70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizLar kizLar geLemi yananizdan öpemmi
ay pek bi enercikim bugün ne bileyim sebepsiz birsekilde nesem yerinde amannn hep mi birsey kafaya takacaz bosver :86:
eee siz naptiniz sekerLer
bu hafta yine 300 gramm verdim ve diLegin süprizden kurtuLdum ay cok da merak ediyordum
gecmis e gitmiycem yarim saat size takiLip cikcam zaten isden aksam bakayim

Su Nasıl İçilmeli (Tıbbi Bilgi...) Insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak barsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur. Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını (pilor) geçerek 12 parmak barsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce midede birikir asitle karışarak mikropları ölür ve sonra 12 parmak barsağına geçer.
Bu durumda oturarak su içme usulüne uymakla insan kolera da dâhil birçok insan hastalıklarından korunmuş olur.
Rastgele yerde meşrubatı alıp ayakta içenler bu tehlikeye daha fazla maruz kalırlar.

haklisin bacim bende duymusdum bunu.bir bilgide ben vermek istiyorum suyu cay gibi yudum yudum icecekmisiz eger zayiflamak icin iciyorsak.bunuda bana bir polan söyledi ben siseyi agzima aliyor ohhh doyana kadar iciyordum ama polan bayan zayiflamak amacla iciyorsan cay gibi iceceksin dedi isinize yararmi bilmem ögrendigim bir bilgi

Sabah:
2 dilim tahıllı ekmek,
Peynir,
Domates,
1 haşlanmış yımırta,
4 tane vişne reçeli,
Şekersiz siyah çay
Ara:
1 avuç beyaz leblebi
Öğlen:
5 nugget fırında yağsız pişmiş,
Salata,
Ayran,
5 tane ufak sarı turşu biber
Ara:
1 kuru incir
Akşam:
Tavada balık,
Salata,
3 küp seker büyüklüğünde helva olcek.
Ara:
1 Türk kahvesi büyük ihtimalle

Son düzenleme:
12 aralıkta başladım ocak gibi geldim topiğe canım
3 ay oldu nerdeyse
kuzu sende yenı baslamıssın sayılır,ıyıde kılo vermıssın ama 10 kg cok ıyı.darısı başıma :d
hoşgeldın
bence suyun cok az,ama aksama 2.5 a tamamlıycam dıosan o ayrı tabı
nası yaaa,dogum sonrası 58 e düşüp 80ne gerımı cıktın vuhuuuuu fena olmuş.bende evlendıgımde 58dım zamanla alla ala ala 79a cıktım.ahh bı ınsem 60 a,sabıtlıycem ınsallah oraya ama inmeyeee 18 kılo daha var
canım gerçek kilo regl bittikten 48 saat sonraki kiloymuş..
yani kesin etkisi var reglin az kilo vermende...
evet yaaa regl olmasaymısım dun,bugun 1.5 gıtmıs olcaktı bıldırımımde belkıde.neyse 700gr da ıyıdır ıyı,kendı adıma yanı
Paraları saçaraktan giricem odasına
Ben kalan kiloyu verip kilomu korumak istiyorum artık ya.:95:
Yaz da geliyi zaten:83:
dılek cok merak edıyorum sevgılın ne dıyor bu muhtesem degısıme.20 kılo vermıssın.3 degıl 5 degıl anacım!!! .
aynen kabızlık nerdeyse hıc yasamadıgım bırsey.ama dıyete basladım baslayalı kabız oldum olacam nerdeyse! normalde gunde 2 kere cok rahat cıkarım tuvalete.ama sımdı 1 kere zoru zoruna resmen:18: bünye afalladı tabı.yemek geldıkce gelıyodu geldıkce gelıyodu,gelmeyınce bagırsaklarda bı yavaslama oldu kanımca...
bu ne yahuu sen ınsanmısın bacım 2 cocuklu bırının fotosu olamaz buuu,atlıyım en yakın köprüden nazar degmesın sen daha nerenı vercen kuzum ıncecıksın maşallah
hoşgeldın,kıloyu vermek hep zor zaten.almak cocuk oyuncagı vermek deveye hendek atlatmaktan zor bence :18:
zerracim istedigim hedefe ulasamadim cnm bana gaz degil füze lazim:44:hedefim 2 kiloydu olmadi
hooopp hemen nıye moral bozuyon nekadar verdınkı bu ay,bende 2 kılo vercem dıodumda vere vere 700gr verdım.hıc yoktan ıyıdır.aylardır 79 um.500-700 gr derken 3 ay sonra en az 10 kılomuz gıtmıs olcak inşallah
hat degısıklıgı yaptıysan operatörü aranman lazım,sana kullandıgın hattın yapılandırma msjı atcakkı internetın aktıf olsun.
Selam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmmm
veremeyenler de hafta inşallahha

bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:63
giden:1000
toplam giden:10
hedef:55

