70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dogumgünün kutlu olsun balim ailen ve sevdiklerinle nice mutlu saglikli huzurlu ve zayif yillar dilerim

üüü bende cok abarttım üüüüüü
bugun protoıne basladım persmbe gunune kadr gıder ıns 1 kg persmbe aksamnı dusunemıorum

yok cnm almamisindir sen öyle hissediyorsundur ama ben ikigün birakdim tkrar 77 gördüm tartida kafayi yiyecem yarin bende proteine baslicam ins bugün düsünüyordum disarda islerim var yapamicam ins yarina

mutlu yıllar bacım!!!

Dogum gunün kutlu olsunnnn canimmmmmmmm benimmmmmm nice nice senelereeeeeee

Günaydın kizlarrrrrrr nasilsinizzzz bakimmmmmm????beni sorarsanizzzzzz bommmmbaaaaayimmm hava guzel ben guzelimmmm hayat guzelllll
Günkü menümü yazayım hemencecik

Sabah 2 kibrit kutusu kadar peynir 1 Light Tost ekmegi domates salatalık limonlu ve yanında bir besi bir yerde çay bir kupa

Öğle 1 kase tavuk suyu çorbası salata ve bir dilim Light Tost ekmegi

Ara 1 adet greyfrut

Aksam kerevizli mantar sote az yogurt ve salata

Gece 1 adet golden elma

2.5 l su
Spor yapicam kosu bandında....
Kizlar ben kaçıyorum azıcık temizlik yapayım hava guzel camlarımı sileyim tertememizzzzz ohhhhhh sonrada kocama yemek yapcam menüde kurufasulye pilav varAma cissssss yemek yooookkkkkGelirim yine şimdilik cok optummmmm siziiiiii....

protoın dıyetıne basladım hadı hayırlısı

ben de protein diyetine başlıcaktım,dolaptaki sebzelerin çoğunluğunu bitirmiştim..annemler gelmiş 1 pazar arabası dolu sebze meyve getirmişlerr
sanki burda pazar neyim yokbenim protein diyeti haftaya kalıcak galibaa:44:

tohumunu yutamayanlar,yağınıda içebilirlermiş,aynı etkiyi yapıyomuşş
nedense ben bu adama hiç güvenmiyorum adanada kanser hastası bikız buadam yüzünden ölmüş kıza ilaçlarını bıraktırıp kendi yaptığı ilaçlardan içmesini ve iyileşeceğini söylemiş ama kız ölmüş bunu duyduktan sonra hiç inanmıyorum tvde çıkıncada dinlemiyorum habire arıyor beni 'ben ömer coşkun' diyor şak kapatıyorum tanıtım yapacak sözde yermiyim
Günaydın Black listede ne yazıyorsa ona uy bence.
Peynr varsa 2 dil. peynir ye arada.
dilekcim 2 dilim peynirin ölçüsü tam olarak ne
sen nekadar yedin yani
2 küp şeker büyüklüğündemi, 2 ince uzun dilimmi
günaydın
burdada bahar havası var
bahar ölmemiş sonunda geldi

Son düzenleme:
İyi ki doğdunnnnn balkaymakkkkkkk iyi kii doğdunnn balkaymmaakkkkk mutluuu yıllarrr sanaaa

ah canım keşke evden çıkmadan görseydim bunu almadım yanıma peynir. o zaman arada birşey yemeyeceğim yanlış yemektense yememek daha iyi bence öğlen eve giderken alacağım badem fındık artık :)
hepinize iyi bir gün dilerim kızlar ben işe ve ödevime dalıyorum fırsat bulunca gelirim

Eki Görüntüle 370810
sayın değerli, sağlam ciğerli, bazen üzüntülü, bazen kederli, su gibi akan, şimşek gibi çakan, kalbimin en deqerli köşesinde, gül suyu şişesinde saklamış olduğum muhterem varlık….
Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

nice mutlu senelere ballıkaymağım

not: canınız çekmesin diye pasta resmi koymadım, nekaaa düşünceliyim demi?

iyiki dogdun baliiimmm nice güzel yillara tatlimmmm
huu huu ben geldım
gunaydın canlar nasılsınız
günaydin canim
günaydin fistik dilek yaa :26: tarti yine 75 küsür gösterdi bugün basladim bende yine proteine ama ben senlen cumartesi günü sabah konusdukdan sonra hicc ciss yememisdim
yok cnm almamisindir sen öyle hissediyorsundur ama ben ikigün birakdim tkrar 77 gördüm tartida kafayi yiyecem yarin bende proteine baslicam ins bugün düsünüyordum disarda islerim var yapamicam ins yarina
günaydin canim
günaydin canim
günaydin minecim
günaydin karakedim

noooo mutfakkkk!!!!
bu saate ağzıma attığımız herşey bize yağ, kalori, löp löp et olarak geri dönecektir
bu arada yeni görüyorum seni hoşgeldin

ewet canım yeniyim.2 ay önce doğum yaptım we 87 kilodan 77 kiloya kadar zayıfladım we aranıza katılmaya karar werdim..

İyi ki doğdunnnnn balkaymakkkkkkk iyi kii doğdunnn balkaymmaakkkkk mutluuu yıllarrr sanaaa

sagol canim

dogum gunun kutlu olsun canım hayatn boyunca saglıklı huzurlu bol kazanclı olman dılegyle bu dıleklerden baska guzl hedıye olamaz sanırım
bende 22 mart dogumluyum canm koc musun sen balık mı
sagol canim
balik

dogumgünün kutlu olsun balim ailen ve sevdiklerinle nice mutlu saglikli huzurlu ve zayif yillar dilerim
sagol canim
sagol canim

Dogum gunün kutlu olsunnnn canimmmmmmmm benimmmmmm nice nice senelereeeeeee
sagol canimm

[ sagol canim

ayy cok mutlu olduuum

Günaydın Mine.
Kibrit kutusu büyüklüğünde 2 tane yiyorum ben.

Günaydın suzi kabızlık varsa normal tartılmaya cuma ya kadar.

dün 77.70 dim bugün 76.50 yim..iyiki gece kendimi tutupta atıştırmamışım..herkese bol bol kilo wermeler...bende 55 kilo olurmuyum ki!!!!acep..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…