tamam kılo verme yoluna bas koyduk ama bu kara kasma bence Allaha şükür saglıklısın canın ıstedığını ye ama bır yerden yerken bır yerden kıs mesela o öğün makarnamı yedın sonrakı öğün bı dılım eksık ekmek yee yada yarım dılım eksık ye kendını kasma yoksa dıet zulum olur bu ogun degısımını dıetısyen soylemıstı banada
çalışmıyormuydun sen? nişanlın ne diyor şeker? görüş bence şartları daha iyiyse geçersin oraya
Benim hatam akşama yemiş olmam canım.Yoksa öğlen yeseydim akşam dengelerdim.
Zaten ben iş yerinde gayet istikrarlı devam ediyorum.Akşama kocişin yanındayken alt üst oluyorum.
Ama artık kesin kararımı verdim kocişden önce yemeğimi yicem yahu yoksa dayanamıcam,hazırlarken bile zor oluyor
elbise lacivert gibi görünüyor
kemerde yeşil değil mi yanlış görmediysem
az yiyorsun gibi geldi bana, 5 çatal makarnayla doydunmu mesela, onun içinde halsiz olabilirsin
ben doymam normalde bu menüyle
2 gündür proteinle idare ediyoruz ama normal şartlarda zor
haklısın ama 5 çatal ne kı cok degıl ama gene dedıgın gıbı bu tarz seylerı öglen menusune getırmeye çalış :)
bence napalım bılıyomusunuz eskıden yemek tabakları kucuktu kendımıze ondan edınelım ve o tabakta yıyelım cunku dıger yemek tabakları tam dolmadıgı ıcın ne gozumuz ne karnımız doyuyorama kucuk tabak olursa kucuk bır kasıkta tabak dolucak ve hem goz hem karın doyucak
canım altın sarısı da düşünebilirsin ama çok patlarlacıvert deıl canım elbıse, canlı bı parlement mavısı, kemerı yesıl, uzıernde altın rengı tokası var, arkadasıdna da aynı yesılden uzun fermuarı var, fermuarın ucunda da altın rengı püskulleri var :26: bana kalsa altına ayakkabı fılan sorun dıye almazdım ama kocişe dayanamadımmm
Öğlene gelse 10 çatalda yerdim.Akşam olduğu için böyle oldu yoksa dayanamazdım :)
az yiyorsun gibi geldi bana, 5 çatal makarnayla doydunmu mesela, onun içinde halsiz olabilirsinSelam Kızlar ben geldim menümü paylaşayım hemen
Sabah (Dünün menüsü)
Bir domates,salatalık,
İki dilim çavdar ekmek
2 zeytin
bir tutam maydanoz
Bir bardak çay tek şeker
Ara Bir yeşil elma
Ada çayı
Öğlen
şinitzel tavul
Salata
Ara
5 adet Badem
Akşam
Minik bir tabak bolenez makarna,hesaplasam 5 çatal yapar ancak.
Kociş yiyince benimde canım çekti.
2,5 lite su
Çok halsizdim spor yapmadım..
Ve buğün
Sabah
Bir domates,salatalık,bir tutam maydanoz,
Bir haşlanmış yumurta
3 zeytin
5 adet eti form çubuk
Bir bardak çay (Teş şeker)
Ara
1 Elma
5 adet badem
Öğlen
Yoğurtlu çorba
Salata
Şu ana kadar 1,5 Litre Su
Arada 5 adet bademim var
Akşamda Tavuk haşlama
Salata Var
Su 2,5 olcak.
Öğlen arasında 30 dk yürüdüm.
Akşam eve erken gidersem sporumu yine yapıcam.
lacıvert deıl canım elbıse, canlı bı parlement mavısı, kemerı yesıl, uzıernde altın rengı tokası var, arkadasıdna da aynı yesılden uzun fermuarı var, fermuarın ucunda da altın rengı püskulleri var :26: bana kalsa altına ayakkabı fılan sorun dıye almazdım ama kocişe dayanamadımmm
canım altın sarısı da düşünebilirsin ama çok patlar
yeşilde düşünebilirsin başka alternatifin yok
yada aynı renk olucak
Ger-düşş
Elbiseye baktım da ona ya aynı renk ayakkabı yada o yeşillen topuklu ayakkabı gider bence.
Başka renkler çok sırıtır sanki.:26:
:) valla cok ozendım h.pazartesi bende baslıyorum dıette tek tek yazzıcam ne yedıgımı kacmadan :) haftaya dıyorum cunku haftaya zumba dersıne yazılmaya kara verdım ama once cumartesı bır tanıtım dersıne gıtmelıyım :) onunla beraber dıette yaparsam ıyı olur sanırım
oof off erkek mılletı işte ya, bu elbıseyı begendım al dedı cıktı işin içinden, ben bunu nası bı ayakkbıyla gıyıcem, uygun nası ayakkabı bulcam dimi amaabı de nası bı ınatsa, ben bunu almıycam dıyorum o al dıyo, o gun kocişin nası bı gününde oldugunu ben de çözemedimmm, ilgilenen gorevlıde eşiniz haklı alın fılan deyıp durdu, aldım ama bı gormenız lazım, millet elbıse alır güle oynaya, benım elımde elbıse yüzüm asık, kocişe sinirli çıktım magazadann
altın rengı bence de patlar, baska renkler de sırıtır, parlement rengı bı topuklu alsam bı daha nerde neyin altına gıycem :26: şimdi gıder alırım bı parlemet rengı topuklu, sonra da kociş sızlanmaya baslar" aldın o ayakkabıyı bi kere gıydın attın bı kenara" dıye
PuCCaaa müsait olduğunda çizelgemi değiştirebilir misin? Gözüm gönlüm açılsın heves gelsin.
Kilom 69,800 gr
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUQAUhl/weight.png bunu yapıştır canım.
Olmazsa şifreni verirsin hallederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?