70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa bende ne zamandan beri sorucam tam denk geldi bu makinayla koltuk yikadinmi canim ben düsünüyorumda cesaret edemiyorum :26:

yıkayan arkadaslarım var cok memnunlar,ama benım koltuklar hep mınderlı.yanı sırtta kocaman 2 yastık,kenarda kol koyma yerlerı yastık,oturdugum yerlerde fermuatrlı mınder.gerı kalanı derı.buyuzden hıc yıkamadım hep söktüm kılıfları makınaya attım.

Günaydın..! Sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hafta dilerimm Kızzlarr. 5 i 1 yerde çay günde kaç bardak içilmeli ?
günaydin canim bilmiyorum ki :26:
Yürüyüşten dönerken aldım 500 ml. aldım içmeye başladım yolda yarısı bitti zaten evdede diğer yarısını bitirdim
bendede cok siskinlik yapiyo canim süt
teşekkür ederim şekerler yardımcı olduğunuz için :) acele acele yapıyorum pek okuyamadan yaptım çizelgemi ilk fırsatta okuyup yapıcam inş :)
canim istersen baslangic kilonu simdiki kilonu hedefini yaz ben yapayim

benimde koltuklarim cok acik lila korkuyorum dahada bararmi diye :26:

Son düzenleme:
Çok fazla televizyon ve bilgisayar karşısında durmak iştah arttırıp , kilo aldırıyormuş..Amerikada ki obezitenin ilk beş sebepleri arasında televizyon varmış kızlar.

benimde koltuklarim cok acik lila korkuyorum dahada bararmi diye :26:

anladım canım,normaelde elllemı sılıyorusun? arkadasımında cok acık lıla renk,elle sıldı zamanla gerı kustu pisliği.cunku sılerken ıcıne emdı mınder, sonrada leke leke gerı döndu.makınayla yıkadıgından berı rahat ama tabı iç minderin rengıde önemlı.bazılarında sıyah mınder kullanıyolar,o cok kötü batırıyo koltuları.makınayla ıslanınca pis bı renk verıyomus.aman dıkkat yanı.

Selam kızlar ben geldim.

Çok mutluyum.Hafta sonu annemdeydik kocişimle beni gören herkes,ailem komşular arkadaşlarım zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dediler:)
Çizelgemi her ne kadar değiştiremesemde 4 kilo bile fark yarattı gerçekden:)

Hoşgeldin
Çok sevindim tatlım senin adına , benim şu an en büyük hayalim o lafları benim sıpadan duymak

evet canim bende sil sil biktim artik kusuyo kiri lekeyi..

o yüzden yikamayi düsündüm ama daha kötü olursa diye korkuyorum

ic minderlerin rengini bilmiyorum ki :26:

kızlar selam. ben eğitimde olduğum için cuma günü yazamazımda tarılamadımda bugün sabah tartıldım 73.1 100 gr daha gitmiş. sizlerde ne var ne yok nasıl geçti haftanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…