- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
monaaammmburdamiydin görmemisim
sorma canim hic iyi hissetmiyorum kendimi :26:
ben kumaşta 40 giyiyorum iş icabı mecburen, oda bol oluyor azıcık bacak kalça kısmı, belide bol olsa 38e düşücem sen daha düşük beden giymen lazım göbek falan kalmamış sende kotta kaç giyiyorum hiç bakmadımda yada sen bol seviyorsun ben bol şeyleri pek sevmiyorumdemin kaç beden kaç bedene tekabul ediyo diye araştırırken,(hani kotlarda 31 yazıyo kumaşlardada 40 beden yazıyoya onu anlayamıyodum,artık öğrendim 31 kotsa,41 kumaş hemen hemen böyleymiş 10 fark olurmuş arada,,)
burda kk da kotta kaç,kumaşta kaç beden giyiyorsunuz diye biyer gördüm googlede ararken ,ben kumaş giymem ama sırf merak ettim giydim demin,,hatta sabah dediğim o dar kotlarımıda çıkardım,getirdim odaya,başladım denemeye,,31 vardı aralarında:44:allah allah dedim ben 31'edemi sığmıyodum bunları kaldırırken,,
heralde önü kapanmıyodu hatırlamıyorum..
neyse giydim cuk oturdu içinde nasıl rahatım ama,,neyse bi başka kotu aldım elime yeniydi daha,en özendiğim dar paça kotlardandı,hiç giyememişimdir dar paça en son giydiğimde çok iğrenç görünüyodum koca bi toto basenler apacık ortada
neyse işte bedenine baktım 29 yazıyodudedim bakalım önü kapanmaz kesinde bi için girebilcemmi dedim inanamadım önüm bile kapandıı
tam foto çekicektim cameranın pili az dedi taktım dolarsa çekicem akşamçok heycanlandım,,
gerçi giyipte çıkamam sokağa çünkü henüz içinde yürürken robot gibi oldum rahat değilim sıkıyo anlıycanız,,
ama bidahaki deneyişimde kesin rahat edicem şekilde olucam ve şuna eminimki 29dan aşağısı kurtarmaz beni çünkü iri kemikliyim
bideri bikemik kalsamda 28e giremem heralde
kumaşı giydim şimdide üstümde,40beden yazıyo bundada tam oturdu
neyse kızlar şimdi ben kaç bedenim:26:ne karışık bi mevzu buyaa,gömlekte ayrı kotta kumaşta ayrı,elbisede ayrı hepsinde ayrı beden ne karmaşık
fırın kağıtları oluyor yaa canım onun içine et patates falan doğranıyor soslanıp kağıt iyice kapatılıyor fırında pişiyor güzel bir yemek
sende hamarat hatunmuşsun
ben kagıt kebap ne onu bile bilmiyorumki
hiç k.valideleri yemeğe almadım genelde onlar yapar biz yeriz banada geleceklerse yemekleriyle gelirler
zaten pek bilmem yemk
ama bazlamayı yapabiliyom bende ama bizimki babanesininkini beğeniyor bende babanen ypsın dedim bi daha bazlamada yapmadım
canım şinitzel küçük değil hazır olanlardan 1 tanesi 100 gram
4 nugeta denk geliyor
mersinede özgü bikeremaay bazlama deyince siz canım sıkma istedi
adanaya özgü hamur işidir
googlelden bakabilirsiniz
yok yok bakmayın sizinde canınız ister
çok teşekkür ederim canımgeçmişe pek bakamadım kızlar kusuruma bakmayın.. bi benden sonraki bi kaç sayfaya baktım..
