70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Söylemem süprüzzz
Çok eğleneceğim kesin.:119:
Yok şekerim 1 avuç beyaz leblebi iyidir.
1 avuç ama bak iki avcunu birleştiripte yeme
amanen süprize bayilirim :111:

2 dilim ekmek yiyebilirsin kahvaltı kısmana gerek yok ki. Güzelmiş.

Bu canım resmini ekliyim.
Bakalım inşaallah belimi inceltirr.

Eki Görüntüle 362898
dönüyormu canim otomatik bende ilk kez twister görüyorum
s.a. kizlaaaaarr

neööörüyonuzz

ben iyiym yemek yiyom pisman oluyom yine yiyom yine pisman oluyom ..öyle iste

geeeeeelll regl geeeeeeeeeeellllllllll
benimkide gelse üfff

cok güzel olmussun canim :

diyecek birsey bulamiyorum
acaba halen varmi öyleleri yaa
dene canım umarım menun kalırsın

evet canım o eski halimden eser oyok şimdi
ama az kaldı
sağol tatlım beğendiğin içn
bulabilirsem denerim tatlim cok sagol
cnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim ( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
isallah allahim nasip etsin canim
hadi gözün aydin canim

37 yas ne ki canim genc kaynana oluyorsun zayiflayak da görsünler
Bende 4 ayın sonunda artık oldum..
3.gün bugun dunyalar benım oldu yaa...
bazen benimde reglim 3-4 ay gelmiyo stress yapiyoruz sanirsam hadi gözün aydin charmcim
üff yaa cok gecmis olsun tugbacimmm bi keresinde esimde de olmusdun belini bile dogruldamamisdin ama hastaneye gittik bi igne vurdurlar yarim saat 1 saat sonra düzelmisdin niye igne vurmadilar ki :26: görümcemede serum takmislardin :44:
:18:
73 kiloyum sizinle olmak istiyorum
hosgeldin canim
gecmis olsun cnm aman dikkatet kendine bel agrisi cok zorben 10 yildir bel fitigini cekerim bir tuttumu wc dahi gidemem tam yatalak olurumdikketet fitiga cevirmesin
sanada cok gecmis olsun canim ya bel agrisi cok kötü off
oo sagol canim favorilerime kayit ettim tesekkür ederim
ucuz kurtuldu desene monam
ben çıkıyorum herkese iyi akşmlar
yarın için eksiler diliyorumm
isallah iyi aksamlar canim

Teşekkürler şekerim.

Bende çıkıyorum yarın yarın görüşmek dileğiyle.
Hepimizin yüzü gülsün inşallah
insallah

öyle yapmak lazim sagol canim
buarada cok fazla gecmıs yapamadım malüm karnım fecı agrıyor ben kaçar.yarına tartılmasammı bılmemkı :18: regl bııtırdı benı bugun fena şişim yaaa offfff offf
cabuk atlatirsin isallah
kibrit kutusuyla göbek gidicekse bi karton kibrit kutusu dökiyim topliyim anasını satiyim yarın denicem ciddi ciddi

ohh ne güzel güle güle kulan canimcimm
Çıktım biraz sayfalar hiç ilerlememişş
heyyy nerdesiniz hatunlarr
ay geldimmde cikacam dünde esim bilgisayar basinda yakaladi simdi de geldi yine ben basindayim ütüm var onu yapayim bari yatana kadar

iyi geceler kizlar yarin güzel rakam görelim isallah :92:

iyi geceler kızlar
bende yatayım artık
bugün 12den önce yatacam sabah zor kalkıyorum
yarın umarım ekside çıkarız
ben haftaiçi +500düm onu versem 100-200de ayrıca insem 63e iyice yerleşsem pek bimemnun olacam valla
öpüldünüz canlar

