70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Mine bu arada paylaştığın yazıyı okudum:34:
Teşekkürler. Bide hava kaynaklı benim ki ne biliyim hava karanlık olunca moralim bozuk oluyor otomatikman.:ssz:

rica ederim inşallah faydalı olmuştur
değişiklik yapmak lazım bazen hava düzelmiyorsa sen başka şeyleri değiştir, bişeylerle uğraş keyfin yerine gelsin

iyi akşamlar kızlar..
bu aralar garip bi yoğunluk yaşıyorum...
hiç bi şeye yetişemiyorum..
arada buraya göz atıyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum.
işte böyleee..kilo işi desen ondada keyifler yok..

AYŞECİM çok geçmiş olsun canım..
rabbim gönlünddekini nasip etsin..

DİLEK sende bunalmışsın bende aynı duyguları yaşıyorum kilo konusunda..
bi de yiyip yiyip tartıya çıkıyorum ne bekliyosam artık..

MİNE,NESCUİK paylaşımlarınız için teşekkür ederim güzel bilglerdi..

hiç gerilme canım emin ol onların da yapmak istedikleri bu..
bizimle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız oluyorlar ve bizim moralimizi bozmaya çalışıyorlar..
gayet rahat dur sen türk olmaktan gurur duyuyorsun sonuçta bunda çekinecek bir durum yok..
çok istemezlerse kendileri aynı ortama gelmesinler..
biz onlardan rahatsız olmuyoruz sonuçta..
ben de dün hoca derse girince sinirimden bi süre yüzüne bakmadım..
sonra da düşündüm adam benim moralimi bozmaya çalışıyor zaten..
sürekli ona bakıp dersi dinledim, normalde kapalılara bakmazmış derste de vizitte de.. ama ben öyle bakınca bakmak zorunda kaldı gayet bana baka baka anlattı ben de gayet iyi anladım şükür..
sen canını sıkma biz anlayışlı olalım onların nasıl olduğuyla ilgilenmeyelim:34:

bu arada ayşe çok üzüldüm verdiğin habere Allah sabır versin cidden çok zor bi imtihan.. hiç yaşamadım ama öyle bir ihtimali düşündükçe bile çok kötü oluyorum:43:
Rabbim yardımcın olsun, en yakın zamanda sağlıklı bir evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...
sagol canim destegin icin aslinda cokda güzel yapmissin onun istedigide senin morelini bozmak cok zorlaniyorum canim ya hakksizliklara gelemiyorum sadece kendim icinde degil baskalarida hakksizliga ugradimi savas a gecesim geliyo huy ettinmisim :31:
ben aslan burcuyum ya herhalde icimdeki aslani susturamiyorum :27:

O bomba elimizde patlamasında :4:
Daha ne yapıyım kilo vermen için bilemedim ki.:27:
Senden sonra gelenleer 9 kilo verdiler.
ayy dilekcimmm yaa hakklisin sen beni birakma yeter :29: arada sirkelendir beni :17: biliyormusun fistik söyle düsündügümde sen kdr ben birlikde verecekdik hata yanlis hatirlamiyorsam sen benim üstümdeydin sen citir oldun ben halen yerimde sayiyorum :14:

rica ederim kızçeler

thanks bacım

salata gibi hafif şeyler yiyebilirsin sporada git tabii

rica ederim canım
:54:

dilek senin günün nasıl geçti protein diyeti yapmışsın bugün sanırım.
ben de önümüzdeki hafta yapayım diyorum..
malum gün olayı olunaca k. hidrat devreye giriyo..

kızlar geçmişe dönemedim çok birikmiş..
cevap vermediğim bişey varsa affola..

iyi akşamlar kızlar..