MİNEcim kırmızı normal günlük kullanamam gibi geliyor düz kırmızı ya bi de karışık filan değil ondan.. ama takarım yine de beğendim bende
bu arada süper olmuşsun hiç toto filan yok gayet iyi gibi duruyor maaşallah
hepinize de teşekkür ederim
ben bazlama yapamıyorum hamarat hatun yufka açamıyorum diyor açıyorsunda düzgün olmuyor demisaol canım..
bazlama falan yapıyorum ama ben de yufkayı açamıyorum düzgün
bi öğrenemedim gitti..
sıkma sadece adanaya özgü değil bikerem
mersine de özgü
ve sabah hem bazlama hem sıkma yaptım ben
ikisinden de birer tane yedim
hey maşallahbende hiç acıkmadım zorluk çekn arkadaşlar olmuş
acaba salatayı azmı yedi onlar ben koca kayık tabak salatayı mideye götürdüm
baktım fotolarınakızlar albüm oluşturdum..ama üzüldüm okadar resim içinden çok az resim çıktı bana ait..
anca ben çekmişim başkalarını..
biraz tarihler karışık oldu pc den anlamam zaten..
uğraşa uğraşa bu kdr oldu işte.
ben şimdi oğluşu uyutmaya gider helak oldu yavrum..
önceden hatırlıyorum bunu yazmıştın evetSize daha önce de yazmıştım hatırlayan vardır belki bilmiyorum.
Ben 86 kiloyken falan bigün servise bindim bi kızın yanı boştu oraya baktım kızda yüksek sesle buraya otur dicem ama sığmazsın demişti.
Servis full doluydu düşünün.
Toplulukta kilo konusunda takıntılı olduğunuzu belli ederseniz hep şakasını yaparlar bilirsiniz.
O yzden bende gülüp geçmiştim gitmemiştim neyse.
Gel zaman git zaman o kız biraz kilo almış boyu 1.63 falan kilosu da 58 olmuş.
İş icabı sürekli konuşuyoruz.
Ben bana yapılanları çok çabuk unuturum.
Geçen hafta sürekli nasıl verdin kiloyu falan dedi. Bende kısa kısa cevap verdim.
C.tesi kahvaltıya gelmişlerdi benim ofisime ondan sonra p.tesi ve bugün sürekli şunu yiyim mi bunu yiyim mi diye sormaya başladı.
Bende Dilek boşver yardım et nolcak ki dedim.
Bugün merakımdan bağlandım bilgisayarına benim hakkımda biriyle konuşuyordu.
Konuştuğu kişiye Dilek'e şişko dediğimi söyleme sürekli beni bununla tehdit etme tarzında bişey yazmış.
O kadar kötü oldum ki anlatamam.
Eskisi kadar kilo konusu açıldığında rahatsız olmuyorum ama arkamdan böyle konuşulması hemde arkadaş yerine koyduğum biri yardım etmeye çalıştığım biri tarafından çok koydu.
Ne biliyim kendimi keriz gibi hissettim.
çizgili olduğu için daha kilolu gibi göstermiş olabilir canımöbüründe yan duruyordum ya ondandır
bide harbi bu resimde daha kglu çıkmışım olsun daha gaza geldimşimdi
beğendiğine sevindimyalnız nolrmalde o kadar açık değil renk o güneşte çekilmiş bi foto
ay ne olmus ne olmus kim ne demis dilege :26:
a.slm
DİLEK canım ya anlattığın kişiye çok kızdım
edepsiz şey kendini ne zannediyorsa.. sığmazsınmış... yardım eden kişinin bile arkasından konuşmakmış.. bu ne seviyesizlik böyle..
böylelerini hiç takmıcaksın canım moralini bozmaya bile değmez böyleleri için...
sen her zaman iyi niyetini koru etraftakilerin ne dediğini önemseme
benim alerjilerinde baslangici bakalim bu yil nasil olucam :18::18:burdayım bakınıodum diğer konulara
normal canım ya havalar tam yorgunluk havası...
selam canlarım...
bu akşam sevgilimin babasıyla konuştum..
