amanen süprize bayilirimSöylemem süprüzzz
Çok eğleneceğim kesin.:119:
Yok şekerim 1 avuç beyaz leblebi iyidir.
1 avuç ama bak iki avcunu birleştiripte yeme
dönüyormu canim otomatik bende ilk kez twister görüyorum2 dilim ekmek yiyebilirsin kahvaltı kısmana gerek yok ki. Güzelmiş.
Bu canım resmini ekliyim.
Bakalım inşaallah belimi inceltirr.
Eki Görüntüle 362898
benimkide gelse üfffs.a. kizlaaaaarr
neööörüyonuzz
ben iyiym yemek yiyom pisman oluyom yine yiyom yine pisman oluyom ..öyle iste
geeeeeelll regl geeeeeeeeeeellllllllll
cok güzel olmussun canimgünaydın kısçeler
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
sabah eşime dedim günün kutlu olsun
her ay bigün var nasıl yetişcem anlamadımki diyor
teli değiştirdim bende kılıf al hadi hediyeden sayayım dedim
hep ben alıyorum senden bihediye görmüyorum diyor
ama bu kadınlar günüüüüü dedim, bizim günümüz
sabah nedense göbüşümü küçülmüş hissettim hemen foto çektim
sizlede paylaşayım
saç baş dağınık süslenmeden önceydi kusuruma bakmazsınız sanırım
Eki Görüntüle 362931 Eki Görüntüle 362932 Eki Görüntüle 362933
selam kızlar nasılsınız...
08/03/1999 yılında sınıftayken arkadaşımın yaptığı bir şakaya güldüğüm için din hocam kitapla yüzüme vurmuştu.o yüzden bu günü hiç ama hiç sevmiyorum hep o günü hatırlıyorum lise hayatıma ait en kötü günüm bugündür.sakin bir yapıya sahibim kımseyi değil azarlamak beddua bile etmemişimdir din hocam haricinde.allah onu bıldıgı gıbı yapsın.böyle önemli bir günü bu şekilde bana hatırlattığı için yüce rabbim onuda aynı şekilde cezalandırsın....
acaba halen varmi öyleleri yaacanım kıyamam. ben de bir kez ilkokulda suçsuz yere hocamdan tokat yemiştim hala içimdedir. benki en çalışkan örnek öğrenci devamlı akıllı uslu kız. biri gürültü yapıyordu bende en önde oturuyordum. elimde kalem vardı salak kadın ben yapıyorum sanmış ben daha ne olduğunu anlamadan geldi tokat attı bana
bulabilirsem denerim tatlim cok sagoldene canım umarım menun kalırsın
evet canım o eski halimden eser oyok şimdi
ama az kaldı
sağol tatlım beğendiğin içn
isallah allahim nasip etsin canimcnm evett çok istiyorumm ilk meleğimi 18 ağustosta kaybettim( üzerinede geçen ay kimyasal düşük yaşadımm şimdi halaaa umutlaaa meleğimi bekliyorum :))
hadi gözün aydin canimBEBEİİŞLEEER GÜZEL BİR HABERİM VAAAR !!
Dün akşam benim ki mesaj atmış aşağıdayım gelir misin diye....Bana kocamaaan bir ayı almış bugün için
AAAyy bi barıştık bi barıştıık sormayın beni resmen tekrar aşık etti kendisine...Yanlız şöyle bir durum var 2 ay ankara dışında olacak bu pazar gidiyor...direk ne düşündüm biliyor musunuz...ay git sen git de döndüğünde bak bu kız ne olmuş ahaha
Çok mutluyum yaa bildiğiniz gibi değil, ayrıca yarın cumaaa çok heyecanlıyım...dün akşam biraz kaçırdım aslında birkaç cıss attım ağzıma hani hiç vermemiş de olsam dert değil...Barıştık ya, o kadar moralliyim ki..O 2 ay sonra geldiğinde kafayı yiyecek
Valla en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadım buraya geldim direk, sizler napıorsunuz , nasıl özlüyor insan burayı yaaa ...
ay çok mutluyum halay çekicem tutmayın beni