günaydin canimgünaydin kizlar
is yerine gideyim gecmise bakayim dogru düsgün gelemiyorum topik e cumadan beri ara ara kafama agri giriyor
dün baya köt agrim vardin 7.30 da yattim simdi yine agri kesici icdim migdem e de vuruyor
cuma günü isarkadasi kulak burun bogaz doktoruna gittmisdin kafamin agrisindan duramiyorum diye kadin hava üfürmüs intaplanmis demis acaba bende mi gitsem benimde mi öyle bugün arayayim gideyim gecsin artik korkuyorumdaa kafamda birseymi var diye üff
dünde hastaneyi ayaga kaldirdim anneme randevu alcakdim rahatsiz diye kadin ters düz konusdu yok 7inci aya kadar randevu doluymus yok 1 sene sonra kontrolleri yokmusdedim kadin rahatsiz ne yani ozaman gelsin 30 kisi bekler belki alabiliriz dedi kendi milleti oldumu böyle davranmiyorlar senmisin bunu yapan hastanenin basina telefon actim bu ne ya diye sagligimizi emanet ediyoruz hastaneler dün öglenden sonra yine gelecekdim sizlen sohbet etmeye ama hem elim ayagim titredi sinirden hem sikayet ettim ayaga kaldirdim hastaneyi sonuc persembe 7.30-10 arasi anneme bakacaklar
hadi bakalim bi ters davransinlar yine belediye baskanina kadar giderim bu ne ya rahatsiz diyorum umrundami
öyle iste kizlar dün 2 gün proteinimi bitirdim ama birsey diyeyim bu protein diyeti beni sürekli wcye götütürüyo
sonra görüsürüz kizlar öpüldünüz kendinize ciici bakin
Günaydın çıtırdaklar.
Cuma'ya son 2 gün.
Herkes proteinci bu aralar inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Güzel birgün olsun bizlere.
günaydin canimgecmis olsun sanada annenede :26:
günaydiiinbende basladim bu hafta saliya kaydiricaktim ama olmadi :26:haftaya insallah
Götürdün tabi pastaları doğum günü çocuuuuu
gunaydın kacamaksız gun dılıorum herkese
gunaydın kacamaksız gun dılıorum herkese
günaydın kızlaaaaaar dün baş ağrısından öldüm. bugün gene proteinle başladım ama yine ağrı tutarsa akşam ekmk falan yerim artık :)
hepinize iyi bir gün dileriiiim
günaydın kızlaaaaaar dün baş ağrısından öldüm. bugün gene proteinle başladım ama yine ağrı tutarsa akşam ekmk falan yerim artık :)
puccaaaaaaaaa 3 aaa li puccaaacimmm seni seviyorum
1 kilo daha gitmis
73.6 bugün carsamba bomba gibi geliyom cumaya
hadin ben bi gecmise dalayim
yaaaa kızlar dünkü klomdan 500 gr fazla çıktım sabahçok moralim bozuldu regl oldum acaba ondan olabilirmi yada beceremeyecekmiyim bu işi ???
günaydın herkeslere , mutlu huzurlu günler olsun
pff cok moralm bozuk dun aksm nısanlm nugget warsa yapsana canm ıstedı dedı sadce bugune yeteck kadr wardı bısı dıemedım yaptm yedı bnm bugn oglene yıyecek boseym yok sadce bol salata yaptm
günaydinyaaaa kızlar dünkü klomdan 500 gr fazla çıktım sabahçok moralim bozuldu regl oldum acaba ondan olabilirmi yada beceremeyecekmiyim bu işi ???
puccaaaaaaaaa 3 aaa li puccaaacimmm seni seviyorum
1 kilo daha gitmis
günaydingünaydın
Bu sayfa ne kadar çok ilerliyo inan yetişemiyorum artık okumaya34:
Dün akşam yemeğimde yoğurt yeşilik kabak yemeği ve 1 dilim Kepekli ekmek
Kalkınca 1 bardak su
Sabah kahvaltısı 1 dilim Kepekli ekmek 1 yumurta az peynir domates biber 1 bardal çay
şimdide yeşil çayımı içiyorum
inşallah gider kilocuklar
günaydin
yenisin galiba hosgeldin
hergün tartilma bence
günaydinhosgeldin sende yenisin galiba :26:
hos geldin
Günaydın çıtırdaklar.
Cuma'ya son 2 gün.
Günaydın canım,günaydin kizlar..