yaza nişan için hazırlan filan dedi
ben de babamın ikna olmasına bağlı olduğunu söyledim
sen ikna edersin diyo anlamış benim ne mal olduğumu
pfff nişan var diyor da ben hala dobiçim
selam bende aranıza yeni katıldım nasıl kurtulucaz şu 70 rakamından...65 lere düşebilsek 2 ay içinde off of
salağın teki dilek kilo vermeden önce bi gün serviste bu oturacak yer ararken yanı boşmuş buraya otur dicem ama sığmazsın demişmiş......ay ne olmus ne olmus kim ne demis dilege :26:
selam bende aranıza yeni katıldım nasıl kurtulucaz şu 70 rakamından...65 lere düşebilsek 2 ay içinde off of
ay ne olmus ne olmus kim ne demis dilege :26:
benim alerjilerinde baslangici bakalim bu yil nasil olucam :18::18:
senin kocisin yokmu yine :26:
hatun ekmeksiz de doyuluyormuş diyorrrrselam
protein diyetimin 2. gününü kaçamaksız bitirdim
yarın nasıl geçecek bakalım
bu diyetten bişey öğrendimki
ekmeksizde doyuluyormuş
akşamki son arayı yapmadım hatta
a.s.selam
protein diyetimin 2. gününü kaçamaksız bitirdim
yarın nasıl geçecek bakalım
bu diyetten bişey öğrendimki
ekmeksizde doyuluyormuş
akşamki son arayı yapmadım hatta
terbiyesizlik istesalağın teki dilek kilo vermeden önce bi gün serviste bu oturacak yer ararken yanı boşmuş buraya otur dicem ama sığmazsın demişmiş......
sonra zayıflayınca sormaya filan başlamış
şunu yesem mi bunu yesem mi diye..
kendi kilo almış çünkü..
dilek de yardım etmiş..
ama sonra bugün kızın bilgisayrına bağlanmış
biriyle olan yazışmasını okumuş
dileğe şişman dediğimi söylemekle tehdit etme filan yazmış birine..
biz de ona kızıyoruz
ben cesaret edemiyorum yediklerimi yazmayi :26:hatun ekmeksiz de doyuluyormuş diyorrrr
ben bazlama sıkma götürdüm bugün
ne yapsam nerelere gitsem
a.s.
evet canim ya bencede cok doyurucu
terbiyesizlik iste
ben cesaret edemiyorum yediklerimi yazmayi :26:
hatun ekmeksiz de doyuluyormuş diyorrrr
ben bazlama sıkma götürdüm bugün
ne yapsam nerelere gitsem
benim normal halimi az çok biliyorsun
kaçamaksız günüm az
ama bunun için uğraştım yaa
değsin istiyorum
gerçektende doyuyorum salatayı çok fazla yemememe rağmen
sen yapmayacakmısın bunu
bende tekrar yapmam sanırım çok uğraştırıyor beni okula yemek götürme olayı
sen protein yapmıyomuydun??:26:
bende iyim ee böyle badireli hayatım var kahretsin..
ama enkötüsü ben,m hala şişko olmam
tamam menü yazıcam valla motivemde kalmadı burada değişik geliyo gibi
ama burasızda olmuyoki..ya suzi hep burdayıd odamı hala dobiş nedenki
bu kızın ne problemi varr bi endokrinemi gitsekk
sağol canım
boydanda ekleyeyim hem fiziğimi hem saçımı görünn
yok o ben değilim ben protein diyetiyle ilgili sormuştum sabah kahve diyor sütlü olur mu yani süt yasak mı? yoğurt da protein o niye yasak? bir de eti sormuştum ama değilmiş onu öğrendim...
geçmiş olsun canım
protein diyeti de vurmuş olabilir
bünye aç kalıyor sonuçda
bünyen zorlanıyo olabilir
yatarken en azından sıcak bişeyler ıhlamur gibi içseydin canım benim
dikkat et kendine pötüşüm
evet anlatmıştın anımsıyorum canım, insanları anlamak mümkün değil ki
sen anlayana kadar zaten keriz durumuna düşmüş oluyoruz
herkes arkadaşımız dostumuz olamaz
seviyeni koru onunla fazla muhabbete girmemeye çalış sadece iş icabı zorunluluğun olsun onu görmek gibi
çünki bu tip insanlar zarar verir motiveni moralini alt üst eder
o yüzden onlara prim vermemek gerekiyor
en güzel cevap muhatap olmamak yüzgöz olmamakdan geçer pötüşüm
zaten oda yerini anlar zamanla
mecburen sosyal çevrede bu gibi insanlarla muhatap olamak zorunda kalıyoruz
lakin sadece merhaba okadar
yaptığın birşeyi iyi yada kötü paylaşma
çünkü içindeki kötülük onun hırsı yine gelip seni bulur sana zarar verir
bir ayette okumuştum
dostlarını seçerken iyi ve salih temiz insanlardan seç
sana zarar veren kötü huylu insanlardan uzak dur yazıyordu
seni reelde tanımasak da burda birçok kısçede benimle hemfikirdir çok mütavazi ve alçakgöznüllü bir insansın
boşver takma kafana
tırısssssssssssssssssssss
a.slm
DİLEK canım ya anlattığın kişiye çok kızdım
edepsiz şey kendini ne zannediyorsa.. sığmazsınmış... yardım eden kişinin bile arkasından konuşmakmış.. bu ne seviyesizlik böyle..
