70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama kavrulmus tuzlu badem degil cnm dikkatet

benimkiler tombul kus seviyor

İyiymiş ama sağlık açısından ilk önce verilmeli.

Çok olmamış mı?:26:

Bu yazılan alıntılara göre söylemedim charm arkadaşım doktorum programında ki 7.5 kilo su içen arkadaşın
açıklamalarına göre konuştum
ben bilgi vermek istedim keza gülmen neyin ifadesi anlamışda değilim.

Ayyy sinir oldum yaaa
insanlara faydalı olmaya çalışırsın bir gerginlik bir
anlamsız ifadeler neyse ya birdahamı asla bilgi paylaşmıcam
ben çıkıyorum kısçeler görüşürüz
belki düzelince gelirim

ben form çayı içtiğim halde düzelmedi, korkarımda kabızlıktan annem biilaç verdi onu içecem inşallah düzelir
oysaki senin menülerin bu hafta ne kadar azdı
demeki az yemekde çözüm değil
yada biryerde fazla kaçırmışsın
kabızlık tabikiproblem canım onunda etkisi büyük
canım aslında sadece 2 gün güzel gitti onunlada yetmedi ben haftabaşında çok kötü dağıtmıştım dünde fazla yedim ama kabızlıkta var karnım fecii şiş
hamileyken bile hiç kabız olmamıştım sindirimin yavaş çalıştığını farkedince hemen önlemini alıyordum şimdi düzelmedi şiştim kaldı valla
canım çok güzel bilgilerdi sen canını sıkma, aslada deme herkes okumak bilgilenmek zorunda değil ben memnun oldum kendi adıma

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakem

başlangıç:77.5
geçen hafta:75.2
bu hafta:75
giden:200 gr
toplam giden:2.5 kg

kızlar 2 gündür yoktum çok fazlasıyla yoğundum yinede buna rağmen 200 gr verdim aldım diye hesap ediyordum şükür almamışım çokta vermemişim ama almaktan iidir heralde bu hafta inş. daha çok veririm.

aa noldu şimdi beaaa? bılgıler gayet faydalıydı saol paylasım ıcın.arkadas bence art nıyetle bıse yazmamıstır.
sinirlenme hemen cıtır kısçeeee.
akıllı başlı kadınlarız,ufak tefek seylere takılmamak gerek
:13::13::13::13:
iltifat süper yannıssss damacanaydın su şisesi oldun cok yaşa ıyı güldünm yanı
bencedde her erkek hatları guzel kadın ıster.
hoş hepsı 55 olsun ıstemez ama löplöp göbek,kocaman kalçalar,kılodan hareket olanı kısıtlanan kadını tabıkı istemez....
bizdede durum şu;
evlenırken 58 dım.kocacıgımın sayesınde aldım daha cok.aman ye nolcak dıye dıye tasırdı hep eve
ama 75 olduktan sonra hafıfden caktırmaya basladı.baktıkı bu kadının önü acıldı bı dur demek lazım
"hatun ıkımızınde artık zayıflaması lazım baksana şu göbeğime,amma kılo aldım" dıyerek,banada göndermeler yaptı arada
ama genel ıtıbarıyle hiç kırıcı olmadı sağolsun.belkıde onun rahatlıgıyla aldım onca kıloyu ve veremedım
ıyıkı yolum buraya düştü,artık kesın kararlıyım,saygılar efenimmm hepinize

yanı ortalama 18 inden berı 65 ve üstüsün.okadar zamanda yyerlesmıs kıloyu cok ıyı vermıssın.ben enson 2008 mayıs gıbı 69-70 dım.ondan öncesı zaten gayet ınceydım
lisede 54-55
lıse bıttı 2003de, eşimle tanıstıgım dönemlerdı ve hep 53-56 arası gıttım geldım...
2006 da evlendım 57-58 dım
sonrası arta arta 2008 agustosta 76 oldum
hamıle kaldım 93 le doguma gırdım
6 ayda 76 düştüm, aldım verdım aldım verdım.
2 senedır 72-76 arası gezdım
bu kış 79 a vurdu ibre
neyse bugun ıtıbarıyle 78 im

