70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günlük kalori ihtiyacı

Canısı burdan baktım, kilo mu 60 olarak yazdım ve 2300 küsür kalori çıktı... yani benim sınırım 2500 fln , sende bi bakıver :16:

Canım böyle pes edersen olmaz su toplamıştır vücut..Hepimizde oluyo

İnşallah öyledir yaaaa offff cok moralim bozuldu:((((( Neyse ben çıkiyom kaynamanama gidicez öptüm cok Yarin ilk isim tartılmak karnina:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Aslında bişi sorucam ..kilo vermek için günlük kalori sınırı kaçtır ki kızlar yaa acep , bilmiyorum da :14:

Günlük kalori ihtiyacı

bende burda ölçtüm--2113 çıktı,,kendi kilomu yazdım 60,,senin boyun kaç canım,,vede yaşın:26:
bu arada sen 60 değil şuanki kilonu yazıcaksın canım:36:zayıflamak için günlük alıcan kalori miktarı o,eğer tam alırsan sabit kalırsın onun altında kalori alırsan zayıflarsın,üstünde kalori alırsan kilo alırsın unutma bu böyle:34:

valla yediğim bitter 35 grm fln dı ki baktım 130 kalori fln, o patlamış mısır da aynen 130 kalori fln, bugünden hiç memnun değilim aslında..yarın 5 tur fazla yüricem ceza bana :47:
Senin günün nasıldı minecim :16: ?
BENİM FENA DEĞİLDİ MENÜMÜDE PAYLAŞMIŞTIM SENDE BİBAKIVER FİKİRLERİNİ MERAK ETTİM BİKAÇ SAYFA GERİDE

Merhaba kızlar dün yediklerimi buraya yazdım bugün de yazayım ^^
Sabah: 1 bardak şekersiz çay
yarım kase lifalif meyveli müsli(yağsız sütle)
1kk yağsız beyaz peynir

ara: 1 avuç iç badem(tuzsuz)
öğlen: makarna salatası (makarnası çok azdı. yeşillik ağırlıktaydı. yemekhanede en sağlıklı bu çıkmıştı bugün :( )
ayran
yayla çorbası

akşam: yarım yemek tabağı kıymalı taze fasulye
1 tavuk şnitzel
3 yemek kaşığı havuç ile karıştırılmış yoğurt (meze gibi oluyor. hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum hem de beni tok tutuyor)

yorumlarınızı bekliyorum bayanlar ^^
havuç pek önerilmiyor diyetlerde şeker oranı fazla diye, yoksa güzel şinitzelede bayılırım senmi yaptın hazırmı?
Günlük kalori ihtiyacı

Canısı burdan baktım, kilo mu 60 olarak yazdım ve 2300 küsür kalori çıktı... yani benim sınırım 2500 fln , sende bi bakıver :16:
ben şuanki kilomla baktım 1844 çıktı , 58le baktım 1769 çok bişey değişmedi ama az yaa bu kaloriyi geçiyorum demekki kilo veremiyorum bikaymaklım yesem zaten ulaşacam başka bişey yememem lazım

Günlük kalori ihtiyacı

bende burda ölçtüm--2113 çıktı,,kendi kilomu yazdım 60,,senin boyun kaç canım,,vede yaşın:26:
bu arada sen 60 değil şuanki kilonu yazıcaksın canım:36:zayıflamak için günlük alıcan kalori miktarı o,eğer tam alırsan sabit kalırsın onun altında kalori alırsan zayıflarsın,üstünde kalori alırsan kilo alırsın unutma bu böyle:34:

sende neden okadar fazla çıktı bende 60 yazdım 1794 çıktı ama ben az hareketliyi işaretledim

sagol kelebegimm :16:

yenilen de yine ben oluyorum gerci :37::1:az yeme canim :27: protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol :56:

patates kizartmasini gördüm sana birsey anlatayim canim :1: dün esim güzelcene patates kizartmis yanina kabak biber ve patlican kizartmis üstünede tomates sosu yemede yaninda yat :37: ama ben naptim yemedim :52: bana söyle dedi kocis okadar ugrasmis bari tadina bak kendimede salata yapmisdim 1-2 kabak 1-2 patlican biraz tavuk snitzel salatama koydum yogurtladim yedim :56:
yoksa beni cok kötü tuzaga düsürecekdin :47:

