huu huu napıorsunuz
Allah kolaylık versin canım. Fırında tavuk yapabilirsin patates-soğan-biberli. Tavuğu alırken mangallık hazırlat, güzel oluyor. Pratiklik açısından da iyi, yanına da çorba-pilav-salata-yoğurt.Akşama kayınvalidemi davet ettim.
Görümcemden yeni geldi yanlız,dolabı bol evi havalandırıyormuş evide sobalı sobada yakamaz.
Yemeğe gelin hazırlıklık gelin kalırsınız dedim.4 aylık evliyiz ilk kez kalıcak.
Yemeğe ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Erken gelmez inşallah.
Saat gözlüyom canım, son 40 dakka. Ay sanki işe yeni başladım yaaaa, ne zormuş bu böyle. Yeni başlayanlar için accık tanıtayım kendimi, 36 yaşında 2 kız annesi, Antalya'da yaşayan, özel şirkette muhasebcilik yapan bir bayenim. 20 gün önce guatr ameliyatı oldum, bugün işe başladım. Öyle işte, yeni gelen herkeses hoşgelsiniz diyorum ayrıca.huu huu napıorsunuz
Allah kolaylık versin canım. Fırında tavuk yapabilirsin patates-soğan-biberli. Tavuğu alırken mangallık hazırlat, güzel oluyor. Pratiklik açısından da iyi, yanına da çorba-pilav-salata-yoğurt.
Biz de genelde bu menü olur da.
benim ne ara 5 kalbim oldu nen
vallaha şimdi farkediyooooooooooooooooom:122::122::122::122::122::122::119::124::124::124:
Çakmıyolarsa, hazır çorbayı olabilir. Ama belki de sana çaktırmıyolardır. Güzel menün. İş çıkışı daha ne yapacanki zaten, zamanın kısıtlı.Saolasın tatlım
Kötü haber fırını henüz açmayı bilmiyorum :)
Şimdi ben şöyle düşündüm.
Yayla çorbası yapayım (Hazır tabiyki) Ama kociş ben yapıyorum sanıyorr (Biliyorum çok kötüyüm ama iltifat etti ilk yaptığımda benim hatunum çok marifetli dedi hoşuma gitti.)
Patatesli bezelye yemeği yapayım (Yada marketten hazır barbunya alayım ben yaptım diyeyim )
Pilav
birde tavuş haşlama (Teflon tavada kısık ateşte baharatlı çok lezzetli oluyor)
Yoğurt
Salata
Sonrada çay demler kek ikram ederim.
benim ne ara 5 kalbim oldu nen
vallaha şimdi farkediyooooooooooooooooom:122::122::122::122::122::122::119::124::124::124:
Akşama kayınvalidemi davet ettim.
Görümcemden yeni geldi yanlız,dolabı bol evi havalandırıyormuş evide sobalı sobada yakamaz.
Yemeğe gelin hazırlıklık gelin kalırsınız dedim.4 aylık evliyiz ilk kez kalıcak.
Yemeğe ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Erken gelmez inşallah.
dayanncam canım zaten 3 gün pes etmek yok. ama sonuç nasıl olacak merak içindeyim. şayet 500gr falan verirsem yok bacım yapmam bunu bir daha
Çakmıyolarsa, hazır çorbayı olabilir. Ama belki de sana çaktırmıyolardır. Güzel menün. İş çıkışı daha ne yapacanki zaten, zamanın kısıtlı.
oooww allh kolaylık wersn kıscem
Saolasın şekerim.Mecbur davet etmeliydim etmesem ayıp olurdu.
Evleri havalandırıyorum alışverişe çıkmadım daha diyince (bu davet bekliyorum demek oluyor)
Çağırdım artık bir şekilde atlatıcam.
Ne güzel işte, ne zaman başladın ilk bu topiğe?
olsn sekerm ıı etmıssn sende yenı ewlıymısn nasıl bakıım ewlılık
menün güzel canım,inşallah yetişir,yetişmezsede bekleyiversinler,işten güçten geliyosun sonuçtaa
Çok alemsin kız ne güzell işdee kalplerin çoğalmış
Ben toparlanıp çıkayım kızlar oyalanmadan eve gideyim.
Yarın görüşürüz.
mavi ayakkabı olur diye düşündüm ama bilmiyorum siyah falan nasıl olurki:26:lacıvert deıl canım elbıse, canlı bı parlement mavısı, kemerı yesıl, uzıernde altın rengı tokası var, arkadasıdna da aynı yesılden uzun fermuarı var, fermuarın ucunda da altın rengı püskulleri var :26: bana kalsa altına ayakkabı fılan sorun dıye almazdım ama kocişe dayanamadımmm
ay canım ben tambir kuaför kurbanıyım. her zaman girerken çekine çekine girerim kesin gene birşey olacak diye. kesim desen hep rezil. tutar gösteririm bak şu kadarcık kes diye. işi bitince bir bakıyom saçın yarısı gitmiş.2 kez de saçımı açarken yaktılar. ah ah hala toplayamadım saçımı. çok seyrek. ilaç kür yağ ne buluyorsam sürüyom kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?