Aglayarak basladim ben güne sehit haberlerini izledim(
-bu bi rüya dimi anne babam melek olmadi dimi ..diyodu bir kiz cocugu((((((
Günaydınnnngunaydın kacamaksız gun dılıorum herkese
Sana da günaydın canımgünaydın kızlaaaaaar dün baş ağrısından öldüm. bugün gene proteinle başladım ama yine ağrı tutarsa akşam ekmk falan yerim artık :)
Alabileceğin bir yer yok mu canım? Çıkıp alsan.pff cok moralm bozuk dun aksm nısanlm nugget warsa yapsana canm ıstedı dedı sadce bugune yeteck kadr wardı bısı dıemedım yaptm yedı bnm bugn oglene yıyecek boseym yok sadce bol salata yaptm
Hemen öyle bir-iki günde çıkan kilo farklarına takılma canım, cumadan cumaya aç karnına olan kilon doğru kilon. Sabah kalktıktan sonra wc de gittikten 20 dk.sonra tartıl canım.yaaaa kızlar dünkü klomdan 500 gr fazla çıktım sabahçok moralim bozuldu regl oldum acaba ondan olabilirmi yada beceremeyecekmiyim bu işi ???
Suziiii geçmiş olsun annene canım.puccaaaaaaaaa 3 aaa li puccaaacimmm seni seviyorum
1 kilo daha gitmis
Günaydın canım.günaydın
Bu sayfa ne kadar çok ilerliyo inan yetişemiyorum artık okumaya34:
Dün akşam yemeğimde yoğurt yeşilik kabak yemeği ve 1 dilim Kepekli ekmek
Kalkınca 1 bardak su
Sabah kahvaltısı 1 dilim Kepekli ekmek 1 yumurta az peynir domates biber 1 bardal çay
şimdide yeşil çayımı içiyorum
inşallah gider kilocuklar
burdada öyle suzicim yaa üniversite hastaneleri kaç ay sonrasına gün veriyor ama birilerini arayınca nasılda yapılabiliyormuşgünaydin kizlar
is yerine gideyim gecmise bakayim dogru düsgün gelemiyorum topik e cumadan beri ara ara kafama agri giriyor
dün baya köt agrim vardin 7.30 da yattim simdi yine agri kesici icdim migdem e de vuruyor
cuma günü isarkadasi kulak burun bogaz doktoruna gittmisdin kafamin agrisindan duramiyorum diye kadin hava üfürmüs intaplanmis demis acaba bende mi gitsem benimde mi öyle bugün arayayim gideyim gecsin artik korkuyorumdaa kafamda birseymi var diye üff
dünde hastaneyi ayaga kaldirdim anneme randevu alcakdim rahatsiz diye kadin ters düz konusdu yok 7inci aya kadar randevu doluymus yok 1 sene sonra kontrolleri yokmusdedim kadin rahatsiz ne yani ozaman gelsin 30 kisi bekler belki alabiliriz dedi kendi milleti oldumu böyle davranmiyorlar senmisin bunu yapan hastanenin basina telefon actim bu ne ya diye sagligimizi emanet ediyoruz hastaneler dün öglenden sonra yine gelecekdim sizlen sohbet etmeye ama hem elim ayagim titredi sinirden hem sikayet ettim ayaga kaldirdim hastaneyi sonuc persembe 7.30-10 arasi anneme bakacaklar
hadi bakalim bi ters davransinlar yine belediye baskanina kadar giderim bu ne ya rahatsiz diyorum umrundami
öyle iste kizlar dün 2 gün proteinimi bitirdim ama birsey diyeyim bu protein diyeti beni sürekli wcye götütürüyo
sonra görüsürüz kizlar öpüldünüz kendinize ciici bakin
sen tartıldınmı canım bugün nealemde kilolar?Günaydın çıtırdaklar.
Cuma'ya son 2 gün.
bende hiç dayanamıyorum haberlerde sağolsun acitasyonu iyi beceriyorgünaydin kizlar..
Aglayarak basladim ben güne sehit haberlerini izledim(
-bu bi rüya dimi anne babam melek olmadi dimi ..diyodu bir kiz cocugu((((((
niye baş ağrısı yaptıki sende, bende hiç etki etmedigünaydın kızlaaaaaar dün baş ağrısından öldüm. bugün gene proteinle başladım ama yine ağrı tutarsa akşam ekmk falan yerim artık :)
tavuk falan varsa haşlasaydın keşke hemen, dün ben öyle yaptımpff cok moralm bozuk dun aksm nısanlm nugget warsa yapsana canm ıstedı dedı sadce bugune yeteck kadr wardı bısı dıemedım yaptm yedı bnm bugn oglene yıyecek boseym yok sadce bol salata yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?