Selam hatun kişiler

menümm
sabah
3 dilim sucuk 1 yumurtayla sucuklu yumurta
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 çk nutella
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 avuç beyaz leblebi
2 tane hurma
öğlen
1 kase erişteli yeşil mercimke çorbası
1 kase salata
ara
1 tane kivi
2 galeta
akşam
1 tabak fırında karnıbahar
yarım kase yoğurt

2.5 lt su, 2 kupa yeşil çay...

çok hastaydım düzgün diyet bile yapamadım bu hafta bu yüzden özür dilerim ama yinede azda olsa vermişim

başlangıç:73.7
geçen hafta:72.3
bu hafta: 71.9
giden: 400 gr
toplam giden: 1.800

+100
yarından itibaren artık diyete yeni başlamış gibi olcam artık.. bu sabah tartılınca kendime çok sinirlendim

öncelikle kızlar eski msjları okuyamadım eğer benden alıntı yapmışsanız cevap yazmadım diye kızmayın
yarın misafirim geleceği için bugün temizlik yaptım eve bayaaa kaloride yakmışımdır herhal bu sayede daha anca sizlere msj yazma imkanım oldu hemen sizlerle menümü paylaşıyorum uygun olmuşmu szice:44:

sabah (7:15)
yarım domates,yarım salatalık,kk peynir,tavanın 5/1 i kadar kıymalı yumurta,1dilim ekmek,yarım çay

Ara(10:00)
2 ceviz

öğlen(13:00)
3-4 kaşık ıspanak yemeği ,1tane elimden büyükçe biraz ıspanaklı ısırgan otlu teflonda yapılmış köfte ,bol yoğurt,bide canım çay çekti bir su bardağı çay

Ara(16:00)
temizlik yaptığım için vakit bulamadım yemeğe

akşam(18:00)
yine otlu köfteden yaptım bu sefer 2 tane yedim ,bol yoğurt ve 4 çatal sulu kıyma yemeğinden yedim ekmek asla yemedim

yatarken bir elma yiyebilirimmeyveyi sevmesemde canım çekti nedense:44:

bu arada bol bol su içtim sürekli aklıma yemek geldikçe ben hep 2 bardak su mideyi doldurdum o zaman açlığım gitti kızlar

yarım misafirlerede annem börek ve patatesli,maydonozlu salata yapmamı istedi trendy senin notlara bakıcam yine ama neyi nasıl yemem konusu hakkında bilgiler verirseniz sevinirim:119:

son olarak sürekli menümde şu otlu köfte var ama gerçekten çok güzel ve her gün yiyebilirim bide psikolojik olarak rahatlatıyor beni sebze olduğu için

slm kızlar
hemen kilo bildirimimi yapayım
başlangıç: 73
geçen hafta: 62.3
bugün: 62.1
giden: 200
toplam giden: 10.9
hedef:57

Merhaba canım, inşallah regl bitince gider kilolar ya, canım sıkıldı böyle olunca çok

Günaydın canım. Regl olduğu için işte üzülmeee haftaya tepelerde görücez seni.

İnşallah canım, azıcık moral bozuldu ama gaza geldimmmm, bu hafta çok çok dikkat edeceğimmmm

ahh bu şişlikler yokmu bu şişliklerrrr.haftaya ıyı cıkarsın

İnşallah canımmmmm

Tatlım maşallah
Taş gibisinnnn , süperrr

Bugünkü menüm
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, 5 zetin, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: Birkaç tane leblebi, 2 fındık, 1-2 badem
Öğlen: Pirinçli tavuklu değişik bir çorba vardı, biraz ondan içtim ekmeksiz, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta
Ara: 1 elma
Akşam: 3 köfte, yarım dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…