pötüşüm o 2.5 gün yoğunmu oluyorsun yoksa az<mıPeki şöyle yapsan;
O koca totonu kaldırsan markettn uno denge sandvic ekmeği alsan.
Akşam veya sabah çıkmadan o ekmeğe domates, peynir, marul, salam tıkıp sabah onu yesen?
Akşamda yogurt + nesfit tüketsen
Böyle yapman daha güzel olur.
Valla soğan suyuyla ilgili bilgim sıfır.:26:
Ben kabullendim sanırım 2.5 gün olmamı
pötüşüm o 2.5 gün yoğunmu oluyorsun yoksa az<mı
benim az olduğundan dnedim
kız mopping neki çok mu cahilim....:44::44::44:bende de var canim migde bulantisi basim agriyo :26: ama gecen hafta hic biri yokdun bende anlamadim birde basim döndü az önce sicak hava etkiledi beni herhalde :44:
cok sükür fistikhee tut bizi sacimizdan birakma
olsunyirim ben onu
ondandir canim olsak artik diyorum regl gel gel nerdesin üleeeennnn :27
ben kactim kizlar sonra gelirimmopping yapiyorlar dün esim diyor türkiyede mopping diyorlarmis
niye bakici ariyon zerram :26: kres yokmu zerram nebileyim bakici deyince korkuyorum cocugumuzun üstüne titriyoruz kresde bile problemler oluyor bazen ama ne bileyim :26:
cok hos duruyon canimnet gözükmüyor ama ben begendim hicde kaynana gibi durmuyon
aslında kv var bakıcak evi arabayla 20 dak falan ama sigara içiyorlar o yüzden içim atmıyor..gezin bakalim zerram daha senin resimlerine bakcam ama süphelendiler molaya da cikacam sonra geleyim bende
evde biz varken mutfakta içiyorlar hemde günde 3 pak falan oğlumda bebeken bronşit geçirmişti hassas yani..
kreşde küçük 3 yaşını doldursa daha iyi olur gibi aslında yakınımda bi kç kreş var..
ama arzunun oğlunu biliyosun yavru m busene devamlı hasta oldu..
aslında hem bakııcı hemde ufaktan ev işi istiyorum birazda o yüzden..
ama güvenmek o kdr zor ki evini en önemkisi canını emanet ediyorsun rabbim iyilerle karşılaştırır inşallah..
eğer sen tembel olsaydın alttaki çizelgede hep en başında olurdun sonlara doğru yaklaştığına göre sende bir ışık görüyorum beno kilpteki filmi izlemeni tavsiye ederim canım bu arada çok romantik oluyor insan eşi ile izleyince (up filmin adı)
sağol canım...ben romantiğim zaten bayılırım böyle filmlere tavsiyen için teşekkürler..
a.s
canim senin cocuk varmiydi :26:
Peki şöyle yapsan;
Akşam veya sabah çıkmadan o ekmeğe domates, peynir, marul, salam tıkıp sabah onu yesen?
dileği dinle bence o bu topiğin baş tacı :119:gerçekten dediklerini yapınca şahsen ben hata ile ekmek çorba yemişim ama buna rağmen 200 gr gitti diye bugün bir sevindim bir sevindimTamam çok ısrar ettin öyle yapayım
sağol canım yaaÖnce gecmis olsun canim :26:
Tartisma icinde üzülme hep yok sebepden cikar zaten :26:
Benim reglde hala yok3 haftayi geciyo
ay inşallah ağrılarım ondandır canım,biran evvel olsamda kurtulsamAynı şekilde siteye girip sadece şu bilgilerini değiştiriyorsun
Eki Görüntüle 372507
Geçmiş olsun Tuğbik regl zamanıda bazı insanlar başağrısı yapıyor.
Benimde olmadan genelde 2-3 gün önce ağrır.
Boynum kopucak gibi olur.
Geçmiş olsunn çok.
