canım istisnalar olabilir canım ama ben bunu doktorum programında öğrendim
oraya çok su içen biri çıkmıştı
doktorlar sağlıksızz olduğunu söylediler mide sarkmasından dolayı üst üste içilen sularda
dolayısıyla diğer organlara bir baskı uygulayacağından problem teşkil edebilir denmişti
en faydalısı bir saat arayla içilen ve sabahdan başlayıp akşama kadar
birde yatacağınıza yakın su içmeyin demişti aytuğ bey idrar kesesini boşaltıp öyle uyuyun
sabaha kadar o su idrar kesesinde olacağından onunda idrar kesesine zarar vereceğini sarkma olacağını
yaş ilerleyince alta kaçırma olayının ondan olduğunu söyledi
birde suyumuzu içerken ayakta değil oturarak ve yudum yudum içilmesi faydalıdır bunuda unutmayalım canım
kuzu sende yenı baslamıssın sayılır,ıyıde kılo vermıssın ama 10 kg cok ıyı.darısı başıma :d12 aralıkta başladım ocak gibi geldim topiğe canım
3 ay oldu nerdeyse
hoşgeldınMrb.arkadaşlar ben 80 kilolular grubundan aranıza katılıyorum amacım 60 lılara kadar ilerlemek beni aranıza alırsanız çok sevinirim.şuanda diyet ve spor yapıyorum tavsiyelerinizi dinlemekten büyük mutluluk duyarım tşk ediyorum herkese.
bence suyun cok az,ama aksama 2.5 a tamamlıycam dıosan o ayrı tabıBugün ki menümü yazayım kızlar...
Sabah:
2 dlm buğday ekmeği
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanım yumurta
yarım bardak portakal suyu
ARA:
1 kahve ( 1 şekerli) herşeyi şekersiz içerim ama kahveyi asla :)
Öğlen:
1 su bardağı çorba
1 kase salata
1 tabak makarna
ve 1 adet haşlanış patates
(biraz OHAlık bi durum olmuş galiba)
Ara:
1 adet portakal
Akşam:
1 kase yourt + müsli
Sabah 1 saat hızlı tempo yürüyüş+ toplamda 1 lt su
Kızlar fikirleriniz benim için önemlidir esirgemeyiniz lütfeen
listeleri görünce heves ediyor insan ama önemli olan o düştüğün kiloda kalabilmek..
ben kızıma hamile kaldığımda 63 kiloydum 80 ile doğuma girdim, doğum sonrası 75 kiloydum.
o zaman da spor ve diyetle birkaç ayda 58 e kadar düşmüştüm fiziğim çok güzel olmuştu sonra dikkat etmedim, malum bünyem de müsait kilo almaya yine 80i gördüm
o yüzden o kiloya inmek bir başarı ise de, o kiloda kalmak katmerli bir başarı, ama bu sefer azimliyim
evet yaaa regl olmasaymısım dun,bugun 1.5 gıtmıs olcaktı bıldırımımde belkıde.neyse 700gr da ıyıdır ıyı,kendı adıma yanıcanım gerçek kilo regl bittikten 48 saat sonraki kiloymuş..
yani kesin etkisi var reglin az kilo vermende...
