- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
sagol canim ben normalde hic korkmuyodum taki son ucusumuza kadar pilot nasil suruyosa artik son ucusumuzda havada hep kemerleri bagli tutturdu somra habire hava bosluguna dustuk tam bitti bu kabus inise gectik dedik pilot ucagi durduramadi ve yerde biraz surdukten sonra tekrar havalandi sonrada aciklama yapiyo eger durmaya calissaydim kesin carpardik biyere dedi ikinci denemesindede zar zor indik ve biz ucaktan inerken hava limani gorevlileri ucagi bantlarla cevreliyolardi dusunun artik bizdeki korkuyu yoksa hic korkmazdim bundan once hele bulutlarin ustunde oyle guzel bi goruntu oluyoki sanki pamuk gibi atlayasi geliyo insanin ustuneiyi canı işlerin düzelmesine sevindim..
herkesde bi heyecan vardır şimdi..
niye korkuyorsun korkma bişicikler olmaz inşallaah..
bende ıçağa hiç binmedim..
eşim işi dolayısıyla il dışına çok çıkar ayda 4-5 kez uçakta çok korkardı o da..
benide inşallah havalar iyi olsun istanbula gezmeye götürcek uçakla gitcez..
heyecanla bekliyorum o günü..
evet canim hedefe az kaldi beni gorduklerindeki bakislari cok merak ediyorum firsat bulunca kk ye girip sizede yazarimTeşekkürler tekrar yayınladıgın için.
Çok geçmiş olsun seninle beraber artık o da dikkat eder.
Tebrik ederim kısçem süper gitmiş.
Hoşgeldin aramızaa
Bol bol tüyo verilir merak etme sen.
Hedefe az kalmış süper.
Tebriklerrr
Aminn canımmmm hep berabr zayıflayalımm
Geldi çıtır kaynana adayım
Kilo almamışsın ona şükret bence.
Kararlıysan kilo vermeye devam eder ve de verirsin.
İnşaallah düzelirr ay ben kız hissediyorum nedense
Geçmiş olsun canımmm.
6lı rakamlarda güzel
Güzelmiş afiyet olsun..
aynen oyle canim hava bosluklari sahane son ucusuma kadar kucuk hava bosluklari vardida son ucusta feci bosluklara yakalandik yoksa ucaktan niye korkuyosunuz derdim herkesegecmis olsun cnm esiyin sayasinde aile boyu diyet yapacaksiniz yani.su ucak korkusunu anlamiyorum ben bayiliyorum ucaga binmeye helede hava bosluguna girince süperrr
sagol canim amin evetya kilo herderdin basicok saol canım benım amın evet rastlasamadık o ara bende son zamanlarda pek gırmıyom buraya arada ugruyorum ıste
görmezsin tabi gırmıyon kı fazla evet tubıs hamıleyım bakalım hayırlısıyla cok saol guzel dıleklerın ıcın
oglumdada 2-3 olmustu en fazla ama bud akötü bısey ysemde iğrenmek kötü bısey sankı hastaymısım gıbı ama dedıgın gıbı buna şükür gene de canım
hadı cnaım gözünaydın korkma bısey olmaz Allahın ıznıyle esınde dıkkat ederse sorun olmaz kılo herseyde basa bela valla
ah dılekcımmm agzın bal yesınıns dogru hıssedıyosundur oyleyse dıel benden ne dılersen valla tabı once saglıklı olsun ama kız ıstıyom ben herkes erkek dıyooo
bunları duymakta beni çok mutlu ediyo canım çok sağol
canım toplam 20 kilo verdim dahada fazlasını göremedim 6aydır
20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg
işte canım durum buydu ozamandan beri 60-61 arası gidip geliyorum,düzenli beslenmemeye rağmen kilo almadım şükür
hoşgeldiin canım ,,tebrikler güzel başlamışsın devamı gelir inşallah
vaauuuww tebrikler kız bravo
geçmiş olsun canım,sevindim adınıza
şimdiden hayırlı yolculuklar,kasma kendini uçak konusunda rahat ol,,iyi düşün iyi geçsin yolculuk
farkındayım artık,heleki bıraktıktan sonra tekrar kilo aldım fazlasıyla diyenleri görünce şükrediyorum elma sirkem sağolsun ne diyim,tabi işe yarayan oysaa
kararlıyım eveeeeeeeeeeeeeeettttttttttt
evet canım kilo koruma döneminde insan daha dikkatli olmalı ama başardım diyerek dengelemeyi bırakır homiligırtlak herşeyi yemeye başlarsa gene,hoop alır tabi,dikkatli ol bidahakine
inan bana kilo koruma dönemi verme döneminden çok daha kolay,çünkü yediklerini dengeliyosun sabit kalıyosun almıyosun,,ama vermek okadar kolay olmuyoooyüzden ben çok rahat olucamdan eminim koruma döneminde
senide görcem ben iki çocukla devamlı takılabilcenmi bakalım burayaa ozaman konuşak bu durumu,ozamanda ben sana diycem
aynen
aynı durumdayım bende kabızım2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar
Kızlarrr kızlarr nerdesinizzzzz?