böylelerini hiç takmıcaksın canım moralini bozmaya bile değmez böyleleri için...
sen her zaman iyi niyetini koru etraftakilerin ne dediğini önemseme
selam canlarım...
bu akşam sevgilimin babasıyla konuştum..
yaza nişan için hazırlan filan dedi
ben de babamın ikna olmasına bağlı olduğunu söyledim
sen ikna edersin diyo anlamış benim ne mal olduğumu
pfff nişan var diyor da ben hala dobiçim
önceden hatırlıyorum bunu yazmıştın evet
ben unuturum yapılanı diyorsun ya canım unutma bence
böyle üzerler seni, kendini keriz hissedeceğin bir durum yok ama yaptığını unutup yardımcı olduğun için öyle hissetmişsin
ben öğrencilerime hep diyorum birisi sana zarar veriyorsa hemen uzaklaşacaksın ondan
seni üzmesine izin verme
ilk başta yaptığı zaten ayıp bişey, orda karakterinide ortaya koymuş
herkese güvenmemek lazım
demekki böyle dengesiz konuşan insanlarla muhabbete girmemek lazım
merhabadan öteye gitmemeli
sende hiç canını sıkma
kıskançlığından konuşuyor işte
bazen kulağımıza pamuk tıkamayı bilmek lazım
yoksa hep üzülen biz oluruz gereksiz insanların lafları yüzünden
çizgili olduğu için daha kilolu gibi göstermiş olabilir canım
ben çizgili şeyleri giymemeye çalışıyorum o yüzden
günaydin kizlar
is yerine gideyim gecmise bakayim dogru düsgün gelemiyorum topik e cumadan beri ara ara kafama agri giriyor
dün baya köt agrim vardin 7.30 da yattim simdi yine agri kesici icdim migdem e de vuruyor
cuma günü isarkadasi kulak burun bogaz doktoruna gittmisdin kafamin agrisindan duramiyorum diye kadin hava üfürmüs intaplanmis demis acaba bende mi gitsem benimde mi öyle bugün arayayim gideyim gecsin artik korkuyorumdaa kafamda birseymi var diye üff
dünde hastaneyi ayaga kaldirdim anneme randevu alcakdim rahatsiz diye kadin ters düz konusdu yok 7inci aya kadar randevu doluymus yok 1 sene sonra kontrolleri yokmusdedim kadin rahatsiz ne yani ozaman gelsin 30 kisi bekler belki alabiliriz dedi kendi milleti oldumu böyle davranmiyorlar senmisin bunu yapan hastanenin basina telefon actim bu ne ya diye sagligimizi emanet ediyoruz hastaneler dün öglenden sonra yine gelecekdim sizlen sohbet etmeye ama hem elim ayagim titredi sinirden hem sikayet ettim ayaga kaldirdim hastaneyi sonuc persembe 7.30-10 arasi anneme bakacaklar
hadi bakalim bi ters davransinlar yine belediye baskanina kadar giderim bu ne ya rahatsiz diyorum umrundami
öyle iste kizlar dün 2 gün proteinimi bitirdim ama birsey diyeyim bu protein diyeti beni sürekli wcye götütürüyo
sonra görüsürüz kizlar öpüldünüz kendinize ciici bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?