evet canim bencede cok doyurucuProteın diyetini bende kafaya koydum kızlar zaten bol bol yiyorsun ama onun için ay başını beklemem lazım.
Yemeğe dışarı çıkamıyorum yoğunlukdan burda ablamız hazırlıyor saolsun.
ay başında bende başlıcam inşallah.
Buğün yeni eleman kesin olarak işe başladı.
Eğitiminide ben vericem gelemeyebilirim kızlar.
Hazır yanıma gelmemişken hemen yazayım dedim.
iyi olur insallahevet ben yeniyim 3 gün oldu diyete başlıyalı
bakalım sonuc ne gösterecek
Günaydın canımmmm, ben bi gittim, siz proteine sarmışınız topikçe. Yapın bakalım hadi hayırlısı.
Günaydın canım,
Allah yardımcısı olsun onların, ne çok çocuğumuz öksüz kalıyor maalesef. Allah şehit eşlerine ve çocuklarına sabırlar versin, çooook zor gerkçekten.
Günaydınnnn
Sana da günaydın canım
Alabileceğin bir yer yok mu canım? Çıkıp alsan.
Hemen öyle bir-iki günde çıkan kilo farklarına takılma canım, cumadan cumaya aç karnına olan kilon doğru kilon. Sabah kalktıktan sonra wc de gittikten 20 dk.sonra tartıl canım.
Suziiii geçmiş olsun annene canım.
Günaydın canım.
Herkese günaydınlarrrr
Güzel ve kaçamaksız bir gün bilzerin olsun inşallah..
günaydin
yenisin galiba hosgeldin
hergün tartilma bence
günaydinhosgeldin sende yenisin galiba :26:
hos geldin
Günaydın canımmmm, ben bi gittim, siz proteine sarmışınız topikçe. Yapın bakalım hadi hayırlısı.
Günaydın canım.
Herkese günaydınlarrrr
Güzel ve kaçamaksız bir gün bilzerin olsun inşallah..
puccaaa :) bu sabah sabah duyduğum en güzel şey olduuu teşekkürederim...
Proteın diyetini bende kafaya koydum kızlar zaten bol bol yiyorsun ama onun için ay başını beklemem lazım.
Yemeğe dışarı çıkamıyorum yoğunlukdan burda ablamız hazırlıyor saolsun.
ay başında bende başlıcam inşallah.
Buğün yeni eleman kesin olarak işe başladı.
Eğitiminide ben vericem gelemeyebilirim kızlar.
Hazır yanıma gelmemişken hemen yazayım dedim.
günaydın
Bu sayfa ne kadar çok ilerliyo inan yetişemiyorum artık okumaya34:
Dün akşam yemeğimde yoğurt yeşilik kabak yemeği ve 1 dilim Kepekli ekmek
Kalkınca 1 bardak su
Sabah kahvaltısı 1 dilim Kepekli ekmek 1 yumurta az peynir domates biber 1 bardal çay
şimdide yeşil çayımı içiyorum
inşallah gider kilocuklar
evet canim malesef öyle bende izlemiyecektim aslinda ama iste..
burdada öyle suzicim yaa üniversite hastaneleri kaç ay sonrasına gün veriyor ama birilerini arayınca nasılda yapılabiliyormuş
bugünde yapıyorsun değilmi
sen tartıldınmı canım bugün nealemde kilolar?
bende hiç dayanamıyorum haberlerde sağolsun acitasyonu iyi beceriyor
niye baş ağrısı yaptıki sende, bende hiç etki etmedi
tavuk falan varsa haşlasaydın keşke hemen, dün ben öyle yaptım
bence tartilma bence + da olunca motivasyonun düserevet 3 gündür tekrar buralardayım geçen yıl düğünüm için 10 kilo verdim sayenizde ama tekrar aldım evlilik işte
tartılmama gerektiğimi biliyorum ama napim yemeklere saldırmamak için gözümü tartıya dikiyorumen iyisi ben cumaya kadar tartılmıyım dimi :)
Bu arada dün kaynanama
Yayla çorbası,
Patatesli bezelye yemeği
Pilav
Tavada tavuk haşlama
Salata
Yoğurt hazırladım.