:4::4: balikaymak toparlan bakem :20: bak bende regl olamadim daha :27: duvara tirmanasim geliii :52: ama yemiycem kiz gecerim bak seni aaaa :4::4: kizma balim :1: kendine getirmeye calisiyom seni :38:

kactim kizlar mesaim bitecek birazdan öpüldünüz :54::10::10:

sormaa canımm ya hep bu eşler yüzünden işten çıkmadan bana haber saldı sevdiğim yemeklerden parmısın die tmm dedim yaptım benimde canımı çektirdi bende yedim o saatte :43::43::43:ahh bu kocişlerrrrr Allah'tan sen daha sabırlı çıkmışsın :46::46:

ay walla mönünü okurken karnım acıktı e mi :9: olsun ya bazen bana da öle oluyo, bi güneş müneş açsın da, hava ısınsın, tutuşuruz hepimiz kesinnnnnn :9::9::9::9:
bugünkü mönümü yazıomm:8:
uyanınca: 1 bardak su
kahlwatı: 2 dilim tahıl ekmeği, 1 dilim yağsız peynir, 4 yeşil zeytin, 1 katı yumurta(kayısı) , domates-salatalık, yeşilçay
ara: 4 adet kuru erik
öğlen: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kase tarhana çorbası, 4 yk ıspanak, salata
ara: 1 bardak çay, 5-6 adet çubuk kraker, 1 saat sonra 1 çay bardağı yağsız sütle, 1 küçük amasya elması :8:
yarım saat koşu bandında yürüdüm,
akşam yemeğimi hazırlıcam: sanırım çorba, gene ıspanak, salata felan yiycem...:14: Allahım tez zamanda istediğimiz kiloya kawuştursun bizi... :ssz:
ahh canımm yaa sorma inşallah bırakmam şu diyeti :52:

Ne bu kızartmalar akşam akşam :47:
kızmakta haklısın valla bana canım napçem ben böyle bu kilolarla ne güzel diyetteydik 1 hafta olmadan kaçamaklara başladım bilee :47::47:

ben teşekkür ederim okuduğun için :16:

twisterde nasıl dönüyorsun 15 dk, ben 2 dk dönemiyorum hemen acıyo göğsümün altıyla, ben yanlış bişeymi yapıyorum acaba
bide ellerini tutunmadanmı yapıyorsun, ben beceremiyorumda

inceleyeyim bakalım, sağolasın :16:

akşam çok olmuş hemde hepsi zararlı şeylerden

sabah fasülyemi yedin? karışıklıkmı oldu menüyü yazarken

çok güzel, afiyet olsun
toparlanmışsın hızlı geliyorsun desene

ara çok olmuş sanki, 8çubuk kraker 1 dilim ekmeğe eşmiş

valla aynen sabah öle oldu sofra hazırlamak zor geldi hemen olanlardan atıştırmalık gibi bişi oldu canım açıkçası üşendim :44::44:bide çöpe gidicekti artık ziyan olmasın diye mideye indirdim ama :45::45:

yenilen de yine ben oluyorum gerci :37::1:az yeme canim :27: protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol :56:

sabah erken kalkarsam yumurta haşlaması, okulda ne çıkarsa öğlen de onu yiyorum akşam yemeğine etli yemek yapamıyoruz her zaman etimiz var da okuldan gelince aç olunca onu yapmak uzun sürüyor.. bi önceki geceden yapsak olur aslında... cuma-c.tesi-pazar da eğer yapabilirsem Dilek'in protein diyetini yapmayı düşünüyorum ona göre hazırlığımı yapayım..

ben de günlük ihtiyacım olan kaloriyi hesapladım 2283 :26: bu kötü bi şey mi ki acep fazla gibi geldi bana...:53:

slm arkadaşlar, bugünki menüm

kahvaltı: 1/2 dlm köy ekmeği,1 tereyağında yumurta,5 yeşil zeytin, 1 dlm peynir
ara: 12 tane badem
öğle: ızgara köfte,1/2 dlm ekmek ,salata,turşu
ara: 120 kalorilik çikolata
ara: 7-8 badem, 1/2 yerli muz
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk baget,3 yk pilav,4 yk mantar sote,salata ,2 yk yoğurt

İnşallah öyledir yaaaa offff cok moralim bozuldu:((((( Neyse ben çıkiyom kaynamanama gidicez öptüm cok Yarin ilk isim tartılmak karnina:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Benimde gunluk 2248 çıktı yahu bu kadar gereklimi yaaaaa???? Cok değilimi yani???

ben de günlük ihtiyacım olan kaloriyi hesapladım 2283 :26: bu kötü bi şey mi ki acep fazla gibi geldi bana...:53:

fazla çıkması daha iyi kızlar orda yazanın altında alırsanız kaloriyi kilo verirsiniz bende size göre daha az çıktı nedense, zaten biçikoyla falan o kaloriye ulaşıyoruz onun üstünde alırsak kilo olarak geri dönüyor

kızlar bu arada tartı alıcam hangi model iyidir sizce tavsiyeleriniz varmı :44:

Bu arada artık sporada başlıcam günlük şimdilik 10 dak kendimce bazı hareketler yapıcam 1 hafta boyunca daha sonrada bu 1 haftada geçince leslie sansone ye başlasam olur mu ki:18:nasıl yapsam bu spor işini diyete başlayalı 1 hafta olucak yarın :46::46:

slm kızlar :3:
işte bugünkü menümm
SABAH
1 bardak yeşil çay
1.5 dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 çatal reçel
1 bardak şekersiz çay

