70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyy bu ne yaa:120::120::120:
normalde pek yemem zaten de artık hiç yemem herhalde...

havadanmıdır, kilo verememektenmidir bilinmez, var bidepresiflik ama

evet bişeyler var topikte ama...
beni de bunalıma soktunuz

selam hatunlar!
walla bi aksam giremedim foruma,10 sayfa atmis..Allah muhabbetimizi bozmasin
bugun isyerime kapuska getirdim..is arkadaslarima da sordum yermisiniz diye,kapuskayi gorunce sagol biz almayalim dedilerr
ben de bi guzel yedim,ogle yemegimi sonundaa
aksam saatlerinde universiteden uzun suredir gorusmedigim bir arkadasim aradi,goruselim diye..cok mutlu oldum ama evde diyet yemekler oldugu icin,bir de yemek yapmaya vaktim olmadigi icin disarida bulustuk..iyi bir iskenderciye gittik..ona iskender soyledim,kendime corba ve salata siparis ettim..canim biraz cekti ama kendi kendime ''senin de yiyecegin zamanlar gelicek''dedim..
bilmiyorum diyet yapmaya baslayali daha 2 hafta oldu..bu olay bir tur tehlike testi oldu benim icin..umarim bozmam kendimi

woooww süper irade
iskendere nasıl dayandın kız

anamm valla bende de şey durumu var erteledikçe sanki çocuk istemekten uzaklaşıomuşum gibi geliyor ve korkuyorum kendimden açıkçası düşünsenize yaş 30 a varınca ben hala çocuk istemiyorum :44::44::44:ne bilim Allah veriyordur herhal o duyguyu insana dimi ama

ayy güldürdün beniii
bu kadar alışveriş yapıoruz ama çirkin olursa diye düşünmüşşş
hoş benim de doğmamış çocuğa don biçmek gibi bi huyum var
şimdiden ya ona benzerse ya şuna benzerse(sevmediğim kişiler) düşünüp duruyorum
oyyyy çirkin olur mu hiç ya..sağlıklı olsun yeter

vayyyy tebrik ederimmmmm
iskender benim en zayıf noktam ama üstünde extra tereyağı olmayacak
malum diyetteyimm

canim iyiki paylasmissin..bundan sonra boyle igrenc seyleri paylasalim da en azindan midemiz bulanir,dokunmayiz bilebocukten yapilan kola..mc donaldsin hamburgerlerinde kullanilan koftenin hayvanin tamamini ayni bu nugget seklinde kiyma makinasina attiklarina dair foto+video bulup paylasalim

woooww süper irade
iskendere nasıl dayandın kız

sanki bir kez bozsam surekli bozulacak gibi hissediyorum,o yuzden galiba..bi de iskendercinin onunden hep citir kizlar geciyoduu

vayyyy tebrik ederimmmmm
malum diyetteyimm

aynen canim benim de en zayif noktalarim pizza ve iskender senin iskenderin ustunde tereyagi olmasin,et de olmasin,ekmegi de olmasin..yogurt yeter sanaaaa! diyet iskender boyle oluyoo

hahah saol yaaaa iskender senin neyine diyosun yani

Son düzenleme:
ne dyosun sen bacım yaaa
sıcacık odun ekmeği mi tereyağı mıııııı
ben regl olcam regl iştahım varrr ama tutuyorum kendimi
yemeyin ulen ben yiyemiyosam siz de yemeyinnnnn
ahynen o ekmekten işte.sıcacıktı cok guzeldı hepsı kocaman sucu

öyle hemen almazsın canım korkma, sadece vermezsin
bak bana öyle alınsaydı ben eski kiloma geri dönerdim
veremiyorum sadece

bu bana ıyı geldı saol canım ayy yok yok gercekten mıdem rahatsız oldu karıstı hersey.düzenlı ev az yemek gercekten cok daha ıyıymıs.enazından mıdemı rahatsız ettıgı ıcın sevınclıyım.dıyet işini tam uygulayamasamda sizin sayenızde yedıklerımı azaltım ve aksam erkenden bıtırdim yemek olayını

iğrenççççççççç yaa.bıgun doktor anlatırken dınlemıstım " salam sosıs makınası öyle bır makınakı,ayakkabı köselesı atsanız bu makınaya,salam sosıs olarak cıkar "o gun bugundur eve almıyoruz.coknasdır piizza yapıcaksam alıyorum normalde almıyoruz.sucukta tek bı marka.oda cok nadır

Allah veriyor canım banada çok uzak geliyordu
evlendik çocukta olacak, kural bu
bu mantıkla düşündüm bebek nasıl olsa olacak kaçarı yok bari yaş ilerlemesin dedim
iyikide olmuş
seninde darısı başına
ama sen küçüktün daha demi

valla öyle dedim herkes gülmüştü zaten
insanın içinde bikorku oluyor hadi çirkin olursa diye
kara bişey olacak yaa dedim
bende eşimde esmeriz
kara mara lokum ama

vayyyy tebrik ederimmmmm
malum diyetteyimm
vauuuuuv diyettesin haaa
ekmekleri yidin tereyağını geri çevirdin haa
hey maşallah

ben haftasonu yedim valla afiyetle
midenin rahatsız olması iyi, demekki küçülmeye başlamış
bizdede salam sosis sucuk çok yenir
ben hiç aramamda eşimde almadan duramaz
ama markalı, kaliteli olmasına dikkat ediyoruz
riski büyük çünkü
ben eşime diyorum ne anlıyorsun şunalrı yemekten, sen ağzının tadını bilmiyorsun diyor
onun yüzünden bende alıştım:26::26::26:

hahahaaaa

ayyy valla bilmiyordum yaaa
bizde alırız hazır şeylerde
facede görünce paylaşayım dedim
eşimede dedim bidaha almayalım
mide kalktı valla benimde
yannıs nuggetler falan gelmedı hıc aklımaaa.olamazz bıdaha onlarda gırmıycekk eve

ayy yok demem heralde
çok uzak geliyo bana şimdilikk
hatta bazen oturup düşünüyorum nasıl bakcam ben diye
annemi arayıp ağlıyorum bakamam ben diye
öyle bır bakılıyorkıııı,onun sevgısı varya,hiç bısede yok.hele bırde bana "annecim seni babamı cookk sefiyoyuuum,camım annem" demıyomu zaten dert tasa kalmıyo annnelık harıka bişe.Rabbım ısteyen herkeze nasip etsın inşşalh.

iskenderw dayandın yaaa sen olayı bıtırmıssın bacımmm iskendere naslaaa nayırr diyememmm nalaaaannnnnnn

benımde esım sucuksuz duramaz ama tek bı marka alır.salam sosıs de severde kızım ıcın aldırmıyorum.ancak öyle ıkna oldu.bı kackez sucugu babası keserken gördü agzına attı dıe oda ıstedı,eşim yemez sandı veerdı ve bızım kucukm hanım devamı ıcın agladı.hala arada gıder buzdolabının basına anne köfteeee,die mızırdanır.tost yaparım anne içince köfte vayymı köfteee? sucugu cok sevdı,arada bıyerlere kahvaltıya gıdınce salam gördüyse vay halımıze.aglıyo yemek ıcın.bu ccocukları zararlı seyler çekıyor maalesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…