Hepsinide bir güzel yetiştirdim:)
Kocişimde özellikle tavuğu çok beğendi.Yağ yok baharatla harmanladım ve kısık ateşde pişirdim çok lezzetliydi.
Sonrada çay demledim yanındada kek ikram ettim.
İşe kaçda gittiğimizi sordu.Erken çıktığımızı öğrenincede kalmadı.
Bende yayla çorbası içtim yarım kase.
Tavuk ve salata yedim.
Çay olarakda kendime yeşilçay hazırladım onu içtim.
20 dk eliptik yaptım
10 dk plates.
sen tartıldınmı canım bugün nealemde kilolar?
günaydın millet
nasılsınız bakalım bugün
kaçamaksız bir gün olur umarım
2 gündür iyi gidiyorum
ben bu diyette bişey merak ediyorum
çabuk verirsek tekrar alabiliriz deniyor yaa
bu verdiğimiz kiloyuda hemen alırmıyız acaba
bugün 62,5 timhergün tartılmadanda duramıyorum :26:
perşembe normal düzene geçince neolacak
merak ediyorum
Günaydın şeker
Hadi bakalım ay başı başlarsın ne kalmış şurda.
günaydın millet
nasılsınız bakalım bugün
kaçamaksız bir gün olur umarım
2 gündür iyi gidiyorum
ben bu diyette bişey merak ediyorum
çabuk verirsek tekrar alabiliriz deniyor yaa
bu verdiğimiz kiloyuda hemen alırmıyız acaba
bugün 62,5 timhergün tartılmadanda duramıyorum :26:
perşembe normal düzene geçince neolacak
merak ediyorum
saç rengın yakışmış gùzel olmus canım.hangi renk
fırın kağıtları oluyor yaa canım onun içine et patates falan doğranıyor soslanıp kağıt iyice kapatılıyor fırında pişiyor güzel bir yemek
ben bazlama sıkma yapamıyorum, garibimde yiyemiyor tabii
annem yada annesi yaparsa yiyor ancak
şinitzelde öyleyse iyiymiş ben evde yaptın sandım
mersinede özgü bikerem
burda köylerde bazlama yaparlar hep, somun almazlar hiç
çizgili olduğu için daha kilolu gibi göstermiş olabilir canım
ben çizgili şeyleri giymemeye çalışıyorum o yüzden
hımm kolay bi yemeğe beziyor dediğin gibi lezzetlüde olur
tamm tmm mersinede özgüymüş
evet canım çizgili kazaklar kilolu gözteriyor ama ben seviyorum defactonun kazaklarını
resimde kilolu çıkmışım
tşk ederim canımSaç rengini çok beğendim Aslı çok yakışmış
Tartıldımda ne kadar doğru bilmiyorum canım.:26:
gecmis olsun pisiimdün bende ölü gibiydim :26:
bozma canim ya bana öyle geliyo ki sen 6 lari görüceksin bu cuma insallahhhhhhhh
canım dilek şey demişti dün pratik olarak mantık et varsa ekmek yok sebze varsa ekmek var fakat çorba için bişi demedi ama ben çorbayı ekmekle içtim vallahi akşam daha yeni okudum yazılarınızı şimdi :18:ama sevindirici haber veriyim ben yine size bu sabah ölçtüm tuvaletten sonra aç karınla 75,4 ten 75,2 ye düşmüşüm
çorba varsa ekmek yeme bence , balığın yanında 1 dilim ekmek çok olmaz, asıl akşam ve çorbayla ekmek yeme
çok sağol canım görünürsün neden görünmeyesin hem sen gençsin benden dahada iyi görünürsün
Selam kızlar
Bende 75 kg.Benimde vermem gerek ilk etapta 10 kg vermem gerekiyor.Ama ben bu 10kg düzenli ve sağlık beslenerek vermek istiyorum çünkü bu şok diyetleri yapıyorum kiloyu veriyorum bırakınca hup geri alıyorum ama bu sefe böle istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum ayda 3-4 kg versem olur.Çünkü diyet sözcüünden nefret ediyorum.Eğer ki bana da destek olursanız sevinirim.1
19-03-2012 tarihi itibairyle start verdim 75 kg.
