aaaa bende ne zamandan beri sorucam tam denk geldi bu makinayla koltuk yikadinmi canim ben düsünüyorumda cesaret edemiyorum :26:
Günaydın..! Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hafta dilerimm Kızzlarr. 5 i 1 yerde çay günde kaç bardak içilmeli ?
günaydin canimGünaydın..! Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hafta dilerimm Kızzlarr. 5 i 1 yerde çay günde kaç bardak içilmeli ?
bendede cok siskinlik yapiyo canim sütYürüyüşten dönerken aldım 500 ml. aldım içmeye başladım yolda yarısı bitti zaten evdede diğer yarısını bitirdim
canim istersen baslangic kilonu simdiki kilonu hedefini yaz ben yapayimteşekkür ederim şekerler yardımcı olduğunuz için :) acele acele yapıyorum pek okuyamadan yaptım çizelgemi ilk fırsatta okuyup yapıcam inş :)
yıkayan arkadaslarım var cok memnunlar,ama benım koltuklar hep mınderlı.yanı sırtta kocaman 2 yastık,kenarda kol koyma yerlerı yastık,oturdugum yerlerde fermuatrlı mınder.gerı kalanı derı.buyuzden hıc yıkamadım hep söktüm kılıfları makınaya attım.
benimde koltuklarim cok acik lila korkuyorum dahada bararmi diye :26:
Selam kızlar ben geldim.
Çok mutluyum.Hafta sonu annemdeydik kocişimle beni gören herkes,ailem komşular arkadaşlarım zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dediler:)
Çizelgemi her ne kadar değiştiremesemde 4 kilo bile fark yarattı gerçekden:)
anladım canım,normaelde elllemı sılıyorusun? arkadasımında cok acık lıla renk,elle sıldı zamanla gerı kustu pisliği.cunku sılerken ıcıne emdı mınder, sonrada leke leke gerı döndu.makınayla yıkadıgından berı rahat ama tabı iç minderin rengıde önemlı.bazılarında sıyah mınder kullanıyolar,o cok kötü batırıyo koltuları.makınayla ıslanınca pis bı renk verıyomus.aman dıkkat yanı.
Selam kızlar ben geldim.
Çok mutluyum.Hafta sonu annemdeydik kocişimle beni gören herkes,ailem komşular arkadaşlarım zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dediler:)
Çizelgemi her ne kadar değiştiremesemde 4 kilo bile fark yarattı gerçekden:)
günaydin citirlar.benimmoralim bozuk tartida + cikdim napicam ben yaaa
günaydin citirlar.benimmoralim bozuk tartida + cikdim napicam ben yaaa
sk sk tartilmiyacaksin
Hoşgeldin
Çok sevindim tatlım senin adına , benim şu an en büyük hayalim o lafları benim sıpadan duymak
tamam:44: tartilmam
slm kızlar acil kilo vermem gerekiyor 74.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?