dılek cok merak edıyorum sevgılın ne dıyor bu muhtesem degısıme.20 kılo vermıssın.3 degıl 5 degıl anacım!!! .Paraları saçaraktan giricem odasına
Ben kalan kiloyu verip kilomu korumak istiyorum artık ya.:95:
Yaz da geliyi zaten:83:
aynen kabızlık nerdeyse hıc yasamadıgım bırsey.ama dıyete basladım baslayalı kabız oldum olacam nerdeyse! normalde gunde 2 kere cok rahat cıkarım tuvalete.ama sımdı 1 kere zoru zoruna resmen:18: bünye afalladı tabı.yemek geldıkce gelıyodu geldıkce gelıyodu,gelmeyınce bagırsaklarda bı yavaslama oldu kanımca...selam güzeller
sabah uyandım daha üzerimden uykuyu atamadan müdür aradı okulu fetih filmine götürcez sizde gidermisiniz
eşimle gidecektim ama neyse tamam dedim
apar topar kahvaltı yapmadan çıktım evden, sabahın köründe filmmi izlenir yaa 9 senasına gittik
filmi çok beğendim, tüylerim diken diken oldu çoğu sahnede
eşim duymasın ama Allah neler yaratmış dedim
gidenler bilir
Ulubatlıyı görünce
neyse bildirimime geleyim dün form çayı içmeme rağmen sıkıntı yaşıyorum sabah kaç dakika bekledim tartılcam diye ama gelmedi
nasıl çözcez bu kabızlığı, bende pek olmazda
başlangıç:70,2
geçen hafta 63.9
bu hafta 64
gelen 100
toplamda giden 6,2
hedef 58
( bence 100 grda olsa ekside çıkacaktım ama2 gündür süren kabızlık sağolsun, salı günü +500düm onun için çokta üzgün değilim ama karnım ağriii yaaaa
bu ne yahuu sen ınsanmısın bacımbunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artık gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken
Eki Görüntüle 363950
hoşgeldın,kıloyu vermek hep zor zaten.almak cocuk oyuncagı vermek deveye hendek atlatmaktan zor bence :18:bende geldimmmm..
bu diyet işi tek başına zor sırf bırakmamak ve gaza gelmek için her gün buraları bi ziyaret ediyorum e madem ziyaret ediyorum katılmam çok daha mantıklı değil mi
belli bir diyet yapmıyorum, daha doğrusu yapamıyorum çünkü sürekli programlı yemek beni geriyor. o nedenle daha çok yediklerime ve miktarlarına dikkat ederek diyet yapıyorum diyeiblirim. haftasonları biraz güme gitse de, hafta içi mümkün olduğu kadar düzenli bir şekilde günde bir saat kadar koşu bandında yürüyorum.
şubat 17 de 80.5 kilo ile başladım
bu sabah itibariyle 77.3 kiloyum
hedefim 60 kilo
benim için iyi bile sayılır çünkü çok zor kilo verebiliyorum pkoluyum malesef
sizlerden de tüyolar alarak işi daha zevkli hale getireceğimden eminim
hooopp hemen nıye moral bozuyon nekadar verdınkı bu ay,bende 2 kılo vercem dıodumda vere vere 700gr verdım.hıc yoktan ıyıdır.aylardır 79 um.500-700 gr derken 3 ay sonra en az 10 kılomuz gıtmıs olcak inşallahzerracim istedigim hedefe ulasamadim cnm bana gaz degil füze lazim:44:hedefim 2 kiloydu olmadi
hat degısıklıgı yaptıysan operatörü aranman lazım,sana kullandıgın hattın yapılandırma msjı atcakkı internetın aktıf olsun.kızlar size bişey sormak istiyorum..
ıphone 3 telim var..hat değişikliği yaptım bugün geçiş oldu..
tel arama mj da sorun yok ama nete giremiyorum ki daha önce girmemde bi sorun yoktu..
nete girmek istediğimde hücresel veri ağı etkinleştirilemedi..
hücresel veri servisine abone değilsiniz diye uyarı çıkıyor..
olmazsa artık ilgili operatörü arıyayım..
Selam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmmm
veremeyenler de hafta inşallahha
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:63
giden:1000
toplam giden:10
hedef:55
kuzu sen hep tombul kuşmuydun yanı58i en son ortaokulda falan görmüştüm sanırım.
hayretler içinde bakakaldım.idolum oldun idolümmmmmmmmmm
Ay birtaneciğim Dİlekciğim sana ne zaman özel mesaj atmak nasip olcak bana, sitede dolanıp her konuya birşeyler mi yazsam naapsam
Başlangıç: 79
Geçen hafta: 79
Bu hafta: 77.4
Giden: 1.600 kg
Toplam verilen: 1.600 kg
Hedef: 70 (şimdilik)
Güzel başlangıç yaa birde bu hafta ben cıss yedim aslında bayaa...
Sabah erken kalktım, kardeşi okula götürdüm, 1 saat yürüdüm geldim kahvaltıyı hazırlarken anam bi baktım kaldırmışım her yeri tamizlik yapıyorum, kahvaltı durmuş öyleneyse onları da bitirdim..tartıldım ve kahvaltımı yapıp buraya koştum..Şimdi geçmişe gideceğim bakalım durumlar ..Umarım herkes bol bol kilocuk vermiştir..
cok güzeL biLgiLer canim cok sagoLSu Nasıl İçilmeli (Tıbbi Bilgi...) Insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur. Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını (pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce midede birikir asitle karışarak mikropları ölür ve sonra 12 parmak barsağına geçer.
Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera da dâhil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.
Rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu tehlikeye daha fazla maruz kalırlar.
ay bende susadimmi lölür lökür iciyomhaklisin bacim bende duymusdum bunu.bir bilgide ben vermek istiyorum suyu cay gibi yudum yudum icecekmisiz eger zayiflamak icin iciyorsak.bunuda bana bir polan söyledi ben siseyi agzima aliyor ohhh doyana kadar iciyordum ama polan bayan zayiflamak amacla iciyorsan cay gibi iceceksin dedi isinize yararmi bilmem ögrendigim bir bilgi
dılek cok merak edıyorum sevgılın ne dıyor bu muhtesem degısıme.20 kılo vermıssın.3 degıl 5 degıl anacım!!! .
hayretler içinde bakakaldım.idolum oldun idolümmmmmmmmmm
Su Nasıl İçilmeli (Tıbbi Bilgi...) Insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur. Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını (pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce midede birikir asitle karışarak mikropları ölür ve sonra 12 parmak barsağına geçer.
Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera da dâhil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.
Rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu tehlikeye daha fazla maruz kalırlar.
Su dışındaki pek çok sıvı hayatımızda ciddi ölçüde yer almaktadır. Çalışma hayatının vazgeçilmez ikramları çay, kahve, neskafe, meyve suları, bitki ve meyve çayları vb. içecekler. Bu içeceklerden bazılarının diüretik etkisi olduğundan vücudun ihtiyacı olan sıvıyı karşılamayacağı ve hatta vücuttan sıvı atımını artıracağı için suyu su olarak içmek gerekir. Öğünlerden 30 veya 15 dakika önce alınan suyun metabolizmayı hızlandırma üzerine ve midede hacim oluşturarak öğünde fazla besin alımı engellemek adına göz ardı edilemeyecek faydaları vardır. Son günlerde sıkça tartışılan konulardan biriyse yemek yerken su içelim mi? Eğer ki kişinin yemek yerken su içme alışkanlığı varsa bunu devam ettirmelidir. Ancak tüketmiyorsa kendini de zorlamamalıdır. Çünkü bir öğünde sıvıyla birlikte midenin alabileceği kapasite bellidir. Yemekle birlikte su alındığında mideye daha az besin alınmaktadır. Su içilmeyen günlerde ise kalan kısım da yemekle doldurulmak istenir, daha fazla besin tüketilir. Suyun faydasını en üst düzeyde sağlayabilmek için yemeklerden 15 dakika önce su içmeli ve yemek sırasında su içme alışkanlığı varsa devam ettirilmelidir.
Doğadaki yararlı olan her şeyin fazlası da zararlıdır. Az içilen suyun zararı kadar fazla içilen suyun da özelikle kalp ve böbrek yetmezliği hastalıklarında zararı vardır. Tüm bu bilgiler böbrek ve bazı sindirim sistemi hastaları için değişkenlik gösterebilir. Gereğinden çok fazla su içilmesi vücutta toksik etki yaratarak su zehirlenmesine neden olabilmektedir.
Suyun; yemek yenildikten sonra alınan besinlerin sindiriminden, metabolik atıklarının dışarı atılmasına kadar her aşamada çok önemli görevleri vardır. Su, kabızlığa en iyi çaredir. Su eksikliği sırasında vücut, iç dokularından (özellikle de kalın bağırsaktan) su çekerek dışkının sertleşmesine, dolayısıyla kabızlığa yol açar. Yeterli su tüketildiği takdirde bağırsakların çalışması normal seyrinde olur ve kabızlık önlenir.
Vücutta özellikle el, ayak ve bacaklarda oluşan ödemi engellemek için en iyi yöntem su tüketmektir. Ödemi yok etmek için alınan ilaçlar, bitkisel ürünler geçici bir yöntemdir. Ayrıca su, kasların dengesini sağlar, cilt kuruluklarını önler ve kilo kaybından sonra gelişen sarkmaları engelleyerek cildin esnekliğini devam ettirir.