ilk arada çantanda fındık, fıstık, ceviz olaydı onu atıştıraydın kimse görmezdi herhalde
börek hafif yağlı olsa da cısss bence
akşam ton balığı kızartılmış kendi yağıyla herhalde diye düşünüyorum fasulye piyazının miktarını yazmamışsın, bir öğünde hem fasulye hem balık bana fazla gibi geldi
bir yudum fantadan da birşey olmaz herhalde arada o kadar kaçamaklar da olmasa diyet kısa sürüyor biraz elastiki olmak lazım diye düşünüyorum
anam ben kocişin diş ağrısından fındık fıstık mı düşündüm kızzz:18:bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum kusura bakma canım eşinin önemli birşeyi yoktur umarım :26:
Günaydın MiNeee
Homini gırtlak yersen alırsın tabi. Biraz zaman geçmesi gerek kilonun oturması için.
Ben çok yedim almıştım ama gitmiş 1 günde.
Allah'a şükür çabuk gidiyor bende.:26:
Cuma belli olacak bakalım.
Süpermiş yeni gelin
Tartıldımda ne kadar doğru bilmiyorum canım.:26:
ah keşke balım ama imkansız . niye dersen dün akşam tartıldım 71,4 dü iyi dedim en azından 300 gr gitmiş. sonra sabah evden çıkmadan tartıldım 72,00
yuh yani di mi. sanırım ödem var bugün bolcana yeşil çay içeceğim ama dietten umutlu değilim. ya insanlar 2 günde 1 kilo veriyo ben yine artıdayım. ve hiç bozmadım sadece dün akşam 2 dilim ekmek yedim. o kadar haksızlık buuuuuuu
günaydın kızlar bu proteinle 1 günde +800 ümü attım
mineciğim bende senn gibi hergün tartılıyorum bu proteinde
şuanda geçn haftayla aynı kiloma düştüm
bakalım 2 gündede ne kadar gidecek
üstelik daha regl olmadımm
günaydin canim
dilek duymasin ama :18:benim gibi cozutursan alirsin tabi :26:
bende bugün baslicam tekrar bakalim tartilayimda sonra baslayayim diyorum
Günaydın MiNeee
Homini gırtlak yersen alırsın tabi. Biraz zaman geçmesi gerek kilonun oturması için.
Ben çok yedim almıştım ama gitmiş 1 günde.
Allah'a şükür çabuk gidiyor bende.:26:
Cuma belli olacak bakalım.