Geçen sefer kot giymiştim 1.200 falan fazla çıktı işte. Evde 65.8 düm orda 67
Kotla 700 gram farkeder demiş ablama doktor
Yeni üye oldugu + üyeliği onaylanmadığı için olabilir.:26:
bak canım bugün mailime gelmiş,,çok içerlediğim için sormuştum soru,beslenme düzenimi söylemiştim ve 3lt su içiyorum dedim sadece ama ne zaman içmem gerektiğinide yazmış sanada paylaşmak istedim,,doğru yapıyosun yaniAyrılsak Ölürüz Biz ... Bir Beden de Bütünüz Biz ... - YouTube
evde bir sessizlikn var anlatamam size kızlar ohh bide miss gibi tertemiz ev pc nin başında keyif yapıom bugün vallabirazdan spor yapıciiim sonra öğlen yemeği bu arada kızlar ben suyu hep yemek yemeden önce içiyorum hemen öncesinde acaba bu da yanlışmı ki :44:
haha tugba sIkIstirmislar seni topikde
bayildimbende kuru kuru sosis gitmiyor diyordum marul iyi fikir
hayirdir topikce bas agrisi olmussuzgecmis olsun tugbiscimmm
:26::26:
Sabah yoğurt + nesfit ile atladığım kahvaltımı,bana göre yemek olmadığında akşamları yicem..Nasıl fikir sizce kızlar, akşam kk peynir, 1 haşlanmış yumurta fln...Dilek sen de bişi söyle beybi beybi bi...Bu akşam evde kimse yok evde pilav fln var zaten .. böyle yapsam iyi olur mu ki
Peki şöyle yapsan;
Valla soğan suyuyla ilgili bilgim sıfır.:26:
Ben kabullendim sanırım 2.5 gün olmamı
hosgeldin canim
ben resmini göremedim canim :26:
görünmüyorsun bayadir canim yaa
sağol canım yaa
senin yerinde olsam kafayı yerdim stresten heraldeee(3haftaaaa)
ay inşallah ağrılarım ondandır canım,biran evvel olsamda kurtulsam,
ya bide okadar dikkat ediyorum kaç gündür hala 59 çıkıyorum tartıda,inşallah şişimdirtartılmıcam regl olana kadar
bak canım bugün mailime gelmiş,,çok içerlediğim için sormuştum soru,beslenme düzenimi söylemiştim ve 3lt su içiyorum dedim sadece ama ne zaman içmem gerektiğinide yazmış sanada paylaşmak istedim,,doğru yapıyosun yani
SİZİ ÖNCELİKLE TEBRİK ETMEK İSTİYORUM. AYRICA DA VÜCUDUNUZUN TEPKİSİ ÇOK
GÜZEL.. KENDİNİZE İYİ BAKIYORSUNUZ. SUYU SAKIN YEMEK ESNASINDA İÇME..
YEMEKTEN YARIM SAAT ÖNCE VE 2 SAAT SONRA İÇİN. YEMEKTE SIVI ALMAYIN. SİZ
KİLO VERMEYE DEVAM EDERSİNİZ. MERAK ETMEYİN.. :)
sağol canım geçicek inşallah
evet sıkıştırdılar diye kaçtım bendee
NORA'cım işte tam dileğin dediği gibi yap diycektim,,en doğrusu o,,ben kahvaltıda ve akşam nesfit yediğimi söyledimde uzmana kahvaltıda alamadıklarını öğlen al diycektiki tam ben zaten öyle yapıyorum dedim çok güzel ozaman dedi,böyle devam et ,anlıycan akşam kahvaltı yapmak hiçte akıllıca değil,,hatta hafif geçiriceksinki,vücudunda olan yağlar yansın,sabaha kadar yediklerini eriticene vucut ,olan yağları yaksın
sağol canım yaa
senin yerinde olsam kafayı yerdim stresten heraldeee(3haftaaaa)
ay inşallah ağrılarım ondandır canım,biran evvel olsamda kurtulsam,
ya bide okadar dikkat ediyorum kaç gündür hala 59 çıkıyorum tartıda,inşallah şişimdirtartılmıcam regl olana kadar
bak canım bugün mailime gelmiş,,çok içerlediğim için sormuştum soru,beslenme düzenimi söylemiştim ve 3lt su içiyorum dedim sadece ama ne zaman içmem gerektiğinide yazmış sanada paylaşmak istedim,,doğru yapıyosun yani
SİZİ ÖNCELİKLE TEBRİK ETMEK İSTİYORUM. AYRICA DA VÜCUDUNUZUN TEPKİSİ ÇOK
GÜZEL.. KENDİNİZE İYİ BAKIYORSUNUZ. SUYU SAKIN YEMEK ESNASINDA İÇME..