58i en son ortaokulda falan görmüştüm sanırım.
kuzu sen hep tombul kuşmuydun yanı kac yıldır 70 ve üzerisin
hayretler içinde bakakaldım.idolum oldun idolümmmmmmmmmm

süpersin valla,bu barısma askına senın metabolızma tavan yaptı galıba

Su dışındaki pek çok sıvı hayatımızda ciddi ölçüde yer almaktadır. Çalışma hayatının vazgeçilmez ikramları çay, kahve, neskafe, meyve suları, bitki ve meyve çayları vb. içecekler. Bu içeceklerden bazılarının diüretik etkisi olduğundan vücudun ihtiyacı olan sıvıyı karşılamayacağı ve hatta vücuttan sıvı atımını artıracağı için suyu su olarak içmek gerekir. Öğünlerden 30 veya 15 dakika önce alınan suyun metabolizmayı hızlandırma üzerine ve midede hacim oluşturarak öğünde fazla besin alımı engellemek adına göz ardı edilemeyecek faydaları vardır. Son günlerde sıkça tartışılan konulardan biriyse yemek yerken su içelim mi? Eğer ki kişinin yemek yerken su içme alışkanlığı varsa bunu devam ettirmelidir. Ancak tüketmiyorsa kendini de zorlamamalıdır. Çünkü bir öğünde sıvıyla birlikte midenin alabileceği kapasite bellidir. Yemekle birlikte su alındığında mideye daha az besin alınmaktadır. Su içilmeyen günlerde ise kalan kısım da yemekle doldurulmak istenir, daha fazla besin tüketilir. Suyun faydasını en üst düzeyde sağlayabilmek için yemeklerden 15 dakika önce su içmeli ve yemek sırasında su içme alışkanlığı varsa devam ettirilmelidir.
Doğadaki yararlı olan her şeyin fazlası da zararlıdır. Az içilen suyun zararı kadar fazla içilen suyun da özelikle kalp ve böbrek yetmezliği hastalıklarında zararı vardır. Tüm bu bilgiler böbrek ve bazı sindirim sistemi hastaları için değişkenlik gösterebilir. Gereğinden çok fazla su içilmesi vücutta toksik etki yaratarak su zehirlenmesine neden olabilmektedir.
Suyun; yemek yenildikten sonra alınan besinlerin sindiriminden, metabolik atıklarının dışarı atılmasına kadar her aşamada çok önemli görevleri vardır. Su, kabızlığa en iyi çaredir. Su eksikliği sırasında vücut, iç dokularından (özellikle de kalın bağırsaktan) su çekerek dışkının sertleşmesine, dolayısıyla kabızlığa yol açar. Yeterli su tüketildiği takdirde bağırsakların çalışması normal seyrinde olur ve kabızlık önlenir.
Vücutta özellikle el, ayak ve bacaklarda oluşan ödemi engellemek için en iyi yöntem su tüketmektir. Ödemi yok etmek için alınan ilaçlar, bitkisel ürünler geçici bir yöntemdir. Ayrıca su, kasların dengesini sağlar, cilt kuruluklarını önler ve kilo kaybından sonra gelişen sarkmaları engelleyerek cildin esnekliğini devam ettirir.
Kilo kaybetmek, kilo korumak ve fazla besin alımını engellemek için bol su içilmesi gerekir. Peki ama günlük su tüketimi ne kadar olmalıdır? Sağlıklı bir kadının günde 10 bardak, erkeğin ise 14 bardak su içmesi önerilmektedir. Kilo fazlası olan kişilerin bu miktardan daha fazlasını tüketmeleri gerekmektedir. İçilen çay, kahve, kola gibi içecekler diüretik oldukları için asla suyu yerini tutmamakta, vücuttan su atımını artırmaktadır. Nasıl Türk kahvesi yanında su içiliyorsa, aynı şekilde çay ve neskafe ile de su içilmesi gerekmektedir. En iyi çözücü, saf, katkısız ve doğal olan içecek su olduğu için günlük sıvı ihtiyacının 3/4’ü su olarak tercih edilmelidir. Özellikle yaz döneminde suya daha bir önem vermek gerekmektedir.

cok güzeL biLgiLer canim cok sagoL
ay bende susadimmi lölür lökür iciyom bazen unutuyorum su icmeyi ama havalar isindimi yavas icersem icim kurumasin :18:

dılek cok merak edıyorum sevgılın ne dıyor bu muhtesem degısıme.20 kılo vermıssın.3 degıl 5 degıl anacım!!! .
hayretler içinde bakakaldım.idolum oldun idolümmmmmmmmmm