Kilo kaybetmek, kilo korumak ve fazla besin alımını engellemek için bol su içilmesi gerekir. Peki ama günlük su tüketimi ne kadar olmalıdır? Sağlıklı bir kadının günde 10 bardak, erkeğin ise 14 bardak su içmesi önerilmektedir. Kilo fazlası olan kişilerin bu miktardan daha fazlasını tüketmeleri gerekmektedir. İçilen çay, kahve, kola gibi içecekler diüretik oldukları için asla suyu yerini tutmamakta, vücuttan su atımını artırmaktadır. Nasıl Türk kahvesi yanında su içiliyorsa, aynı şekilde çay ve neskafe ile de su içilmesi gerekmektedir. En iyi çözücü, saf, katkısız ve doğal olan içecek su olduğu için günlük sıvı ihtiyacının 3/4ü su olarak tercih edilmelidir. Özellikle yaz döneminde suya daha bir önem vermek gerekmektedir.
kuzu sen hep tombul kuşmuydun yanıkac yıldır 70 ve üzerisin
kizLar kizLar geLemi yananizdan öpemmi
ay pek bi enercikim bugünne bileyim sebepsiz birsekilde nesem yerinde amannn hep mi birsey kafaya takacaz bosver :86:
eee siz naptiniz sekerLer
bu hafta yine 300 gramm verdim ve diLegin süprizden kurtuLdumay cok da merak ediyordum
gecmis e gitmiycem yarim saat size takiLip cikcam zaten isden aksam bakayim
Hatta hödük espri diye eskiden damacanaydın şimdi su şişesi dedi.
Hödüklüğüne verdim.
Eski kıyafetlerini deniyormusun olmuyordur tabi de falan diyo.
Çok sevinçli o da
Erkekler kilo ne olursa olsun aynı davranır diyolar ya bence genelde öyle değil.
Gözlemlerime göre kilo verince daha bi ilgili oluyorlar.
Kilolu oldugunda seninle alışverişe çıkmamak için binbir takla atan erkek kilo verdiğinde hadi gel sana şunu alalım bunu alalım çok yakışıcak falan diyo.
Ay öyle işte
ahhh bu erkekler:44:benimkilerde verme diyo ama ben vericemAy canım ben buraya Temmuz da geldim ağlanıyordum sevdicek beni beğenmiyor.
Hazır askerdeyken veriyim şok olsun diye.
Beni 84-85 le bırakmıştı.
İzne geldiğinde 72 ile gördüoldu.
Güzelleşmişsin, değişmişsin. Yemek yiyoruz formundasın falan.
Saçların şöyle güzel vs vs vs.
Kadınların hoşuna gidebilecek herşeyi söyledi.
En son geldiğinde 66.5 dum işte.
Bunda iyiceoldu.
Artık inanıyorum verdiğine dedi. Biraz daha versen tam ideal kilonda olacaksın dedi.
O gelene kadar 58-59 olursam bi sürü bişiler alıcak sözü var.
Eskiden neydin falan diye dalga geçiyo.
Hatta hödük espri diye eskiden damacanaydın şimdi su şişesi dedi.
Hödüklüğüne verdim.
Eski kıyafetlerini deniyormusun olmuyordur tabi de falan diyo.
Çok sevinçli o da
Erkekler kilo ne olursa olsun aynı davranır diyolar ya bence genelde öyle değil.
Gözlemlerime göre kilo verince daha bi ilgili oluyorlar.
Kilolu oldugunda seninle alışverişe çıkmamak için binbir takla atan erkek kilo verdiğinde hadi gel sana şunu alalım bunu alalım çok yakışıcak falan diyo.
Ay öyle işte
ayy bu yazıyı okuynca bna da bı mutluluk sıcradı hahhahayyy
ahhh bu erkekler:44:benimkilerde verme diyo ama ben vericembugün bir tulum begendim kizlar sirf onun icin zayiflarim
çok güldüm ve kesinlikle katılıyorum kilo alınca habire dalga geçen adam şimdi peşimde dolaşmaya başladı ne kadar güzel görünüyorsun diyebende havalara giriyorum aynen böyle
60 a indiğimde tepesinde falan gezdirir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?