Anneler günü hariç..
hepsini eşim de kutluyorrrr
hatta ilişkimizin ilk dönemlerinde ay dönümü falan
alacak hediye kalmadı artık başa döndük ilk hediyesi kolyeydi bana
en son sevgililer gününde de kolye almış:86:

merhaba arkadaşlar. perşembe akşamları günüm var,daha yeni girebildim nete. neler neler yapmışlar,dayanamadım akşam akşam hepsinin tadına baktım. tadımlık ama 8 çeşitin hepsinden yiyince baya fazla oldu.cuma günü öncesi oldukça kötü. bu cuma listeye giremiyorum zaten, haftaya perşembe dikkat ederim artık.

nasıldı kızlarrr film?
eşim de çok ısrar ediyor gidelim diye
ben istemiyodum
pek ilgim yok bu tarz fimlere..

ben deee! eşime kadınlar günü diye emrivaki yaptırdım ne zamandır gidecektik bir türlü razı edemiyordum bu bahaneyle izlemiş oldum...:)

ben de çok istiyordum ama bilet bulamadık resmen ya okul çıkışında.. 21.30 seansına aldık bileti aslında sevgilim istemiyordu onun yurdu benim evime uzak zorlancaktı ama çok ısrar ettim beni kırmadı sağolsun.. çıkışta da beni bıraktı taksiyle gitti.. güzelmiş ama film sinemada izlemek lazım..

bu sıralar kendi resmimizi kullanıcı resmi yapmak moda mdır gızlar pek özendim
göbeğimin resmini koysam daha etkili olurum sankim

nasıldı kızlarrr film?
eşim de çok ısrar ediyor gidelim diye
ben istemiyodum
pek ilgim yok bu tarz fimlere..

yabancı filmlerle kıyaslamamak lazım çok emek var bazı hataları olsa da gerçekten çok emek verilmiş olduğu için beğendim ne zamandır da izlemek istiyordum ama daha sinemaya girmeden önce bile uykum vardı filmde uyumamak için çok savaştım film de biraz uzundu yaklaşık 3 saat sürdü

3 saat üff uzunmuş baya...
bu hafta sonu gidelim bakalım biz de
sağol canım

evet yabancı filmlerle kıyaslayınca öyle ahım şahım bir film değildi.. o yüzden anca güzelmiş diyebildim ama böyle önemli bi konuyu anlatan filmin daha süper olmasını isterdim.. ama yine de türk filmleri içinde güzeldi cidden..

bu sefer adetimde çok kan kaybediyorum neredeyse her gün çamaşır kirletmeye başladım halsiz bırakıyor beni
yatayım artık yoksa sabah bu halsizlikle hiç uyanamıcam..
iyi geceler kızlar..
iyi ki varsınız

canım şu lafı çok severim "size kilo aldıran ne yediğiniz değil, ne kadar miktarda yediğinizdir" nereden duydum hatırlamıyorum ama bazen ben de herşeyi hesaplama her güne sebze yetiştirme derdinden bıktığım zaman bu söz aklıma geliyor yani kısacası evde hangi yiyecek az kalorili ve hafifse ondan çok, çok kalorili olanlarını da az ye... bol bol hareket etmek içibahane ve fırsat yarat kendine, ha diyeceksin ki "sen bu kadar çok şey biliyorsun da niye kendin bu kilodasın?" beni mahveden spor yapıp yapıp bırakmam ve bazı dönemlerde önlenemez yiyecek krizlerim ki bu krizler bazen haftalarca ya da aylarca sürebiliyor, yani irademi ve tüm isteğimi kaybediyorum sonra dahızla kilolar geri geliyor tabi...

Günaydınnnn,
Günün ilk bildirimini yapayım ben.
Tahmin ettiğim gibi + çıktım regl yüzünden, umarım regl bitince -'ye dönerim
Moralim bozuldu sabah sabah

Geçen hafta: 70.9
Bu hafta:71.4
Gelen: 500
Toplam giden: 3.1
Hedef:57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…