70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim hatam akşama yemiş olmam canım.Yoksa öğlen yeseydim akşam dengelerdim.
Zaten ben iş yerinde gayet istikrarlı devam ediyorum.Akşama kocişin yanındayken alt üst oluyorum.
Ama artık kesin kararımı verdim kocişden önce yemeğimi yicem yahu yoksa dayanamıcam,hazırlarken bile zor oluyor

haklısın ama 5 çatal ne kı cok degıl ama gene dedıgın gıbı bu tarz seylerı öglen menusune getırmeye çalış :)

elbise lacivert gibi görünüyor
kemerde yeşil değil mi yanlış görmediysem

lacıvert deıl canım elbıse, canlı bı parlement mavısı, kemerı yesıl, uzıernde altın rengı tokası var, arkadasıdna da aynı yesılden uzun fermuarı var, fermuarın ucunda da altın rengı püskulleri var :26: bana kalsa altına ayakkabı fılan sorun dıye almazdım ama kocişe dayanamadımmm

bence napalım bılıyomusunuz eskıden yemek tabakları kucuktu kendımıze ondan edınelım ve o tabakta yıyelım cunku dıger yemek tabakları tam dolmadıgı ıcın ne gozumuz ne karnımız doyuyor ama kucuk tabak olursa kucuk bır kasıkta tabak dolucak ve hem goz hem karın doyucak

az yiyorsun gibi geldi bana, 5 çatal makarnayla doydunmu mesela, onun içinde halsiz olabilirsin
ben doymam normalde bu menüyle
2 gündür proteinle idare ediyoruz ama normal şartlarda zor

Yok şekerim o kadar da zor değil.
Ne bileyim ben doyuyorum.Benim ki açlıkdan değil iş sitresi üzerine iki saat yol gidiyorum eve ulaşmak için yoruyor.
Birde birkaç gündür uykusuzum onunda etkisi var.

Bu mantıkla eşim geçmiş yıllarda ünüversitedeyken kilo vermiş.
Mantıklı gerçekden.Benim tabağım normalde eşiminkine göre hep küçük olur.
Ben küçük olmasına rağmen hemen doyarım eşim devamını getirir.Sayemde kilo aldı.
Dün akşam bir ara akşam yemeği yemiyelim diyordu

canım altın sarısı da düşünebilirsin ama çok patlar
yeşilde düşünebilirsin başka alternatifin yok
yada aynı renk olucak

ya ben burayı çok sevdim canım birşey çektikçe buraya yazarken unutuyorum inşallah böylelikle gider bu kilolar

Öğlene gelse 10 çatalda yerdim.Akşam olduğu için böyle oldu yoksa dayanamazdım :)

:) valla cok ozendım h.pazartesi bende baslıyorum dıette tek tek yazzıcam ne yedıgımı kacmadan :) haftaya dıyorum cunku haftaya zumba dersıne yazılmaya kara verdım ama once cumartesı bır tanıtım dersıne gıtmelıyım :) onunla beraber dıette yaparsam ıyı olur sanırım

az yiyorsun gibi geldi bana, 5 çatal makarnayla doydunmu mesela, onun içinde halsiz olabilirsin
ben doymam normalde bu menüyle
2 gündür proteinle idare ediyoruz ama normal şartlarda zor

Ger-düşş
Elbiseye baktım da ona ya aynı renk ayakkabı yada o yeşillen topuklu ayakkabı gider bence.
Başka renkler çok sırıtır sanki.:26:

canım altın sarısı da düşünebilirsin ama çok patlar
yeşilde düşünebilirsin başka alternatifin yok
yada aynı renk olucak

Ger-düşş
Elbiseye baktım da ona ya aynı renk ayakkabı yada o yeşillen topuklu ayakkabı gider bence.
Başka renkler çok sırıtır sanki.:26:

oof off erkek mılletı işte ya, bu elbıseyı begendım al dedı cıktı işin içinden, ben bunu nası bı ayakkbıyla gıyıcem, uygun nası ayakkabı bulcam dimi amaa bı de nası bı ınatsa, ben bunu almıycam dıyorum o al dıyo, o gun kocişin nası bı gününde oldugunu ben de çözemedimmm, ilgilenen gorevlıde eşiniz haklı alın fılan deyıp durdu, aldım ama bı gormenız lazım, millet elbıse alır güle oynaya, benım elımde elbıse yüzüm asık, kocişe sinirli çıktım magazadann

altın rengı bence de patlar, baska renkler de sırıtır, parlement rengı bı topuklu alsam bı daha nerde neyin altına gıycem :26: şimdi gıder alırım bı parlemet rengı topuklu, sonra da kociş sızlanmaya baslar" aldın o ayakkabıyı bi kere gıydın attın bı kenara" dıye

Kesinlikle faydalı olacakdır

PuCCaaa müsait olduğunda çizelgemi değiştirebilir misin? Gözüm gönlüm açılsın heves gelsin.

Kilom 69,800 gr

Erkek milleti her daim bişey diyecek boşver.
Klasik renklerden değil o yzden kullanman zor olur.
Ben çok begendim ama elbiseyi tek sorunun ayakkabı olsun fiziğin süper duuruyo.

PuCCaaa müsait olduğunda çizelgemi değiştirebilir misin? Gözüm gönlüm açılsın heves gelsin.

Kilom 69,800 gr

Tamam canım:

bugünki menüm

07:40
1 dlm kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çb süt
1/2 dlm beyaz peynir
1/2 dlm kaşar peyniri
5 yeşil zeytin
bol limonlu maydanoz
1 yk kahvaltılık ezme

10:10
2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
100 ml süt

12:20
yayla çorbası
200 ml ayran
1.5 yk sebzeli pirinç pilavı

15:00
2 parmak kalınlığında cevizli sucuk
100 ml süt

17:00
1 dlm ekmekle kaşarlı tost
bol maydanoz

1 saat tempolu yürüyüş

19:00
bol marul salatası
ızgara tavuk
1/2 dlm ekmek
1 sb ayran

21:00
7 tane badem
2 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…