yokk canım alınmam asla zaten eğer bende ise sorun diye kendimi düzelteyim diye buralara yazıyorum böyle daha hoşuma gidiyor sizlerin bana böyle destek olması
canım bence acilen kendıne ugraşlar bulman lazım.mesela bı kurs olabılır el becerı,dil kursu yada ne bılım yemek kursu mesela...
her kadın az cok kıskanır ama senınkı bıraz üst boyutlarda gibi.kıskanclıktan ziyade sen kafanda kurup,ona ınanıyorsun.
nedemek ayrılmayı düşünmek? hanı olur elınde bı delıl yada yakaladıgın bı kacamak... ama sen sadece kafanda kurduklarında ayrılmayı gecırmışsin aklından...
sen kıskandıkca, çıldırdıkca, eşinin hoşuna gidiyo bellıkı...
bence evden bıraz uzaklasıp, eşin işteyken kafanı dagıtacak bişeler bulman lazım.bilmiyorum tum gun evdemisin ama öyleyse kafanda kurman cok normal
pembe diziler kadın programları hep bu tarz seyler üzerine kurulu...
bence derın bı nefes al ve bı müdedet rahat bırak kendınıde eşini de... üzgünüm ama süreklı böyle seyler yaparsan kendınden sogutursun
oda eve geldıgınde bı güleryüz bekler muhtemelen,süreklı sorgulanmak süreklı bıseylerle itham edılmek hiç hoş olmuyordur.
sakın benı yanlıs anlama.tamamen samimi olarak yazdım sana
hahahyy canm bnm yaanerede ytasıosun bu arada mek ettım tamm senı tutuorm ama kocısınede alh sabırlk wersn dıorum
off cok ozendm sımdık
şahsen ben göremiyorum şekerprofıl forosu ekledım gorunuomu acaba:26::26:
balıkesir ilçesinde yaşıom canım aman takmıyorum bundan sonra kızçeler kafaya valla yüzümde tebessüm oluşturdunuz kendime geldim sankim bu güzel havada ama arada benim böle bunalımlı hallerim oluyor siz benden desteğinizi esirgemeyin yine hadiyin bakalım diyete devam edekk bol bol su içelim kızlar zayıflayınca kendime dahada güvenim gelicek o zaman belki dahada azalır kıskançlığım bu seferde bizimkinde başlarmış kıskançlık koparım resmen
Dimi hep beraber dobiç dobiç yürürdük.
Tartıldım sabah 64.3 düm.
Google sor parmakta dolama diye iğrenç resimleri getirir zaten.
Parmakta mantar çıkması canımcım yanında şeytan tırnağı derler ya ı kısmı kestim sonra şişmeye başladı sonuç felaket.
Ay sorma buraya gelen hatunların var hepsinde bi cadılık.
Biizmkiler kalktı gidem de sucuklu yımırta yapem.
Öperim cancazım.
gecmıs olsun beybiii.dolamA COK Zor oluyo annemden biliyorum,zonk zonk edıyo parmagım der...
ben nasıl profıl ftosu koycam acaba yardımcı olurmusunuz kısceler
valla kızları sorarsan 2sini eledim teki kaldı şimcilik ondan biraz şüphelerdeyim yoksa kafam rahat olcak ama
canim bence esinde kötü niyet yok ama kizlar nasil birsey bilemiycem
ayyy valla bende zayıflayınca istediğim elbiseyi alcaksın dedim kocişe başta alırım diyordu benim iyice inat ettiğimi diyeti devam ettirdiğimi görüncede bakarrız bakalım diyor (dekolte falan olursa izin vermicekya paşamız ondan trip yapıo baştan)boşver boşver çektirmek güzel bişi tabi fazlaya kaçmadan onun hoşuna gidecek tarzda insan bir egosumu derler ne derler ona bilemedim hangi kelimeyi kullanıcamı :44: güzel bir duygu oluşuyor biri tarafından kıskanılıncahahahy bnde kıloluyken hala da oleym amahep dusunuodm ya gozu baska zayf kızlara kayarsa dıoe yada zayf kız gecsın nedn bakıosn dıodm baktıgınıda gormuodm aslında bakan bendım hahhay zayfladıkca kendıme guwenm gelıo bacım smdı o bna dıo dar gyme topuklu gyme makyaj yapma dıkkat cekıosn dıe dha cok kıskandırcm cok mu kotuyum neee
olmuş canım yapmışsınben nasıl profıl ftosu koycam acaba yardımcı olurmusunuz kısceler
olmuş canım yapmışsın
Koymuşsun ya şeker:
Dimi hep beraber dobiç dobiç yürürdük.