ARA: 2 minik mandalina

ÖĞLE
5 ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 tane galeta

ARA: 1 elma, 1 kuru incir

AKŞAM
5 kaşık mantar sote
2 kaşık yogurt
ve salata

2 lt su
bir bardak form çay içerimm...

bu arada kızlar ben topiğe gireli bugün tam 2 ay oldu
sabah tartıldım aylık kaç kilo verdim diye
buraya başlayalı 2 ayda 8 kilo vermişim :21:
herkese çok tşk ederim:16:
bu arada bu sabah tartıda 61.6 çıktım :27::32:

kızlar bu arada tartı alıcam hangi model iyidir sizce tavsiyeleriniz varmı :44:

Bu arada artık sporada başlıcam günlük şimdilik 10 dak kendimce bazı hareketler yapıcam 1 hafta boyunca daha sonrada bu 1 haftada geçince leslie sansone ye başlasam olur mu ki:18:nasıl yapsam bu spor işini diyete başlayalı 1 hafta olucak yarın :46::46:

spor olarak yürüyüş filan gibi hareketini artıracak sporlar yapman gerekiyormuş canım. istediğin kiloya ulaşmadan sıkılaşmaya çalışma, sıkılaşınca kilo daha zor verilirmiş.. gittiğin yerlere yürüyerek gitmeye çalış, ne bileyim apartmanda asansör kullanma filan öyle günlük hareket miktarını artır bence..

ideali 8 kilo zaten 1 hafta sonra benim 3 ay olacak 6 kilo verdim daha, ay kendimden utandım :17::17:
tebrikler :nazar::nazar:

facede nekadar çok yemek tarifi paylaşılıyor sinir oluyorum yaaa
tok olmama rağmen canım istiyor
birisi yazmış irmik helvası yaptım
ne paylaşıyon kardeşim ne yediysen canım istedi işte
:9::9::9::9:
hamileyken bile böyle değildim şimdi ne duysam aşeriyorum yahuuu

şu diyet mahvediyor zaten ne gelse aklına yemek istiyor insan:18:
yarın ben sınıftan az zararla çıkabilirim inşallah yoksa bu gidişle dobuş olarak kalcam iradeli olmalıyız:31::31:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
$425749_327083534006049_116401258407612_858785_1059509805_n.webp

sende neden okadar fazla çıktı bende 60 yazdım 1794 çıktı ama ben az hareketliyi işaretledim
canım boy yaş falan kaç senin orlara ne yazdın az hareketi diyince 1832 çıktı benimkide:23:ama ben normAL dedim,aslında hareketliyi seçmem lazım:8:ama riske atmıyım dedim,ama allaha şükür sporumuda dansımıda ,yapıyorum ekstradan çocuklarla yaptığım hareketleri saymıyorum bilee:52::52::52:
1.68
23
seninki:54:

:46::46::46:
ya bende akşamı nesfitle kapattım gene,sabahki nesfit ve akşamki nesfit dahil 350 küsür kalori almışım,bitki çaylarını ve suyu saymadım olmadığı için kalorisi:1:neyse işte reklamlarda inadına yiycekler vardı,haberlerde kırmızı et kanser yapıyo diye şeyler verirlerken dünya kadar ızgara et tavuk bifte kebab şiş,,neler neler:5:yapılırmı bu banayaaa dedim:47::47:
neyse yine dayandım,ama az önce kapı çaldı yeğenim hamsi getirmiş,ablam kızartmış ve kesin tavada ve bol yağlıdır kendi zayıfya umursamıyo hemde daha bu saatte akşam yemeği yiyolar:30:neyse işte 9-10 kadar vardı 3tane hamsiyide atıverdim ağzıma,valla dişimin kavuğuna gitmedi:19:nasılda güzeldi tadıyaaaa:ssz::1:

anaaaaaammmmmmmmmm:53::53:darısı başıma canım benim girdim bu topiğe ama gerçekten faydası oluyor ,mesela 2 gün nete giremedim topikten uzak kaldım dolayısı ile bendeki azim gitti yemekler ağır bastı ama eğerki o 2 günde buradaki yazıları okusam hırs yapıcaktım ve yemiyecektim o yağlı yiyecekleri ,ama şunuda düşünüyorum eskiden oturup bir tabak dousu yediğim yemeği şimdi 5/1ini yiyyorum :46:ne bilim 1 bütün ekmeğin yarısına yakınını bir oturuşta hoooop mideye indirirdim şimdi 1 dilim kepek ekmeği yiyiyorum yani azcık kaçamak yapsamda eskiye göre bu değişimle bile insanda kilo azalışı olur herhalde dimi kızlar:44:

Back
X