70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet canım yeniyim.2 ay önce doğum yaptım we 87 kilodan 77 kiloya kadar zayıfladım we aranıza katılmaya karar werdim..
Aramıza hoşgeldin,devamlı katılırsan kilo verirsin burada.
Kışlıkları kaldırmak için erken değil mi? Temizliğini de yapmışın ohhh, oh. Bize de uğrasana

Balkaymakım seni pek bi azimli gördüm,hadi bakalım.

kizin nasil oldu canim :26:
düşünceli arkadaşım benim
kızım daha iyi gibi
gece hafifte öksürük başladı, ayağının altına viks sürüyorum geçiyor annelerin aklında bulunsun güzel yöntem
ilaçlarını kullanıyor
kendi doktorumuz olduk valla
umarım yanlış bişey yapmıyorumdur
öyle bir kontrole gitmiştik doktor ilaç yazmıştı burnu akarsa ver diye o yüzden bende veriyorum
bakalım 3. günü bugün düzelmezse yarın tekrar doktordayız

bende öyle bir problem yok ama öğleden sonra nasıl olcam bakalım
ne yiyeceksin öğlene
ben kelebek getirdim tavuk yani, kendi halinde tavada pişmiş
yanındada salata
fındıklarıda yedim öğleni iple çekiyorum
süpersin balkaymağım yaaa alkışlıyorum seni
bence tamamen kesmekte olmaz insanız sonuçta nefsimizi doyurcak kadar tadımlık almak lazım

bende öyle verdim hamilelik kilolarımı ama artık o şekilde gitmiyor kısmak gerekiyor çayda şekeri kestim ekmeğide çok çok azalttım bakalım nasıl olacak hamilelik öncesi kaç kiloydun? ben 64le hamile kaldım 82ile doğuma gittim 18 kilo almıştım hepsi gitti ama 63-64 arası oynuyorum şuan hamilelik öncesi yerleşmiş kilolar olunca zor oluyor sende sonradan gelen kilo olunca bu şekilde verirsin ama sonrası için kısman lazım

ruhları şad olsun, önce vatan dediler şehit oldular...

sagol canim daha gelmedi hedaaayelerim

Gelince haberimiz olsun şekerim bizden kaçmaz

senede bir kere oluyor dogum günümüz biraz fena olalim

Değil mi ama kesinlikle hakkımızz

Kışlıkları kaldırmak için erken değil mi? Temizliğini de yapmışın ohhh, oh. Bize de uğrasana

Çok kalın olanları kaldırdım şekerim.Eşim takım giyiyor iş yerinde haftada bir gün kazak giyiyor izinli gününde.
Kendisi saolsun bazanın altına tıkıştırmış onları düzelttim.Benim bir yıl boyunca elimi sürmediğim kazaklarımı kaldırdım.
Evleneli benim 4 ay oldu.Çeyizle birlikde o kadar çok şey geldiki hediyeler vs.Dolap doluydu zaten iyi oldu.
Annemlerin evinde bana ayit kitaplarımın bulunduğu bir kütüphane var kanımca bir kütüphanede şimdiki evimde olacak onları düzenledim.
Temizlik keşke bitse,daha camlarım var yemek odama hiç dokunmadım bile gümüşlük,konsol,mutfak dolaplarımın içi hep duruyor.Tülüm perdem yıkanıcak.
Daha işim çok.Ama sanada gelirim ne demek :) Bir günüm kocamın bir günüm temizlik diğer 5 günüm iş,iş,iş ne kadar yoğun bir hayatım var

