bugünkü menüm 1251 kaloriymiş, et sote yoktu mantarlı soteyi işaretledim onunda kalorisi azcık fazladır sanırım
hedef kalorimi aşmışım
ne yedimki ulen
tşk ederim canımbu kadar olmaz o kadar çok benziyorssun ki kusura bakma
ama çok güzelsin
hoşgeldin canım resim eklede bakalım ne renk gider ayakkabı diyeproteinciler merhabaaaaa
bakıyorumda herkesi bı proteın furyası almış gıtmışşştez zamanda saglıklı bı sekılde gıtsın kılocuklarınız ınş, bi daha da gerı dönmesinlerrr
keyıfler yerındedır umarım
ben de iş güç aynı ugrasıyorummne zmndır sıze foto ekleyıp bısı sorcam bı turlu fırsat olmadı, eşimin ısrarı ile bı elbıse aldımm :26: genelde magazalarda kadınalr alıcam, eşi almıycam dıye tartısır; bız de tam tersı oldu eşim al dıyo ben almıycam dıyorum derken mağaza gorevlısının de eşimin tarafında olmasıyla elımde elbıse cıktım magazadannn ancak bı sorun var ben bu elbısenın altına nası bı ayakkabı gıyebılırımmmm:44: belinde yeşil bı kemer var, aynı sekılde arkadasında uzunca bır yesıl fermuar var, fermuarın ucunda altın renginde püskülü var:26: en ıyı aklı bana kızlar verır dedım valla
tşk ederim canımburdada bir arkadaş cansu diye arkadaşına benzetti
bide oya aydoğanın gençliğine benziyormuşum öyle diyorlar
hoşgeldin canım resim eklede bakalım ne renk gider ayakkabı diye
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dah a olmamışmıydın sen
yok potüşüm ben daha regl olmadım geçen haftadan beri yollarını gözlüyorum ondan regl lafını benden çok duydugun için oldugumu sanmışsın
şubat 28 çektiği için gecikti
elbiseyi görmeden olmaz çok merak ettikproteinciler merhabaaaaa
bakıyorumda herkesi bı proteın furyası almış gıtmışşştez zamanda saglıklı bı sekılde gıtsın kılocuklarınız ınş, bi daha da gerı dönmesinlerrr
keyıfler yerındedır umarım
ben de iş güç aynı ugrasıyorummne zmndır sıze foto ekleyıp bısı sorcam bı turlu fırsat olmadı, eşimin ısrarı ile bı elbıse aldımm :26: genelde magazalarda kadınalr alıcam, eşi almıycam dıye tartısır; bız de tam tersı oldu eşim al dıyo ben almıycam dıyorum derken mağaza gorevlısının de eşimin tarafında olmasıyla elımde elbıse cıktım magazadannn ancak bı sorun var ben bu elbısenın altına nası bı ayakkabı gıyebılırımmmm:44: belinde yeşil bı kemer var, aynı sekılde arkadasında uzunca bır yesıl fermuar var, fermuarın ucunda altın renginde püskülü var:26: en ıyı aklı bana kızlar verır dedım valla
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dah a olmamışmıydın sen
ozaman tememmmmmm
elbiseyi görmeden olmaz çok merak ettik
hayal ediyorum ama ıhıhıhı olmuyo sen resmi koyyy bacummmm
İştahı bastırmak için ne yapılmalı?
Beyin 20 dakika sonra tokluk hissini algıladığı için yavaş yemek yenmeli. Yağlı, şekerli yiyecekler tercih edilmemeli. Diğer yiyeceklere göre daha çabuk tüketilir ve yağa dönüşürler. Az az sık sık yemek kan şekerini dengeler ve açlık hissini baskılar. Yemekten önce büyük bir bardak su içilmeli. Açlık hissedildiğinde iki bardak su içilmesi ve 10 dakika beklenmesi ile açlık hissi azalır. Yemek ve salatalarda elma sirkesi kullanılmalı Bol bol yeşil yapraklı sebzeler yenmeli. Kalorisi az olan sebze içeriğindeki posa ile tokluk hissini artırır. Yemek ve salatalarda iyotlu tuz kullanılmalı Protein insulin seviyesini azalttığı, insulin azalması da açlık hissini azalttığı için beslenme programında hem bitkisel kaynaklı (mercimek, nohut, kuru fasulye, barbunya) hem de hayvansal kaynaklı (kırmızı et, tavuk, balık, hindi, yumurta, yoğurt, süt, peynir) yiyecekler bulunmalı.
