Kızlar işten geldim ve öğle aramda evde yedim yemeğimi...Çoğunluk salı günü başlıyo diye ben de protein diyetine başlamak için acele ettim...Ama diyeti sonradan öğrediğim için sabah kahvaltım tam olmasa da idare eder sanırım:
SABAH
2 haşlanmış yumurta (Protein diyetinde ne vardır olsa olsa yumurta vardır diyerekten haşlamıştım sabahYumurtam haşlanınca atmış dilekim listeyi sağolsun da bugün başlayabildim sağol canım )
Başka bişey yok işe anca yetiştim
ARA
4 tane ceviz
ÖĞLE
1 tane tonbalığı light değildi ama yağını iyice süzdürdüm
Koca bi kase yeşil salata bol limonlu
Şimdi de ara öğünümü alıp çıkıyorum
Akşama görüşürüz
cuma olsada tartılsak heee
Merak ediyorum 3 günde ne kadar gitcek diye.
Bu akşam sporda yapıcam annem yok yemek nasıl olacak bilmiyorum pef.
geldim annembence kestirme ama sen bilirsin tabii. çok canın çektiyse kestir kızyada şöyle fazla kısa olmayan katkat bir kesim yaptır. ön tarafa belirgin katlar yapsın çne hizasından hem saçı dolgun gösteriyor hemde yüzü uzun.
kız bizim kuaför vardı nerdesiiiiiiiiiiiin kuaförümüüüüüüüüüüz
ben dün toprladımda haftasonu çok yemiştim+600 benimde
Dün akşam 2 tabak balık kızartma + salata + bi sürü helva + yarım bardak zero + 3 tane kinder çiko
Gözüm dönmediyse yediklrim bunlardı sanırım.
Wc yok
dilekk bende 3 kişilik salata yedimmmYemeğimi yedim geldim.
Salata fazla geldi attım kalanını.
Akşamdan sonra tokum ama yemek için yiyorum işte.
Cuma olsa da tartılsak.
evt canım haftasonu yediklerimden sonra nıormal bileaslıcm 800 mubnde 500 dıene bak hele ama persmbeye kadr gıtcegnı dusunuorumn
benim bildiğim mine tartılmadan duramaz..
sağol canım
bende yaptım haftasonu 2 dilim yedimgerisini buzluğa attım
pek gelmez oldun buraya onun için motivasyon düştü sanırım
daha sık gel belki düzelirsin
selaaaaam
bian yasak yazdın sandım
neyse sevindim
cuma olsada tartılsak heee
dilek manevi annen olabilirim...söyle bakalım kuzum akşama ne yemeği yapimm..Merak ediyorum 3 günde ne kadar gitcek diye.
Bu akşam sporda yapıcam annem yok yemek nasıl olacak bilmiyorum pef.
sabretcen canım sağlıkla beslenerek gidecek
ayyyyy yastığını yesinler senin pötüşSelam pötüş.
Dobiç ama iyiyimm göbeğimi kaşıyorum, elimi üstüne koyuyorum yastığım o benim.
teşekkürler canım güzel bilgi almışsınbu arada nesfit çok faydalıymış iyi yapıyomuşum,,beslenme uzmanını aradım dün,beslenme şeklimi söyledim,sabah nesfit akşam nesfit yiyorum kötümü besleniyorum böyle dedim,,o tam diyodu işte güzel fakat kahvaltıda alamadığımız besinleri öğlen yeseniz daha iyi olur,mesela zeytin olsun peynir olsun yoğurt domates vs..bunlarıda ekleyelim derken lafını kesip,dedim eşim geç gittiği için öğleyin kahvaltı hazırlıyorum eşime hepsi oluyo ekstra yemekte yapıyorum ben hem yemek hem kahvaltılıklardan yiyorum,2ara yapıyorum elma ve portakal yiyorum 3lt suyumu içmeye çalışıyorum diyincesüper dedi,beslenme düzeniniz çok iyi,,
mesela yoğurtun öneminden bahsetti gene,,ara öğün olarak yoğurtta tüketebilirsiniz dedi,göbek yağlarını eritiyo falan dedi biliyorum dedim bendeeöyle işte,hatta çörek otunuda söyledim tabi çok iyi çiğnemek kaydıyla aç karına yutabilirsiniz dedi çok yararlı
öyle iştee,,ben nesfitmi yapıyo acaba kabızlık var bende dedimde,imkansız dedi,içinde çok faydalı tahıllar besin grubları var dedi,,bende çörek otunu ondan sordum kabızlığa iyi geliyomuş,yiyebilirmiyim diye
maşallah ne boy varmış sendedeben 168im valla 29 bedendeki kotlarım var dolapta gizli bi köşede beni bekliyolar,,baya ara geçiyo deniyorum ara ara,giriyorum ama önüm kapanmıyo epeydir deneme yapmadım,azdaha zaman geçsin,en azından 55 olabilirsem ozaman deniycem tekrar,,bide şuvar aslında,devamlı giydiğim bi kotum var 31mi yazıyodu tam emin değilim ama,artık yürürken çekiştirip duruyorum düşüşe geçiyo,çok sevinemiyorum bile,çünkü okotumu 16-17 yaşından beridir giyiyorum ,çok seviyorum,maşallah hiçte deforme olmadı,oyüzden çıkarıp biköşeye bırakmakta istemiyorum,ne yıllarımız geçti sonuçta birlikte neyse işte yaa,öyle napcam bilmem inceldiğimede sevinemedim
