öyle hemen almazsın canım korkma, sadece vermezsinaglıyorum çünkübir sebebi var.....
dünaksam mısafirim vardı aksam ızgara tavugun yanında pilav cok kactıekmek yemedım ama pilav olmadı
sonra kahvenın yanında kek yedım
sabah gune guzel başlasamda,aksam yıne bozuldu
eşim sıcacık köy ekmegı getırmıs (yerli,taş fırında pişenleerden)
tereyagla bı guzel 2 dılım ındı mideye
yetmezmiş gibi birde aksam sohbete gıttık,bır dılım pastada orda gıttı
2 haftada 1.5 kılo veermıstım onuda gerı almısımdır
ama suan mıdem okadar rahatsızkı anlatamam.enazından az yemege
aksam nerdeyse 7de son bulmaya alısmıstı mıde
tam alısmıstıkı halt ettım yanı
cok iradesiz çıktım çokkkkk
aman nerde yaaaa, hiç öyle huylarım yokturahahahhaha
asiii ruhhhhhh
keşke canım keşkedipteyim sondayım depresyondayımnerde böyle birşey keşke yapabilsek
anneeeemmmmmmmmm seni cok özledim yaa :85: :85:
aynı dertten müzdarip biri olarak sen de anne olunca anlarsın diyosan ben bişey demiyorum arkadaş
öyle hemen almazsın canım korkma, sadece vermezsin
bak bana öyle alınsaydı ben eski kiloma geri dönerdim
veremiyorum sadece
aman nerde yaaaa, hiç öyle huylarım yoktur
güzel değilmi ama, keşke dedim okurken
keşke canım keşke
son yazdığım kısım için dedim canım yaaa zorlamıyorum ama psikolojimde bozuluyor yazdım yaa, o kısmı
sende yapacaksın ahanda şuraya yazdım
çocuğu yemeyipte takmayan anne yoktur
başkada bişey demem
kaççııınnnnn monarosa nın hem regl hemde diyet başına vurdu uzak durunne dyosun sen bacım yaaa
sıcacık odun ekmeği mi tereyağı mıııııı
ben regl olcam regl iştahım varrr ama tutuyorum kendimi
yemeyin ulen ben yiyemiyosam siz de yemeyinnnnn
Eki Görüntüle 367784
Fotoğrafta gördüğünüz pembe şey,fast food ( ayaküstü yenilen yiyecek ) menülerinde yer alan tavuk "nuggets"larının içine konan "tavuk etidir". Marketlerde satılan dondurulmuş tavuklar da bu işlemden geçirilmektedir. Bu karışımın mantığı; tavuğun tüm vücudunun (kemikler,organlar ve geri kalan herşey dahil) kıyma haline getirilmesinden oluşmaktadır. Bu karışım ayrıca çok sayıda bakteri ürettiğinden, amonyakla yıkanmaktadır. Bu etin tadı olmaması nedeniyle içine bolca tatlandırıcı katılmakta, pembe rengin normale dönmesi için de boyanmaktadır... Çocuklarınızı hatta kendinizi Fast Food'dan uzak tutun!
he ben de ona diyorum zatenn
yani kesin var bi keramet şu annelikte
ben de yorum yapmıyım artık diyorum herkes bunu söylüyorsa vardır bişey
yaşayıp görcem artık
kaççııınnnnn monarosa nın hem regl hemde diyet başına vurdu uzak durun
ayyy bu ne beee resmen tiksindimmm
bu akşam yemiştim nugget yemekte öğğğğğ
resmen midem bulandııı
Eki Görüntüle 367784
Fotoğrafta gördüğünüz pembe şey,fast food ( ayaküstü yenilen yiyecek ) menülerinde yer alan tavuk "nuggets"larının içine konan "tavuk etidir". Marketlerde satılan dondurulmuş tavuklar da bu işlemden geçirilmektedir. Bu karışımın mantığı; tavuğun tüm vücudunun (kemikler,organlar ve geri kalan herşey dahil) kıyma haline getirilmesinden oluşmaktadır. Bu karışım ayrıca çok sayıda bakteri ürettiğinden, amonyakla yıkanmaktadır. Bu etin tadı olmaması nedeniyle içine bolca tatlandırıcı katılmakta, pembe rengin normale dönmesi için de boyanmaktadır... Çocuklarınızı hatta kendinizi Fast Food'dan uzak tutun!
ıyyyykkkkk yemem bundan sonra kesinlikle midem bulandı vallahiEki Görüntüle 367784
hadi bakalım,
darısı başına inşallah
geç bile kalmışım diycen bak sonra
benden demesi
havadanmıdır, kilo verememektenmidir bilinmez, var bidepresiflik amaneden bu kadar depresifsiniz yaaa:26::26:
kaççııınnnnn monarosa nın hem regl hemde diyet başına vurdu uzak durun
ıyyyykkkkk yemem bundan sonra kesinlikle midem bulandı vallahi
ayyy valla bilmiyordum yaaa
bizde alırız hazır şeylerde
facede görünce paylaşayım dedim
eşimede dedim bidaha almayalım
mide kalktı valla benimde
ayy yok demem heralde
çok uzak geliyo bana şimdilikk
hatta bazen oturup düşünüyorum nasıl bakcam ben diye
annemi arayıp ağlıyorum bakamam ben diye
mide bulandı ama canım bilgilendiğimizde iyi oldu canım en azından bundan sonra dikkat ederiz hep birlikte ayyy kurban olayım ev yemeklerine ama ev yemeklerininde fazlası anam kilo aldırıyor
havadanmıdır, kilo verememektenmidir bilinmez, var bidepresiflik ama
kızlar midenizi bulandırdıysam özür ama bilgilendirmek için paylaştım
ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?