15 tanede fındığımı yedim, 2 kupa yeşilçayımıda içtim
ben bir fındık canavarı olarak hepsini yememek için zor tutuyorum kendimi
kendimi bildiğim için sayılı getirdim zaten
öğleden sonraki arayı kaçırmışım badem almamışım
peynir yiyecem artık:26:
bademde süper olurdu haaaa
eve sokmuyorumda ben çerez türü şeyleri
yoksa anında paket bitmiş oluyor

bende dün salonla mutfağın camını sildim
hepsini silmeyi gözüm kesmedi
şimdi sen kışlıkları kaldırdım deyince bide o var deyip canım sıkıldı
çok zor geliyor o iş
yavaş yavaş çok kalın olanları kaldırmak lazım
yıka ütüle oooo uzun iş
en sevmediğim şeylerden biridir
buarada ben yazlıkları vakumlu poşetlere koydum çok rahat oldu yer sıkıntın varsa tavsiye derim
kışlıklarıda öyle yapacam
ütülememe gerek yok sanırım

bugun ılk gunn mu canm bende sımdı bademlerımı yedm ama ekmeksız acıktm bırazck:18:

Afiyet olsun tatlım.
Benimde fındık,badem,ceviz hiç sınırım yok malesef.

tatlım bakış açını değiştir,temizlik yok spor yapıyosunnn

rakip kocalar!!!! dün ikeaya gittik,alışveriş sonunda bizimki her zaman olduğu gibi hot dog istedi..ben de olmaz,evde yemek yicez dedim,akıllım eve gelirken markete uğradı hot dog ekmeği aldı,eve de geldi sosisi haşladı..yemek yerken ekmeğin arasına sosisi koydu üzerine hardal mayonez..3 tane yedi dombili gocammm

kızlar bu kocalardan çektiğimiz ne böyle bir tanede benim başımda kendi göbeğini görmez ama benimkini görür dalga geçiyor hamilesin sen galiba diye.... aşağı kalırmıyım kocama hemen şakayla karışık lafı yapıştırıyorum sen ne zaman doğurucan diye :) görsün bakalım tığ gibi olacam şimdilik 80 kiloydum 79 inmişim pes etmeye hiç niyetim yok valla

73kılo ıle hamıle kaldım.92kıloyla doğuma gttim.ewe 87 ıle döndüm.suan 76.50yım

Geçmiş olsun canım,geçmişi takip edemiyorum.

İyi bari mesain 5 günmüş,bizim cumartesileri de 3-4 e kadar mesai var. Kıymetini bil cumartesinin

herkese günaydınnlarrr :)
Günaydınnnn

Afiyet olsun canım.

Vakumlu poşetleri bende merak ediyorum,sen memnunsun sanırım. Yazlık, kışlıkolaylarında lazım o,bir de yorganlar için.

İlla yiyecek o aklındakini, onların hiç kilo problemi olmaz ki zaten.Boşverelim biz onları,biz zayıflayalımda böyle kalsınlar

Takıl buraya,tığ ne demek şekerim, manken olursun alimallah

merhaba arkadaşlar 2 kilo daha gitti ama biraz yavaşladım 18 günde zor gitti iki kiloda pes etmemek için her gün bir diyet başarı öyküsü okuyorum pes etmicem deyip devam ediyorum sizede tavsiye ederim hırslandırıyor beni. inş.60 kiloya ulaşacağım.ben çok sık giremiyorum ama yine de sizinle paylaşmak bana kendimi iyi hissettiriyor. ay sonuna kadar 74 olmam lazım bakalım artık nasıl olacak.

Canım bence kendini o şekilde koşullandırma, veremezsen motivasyonun düşer. Ayda ortalama 3-4 kg. kilo kaybı normal, bunu baz alırsan daha rahat istediğin kiloya ulaşırsın.

Geçmiş olsun canım,geçmişi takip edemiyorum.

Vakumlu poşetleri bende merak ediyorum,sen memnunsun sanırım. Yazlık, kışlıkolaylarında lazım o,bir de yorganlar için.

çok sağol canım sen nasıl oldun? yarın başlıyorsun sanırım

vakumlu poşetleri ilk defa kullandım yazlıklar içinden nasıl çıkacak hiç bilmiyorum
yorgan içinde kullandım bitane
iyi toparladı
dolapta sıkıntı yaşayınca bende deneyeyim dedim çok güzel toparladı
kaıyfatlere bişey olmazsa memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…