70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim bencede cok doyurucu

evet ben yeniyim 3 gün oldu diyete başlıyalı
bakalım sonuc ne gösterecek
iyi olur insallah

günaydin
aminn canim aminn cok zorr ..

günaydin
yenisin galiba hosgeldin
hergün tartilma bence

günaydin hosgeldin sende yenisin galiba :26:
hos geldin

evet 3 gündür tekrar buralardayım geçen yıl düğünüm için 10 kilo verdim sayenizde ama tekrar aldım evlilik işte

tartılmama gerektiğimi biliyorum ama napim yemeklere saldırmamak için gözümü tartıya dikiyorum en iyisi ben cumaya kadar tartılmıyım dimi :)

Günaydın canımmmm bana iyi geldi bu protein karnım doyuyo
Sonuçları da güzel daha ne olsun.

puccaaa :) bu sabah sabah duyduğum en güzel şey olduuu teşekkürederim...

Ne demek canım burdaki tüm kısçelerde regl dönemlerinde + çıkar.
Normal bişey yani.

Günaydın şeker
Hadi bakalım ay başı başlarsın ne kalmış şurda.

Kepek ekmeği kansızlık yapıyo şeker. Tam tahıllı veya çavdar ekmeği tüket.
+ Kepek ekmeği çabuk acıktırıyor.
Aralarını yapmayı unutma

evet canim malesef öyle bende izlemiyecektim aslinda ama iste..

bence tartilma bence + da olunca motivasyonun düser

günaydın millet
nasılsınız bakalım bugün
kaçamaksız bir gün olur umarım
2 gündür iyi gidiyorum

ben bu diyette bişey merak ediyorum
çabuk verirsek tekrar alabiliriz deniyor yaa
bu verdiğimiz kiloyuda hemen alırmıyız acaba
bugün 62,5 tim hergün tartılmadanda duramıyorum :26:
perşembe normal düzene geçince neolacak
merak ediyorum

Süpermiş yeni gelin

sen tartıldınmı canım bugün nealemde kilolar?

Tartıldımda ne kadar doğru bilmiyorum canım.:26:

günaydin canim

dilek duymasin ama :18:benim gibi cozutursan alirsin tabi :26:

bende bugün baslicam tekrar bakalim tartilayimda sonra baslayayim diyorum

Günaydın MiNeee
Homini gırtlak yersen alırsın tabi. Biraz zaman geçmesi gerek kilonun oturması için.
Ben çok yedim almıştım ama gitmiş 1 günde.
Allah'a şükür çabuk gidiyor bende.:26:
Cuma belli olacak bakalım.

saç rengın yakışmış gùzel olmus canım.hangi renk

bal köpüğünün koyusu cnm
bi çok renk karıştırdım:26:

gecmis olsun pisiim dün bende ölü gibiydim :26:

bozma canim ya bana öyle geliyo ki sen 6 lari görüceksin bu cuma insallahhhhhhhh

ah keşke balım ama imkansız . niye dersen dün akşam tartıldım 71,4 dü iyi dedim en azından 300 gr gitmiş. sonra sabah evden çıkmadan tartıldım 72,00
yuh yani di mi. sanırım ödem var bugün bolcana yeşil çay içeceğim ama dietten umutlu değilim. ya insanlar 2 günde 1 kilo veriyo ben yine artıdayım. ve hiç bozmadım sadece dün akşam 2 dilim ekmek yedim. o kadar haksızlık buuuuuuu

günaydın kızlar bu proteinle 1 günde +800 ümü attım
mineciğim bende senn gibi hergün tartılıyorum bu proteinde
şuanda geçn haftayla aynı kiloma düştüm
bakalım 2 gündede ne kadar gidecek
üstelik daha regl olmadımm

canım dilek şey demişti dün pratik olarak mantık et varsa ekmek yok sebze varsa ekmek var fakat çorba için bişi demedi ama ben çorbayı ekmekle içtim vallahi akşam daha yeni okudum yazılarınızı şimdi :18:ama sevindirici haber veriyim ben yine size bu sabah ölçtüm tuvaletten sonra aç karınla 75,4 ten 75,2 ye düşmüşüm ben bu kilo düşüşünün akşam hafif yemekle atlatılması olduğunu düşünüyorum çünkü akşam 1 dilim ekmek 1 kase tarhana çorbası 1 kase cacık yedim ohh miss gibi valla çok sevindirik oldum eğer yine çorbanın yanında ekmek yeme derseniz bunada razıyım ama günde en fazla 2 dilim ekmek yiyim kızçler yaabir oturuşta yarım ekmekten sonra bu kadarı bana şimdi az bile ama kilolar için herşeye katlanırım sonuçta bugüne kadar yedik bundan sonrada sırf yaşamak için yiyiverelim

bende 18 martta start verdim canım bakalım hangimiz önce zayıflayacak takipteyim seni

bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum kusura bakma canım eşinin önemli birşeyi yoktur umarım :26:
anam ben kocişin diş ağrısından fındık fıstık mı düşündüm kızzz:18:
börek yediğim gün zaten 76,9u gördü gözlerimböle oldum resmen
valla ton balığı yağsız pişçekmiş ama ben saflığıma geldi bol yağda kızarttım babamlarda aynı senin dediğini dediler canım azcık o akşam yemeği becerememişimneyse fasulye miktarıda porsalen tabağını yarısı yani 3-4 yemek kaşığı ben onu salata gibi düşünmüştüm ama ıı-ıh salata niyetine yenmeyecek çünkü o gece hakikatten midem aşırı doldu diyorum aslında biraz kendimi aç hissetmem lazımdı neden böle oldu şimdi diyorum meğerse anlaşıldı yanlış yapmışım o akşam neyse ki dün akşam düzelttim durumları ama umay da çorbanın yanında ekmek yeme demiş ama ben yazıyı şimdi gördüğüm için 1 dilim ekmek le çorba içtim akşam fantada kocişin bardağından canım çekti bir yudummu 2 yudummu ne öle bişi yani abartılcak bir durum değil eskiden olsaaa oohhhhhooooo sabah öğle akşam kola,fanta,cips,çikolata bu arada eşim için geçmiş olsun demişsin sağol canım benim valla dişi çekildi anammm benim adam bunalıma girdi resmen napçam ben dişsiz dio ,bende dedim arkada görünmüyor kociş olmadığı bile diyorum ama nafile aynada geçip bakıyor aslında görünmüyor dişin olmadığı ama taktı kafaya hiç hoş durmuyor böle dişlerim diyor bugünde diğer trafındaki dişine dolgu yapıvcam demiş doktor napçaz hiç bilmiyom geceleri uyuyamıyoruz bu gece falan çok rahatsızlandı bide çektiği diş yerinde parça kalmış sanırım o da ağrı yapıyormuuş evimiz anlıycan pek ağrılı bir durumda

bu arada dilekçim çok geçmiş olsun canım benim eşiminde migren olayları bazen oluyor Allah'tan hafif atlatıyoruz biz o gün ona hiç seslenmiyorum laf attıkmı yoksa ortalık ayağa kalkıyor ,sesisz kalınca dinlenince geçiyor şimdilik bizimkinde

bu arada arkadaşının senin arkandan konuşması kötü bir olay ,ama boşver sen yine yap iyiliğini takma kafana canım benim annem hep şöyle der hiç unutmam sözünü
''YAP BİR İYİLİK AT DENİZE O GELİR SENİ BULUR MERAK ETME''
anlıycan sende kalsın insanlık boşver

aaaaaaaa o da cok yemis o daaaa

gel bakayim buraya

bende korkudan yediklerimi bile yazmiyorum kizcan diye :105:

demek yersin haa

oh bee ay bi ferahlik oldu icimde sanki

Süpermiş yeni gelin

Tartıldımda ne kadar doğru bilmiyorum canım.:26:

Koştura koştura gittim eve.
Kaynanamıda eve vardıkdan yarım saat sonra aradım
Üzerimi bile çıkarmadan mutfaga girdim.
Eşim saolsun her zamanki gibi işden geldi annesini öptü.
Yanıma mutfaga geldi yapılcak bir şey var mı hayatım dedi kıyamam.
Kim olursa olsun yanımızda hep destekdir bana saolsun.Tabi ben yaptırmıyorum ama sorması düşünmesi bile yetiyor.
Kaynanam geç kalkdı dün geceden yine uykusuz yine halsizim

ahhh pisiim aaahh ya ekmek neden yediin ..
ama tam uygulamamissin ki sen

günaydin canim

dilek duymasin ama :18:benim gibi cozutursan alirsin tabi :26:

bende bugün baslicam tekrar bakalim tartilayimda sonra baslayayim diyorum

bukonuda kendime güvenmiyorum sanırsam :18:
evet kolay canım misafirede uygun
bende seviyorum defactonun ürünlerini ama çizgiliye henüz cesaret edemiyorum
evet yaa dayanamıyorum normalde bu kadar sık tartılmam

canım dilek diyorsa daha doğrudur. ben çorbayla ekmek yemiyorum
1 kase çorba= 1 dilim ekmek diye biliyorum ekmekte yersen 2 dilim ederki akşam için çok

Son düzenleme:

tavuk falan varsa haşlasaydın keşke hemen, dün ben öyle yaptım
cnm haslama tawk yenmıo bzde pek dokmek zornda kalırm dıe yapmadm
Vayyy

80 gram light ton balığı katabilirsin salatana etrafında market varsa alabilirsin.
eet aldrcm oglene ıns doyarm hahahy

nısanlıma aldırcm o yedı o alsn hahahy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…