Günaydın kızlar , dün eve o kadar aç gittim ki eve geldiğimde cıssları götürdüm- bezelye pilav gibi... ama bu bana ders oldu hiç moral bozmuyorum , çok hazırlıklı geldim...Anneme de tartıyı saklattırdım, sadece pazar günleri ver anne dedim, dün tartıldım çünkü ve gördüğüm rakam yüzünden yatmadan önce baya bi gözyaşı akıttım...bir an önce kendimi bu durumdan kurtarmam lazım...sabahları 6 da kalkıp yürüyorum eve gelip duş alıp kahvaltı edip saçımı yapıp, 1 saat içinde evden çıkıyorum... iş yerinde zaten istesem de cıss yiyemem yok çünkü... bugün öğlen 2 patates haşlayacağım, patatesin bir tanesi küçük zaten..
Hafta içi günleri sabah ve akşam nesfit, haftasonları ise sadece akşamları nesfit yemeye karar verdim..ayrıca defter aldım bir tane ...bazen burada sitede söylenenleri ve bazı menüleri de yazıyordum, o deftere not alacağım, ayrıca menümü de yazacağım oraya ve işten çıkmadan önce buraya yazacağım...
Dün 1 paket sigara bitirdim, ona da çözüm buldum, evden sadece 5 tane sigara getirdim yanıma, kilo verme stresi geçtikçe bunu 3 e hatta 1 e hatta sıfıra da indireceğim inşallah..
Ben aslında çok şanslıyım bunu anladım dün ağlarken, hem iş buldum hem de sağlığım yerimde ...Madem bu durumdayım o zaman elimden geleni yapmam lazım..Mutlu olmadığım için kendimi ne derslere ne de işe veremiyorum çünkü..Kpss e de giricem... ayrıca yaz geliyo, daha şimdiden ısındı bayaa..
O yüzden kızlar tekrar günaydın

Sizler nasılsınız ??