kolay gele başarılar canımkızlar kpssye calısmaya basladım bugn tarıh gunum zor gelıo tekrrdan ders calısmak
çantayı kafasına geçirseydin densizinslm kizlargecmis e takilamadim gözüm korktu nasilsiniz
dün 75 küsürdün tarti bugün 74 .3 falan sanirsamproteine devam
minecim fotolarini gördüm masallah diyorum canim benim
dün isden eve gidiyordum adamin teki takildi bana jugoslawmiydin tshechenmi nebileyim
senlen tanismak istiyorum dedi ben istemiyorum git diyorum ciddiyim diyor
yokdan da anlamiyor evliyim dedim 2 cocugum var dedim türküm ben diyince korkdu sanirsam
ama elim ayagim titredi pesimi birakmayinca korkdum ne bileyim ne sapiklik yatiyo icinde
dilekkklolipop yazakmi :26 turdugum yerde can sIkIntisindan ne yapacagimi bilmiyorum :26:
birde fistikyarin arkadasimin dogum günü var dondurmacida süpriz hazirliyoruz ona
1 top yesemmi ben napcam orda :26:
biraz önce öğretmenler odasında çilek yediler
yılın ilk çileği
banada ye dediler
yerim birazdan dedim
ama yemedim
çok severim
buarada akşam et sote yenilebilirmi, proteinde
sabır canım bundan 3 ay önce hayal bile etmiyordumAllaımmmm ben de gireyim yesyeni kotlarımaaaa nolurrrrr
canım benim yaa kıyamam,adama bak yaa..kendi karısına aynı şey yapılsa nasıl hissederdi
hoşgeldin burayı devamlı takip edersen menülerine kısçelerinSelam kızlar
Bende 75 kg.Benimde vermem gerek ilk etapta 10 kg vermem gerekiyor.Ama ben bu 10kg düzenli ve sağlık beslenerek vermek istiyorum çünkü bu şok diyetleri yapıyorum kiloyu veriyorum bırakınca hup geri alıyorum ama bu sefe böle istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum ayda 3-4 kg versem olur.Çünkü diyet sözcüünden nefret ediyorum.Eğer ki bana da destek olursanız sevinirim.1
19-03-2012 tarihi itibairyle start verdim 75 kg.
genemi regl olecen sennnn uleyyynnn nebu daha yeni olmadınmı kızzzz
tünaydın kızlar (minecim günaydın değil tünaydın dedim bakben geçmişi okuyup alıntı yapıyorum müşteri geliyor yazana kadar öğlen oluuyor)
dileğim tartıldım cnm aynı senn gibi
+800 üm
regl öncesindeyim 2 güne patlar baraj
bakalım bu 3 günlük proteinle ne gidecek bende merk ediyorum
sen kaç gram + dasın hadi söyle ben kimseye söylemem
bu arada protein güzel gidiyor acıkmadım birazdan öğle yememi yicem
afiyet olsun pötüşYemeğimi yedim geldim.
Salata fazla geldi attım kalanını.
Akşamdan sonra tokum ama yemek için yiyorum işte.
Cuma olsa da tartılsak.
ben çok umutlu değilim nedense
dikkat ediyorum, kaçamak yapmıyorum ama nebileyim
böyle şeyler pek etkili olmuyor bende
detoksla bile verememiştim hiç
yinede denemiş oldum
gerçi dün +500 dün bugün 600 gr gitmiş ama inşallah cumaya daha çok gider
genemi regl olecen sennnn uleyyynnn nebu daha yeni olmadınmı kızzzz
yok potüşüm ben daha regl olmadım geçen haftadan beri yollarını gözlüyorum ondan regl lafını benden çok duydugun için oldugumu sanmışsın
şubat 28 çektiği için gecikti
canım birşey sorucam senin ismin Sinem mi
evet 2. günüm perşembe kaç olacam merak ediyorumGitmiş ama bugün 2. günün dimi?
Gider yani gene de mucize beklememk lazım ama bakalım ne kadar gidecek 3. günün sonunda
ben çok umutlu değilim nedense
dikkat ediyorum, kaçamak yapmıyorum ama nebileyim
böyle şeyler pek etkili olmuyor bende
detoksla bile verememiştim hiç
yinede denemiş oldum
gerçi dün +500 dün bugün 600 gr gitmiş ama inşallah cumaya daha çok gider
hyır canım ismim aslı
herkes birine beznzetir beni
benzerim çok
iyi diyelim iyi olalim az önce annemle konusdum quatiri azitimi ne yaptiilk baslardaki gibiyim dedi bende isyerindeyim annemi cok merak ediyorum bidaha gelebilirmi biliyormusun canim :26:
isallah düzelir canimben viks i hep bagrina birde sirtina sürüyordum isallah denemek sorunda kalmam ama olursa sagol bilgilerin icin canimcim
cerez bende sokmuyorum eve korkumdan
evet pes etmek yok
hadi bakalim kolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?