hoşgeldinnn
uyudu mı bıdık?
uyudu, yoksa bırakmıyor beni
sende nevar ne yok?
bi fıkra paylaşayım gülelelim
PSİKOLOJİ TESTİ
Adam barda gördüğü güzel bayanla konuşmanın yollarını arıyordu... Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve :
- Biraz konuşabilir miyiz, acaba?
Kız birden haykırdı:
- Terbiyesiz!!!! Ben senin bildiğin kızlardan değilim!
Adam utancından yerin dibine girmişti. Herkes ona bakıyordu. Gitti ve masasına oturdu. Bir süre sonra kız ona yaklaştı. Gülümseyerek,
- Az önceki olay için özür dilerim. Ben psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum
Adam avaz avaz bağırarak cevap verdi:
- Neee? Gecesi 200 dolar mı !?.. Deli misin sen..!!!
Yalan dünyayı izliyorum bi taraftan
izlediğim tek dizi
çok güzel ya...
ılık suya bal ve tarçınmı karıştırıyorsun canımkızlar bu arada menümde yazmıyorum
ama ben 1 haftadır ballı tarçınlı su içiyorum
ve işe yarıyor bence .
çok tuvalete çıkarıyor
bu hafta okadar çok kilo veremezdim
çünkü bulgur pilavı browni falan yedim
hafta sonu çozutmuştum zaten
sadece 4 günde verdim yani 1 kiloyu..
bu karışıma bağlıyorum
tadı da süper tarçın sevenler için..
sirkeye falan karşşıyım zaten ama bu zararsız..
ılık suya bal ve tarçınmı karıştırıyorsun canım
ben sirke içiyorum ama bağırsak çalıştırmaya faydası yok
aktardan keten tohumu ve melisa aldırdım eşime, bağırsakları çalıştırır diye
sen nezamanlar ve nasıl içiyorsun canım?
sabah aç karnına ve yatmadan yarım saat önce içiyorum..
cezvede 1 çubuk tarçın ve 1 bardak suyu kaynatıyorum
sonra 5 dk falan demlenmeye ve ılımaya bırakıyorum
çünkü sıcak suya bal koymamak lazım..
sonra bardağa 1_2 çay kaşığı kadar bal koyuyorum üstüne de tarçınlı suyu..
sabah kullandığın çubuk tarçını akşam da kullanabilirsin
yani günde 1 çubuk tarçın yeterli..
ayy keşke bunu akşamüzeri duysaydım eşime aldırırdım, evde kabuk tarçın yok
toz olan işe yaramazmı acaba
neyse ben alayım haftaiçi
sağol canım, denerim ihtiyacım var çünkü
canım toz da olur ama ağıza gelmesi kötü olur gibi
ama süzerek yapabilirsin
tozla deneyeyim ben birazdan, süttede topaklanıyor aynı şekilde içerim faydası olursada sana bol bol dua ederim
bugün okuldan öğrencileri FETİH1453e götürdük öncedende yazmıştım ben çok beğendim filmi
ama
filmin ortası gelince bir öğrencinin
'filmin adı ne demesi'
bittikten sorada
'çok sıkıcıydı, çok uzun sürdü, uykum geldi' demelerine çok şaşırdım
ben çok beğenirken onlar çok sıkılmıştı
ben tarih dersinden hep nefret ettim tarihimde ondan hep kötü oldu
ama bu filmi izlerken hiçbişeyin kolay elde edilmediğini bir kez daha gördüm
türk olduğumdan herzamanki gibi gurur duydum
bu gençlik neden böyle çok üzüldüm, eminim çoğu dersten kurtuldum hevesiyle gitti oraya hiçbişeyde anlamadı filmden
bugünkü yaşananlar beni üzdü ve düşündürdü
onun içinde sizle paylaşmak istedim güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?