ne demek canım..evet çok tatlı bi bayan..iyi seyirler...
bu arada kadın diyetisyen değilmiş..iç hastalıkları ve obezite uzmanıymış.
canım ne anlattı paylaşırmısın bizlede, ben açtım ama çok gürültülü bir ortamdı dinleyemedim :26:kızlar ayça kayayı izliyonuz değilmi..çok önemli şeyler konuşuyo..
şimden sonra çok soğumaz diye düşünüyorum cemre düştü yaa, burasıda bahar havası değil ama eskiye göre iyiyaa sen sıcak memlekettesın,düzcedeyım ben,sahıl kenarı buzzz gıbı batı karadenız... sabah bı uyandıkkı heryer bembeyaz kar yagmısbı yürüyüşe başlayamadım sabahları ayaz oluyor.şuan dısarının sıcaklıgı 5 derece falan
çizelgen yanlış olmuş sanırım BMI yanlış görünüyorteşekkür ederim şekerler yardımcı olduğunuz için :) acele acele yapıyorum pek okuyamadan yaptım çizelgemi ilk fırsatta okuyup yapıcam inş :)
asli :44:bugün fireler çok
hayırdır inşallah
aslıyı kaç gündür göremiyorum
merak ettim
Selam canlar!
Selam canlar!
o bmi öyle kalsa olumuki acaba
selam hatunlar!
dün akşam spora gidicektik eşimle,hava soğuktu eşim gitmeyelim bugün dedi..ben de spor yapmam lazım diye tüm evi sildim süpürdüm,4 kupa su içtim bi de üstüneenormalde temizlik yapmak eziyet gibi gelirdi,ama spor yapmak gibi düşününce hiç zoruma gitmedi
problem olmaz bence canim
bende bmi yok ..
tatlım merak ettim ya,program sonunda bi özet geçersen sevinirimm
bi özet geçsen ne iyi olur,kızım çizgi film izliyo actırmadı
meraklıları için paylaşayım..
canım ne anlattı paylaşırmısın bizlede, ben açtım ama çok gürültülü bir ortamdı dinleyemedim :26:
şimden sonra çok soğumaz diye düşünüyorum cemre düştü yaa, burasıda bahar havası değil ama eskiye göre iyi
çizelgen yanlış olmuş sanırım BMI yanlış görünüyor
minderbob spor yapmak istersen eğer,yarında bana gel canım...selam hatunlar!dün akşam spora gidicektik eşimle,hava soğuktu eşim gitmeyelim bugün dedi..ben de spor yapmam lazım diye tüm evi sildim süpürdüm,4 kupa su içtim bi de üstüneenormalde temizlik yapmak eziyet gibi gelirdi,ama spor yapmak gibi düşününce hiç zoruma gitmedi
hos geldin canimtamam o zaman zaten bi işi tam yapamam ben :) buda böyle olsun bende artık aranıza katılmak istiyorummm kabul ederseniz :) çok sık takip edemiyorum ama öylede bişey varcuma günleri kilo bildirimi yapıyosunuz sanırım bende katılmak istiyorum. ya ben öyle siz gibi göz kırpma fln yapamıyorum renksiz renksiz gülücük koyuyorum
ay bizede buyur spor yapmaya
hos geldin canimdüzenli olmasada firsat buldukca gel birde her cuma puccaya bildirim yapman lazim
smililer icin ayarlarini degistirmen lazim ama nasil bilmiyorum :26:
hoşbulduk tatlm :) fırsat buldukça gelcem, bide ben çok sorup soruştururum zayıflamayla alaklı bilgiler buldukça paylaşırım da zaten :) pucca arkadaşıma özel msj flnmı atmamız gerekio canm liste flnmı yapıyosunuz? kurcalar değiştiririm artık ayarlarımı bende renkli olmak istiyorumm :)
a.s. canim
ay bizede buyur spor yapmaya
hos geldin canimdüzenli olmasada firsat buldukca gel birde her cuma puccaya bildirim yapman lazim
smililer icin ayarlarini degistirmen lazim ama nasil bilmiyorum :26:
geliyim canım ne demekkkya avatardaki sen habire spor yapıyon yorulmuyon muu
BMI boyuna göre kilonun nasıl olduğunu gösteriyor yani biriyle kilomuz aynı olabilir ama onun BMIsı benimkinden küçükse demekki boyu uzun anlamına geliyor kilo arttıkça BMI büyüyorHadi yao bmi yi nası düzeltebilirim acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=320642 varya o işte chosen1234 yani hatırladınmı canımasli :44:
sağol canım bende izleyeyim nettenmeraklıları için paylaşayım..
sabah uynınca iki bardak ılık su için dedi..sonra wc ye çıkın dedi..
tok tutan besinlerden bahsetti..bunlar ayva,kivi,yulaf midede çok yer kapladıkları için açlık hissini bastırdıklarından bahsetti.
özellikle karnı guruldayanlar için şiddetle önerdi..mantardan bahsetti mantarlı bir tarif verdi..bide bağırsak faliyetleri için mutlaka düzen sokmamız gerktiğinden bahsetti.hergün aynı saatte wc ye çıkılmalıymış..bunun içinde elinizi karnın üstüne koyup saat yönünde masaj yapın dedi.ordaki faliyetler harekete geçiyormuş.kızlar eksik yazmış olabilirim..nettenprogramı bulup birebir izleyin isterseniz..doktorum diyin bugünki tarihi yazın çıkar herhalde..
7/24 minderbob hizmetinizde!benim süngerden neyim eksik
vuuuu senin avatardakide yakisiklida ne öyle
aaa evet oda yok :26:
BMI boyuna göre kilonun nasıl olduğunu gösteriyor yani biriyle kilomuz aynı olabilir ama onun BMIsı benimkinden küçükse demekki boyu uzun anlamına geliyor kilo arttıkça BMI büyüyor
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=320642 varya o işte chosen1234 yani hatırladınmı canım
sağol canım bende izleyeyim netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?