evet kolay canım misafirede uygunhımm kolay bi yemeğe beziyor dediğin gibi lezzetlüde olur
tamm tmm mersinede özgüymüş
evet canım çizgili kazaklar kilolu gözteriyor ama ben seviyorum defactonun kazaklarını
resimde kilolu çıkmışım
canım dilek şey demişti dün pratik olarak mantık et varsa ekmek yok sebze varsa ekmek var fakat çorba için bişi demedi ama ben çorbayı ekmekle içtim vallahi akşam daha yeni okudum yazılarınızı şimdi :18:ama sevindirici haber veriyim ben yine size bu sabah ölçtüm tuvaletten sonra aç karınla 75,4 ten 75,2 ye düşmüşümben bu kilo düşüşünün akşam hafif yemekle atlatılması olduğunu düşünüyorum çünkü akşam 1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası 1 kase cacık yedim ohh miss gibi valla çok sevindirik oldum eğer yine çorbanın yanında ekmek yeme derseniz bunada razıyım ama günde en fazla 2 dilim ekmek yiyim kızçler yaa bir oturuşta yarım ekmekten sonra bu kadarı bana şimdi az bile ama kilolar için herşeye katlanırım sonuçta bugüne kadar yedik bundan sonrada sırf yaşamak için yiyiverelim
bende 18 martta start verdim canım bakalım hangimiz önce zayıflayacak takipteyim seni
anam ben kocişin diş ağrısından fındık fıstık mı düşündüm kızzz:18:
börek yediğim gün zaten 76,9u gördü gözlerimböle oldum resmen
valla ton balığı yağsız pişçekmiş ama ben saflığıma geldi bol yağda kızarttım babamlarda aynı senin dediğini dediler canım azcık o akşam yemeği becerememişimneyse fasulye miktarıda porsalen tabağını yarısı yani 3-4 yemek kaşığı ben onu salata gibi düşünmüştüm ama ıı-ıh salata niyetine yenmeyecek çünkü o gece hakikatten midem aşırı doldu diyorum aslında biraz kendimi aç hissetmem lazımdı neden böle oldu şimdi diyorum meğerse anlaşıldı yanlış yapmışım o akşam neyse ki dün akşam düzelttim durumları ama umay da çorbanın yanında ekmek yeme demiş ama ben yazıyı şimdi gördüğüm için 1 dilim ekmek le çorba içtim akşam fantada kocişin bardağından canım çekti bir yudummu 2 yudummu ne öle bişi yani abartılcak bir durum değil eskiden olsaaa oohhhhhooooo sabah öğle akşam kola,fanta,cips,çikolata bu arada eşim için geçmiş olsun demişsin sağol canım benim valla dişi çekildi anammm benim adam bunalıma girdi resmen napçam ben dişsiz dio ,bende dedim arkada görünmüyor kociş olmadığı bile diyorum ama nafile aynada geçip bakıyor aslında görünmüyor dişin olmadığı ama taktı kafaya hiç hoş durmuyor böle dişlerim diyor bugünde diğer trafındaki dişine dolgu yapıvcam demiş doktor napçaz hiç bilmiyom geceleri uyuyamıyoruz bu gece falan çok rahatsızlandı bide çektiği diş yerinde parça kalmış sanırım o da ağrı yapıyormuuş evimiz anlıycan pek ağrılı bir durumda
bu arada dilekçim çok geçmiş olsun canım benim eşiminde migren olayları bazen oluyor Allah'tan hafif atlatıyoruz biz o gün ona hiç seslenmiyorum laf attıkmı yoksa ortalık ayağa kalkıyor ,sesisz kalınca dinlenince geçiyor şimdilik bizimkinde
bu arada arkadaşının senin arkandan konuşması kötü bir olay ,ama boşver sen yine yap iyiliğini takma kafana canım benim annem hep şöyle der hiç unutmam sözünü
''YAP BİR İYİLİK AT DENİZE O GELİR SENİ BULUR MERAK ETME''
anlıycan sende kalsın insanlık boşver
cnm haslama tawk yenmıo bzde pek dokmek zornda kalırm dıe yapmadm
tavuk falan varsa haşlasaydın keşke hemen, dün ben öyle yaptım
eet aldrcm oglene ıns doyarm hahahyVayyy
80 gram light ton balığı katabilirsin salatana etrafında market varsa alabilirsin.
Günaydın canım,
Allah yardımcısı olsun onların, ne çok çocuğumuz öksüz kalıyor maalesef. Allah şehit eşlerine ve çocuklarına sabırlar versin, çooook zor gerkçekten.
Günaydınnnn
Sana da günaydın canım
Alabileceğin bir yer yok mu canım? Çıkıp alsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?