- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
bu arada kızlar hemen vereyim dünkü menüm
misafirim vardı bu aarada bilginize
)
sabah(7:15)
yarım domates ,yarım salatalık ,kk peynir,1 dilim ekmek ,çay
ara (yapmaya fırsat olmadı)
öğlen (13:00)
misafirleri beklemekten hiçbirşey yemedim sadece bir çatal yaptığım patates salatası ve 1 çatal yaptığım çikolata soslu irmik tatlısı
ara(16:00)
yine yapamadım misafirlere hizmet etmekten
akşam (18:00)açlıktan elim ayağım titriodu artık
2dilim börek yarım tabak patatesli salata (içinde tüm yeşillikler vardı)ve 3 yk küçük küçük doğranmış sucuk
bol su içemedim sanırsam hiç sayma imkanım olmadı kızçeler :44:AMAN ATLATTIMYA ŞU MİSAFİR OLAYINI KURTULDUM YANİ ANLICANIZ bizim buralarda insanlar ayıplıolar az hazırlık yaptığında ,ne bilim bir yerde kusur görsünler komşular arasında laf yapıolar

ayy stres olmuştum o yüzden hiç de sevmem böle şeyleri 
sahi bu arada misafir yorgunluğundan erkenden yattığım için gece 4te uyandık eşimle ,eşim karnım acıktı dedi
dedim diyetteyim napçam ben sen bana hazırla falan derken bende kaçamak yaptım kızçelere oofff yaaa:18::18:azcık patates salatası azcık börek ve kocişe pişirdiğim sucuktan (5-6tane küçük küçük)ve yarım ayran içtim,birde elma yedim, fazla kaçırmışım dimi dünkü açlığımdan dolayı yaptım sanırım bu davranışı ya da yine kendimi avutuom böle düşünerek ne dersiniz kızçeler 

sabah(7:15)
yarım domates ,yarım salatalık ,kk peynir,1 dilim ekmek ,çay
ara (yapmaya fırsat olmadı)
öğlen (13:00)
misafirleri beklemekten hiçbirşey yemedim sadece bir çatal yaptığım patates salatası ve 1 çatal yaptığım çikolata soslu irmik tatlısı
ara(16:00)
yine yapamadım misafirlere hizmet etmekten
akşam (18:00)açlıktan elim ayağım titriodu artık
2dilim börek yarım tabak patatesli salata (içinde tüm yeşillikler vardı)ve 3 yk küçük küçük doğranmış sucuk
bol su içemedim sanırsam hiç sayma imkanım olmadı kızçeler :44:AMAN ATLATTIMYA ŞU MİSAFİR OLAYINI KURTULDUM YANİ ANLICANIZ bizim buralarda insanlar ayıplıolar az hazırlık yaptığında ,ne bilim bir yerde kusur görsünler komşular arasında laf yapıolar
sahi bu arada misafir yorgunluğundan erkenden yattığım için gece 4te uyandık eşimle ,eşim karnım acıktı dedi