Aynen bendensin:13::13:
Yiyip yiyip kilo vermeyi amaçlıyorum saf gibi.
Neyse dün sondu dün ki yediklerimle 67 olmuşumdur zaten.:27:
Bugün başladım bırakmaya da niyetim yok.
Haftada bir tartılmayı düşünüyorum o da haftasonu.

sagol canim destegin icin aslinda cokda güzel yapmissin onun istedigide senin morelini bozmak cok zorlaniyorum canim ya hakksizliklara gelemiyorum sadece kendim icinde degil baskalarida hakksizliga ugradimi savas a gecesim geliyo huy ettinmisim :31:

ayy dilekcimmm yaa hakklisin sen beni birakma yeter :29: arada sirkelendir beni :17: biliyormusun fistik söyle düsündügümde sen kdr ben birlikde verecekdik hata yanlis hatirlamiyorsam sen benim üstümdeydin sen citir oldun ben halen yerimde sayiyorum :14:

Evet sen topiğe geldiğinde ben 76 kilo falandım yanlış hatırlamıyorsam.

dilek senin günün nasıl geçti protein diyeti yapmışsın bugün sanırım.
ben de önümüzdeki hafta yapayım diyorum..
malum gün olayı olunaca k. hidrat devreye giriyo..

kızlar geçmişe dönemedim çok birikmiş..
cevap vermediğim bişey varsa affola..

Güzel geçti valla abla.
Midem rahat en azından.
Ben seviyorum fındık, bademi falan.
Öğlen içtiğim zero bayagı tok tuttu.
Akşam içinde anneme göğüs haşlattım onu yicem.
Ama öncesinde 15 dk twister da dönücem.:27:
Pazar da tartılcam inşaallah.:16:

:32:

geçmiş olsun tekrar:54:valla aynen insan hergün hergün aynı eşyi yani kilo kilo diye düşününce bunalıyo resmen,bence bu etkiliyo yaşamımızı,bakalım bide böyle dene inşallah gidicek hepsi:34:

sen gün içinde tokkendemi tartılıyon,olurmu öyle şey:47::47:madem meraklanıyorum diyosun,bunun bilincinde olmalısınki moralin bozulmasın,o rakam gerçek rakam değil..:34:

yaw şuan bunların hiç biri benim evde yok iyimiii:53::30::27::27:

:60::60::60:bencede ya bende diyem diyem diyom unutuyom:1:1martta 69 olcaktın demi sen:27::60::60:
:52::52: ne martlar gecti diyormussum :37: kolye idaasina bile girmisdim tugba hatirliyorsan offf aklima geldi :43:
iyi akşamlar kızlar..

iyi aksamlar zerrammm :3:
seni cok takdir ediyorum habire gün yapiyon veya güne gidiyorsun ve citirsin :21:masallahin var canimcim tüü tü tü :nazar:

Ben çıkıyorum kızlar..
İyi akşamlar.:16::54:

nereye dilekçim daha karpuz kesecektik:1::1::1:

hem benim yaptığım kaçamaklarada bir kızsaydın vallahi çok iyi olcak dün giremedim yediklerimi yazayım sizede bana bir güzel ceza verin kızçeler razıyım cezamı çekmeye:43::43:

Evet sen topiğe geldiğinde ben 76 kilo falandım yanlış hatırlamıyorsam.

Güzel geçti valla abla.
Midem rahat en azından.
Ben seviyorum fındık, bademi falan.
Öğlen içtiğim zero bayagı tok tuttu.
Akşam içinde anneme göğüs haşlattım onu yicem.
Ama öncesinde 15 dk twister da dönücem.:27:
Pazar da tartılcam inşaallah.:16:
evet ben diycekdim ama acaba dedim:1: sen 76 ben halen 74 :14: dur masallah diyeyim sana :nazar::nazar::nazar:
Ben çıkıyorum kızlar..
İyi akşamlar.:16::54:

kızlar bende kabızlığa çare ararken bakın şifalı bitkiler topluluğu gördüm,hiç bukadar rahat okuyabilicem biyazı görmemiştim,yazı çok uzundu sayfayı doldurmamak adına linki veriyim,isteyen baksın,acayip faydalı şeyler,mesela adaçayı içicem evde vardı ne işe yaradığını şimdi öğrendim:1:
kabızlık içinde ıhlamur diyooo:7::7:

FALI BTKLER

haksızlığa sessiz kalmamak lazım ii yapıyorsun:34:

neyse ben çıkayım barim pırasa yaptım onu yiyeyim..
bi kaç gündür az yiyorum dayanıyordum da vücut hemen direnç gösteriyor herhalde bugün çok acıkmaya başladım:26:

kızlar maşallahınız var bir gün girmedim 100 sayfa birden offfff ilerletmişsiniz öncesinde bana yazan olduysa kusura bakmayın hiç okumaya fırsatım olmadı :18:

şimcik bana kızacağınız dünkü menüme gelelim malum bizim kociş 4- 12 vardiyasına geçti sabah kalkma geç oldu :18:

SABAH(12:00)
2-3 kaşık domatesli,biberli soğanlı sucuklu tavada kavrulmuş karışım(menemenin yumurtasız hali ),kk peynir,1 dilim ekmek, çay(sayısını unuttum)

ara(yok)

ÖĞLE(16:00)
sabahki karışımın yumurtalı halinden 3 kaşık ,2yk yeşil fasulye,2tane küçük yoğurtlu lahana sarması,cacık,

ara(yok)

AKŞAM(00:00)
2kaşık patates kızartma, 1k biber kızartma,2k yoğurtlu makarna ,2 bardak çay,ve şu bakkalda satılan küçük keklerden :15::15::15:

CEZAM:47:NEDİR KIZÇELER EN SON OLARAK BUGÜNKÜ MENÜMÜDE PAYLAŞICAM SİZLERLE ÇILDIRMAK ÜZEREYİM SANKİMMM:52::52::52:NAPÇAM ŞİMCİK :27:

GELELİM BUGÜNKÜ MENÜME:52::52:
bu arada dipnot: evde artık yemekler çöpe gitmesin diye mecburen yiyyorum yoksa çöpe giderse içim acıyor ve günaha girmiş gibi kötü hissediom kendimi kızçeler ,sürekli aynı şeyi yiyor bu kızda diyorsunuzdur şimcik hemen belirteyim size bunuda :34:
SABAH(10:00)
2yk yeşil fasulye,3ykmakarna ,yarım kk peynir,3çay bardağı çay

ara(yok)

ÖĞLEN(13:00)
6tane patates kızartma ,1 çatal biber kızartma ,1,5 dilim ekmek ,1 yumurta ,kk peynir ,çay 3-4 bardak

ara(17:00)
elma

AKŞAM(19:00)
2tane ısırganlı ıspanaklı tavada kızartılmış köfte ve yoğurt yicem Allah izin verirse

BÜTÜN OLUMLU, OLUMSUZ YORUMLARA AÇIĞIM KIZLAR:52::52:BANA BİR EL ATIN ÇOK YEMİŞİM DİMİ DÜN VE BUGÜN NE DERSİNİZ ?

Son düzenleme:
kızlar bende kabızlığa çare ararken bakın şifalı bitkiler topluluğu gördüm,hiç bukadar rahat okuyabilicem biyazı görmemiştim,yazı çok uzundu sayfayı doldurmamak adına linki veriyim,isteyen baksın,acayip faydalı şeyler,mesela adaçayı içicem evde vardı ne işe yaradığını şimdi öğrendim:1:
kabızlık içinde ıhlamur diyooo:7::7:

FALI BTKLER
sagol kelebegimm :16:
haksızlığa sessiz kalmamak lazım ii yapıyorsun:34:

neyse ben çıkayım barim pırasa yaptım onu yiyeyim..
bi kaç gündür az yiyorum dayanıyordum da vücut hemen direnç gösteriyor herhalde bugün çok acıkmaya başladım:26:
yenilen de yine ben oluyorum gerci :37::1:az yeme canim :27: protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol :56:
kızlar maşallahınız var bir gün girmedim 100 sayfa birden offfff ilerletmişsiniz öncesinde bana yazan olduysa kusura bakmayın hiç okumaya fırsatım olmadı :18:

