koşuyodum

bu sefer bulantım başlamadı bakalım ınsallah başlamaz çok fena oluyo cunkuu

canım az bucuk yuruyorum ama daha fazla yurumem lazım sanırırm evet doğru dıosn

sağol şekerım fikir için mcxx

Son düzenleme:
Kilo verenleri tebrik eder alanlara da neden aldıklarını sormayı bir borç bilirim.:82:

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 66.2 :99:
Bu hafta: 65.6 :96:
Giden: 0.600 :112:
Toplam verilen: 20.400
Hedef: 62
:82:

tebrik ediyorum özellikle toplamda giden 20.400 kg süper....önceki fotolarını gördüm. 81 den 72 ye düştüğünde bile çok ii gözüküyodun. 20 kg yi nekadar zamanda verdin

Kilo verenleri tebrik eder alanlara da neden aldıklarını sormayı bir borç bilirim.:82:

Başlangıç: 86
Geçen hafta: 66.2 :99:
Bu hafta: 65.6 :96:
Giden: 0.600 :112:
Toplam verilen: 20.400
Hedef: 62
:82:

haticeye değil netıceye bakıyorum 20 kilo

abbıov diyorum yu end yu veri bitiful vumın zten diyorum

maşallah sübhnallahhh

ikinci bebek ne güzel gerçi evet, sanırım daha küçük senin bebe .benim de bulantılar 6.haftadan sonra başlamıştı..hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alırsın inşllh.benim de bugün 2 yakın arkadaşım doğum yapıyor.biri çıkmıştır sekizdeydi diğeri 1 de.heyecanla iyi haberlerini bekliyorum.allah isteğen hasret çeken herkese tez zamanda versin inşllh.

canım dedim ya baska durumum var diye o bebegımı kaybettım 7 aylıkken
kan pıhtılaşması var hergün iğne vurunuyorum zaten onun ıcın kılo almam yasak
ne kadar cok yağ o kadar cok pıhtılaşma kilo da etkılıyo yanı bu sefer ınsallah sağlıkla gelir bebişim
Allah herkese nasib etsin inşallah en kısa zamanda

oo ne güzel iki bebiş birden Allah bağışlasın..şubatın sonunda da bi arkadasım doğum yaptı
halen daha cıkamıyo telefonlara ayşe mahboluyorum kızım çok zormuş diyo :)

Son düzenleme:
ben kaçıyorum kızlar mutlu kutlu bir cuma olsun hepimize iyi başladık çoğumuz iyi geçsin inşllh.benim bebe uyumuşken iş güç yapyım fırsat bulursam uyanmadan bisiklete bineyim 700 gitti diye salmayayım daha 5.2 duruyoröpüyorum herkesleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…