elbise lacivert gibi görünüyorkoydummm bacımmmmmama albume koydumm, cok net bellı deıl ama mavi yeşil canlı renklerı var, kociş o kadar ısrar etti kii almak zorunda kaldım cokta istemedennn, madem aldırdı altına gıycek ayakkabı almama da sesını cıkaramazz artık
Ne güzel yazmışsın sadece kendim için sölemem gerekirse benim karnım aç değil ki gözüm aç oluyo
Çünkü 2 gündür dikkat ediyorum yani insanlar abur cubur yemeden durabiliyormuş benim tek sıkıntım tatlı yeme isteğim ama birde düşünmemeye çalışıyorum
Selam Kızlar ben geldim menümü paylaşayım hemen
Sabah (Dünün menüsü)
Bir domates,salatalık,
İki dilim çavdar ekmek
2 zeytin
bir tutam maydanoz
Bir bardak çay tek şeker
Ara Bir yeşil elma
Ada çayı
Öğlen
şinitzel tavul
Salata
Ara
5 adet Badem
Akşam
Minik bir tabak bolenez makarna,hesaplasam 5 çatal yapar ancak.
Kociş yiyince benimde canım çekti.
2,5 lite su
Çok halsizdim spor yapmadım..
Ve buğün
Sabah
Bir domates,salatalık,bir tutam maydanoz,
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
5 adet eti form çubuk
Bir bardak çay (Teş şeker)
Ara
1 Elma
5 adet badem
Öğlen
Yoğurtlu çorba
Salata
Şu ana kadar 1,5 Litre Su
Arada 5 adet bademim var
Akşamda Tavuk haşlama
Salata Var
Su 2,5 olcak.
Öğlen arasında 30 dk yürüdüm.
Akşam eve erken gidersem sporumu yine yapıcam.
kızlar bı fırmadan aradılar sekreterlık ısı ıcın baswuru yapmıstım olesıne aradılr bugn turkıyenn en buyk ıplk ureten fabrıklrdan bırymıs napsm acaba gorsmeye gtsem mı:18::18::18:
kızlar bı fırmadan aradılar sekreterlık ısı ıcın baswuru yapmıstım olesıne aradılr bugn turkıyenn en buyk ıplk ureten fabrıklrdan bırymıs napsm acaba gorsmeye gtsem mı:18::18::18:
bende aynı şekilde tatlı ve abur cubur hastasıydım tamamende kesemedim hiç
bişekilde gidiyor işte kilolar
karbonhidratı çok az alıncada tatlı krizi oluşabilirmiş onun için her öğünde 1 dilim ekmek öneriyorlar
bende aynı şekilde tatlı ve abur cubur hastasıydım tamamende kesemedim hiç
bişekilde gidiyor işte kilolar
karbonhidratı çok az alıncada tatlı krizi oluşabilirmiş onun için her öğünde 1 dilim ekmek öneriyorlar
az yiyorsun gibi geldi bana, 5 çatal makarnayla doydunmu mesela, onun içinde halsiz olabilirsinSelam Kızlar ben geldim menümü paylaşayım hemen
Sabah (Dünün menüsü)
Bir domates,salatalık,
İki dilim çavdar ekmek
2 zeytin
bir tutam maydanoz
Bir bardak çay tek şeker
Ara Bir yeşil elma
Ada çayı
Öğlen
şinitzel tavul
Salata
Ara
5 adet Badem
Akşam
Minik bir tabak bolenez makarna,hesaplasam 5 çatal yapar ancak.
Kociş yiyince benimde canım çekti.
2,5 lite su
Çok halsizdim spor yapmadım..
Ve buğün
Sabah
Bir domates,salatalık,bir tutam maydanoz,
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
5 adet eti form çubuk
Bir bardak çay (Teş şeker)
Ara
1 Elma
5 adet badem
Öğlen
Yoğurtlu çorba
Salata
Şu ana kadar 1,5 Litre Su
Arada 5 adet bademim var
Akşamda Tavuk haşlama
Salata Var
Su 2,5 olcak.
Öğlen arasında 30 dk yürüdüm.
Akşam eve erken gidersem sporumu yine yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?