70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu kadar olmaz o kadar çok benziyorssun ki kusura bakma
ama çok güzelsin
tşk ederim canım burdada bir arkadaş cansu diye arkadaşına benzetti

bide oya aydoğanın gençliğine benziyormuşum öyle diyorlar
hoşgeldin canım resim eklede bakalım ne renk gider ayakkabı diye

yok potüşüm ben daha regl olmadım geçen haftadan beri yollarını gözlüyorum ondan regl lafını benden çok duydugun için oldugumu sanmışsın
şubat 28 çektiği için gecikti
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dah a olmamışmıydın sen
ozaman tememmmmmm

elbiseyi görmeden olmaz çok merak ettik
hayal ediyorum ama ıhıhıhı olmuyo sen resmi koyyy bacummmm

İştahı bastırmak için ne yapılmalı?

Beyin 20 dakika sonra tokluk hissini algıladığı için yavaş yemek yenmeli. Yağlı, şekerli yiyecekler tercih edilmemeli. Diğer yiyeceklere göre daha çabuk tüketilir ve yağa dönüşürler. Az az sık sık yemek kan şekerini dengeler ve açlık hissini baskılar. Yemekten önce büyük bir bardak su içilmeli. Açlık hissedildiğinde iki bardak su içilmesi ve 10 dakika beklenmesi ile açlık hissi azalır. Yemek ve salatalarda elma sirkesi kullanılmalı Bol bol yeşil yapraklı sebzeler yenmeli. Kalorisi az olan sebze içeriğindeki posa ile tokluk hissini artırır. Yemek ve salatalarda iyotlu tuz kullanılmalı Protein insulin seviyesini azalttığı, insulin azalması da açlık hissini azalttığı için beslenme programında hem bitkisel kaynaklı (mercimek, nohut, kuru fasulye, barbunya) hem de hayvansal kaynaklı (kırmızı et, tavuk, balık, hindi, yumurta, yoğurt, süt, peynir) yiyecekler bulunmalı.

hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dah a olmamışmıydın sen
ozaman tememmmmmm

elbiseyi görmeden olmaz çok merak ettik
hayal ediyorum ama ıhıhıhı olmuyo sen resmi koyyy bacummmm

koydummm bacımmmmm ama albume koydumm, cok net bellı deıl ama mavi yeşil canlı renklerı var, kociş o kadar ısrar etti kii almak zorunda kaldım cokta istemedennn, madem aldırdı altına gıycek ayakkabı almama da sesını cıkaramazz artık

Ne güzel yazmışsın sadece kendim için sölemem gerekirse benim karnım aç değil ki gözüm aç oluyo
Çünkü 2 gündür dikkat ediyorum yani insanlar abur cubur yemeden durabiliyormuş benim tek sıkıntım tatlı yeme isteğim ama birde düşünmemeye çalışıyorum

arkadaşlar nasılsınız

uzun zamandan berı gıremıyorum topiğe...bu sure zarfı ıcınde kacamak yapmadım ama her an yapabılırım dıye fazla uzatmadan arayı topikğe yazma ıhtıyacı duydum.izmir e yaz geldi .hafta sonu dısardaydım mıllet gıymıs askıları kısa kolluları bense kat kat ( ben sızelere bırsey sormak ıstıyorum aranızda dukan dıyetıni uygulayan varmıydı varsa kac kılo verdı benımle paylaabılırmısınız.ben artık kılo vermek ıcın heryol mubah sloganını benımsemıs durumdayım.yazda geldıkce sanırım bu kılolar benı mutsuz edıyor depres depres oluyorum.bugun arkadaslar toplanıyorlarmıs eve kapandım gelemem dedım eger gıtseydım hazırlamıs oldukları ıkramlardan yerdım işim var gelemem dedım.ama daha ne kadar dayanırım bılemıyorum..:26::26::26::26::26:

elbise lacivert gibi görünüyor
kemerde yeşil değil mi yanlış görmediysem

Selam Kızlar ben geldim menümü paylaşayım hemen

Sabah (Dünün menüsü)

Bir domates,salatalık,
İki dilim çavdar ekmek
2 zeytin
bir tutam maydanoz
Bir bardak çay tek şeker

Ara Bir yeşil elma
Ada çayı

Öğlen

şinitzel tavul
Salata

Ara

5 adet Badem

Akşam

Minik bir tabak bolenez makarna,hesaplasam 5 çatal yapar ancak.
Kociş yiyince benimde canım çekti.

2,5 lite su

Çok halsizdim spor yapmadım..

Ve buğün

Sabah

Bir domates,salatalık,bir tutam maydanoz,
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
5 adet eti form çubuk
Bir bardak çay (Teş şeker)

Ara

1 Elma
5 adet badem

Öğlen

Yoğurtlu çorba
Salata

Şu ana kadar 1,5 Litre Su

Arada 5 adet bademim var

Akşamda Tavuk haşlama
Salata Var

Su 2,5 olcak.

Öğlen arasında 30 dk yürüdüm.
Akşam eve erken gidersem sporumu yine yapıcam.

Bu arada kızlar bizim muhasebe departmanına engelli bir arkadaş dahil oldu.
Eğitimini ben ve bir arkadaşım vericez.
10 gün kadar sürecek.Muhtemelen hep benim yanımda olacak.
Ben yine buğün ki gibi fırsat buldukça gelicem menülerimi paylaşıcam kilo bildirimi yapıcam.
Ama burdan uzak kalmak kesinlikle hiç iyi gelmicek İnşallah dozutmam:S

bende aynı şekilde tatlı ve abur cubur hastasıydım tamamende kesemedim hiç
bişekilde gidiyor işte kilolar
karbonhidratı çok az alıncada tatlı krizi oluşabilirmiş onun için her öğünde 1 dilim ekmek öneriyorlar

kızlar bı fırmadan aradılar sekreterlık ısı ıcın baswuru yapmıstım olesıne aradılr bugn turkıyenn en buyk ıplk ureten fabrıklrdan bırymıs napsm acaba gorsmeye gtsem mı:18::18::18:

süper bir hava var
ve ben gezmen istiyorum
okadar sıkıldımki anlatamam
birazdan pazara gidecem okul çıkışı
o bile beni heyecanlandırıyor

tamam kılo verme yoluna bas koyduk ama bu kara kasma bence Allaha şükür saglıklısın canın ıstedığını ye ama bır yerden yerken bır yerden kıs mesela o öğün makarnamı yedın sonrakı öğün bı dılım eksık ekmek yee yada yarım dılım eksık ye kendını kasma yoksa dıet zulum olur bu ogun degısımını dıetısyen soylemıstı banada

çalışmıyormuydun sen? nişanlın ne diyor şeker? görüş bence şartları daha iyiyse geçersin oraya

Eğer düşündüğün bir işse bence düşünmelisin canım tabi şartlarıda uygunsa.

Ben ekmeği sadece sabah kahvaltısında arıyorum diğer öğünlerde pek aramam
İnşallah gider kilolar
Oturark ne kadar giderse

tatlı krizlerıne nestle kflex çikolatalı olanı yada bitter cıkolatayı onerırım çok degıl bır parca agzına at nasıl kesıyor

az yiyorsun gibi geldi bana, 5 çatal makarnayla doydunmu mesela, onun içinde halsiz olabilirsin
ben doymam normalde bu menüyle
2 gündür proteinle idare ediyoruz ama normal şartlarda zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…