70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yokk canım alınmam asla zaten eğer bende ise sorun diye kendimi düzelteyim diye buralara yazıyorum böyle daha hoşuma gidiyor sizlerin bana böyle destek olması ayrılmak isteyişimin sebebi sırf o mutlu olsun diye aslında ,yoksa kim yuvasının yıkılmasını isterki sonuçta anne -baba da bir yere kadar bazen inanın öle zaman geliyorki eşinle paylaşabildiğin bir konuyu ailenle bile paylaşamıyorsun ,seviyorum eşimi hemde kendimden daha çok seviyorum benim ona gösterdiğim ilgiyi zannetmiyorum asla bu hayatta başka bir akdın göstermez ,çektiğim naz cabası sen düşün yani kapılara kadar geçirim eşime her iş dönüşünde 10 dak öncesinde onu beklemeye başlarım kapıda güler yüzümle sarılırım öperim onu günün nasıl geçti diye sorular sorarım varmı bir yaramazlık durum diyede sorarımne bilim pc başında oyun falan oynar ona destek falan olurum bazen geçemez bölümleri ,izin gününde illaki dışarı çıkarır beni bunalmıyım evde diye ,sevdiği yemekeleri yaparım hep sorarım canının istediği bişi varsa yapıyım diye ,hep onun için dua ederim iyi olsun Allah sabırlık versin gayret versin diye ,sabhaları ilk kalkınca hemen öperim onu onun ruhu bile duymaz tabi uyumaktan yani kızçeler daha ne yapıyım ben şahsen kadınlık görevimi yapıyorum tüm bunlara rağmen aldatıyorsa başkası ile veya gözü kayıyorsa yuhhh denmezmi artık buna aamaa sankim ben kuruyorum dediğin gibi canım inşallah şu sınavları dışardan bitireyim hemen bir işe başlıyım yoksaa ben evdee kafayı yicem ,umarım herşey yoluna girer sağol destek için

hahahyy canm bnm yaa nerede ytasıosun bu arada mek ettım tamm senı tutuorm ama kocısınede alh sabırlk wersn dıorum

off cok ozendm sımdık
balıkesir ilçesinde yaşıom canım aman takmıyorum bundan sonra kızçeler kafaya valla yüzümde tebessüm oluşturdunuz kendime geldim sankim bu güzel havada ama arada benim böle bunalımlı hallerim oluyor siz benden desteğinizi esirgemeyin yine hadiyin bakalım diyete devam edekk bol bol su içelim kızlarzayıflayınca kendime dahada güvenim gelicek o zaman belki dahada azalır kıskançlığım bu seferde bizimkinde başlarmış kıskançlıkkoparım resmen

hahahy bnde kıloluyken hala da oleym ama hep dusunuodm ya gozu baska zayf kızlara kayarsa dıoe yada zayf kız gecsın nedn bakıosn dıodm baktıgınıda gormuodm aslında bakan bendım hahhay zayfladıkca kendıme guwenm gelıo bacım smdı o bna dıo dar gyme topuklu gyme makyaj yapma dıkkat cekıosn dıe dha cok kıskandırcmcok mu kotuyum neee

Kizlar benim internetim gitti modem de hata olusdu cepden yaziyorum esime göstereyim belki düzelte bilir ben beceremedim

gecmıs olsun beybiii.dolamA COK Zor oluyo annemden biliyorum,zonk zonk edıyo parmagım der...

ayyy valla bende zayıflayınca istediğim elbiseyi alcaksın dedim kocişe başta alırım diyordu benim iyice inat ettiğimi diyeti devam ettirdiğimi görüncede bakarrız bakalım diyor (dekolte falan olursa izin vermicekya paşamız ondan trip yapıo baştan)boşver boşver çektirmek güzel bişi tabi fazlaya kaçmadan onun hoşuna gidecek tarzda insan bir egosumu derler ne derler ona bilemedim hangi kelimeyi kullanıcamı :44: güzel bir duygu oluşuyor biri tarafından kıskanılınca

yarın protoın dıetıne baslıorum ıns en az 1 kg gıder persmbeden yapcm blıdırımımı cnku persmbe gunu dogmgunum o aksm bırakcm ıyetı

ay cok kötü görünüyo gercekden google amcaya sordum cok gecmis olsun fistik ama dolama yazinca baklava böreklerde cikdi
bende seni öpreim fistik
tebrikler canim
oh oh masallah gitsin kilolar gelsin ciciler
profıl forosu ekledım gorunuomu acaba:26::26:
ben gördüm bosuna lasik yaptimamis anem gözlerime görmedim dedigimi duysa bosuna mi seni gönderdim der :18: cok hos bi bayana benziyorsun uzakdan
valla kızları sorarsan 2sini eledim teki kaldı şimcilik ondan biraz şüphelerdeyim yoksa kafam rahat olcak ama
gizli gizli takipde kal baktin kocana sulaniyor el birligi ile kizi döveriz topikce bence senin anlatigina göre senin kocan iyi niyetli ama karsi tarafi bilemiycem yoktur ama birsey gönlünü ferah tut birsey olsa gizlemeye calisir öyleleri rahat davirlari olmaz bence

netim geldi geri arada sapitiyo beni pc kafasina vurunca düzeliyor ben bi öbür tarafda yarisma faciazina bakayim sonra cikayim cocuklan disariya dünde okuyamadim ortalik karismis action olmus merak ettim görüsürüz canlar

Son düzenleme:
vlaa güldürdünya beni Allah ta seni güldürsün canım ,benim kocanın yapacağından değilde işte kız olurda yanlış bişide bulunursa diye anlarsınız biraz vardır arada böyle tipler ama umarım o kızda iyi niyetten tavırları bu şekildir yoksa diğer türlü ise saçını başını yolarım bizimkide azcık saf geliyor sankim ama ne bilim işte aldatmaz benim kocam beni ya sever karısını arada nazı olur ama yinede sever ,böyle durumlarda hep gözlerimin içine bakarak söylediği en son şu sözü aklıma gelir eşimin, seni çok seviyorum ben ve senden korkmasambile Allah'tan korkarım seni aldatmam ben merak etme der yapıcaksam bile seni neden hayatımda tutayımki der bende sakın bak kociş aldatma yapıcaksan da boşandıktan sonra ne halin varsa gör derim ama hakkımı helal etmem sana bunuda unutma derimen iyisi kafaya takmamak ve iyi davranmak ,çünkü o benim yaptığım iyiliklerimi görünce öle bişi yapsa bile vicdan azabından hemen söyler bana :18:

bugunkı menum cok koyu
sbah tam bugday ekmegınn arasına slam peynır domates koydum we cay
ara 3 form bskuwı cay
oglen sabahkının aynı
ara 3 form bskuwı cay
aksam salata corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…