70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

huu huu napıorsunuz

Akşama kayınvalidemi davet ettim.
Görümcemden yeni geldi yanlız,dolabı bol evi havalandırıyormuş evide sobalı sobada yakamaz.
Yemeğe gelin hazırlıklık gelin kalırsınız dedim.4 aylık evliyiz ilk kez kalıcak.
Yemeğe ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
Erken gelmez inşallah.

Allah kolaylık versin canım. Fırında tavuk yapabilirsin patates-soğan-biberli. Tavuğu alırken mangallık hazırlat, güzel oluyor. Pratiklik açısından da iyi, yanına da çorba-pilav-salata-yoğurt.
Biz de genelde bu menü olur da.

Son düzenleme:
benim ne ara 5 kalbim oldu nen
vallaha şimdi farkediyooooooooooooooooom:122::122::122::122::122::122::119::124::124::124:

huu huu napıorsunuz
Saat gözlüyom canım, son 40 dakka. Ay sanki işe yeni başladım yaaaa, ne zormuş bu böyle. Yeni başlayanlar için accık tanıtayım kendimi, 36 yaşında 2 kız annesi, Antalya'da yaşayan, özel şirkette muhasebcilik yapan bir bayenim. 20 gün önce guatr ameliyatı oldum, bugün işe başladım. Öyle işte, yeni gelen herkeses hoşgelsiniz diyorum ayrıca.

Saolasın tatlım

Kötü haber fırını henüz açmayı bilmiyorum :)

Şimdi ben şöyle düşündüm.

Yayla çorbası yapayım (Hazır tabiyki) Ama kociş ben yapıyorum sanıyorr (Biliyorum çok kötüyüm ama iltifat etti ilk yaptığımda benim hatunum çok marifetli dedi hoşuma gitti.)
Patatesli bezelye yemeği yapayım (Yada marketten hazır barbunya alayım ben yaptım diyeyim )
Pilav
birde tavuş haşlama (Teflon tavada kısık ateşte baharatlı çok lezzetli oluyor)
Yoğurt
Salata

Sonrada çay demler kek ikram ederim.

Çakmıyolarsa, hazır çorbayı olabilir. Ama belki de sana çaktırmıyolardır. Güzel menün. İş çıkışı daha ne yapacanki zaten, zamanın kısıtlı.

oooww allh kolaylık wersn kıscem

Çakmıyolarsa, hazır çorbayı olabilir. Ama belki de sana çaktırmıyolardır. Güzel menün. İş çıkışı daha ne yapacanki zaten, zamanın kısıtlı.

Eşim çakmıyorda kayınvalidemden emin değilim.Gerçi çok sık pişirdikleri çorba değil hatta hiç raslamadım anlamıyor olabilir.
Tabi canım senden aldığım bu destekle hazır barbunya almaya karar verdim olduğu kadar artıkın.
Şimdi bezelyeyi buzlukdan çıkar,patates soy,soğan soy ohooo hiç vakiy kaybetmiyim.
Tavuk bile hazırda değil buzlukda ama allahtan mikro dalga var.

Saolasın şekerim.Mecbur davet etmeliydim etmesem ayıp olurdu.
Evleri havalandırıyorum alışverişe çıkmadım daha diyince (bu davet bekliyorum demek oluyor)
Çağırdım artık bir şekilde atlatıcam.

olsn sekerm ıı etmıssn sende yenı ewlıymısn nasıl bakıım ewlılık

Ne güzel işte, ne zaman başladın ilk bu topiğe?

2011 şubatın başında gibi76 küsürle başlamıştım1senem geçmişte gitmiş bilee

bakın bunlarda benim tam 1senelik kilo çizelgem,her hafta kaydettim pcme,,şimdi saydımda tam 50 haftaaa aralarda bildirim yaptığım halde çizelgeyi kaydetmeyi unuttuğum oldu bikaç tane,,e bide bildirim yapmadığım zamanları sayarsak öyle işte 4-6 falan hafta çizelgesi eksiktir,,

not=2tane sildim onlar farklı resimli,aynı haftanın kilosunu yapmışım ondan sildim..

Eklentiler

• $weight7.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55
  • $weight7..webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba Kızlar
işlerin yogunlugu nedeniyle cok takılamıyorum buraya nasılsınız?

bugünkü menü:

sabah
7 zeytin
1 dilim tam bugday ekmeği
bal- kaymak :)
yarım kk beyaz peymir
1 haslama yumurta
1 altın çilek

öğle
ızgara balık
tere
yarım kase corba

ara: eti form

1 kase tarhana corba
salata

1 elma
1 altın çilek

olsn sekerm ıı etmıssn sende yenı ewlıymısn nasıl bakıım ewlılık

Evet tatlım yeni evliyim.
Valla sana şu kadarını söyliyeyim eşimle diyoruz ki keşke daha erken alsaydık düğün tarihimizi.
Hiç pişman değilim çok çabuk uyum sağladık birbirimize.Hani derlerdi bana nişanlılık gibi sanma evliliği evlenince geçer o heyecanlar diye ama hiç inanma.
Her yeni bir günde farklı heyecanlar yaşıyorsun bir bütün oluyorsun.Allahım nazarlardan saklasın ben iyiki evlenmişim diyorum eşimde aynı şekilde düşünüyor bazen geçmişi anıyoruzda hey gidi hey diyoruz :) Sende nişanlısın sanırım allahım tamamına erdirsin.

Çok alemsin kız ne güzell işdee kalplerin çoğalmış
menün güzel canım,inşallah yetişir,yetişmezsede bekleyiversinler,işten güçten geliyosun sonuçtaaay sen çalışıyomuydun onuda bilmiyorum ama,
Ben toparlanıp çıkayım kızlar oyalanmadan eve gideyim.
Yarın görüşürüz.

kolay gelsin canım,,güzel ve rahat atlatırsın inşallah

Son düzenleme:
mavi ayakkabı olur diye düşündüm ama bilmiyorum siyah falan nasıl olurki:26:
yani sürekli kullanım açısından siyah alsan oda uyumlu olmaz bilmedeim şekerim

ay çoğu kuaför katil kuaöför malesef ama gerçekte ben öyle değilim müşteri 4 parmak kes derse ben 3 parmak keserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…