şimcik bana kızacağınız dünkü menüme gelelim malum bizim kociş 4- 12 vardiyasına geçti sabah kalkma geç oldu :18:

2-3 kaşık domatesli,biberli soğanlı sucuklu tavada kavrulmuş karışım(menemenin yumurtasız hali ),kk peynir,1 dilim ekmek, çay(sayısını unuttum)

ara(yok)

sabahki karışımın yumurtalı halinden 3 kaşık ,2yk yeşil fasulye,2tane küçük yoğurtlu lahana sarması,cacık,

ara(yok)

2kaşık patates kızartma, 1k biber kızartma,2k yoğurtlu makarna ,2 bardak çay,ve şu bakkalda satılan küçük keklerden :15::15::15:

CEZAM:47:NEDİR KIZÇELER EN SON OLARAK BUGÜNKÜ MENÜMÜDE PAYLAŞICAM SİZLERLE ÇILDIRMAK ÜZEREYİM SANKİMMM:52::52::52:NAPÇAM ŞİMCİK :27:
patates kizartmasini gördüm sana birsey anlatayim canim :1: dün esim güzelcene patates kizartmis yanina kabak biber ve patlican kizartmis üstünede tomates sosu yemede yaninda yat :37: ama ben naptim yemedim :52: bana söyle dedi kocis okadar ugrasmis bari tadina bak kendimede salata yapmisdim 1-2 kabak 1-2 patlican biraz tavuk snitzel salatama koydum yogurtladim yedim :56:
yoksa beni cok kötü tuzaga düsürecekdin :47:

:4::4: balikaymak toparlan bakem :20: bak bende regl olamadim daha :27: duvara tirmanasim geliii :52: ama yemiycem kiz gecerim bak seni aaaa :4::4: kizma balim :1: kendine getirmeye calisiyom seni :38:

kactim kizlar mesaim bitecek birazdan öpüldünüz :54::10::10:

Son düzenleme:

08.00:2 kuru kayısı, azyağda 1 yumurta 2 dilim tb ekmeği,biraz peynir,domates

10.00:2 ceviz

12.00:türk kahvesi

14.00:tavuk gögsü ızgara,salata, 2 ymk kaşığı yoğurt

17.00:4 tane siyah kuru üzüm

19.30:1 tabk kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt

ara(yok)

ara(yok)

ay walla mönünü okurken karnım acıktı e mi :9: olsun ya bazen bana da öle oluyo, bi güneş müneş açsın da, hava ısınsın, tutuşuruz hepimiz kesinnnnnn :9::9::9::9:
bugünkü mönümü yazıomm:8:
uyanınca: 1 bardak su
kahlwatı: 2 dilim tahıl ekmeği, 1 dilim yağsız peynir, 4 yeşil zeytin, 1 katı yumurta(kayısı) , domates-salatalık, yeşilçay
ara: 4 adet kuru erik
öğlen: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kase tarhana çorbası, 4 yk ıspanak, salata
ara: 1 bardak çay, 5-6 adet çubuk kraker, 1 saat sonra 1 çay bardağı yağsız sütle, 1 küçük amasya elması :8:
yarım saat koşu bandında yürüdüm,
akşam yemeğimi hazırlıcam: sanırım çorba, gene ıspanak, salata felan yiycem...:14: Allahım tez zamanda istediğimiz kiloya kawuştursun bizi... :ssz:

uyanınca
tarçınlı ballı su
Kahvatı
1 tatlı kaşığı krem peynir
3 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 zeytin
2 ince dilim salam
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 avuçtan az nohut, yeşil çay