Tartıldım sabah 64.3 düm.
Google sor parmakta dolama diye iğrenç resimleri getirir zaten.
Parmakta mantar çıkması canımcım yanında şeytan tırnağı derler ya ı kısmı kestim sonra şişmeye başladı sonuç felaket.
Ay sorma buraya gelen hatunların var hepsinde bi cadılık.
Biizmkiler kalktı gidem de sucuklu yımırta yapem.
Öperim cancazım.
tebrikler canimKizlaaaarrrrrrr mujdemiiiii isterimmmmm tartildimmmm dayanamadimmmmm veeee 69.2
Hiç kaçamak yapmadım dün harfiyen uyguladimmmm diyetimiiii hatta dün gece cok açıktım ama yemedimmmm
Belkide su kaybolmuştum ama tartıda bunu görmek süper yaaaaaBen pazara çıkiyom sebzeler alcam kendime aksama menümü yazarimmmmmm hoscakalinnnnnn
oh oh masallah gitsin kilolar gelsin cicilergünaydınn yavru ceylanlar
600grama elveda dedım bu sabah itibarı ile
dün 78.2 olarak basladıgım yolculuğum olmus 77.6
ki tuvalate hala cıkamadım.fazla proteın yaramadı bana.
tuvalete cıksam belkıde daha az cıkardım
neyse bu sabahda kahvaltımı kacamaksız bıtırdım
öğlen muhtemelen piknik varhava süper burda
ızgara bıseler yıycem ve salata.
aksamada Allah kerim artık
ben gördümprofıl forosu ekledım gorunuomu acaba:26::26:
gizli gizli takipde kalvalla kızları sorarsan 2sini eledim teki kaldı şimcilik ondan biraz şüphelerdeyim yoksa kafam rahat olcak ama
ben gördümbosuna lasik yaptimamis anem gözlerime görmedim dedigimi duysa bosuna mi seni gönderdim der :18: cok hos bi bayana benziyorsun uzakdan
[/B]
vlaa güldürdünya beni Allah ta seni güldürsün canım ,benim kocanın yapacağından değilde işte kız olurda yanlış bişide bulunursa diye anlarsınız biraz vardır arada böyle tipler ama umarım o kızda iyi niyetten tavırları bu şekildir yoksa diğer türlü ise saçını başını yolarım bizimkide azcık saf geliyor sankim ama ne bilim işte aldatmaz benim kocam beni ya sever karısını arada nazı olur ama yinede sever ,böyle durumlarda hep gözlerimin içine bakarak söylediği en son şu sözü aklıma gelir eşimin, seni çok seviyorum ben ve senden korkmasambile Allah'tan korkarım seni aldatmam ben merak etme der yapıcaksam bile seni neden hayatımda tutayımki der bende sakın bak kociş aldatma yapıcaksan da boşandıktan sonra ne halin varsa gör derim ama hakkımı helal etmem sana bunuda unutma derimay cok kötü görünüyo gercekden google amcaya sordum cok gecmis olsun fistik ama dolama yazinca baklava böreklerde cikdi
bende seni öpreim fistik
tebrikler canim
oh oh masallah gitsin kilolar gelsin ciciler
ben gördümbosuna lasik yaptimamis anem gözlerime görmedim dedigimi duysa bosuna mi seni gönderdim der :18: cok hos bi bayana benziyorsun uzakdan
gizli gizli takipde kalbaktin kocana sulaniyor el birligi ile kizi döveriz topikce bence senin anlatigina göre senin kocan iyi niyetli ama karsi tarafi bilemiycem yoktur ama birsey gönlünü ferah tut birsey olsa gizlemeye calisir öyleleri rahat davirlari olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?