hııııııııım canım doktora gitsene 3 hafta az değiliyi degilim pisimya anlamadim ki 3 hafta oldu regl yok :26:test yaptim negatif karnim agriyoo arada
kııııııııııııız neredesin sen gelmiyon ki hiçsaçından sürüyelim
huzur baktım resmine yüzün evet yuvarlak kısa kestirme derim ben. yüzünü daha kilolu gösterir
kızlar kekin kalorisine baktım sade kek 1 dilim 160 kalori ama meyveli vbbb 200-250 falan ay çok yaaaaa:18:
evetttttttttttttt kisami uzunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu saccccccccccccc yorum
kestirmeyimmi yani tmm cnm
bence kestirme ama sen bilirsin tabii. çok canın çektiyse kestir kızyada şöyle fazla kısa olmayan katkat bir kesim yaptır. ön tarafa belirgin katlar yapsın çne hizasından hem saçı dolgun gösteriyor hemde yüzü uzun.
kız bizim kuaför vardı nerdesiiiiiiiiiiiin kuaförümüüüüüüüüüüz
ortim napim kızzzz.herşeyden okadar sıkıldımki..köşeye sıkışmış gibi hissedorum kendimi.sanırım depresyon geçirom.. şimdi şu telkin müziklerinden birini dinlom okadar uykum geldiki anlatamam..:26::26:
bence kestirme ama sen bilirsin tabii. çok canın çektiyse kestir kızyada şöyle fazla kısa olmayan katkat bir kesim yaptır. ön tarafa belirgin katlar yapsın çne hizasından hem saçı dolgun gösteriyor hemde yüzü uzun.
kız bizim kuaför vardı nerdesiiiiiiiiiiiin kuaförümüüüüüüüüüüz
dilek et yeniyormu bu diyette
akşam anneme gidecem
hergün tavuk yiyorsun et sote yapayım dedi
tamam dedim ama
yemem gerekirmi sanada sorayım dedim
bende fazla resim yok zaten dosyalardan buluyorum
arkadaşlık kabul edermisin resme bakacaaam :)
balkaymak nasısın kız görüşemedik bugün. sen bebek istiyodun demihayırlısı olsun bakalım
ya kızlar öğlen eve yemeğe geldim. asansörden indim aman allahım miiiiiiiiiiiis gibi kek kokuyo nasıl canım çekti anlatamam
kek kek kek kek kek kek
ama yok 65 görmeden yapmayacağım yaparsam yerim ben onu
tünaydın kızlar (minecim günaydın değil tünaydın dedim bakben geçmişi okuyup alıntı yapıyorum müşteri geliyor yazana kadar öğlen oluuyor)
dileğim tartıldım cnm aynı senn gibi
+800 üm
regl öncesindeyim 2 güne patlar baraj
bakalım bu 3 günlük proteinle ne gidecek bende merk ediyorum
sen kaç gram + dasın hadi söyle ben kimseye söylemem
bu arada protein güzel gidiyor acıkmadım birazdan öğle yememi yicem
aslıcm 800 mu
tünaydın kızlar (minecim günaydın değil tünaydın dedim bakben geçmişi okuyup alıntı yapıyorum müşteri geliyor yazana kadar öğlen oluuyor)
+800 üm
Yemeğimi yedim geldim.
Salata fazla geldi attım kalanını.
Akşamdan sonra tokum ama yemek için yiyorum işte.
Cuma olsa da tartılsak.
teşekkür ederim canummm..hava güzel se çık biraz yürü canım. uyumak iyice mayıştırıyor insanı. aç perdeleri içeri ışık al koy canlı bir müzikneşeli olmasan da neşeliymiş gibi davranmak iyi geliyor. zorla da olsa gülümsemek bir süre sonra insana yalancı bir mutluluk katıyor
Kızlar işten geldim ve öğle aramda evde yedim yemeğimi...Çoğunluk salı günü başlıyo diye ben de protein diyetine başlamak için acele ettim...Ama diyeti sonradan öğrediğim için sabah kahvaltım tam olmasa da idare eder sanırım:
SABAH
2 haşlanmış yumurta (Protein diyetinde ne vardır olsa olsa yumurta vardır diyerekten haşlamıştım sabahYumurtam haşlanınca atmış dilekim listeyi sağolsun da bugün başlayabildim sağol canım )
Başka bişey yok işe anca yetiştim
ARA
4 tane ceviz
ÖĞLE
1 tane tonbalığı light değildi ama yağını iyice süzdürdüm
Koca bi kase yeşil salata bol limonlu
Şimdi de ara öğünümü alıp çıkıyorum
Akşama görüşürüz
,,evetttttttttttttt kisami uzunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu saccccccccccccc yorum
umay fotolarin süper canim masalllahhhh
bende yaptım haftasonu 2 dilim yedimarkadaşlık kabul edermisin resme bakacaaam :)
balkaymak nasısın kız görüşemedik bugün. sen bebek istiyodun demihayırlısı olsun bakalım
ya kızlar öğlen eve yemeğe geldim. asansörden indim aman allahım miiiiiiiiiiiis gibi kek kokuyo nasıl canım çekti anlatamam
kek kek kek kek kek kek
ama yok 65 görmeden yapmayacağım yaparsam yerim ben onu
pek gelmez oldun buraya onun için motivasyon düştü sanırım
eklersen bakabilirim şeker..
selam pambuglarım....Nasılsınız bakim bugün...bende idare eder..baharın gelmesiyle birlikte çok şükür güneşi görebildik..
sabah arkadaşlarla beraber ormanda yürüdük..temiz havayı içime doya doya çektimm..ama bendeki bu iştah patlamasına bir türlü engel olmıyorum..önüme ne gelirse yiyorum..bi el atın şu bacinize bea....verdiğim üç kilonun yarısını geri aldım.. biri beni durdursun lütfen..
selaaaaam
+800 üm
bian yasak yazdın sandımEt yassahhhlarda yok canım yiyebilirsin.
cuma olsada tartılsak heeeYemeğimi yedim geldim.
Salata fazla geldi attım kalanını.
Akşamdan sonra tokum ama yemek için yiyorum işte.
Cuma olsa da tartılsak.
,,
Şahsen ben uzun saç beğeniyorum ama yazın da uzun saç zor oluyor...Benim saçlar omuzun bi 10 cm fln aşağısında ...Ama daha da uzatmayı planlıyorum
Yani kısa saç daha modern dursa da ben uzun saçcıyım kuzu
evetttttttttttttt kisami uzunmuuuuuuuuuuuuuuuuuu saccccccccccccc yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?