Ay canım ben buraya Temmuz da geldim ağlanıyordum sevdicek beni beğenmiyor.
Hazır askerdeyken veriyim şok olsun diye.
Beni 84-85 le bırakmıştı.
İzne geldiğinde 72 ile gördü oldu.
Güzelleşmişsin, değişmişsin. Yemek yiyoruz formundasın falan.
Saçların şöyle güzel vs vs vs.
Kadınların hoşuna gidebilecek herşeyi söyledi.
En son geldiğinde 66.5 dum işte.
Bunda iyice oldu.
Artık inanıyorum verdiğine dedi. Biraz daha versen tam ideal kilonda olacaksın dedi.
O gelene kadar 58-59 olursam bi sürü bişiler alıcak sözü var.
Eskiden neydin falan diye dalga geçiyo.
Hatta hödük espri diye eskiden damacanaydın şimdi su şişesi dedi.
Hödüklüğüne verdim.
Eski kıyafetlerini deniyormusun olmuyordur tabi de falan diyo.
Çok sevinçli o da

Erkekler kilo ne olursa olsun aynı davranır diyolar ya bence genelde öyle değil.
Gözlemlerime göre kilo verince daha bi ilgili oluyorlar.
Kilolu oldugunda seninle alışverişe çıkmamak için binbir takla atan erkek kilo verdiğinde hadi gel sana şunu alalım bunu alalım çok yakışıcak falan diyo.

Ay öyle işte

kizLar ya birsey sorcam demin cok susadim ve sade su icmekde zorlaniyorum gittim kova yogurt vardin 3-4 kasik sürahiye koydum ve kendime ayran yaptim acaba cok icince kiLo yapiyormu :26:

evet canım okudum bunları burda paylasmakta faydalı olmus..
fazla su ıcmenın bobrekle ılgılı problem yaratması dısında daha once gelenı ıse kandakı bazı degerlerı bozması imiş..
mide delinmesi gibi birşey söz konusu değil yani.. :)

kuzu sen hep tombul kuşmuydun yanı kac yıldır 70 ve üzerisin

Bu soruna da cevap veriyim.
Ben lise 2 de kilo almaya başladım. 3 gibi çıkıyorduk okuldan eve gelip makarna, pattes falan öyle 65 i buldum.
Üniyi dışarda okudum. Orda da evde kaldık 76yı gördüm.
Üni bitti eve geldim 66-67 oldum sonra işe başladım.
Kasım 2009 da işe başladım Ocak 2011 de 86 kiloydum düşün
Sonrası da malum işte.

ayy bu yazıyı okuynca bna da bı mutluluk sıcradı hahhahayyy

çok güldüm ve kesinlikle katılıyorum kilo alınca habire dalga geçen adam şimdi peşimde dolaşmaya başladı ne kadar güzel görünüyorsun diye bende havalara giriyorum aynen böyle

60 a indiğimde tepesinde falan gezdirir herhalde

ahhh bu erkekler:44:benimkilerde verme diyo ama ben vericembugün bir tulum begendim kizlar sirf onun icin zayiflarim

ahhh bu erkekler:44:benimkilerde verme diyo ama ben vericembugün bir tulum begendim kizlar sirf onun icin zayiflarim

Sizin evdekilerde ayrı garip he kimse kilo vermeni istemiyor

Evet bak sende de durum aynıymış.
Kilo verilmeli ve yapılmalı

kızlar bugünki menümü yorumlarınıza sunuyorum...

kahvaltı:
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
maydanoz
1 kase zeytinyaglı kırmızı lahana salatası
4 zeytin
1 yumurtadan zeytinyağlı omlet
4 badem
ara1:

7 tane badem
1 günkurusu

öğle yemeği:

çavdar ekmeği arasına ızgara tavuk ve bol yeşillikle sandwich
300 ml ayran

ara2:
8 badem
4 kuru üzüm

ara 3:
1 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt

akşam:
ızgara tavuk ve
bol salata yemeyi planlıyorum

ara4:

sütle meyve veya sütle kuruyemiş olabilir. artık canım hangisini isterse

yakın zamanda tv de izlemiştim. bir diyetisyen bademin faydalarından bahsediyordu. ara öğünde 17 tane badem yiyebilirsiniz demişti. bugün netten de baktım. öyle bir araştırma yapılmış. badem tüketenlerin daha çok zayıfladığı ve bel bölgesinde daha fazla incelme olduğu görülmüş. tam benlik. bayılırım bademe. dışarıda olunca kolay oluyor ulaşıp tüketmesi. ana öğünde de yiyecek bir şey bulamazsanız 50 tane badem tüketebilirsiniz diyordu yazıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…