YEMEKTEN YARIM SAAT ÖNCE VE 2 SAAT SONRA İÇİN. YEMEKTE SIVI ALMAYIN. SİZ
KİLO VERMEYE DEVAM EDERSİNİZ. MERAK ETMEYİN.. :)
sağol canım geçicek inşallah
evet sıkıştırdılar diye kaçtım bendee
NORA'cım işte tam dileğin dediği gibi yap diycektim,,en doğrusu o,,ben kahvaltıda ve akşam nesfit yediğimi söyledimde uzmana kahvaltıda alamadıklarını öğlen al diycektiki tam ben zaten öyle yapıyorum dedim çok güzel ozaman dedi,böyle devam et ,anlıycan akşam kahvaltı yapmak hiçte akıllıca değil,,hatta hafif geçiriceksinki,vücudunda olan yağlar yansın,sabaha kadar yediklerini eriticene vucut ,olan yağları yaksın
ben çıkar kızlar oğluş uyandı.
arnını doyurayım kendimizi dışarılara atalımmmmm..
hava çooooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeeellll........
dileği dinle bence o bu topiğin baş tacı :119:gerçekten dediklerini yapınca şahsen ben hata ile ekmek çorba yemişim ama buna rağmen 200 gr gitti diye bugün bir sevindim bir sevindimbir an kendimde sorun olduğunu düşüncektimki dilek sağolsun hatalarımı düzeltiyor diğer arkadaşlarda desteklerini esirgemiyorlar yapçam kız bu sefer ben bu işi valla
60 olduğunda bırakıp gitme biziOh ne güzel gezin tabii
Burda da süper hırkamı cıkardım bileee kısakollu tişörtle oturuyorum
Ne demek canım burda oldugum zaman yardımcı olmaya çalışıyorum.
Uygulamak isteyende sonuç belli zaten sonuçlarda belli ediyor.
Az maalesefff
bende pötüşü doyurdumben çıkar kızlar oğluş uyandı.
arnını doyurayım kendimizi dışarılara atalımmmmm..
hava çooooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeeellll........
Kızlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.Kısa bir süre olsada yazılarınızı takip ettim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.Antepliyim.21 yaşındayım.17 Şubatta diyete başladım.77 ile başladım şu an 72 deyim çok şükür.diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum.Zayıflama çizelgesinide en kısa zamanda oluşturmaya çalışacağım.Bnm tek problemim motivasyon eksikliği.onun için sizlerden yardım bekliyorum:) şimdiden teşekkürler......
60 olduğunda bırakıp gitme bizisenin bilgilerine ihtiyacımız var bu arada fotolarında baktımda kendimi gördüm şahsen benimde bacaklar kalın şu an kilo verdikçe bunlarda zayıflıyor dimi canım yoksa özel bir hareket yapıyormuyuz onlar için:44:sen nasıl bir yol çizmiştin bunun için
Hoşgeldinn.
Takip ettiysen farketmişsindir zaten burda olana her daim motivasyon var merak etme sen
Her Cuma tartılma günümüz.
Ben Dilek 22 yaşındayım Temmuzdan beri burdayım.
Çizelgemde verdiğim kilo mevcut
70 den sonrasına bende diyetisyene gittim.
Hoşbulduk cnm.çizelgeni gördüm tebrik ederim darısı başıma:) inanılmaz sıkıldım kilolardan.inş bigün bende 64 'ü görürüm:)
spor yapıyormusun? ben onu pek yapamıyorum malesef
Merhaba hoşgeldin aramızaKızlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.Kısa bir süre olsada yazılarınızı takip ettim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.Antepliyim.21 yaşındayım.17 Şubatta diyete başladım.77 ile başladım şu an 72 deyim çok şükür.diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum.Zayıflama çizelgesinide en kısa zamanda oluşturmaya çalışacağım.Bnm tek problemim motivasyon eksikliği.onun için sizlerden yardım bekliyorum:) şimdiden teşekkürler......
Yemeğimi yedimmmm geldimmm.:124:
:125:Şinitzel + salata + zero + 6 tane ufak sarı biber.:125:
Göbeğini kaşıyan smiley olsa ahana şimdi kullanırdım.:82:
afiyet olsunnnn pötüşümmm göbişini yesunler senunnnnnYemeğimi yedimmmm geldimmm.:124:
:125:Şinitzel + salata + zero + 6 tane ufak sarı biber.:125:
Göbeğini kaşıyan smiley olsa ahana şimdi kullanırdım.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?