gecmis olsun canim :26:merhaba arkadaşlar. siteye bikaç gündür giremedim. çocuklar hastalandı.önce büyük sonra küçük şimdide ben ve eşim. hapimiz mikrobik ishal olduk bu nedenle öğünlerime ve yediklerime pek dikkat edemedim bakalım cumaya tartı ne diycek
:2::2::2::2::2::2::2::2:
Önce gecmis olsun canim :26:allahım benden biri dahaa,başım kopuyooonapıcaz bilmem karakedim, ,git bakalım nedicek sana,geçmiş olsun,,bugün dahada şiddetli ağrım nerdeyse gözümü açcak halim yok,göz kapaklarım10 ton ağırlığında sanki haftalardır geçmedi bu baş ağrısı,kafamı sallayınca beynim sallanıyo sanki sinüzit dedi ilaç verdi hiç geçirmedi, sabah az daha kusucaktım midem bulandı,çörek otu yuttum omu yaptıki dedim fenayım şuan bile,uyuyasım var uyudummu asalak gibi olucam diye yatamıyorumda,çocuklar var biliyosun
dün bide eşimle pisi pisine kavga ettikçok fena moralim bozuk,bugünde erkenden hastaneye gitti,bidaha gelmicekmiş arkadaşı gelmişte onu gezdircekmiş,sonra direk işe gidermiş çok fenalardayım ağlama krizleri geliyo,reglimde gelmedi gitti,bide stres yapmayın gecikir diyolar,gelde bu evde kafayı yemee
şimdi yeşil çay içiyom üstüne de bir türk kahvesi içem bari. size ii sohbetler ben kaçtım
bu arada ben çizelgeyi değiştiremiyorum nasıl olcaktı bi tarif istiyorum lütfen detaylı olursa dahaii olur benim için
allahım benden biri dahaa,başım kopuyooonapıcaz bilmem karakedim, ,git bakalım nedicek sana,geçmiş olsun,,bugün dahada şiddetli ağrım nerdeyse gözümü açcak halim yok,göz kapaklarım10 ton ağırlığında sanki haftalardır geçmedi bu baş ağrısı,kafamı sallayınca beynim sallanıyo sanki sinüzit dedi ilaç verdi hiç geçirmedi, sabah az daha kusucaktım midem bulandı,çörek otu yuttum omu yaptıki dedim fenayım şuan bile,uyuyasım var uyudummu asalak gibi olucam diye yatamıyorumda,çocuklar var biliyosun
dün bide eşimle pisi pisine kavga ettikçok fena moralim bozuk,bugünde erkenden hastaneye gitti,bidaha gelmicekmiş arkadaşı gelmişte onu gezdircekmiş,sonra direk işe gidermiş çok fenalardayım ağlama krizleri geliyo,reglimde gelmedi gitti,bide stres yapmayın gecikir diyolar,gelde bu evde kafayı yemee
merhaba arkadaşlar. siteye bikaç gündür giremedim. çocuklar hastalandı.önce büyük sonra küçük şimdide ben ve eşim. hapimiz mikrobik ishal olduk bu nedenle öğünlerime ve yediklerime pek dikkat edemedim bakalım cumaya tartı ne diycek
:2::2::2::2::2::2::2::2:
benm bazen kıyafetlerim 1.5 kg fazla çıkıyorum hafif giyin bari
bide aç git
bnm fındıklar iş yerinde
akşaamda fındık yerine 2 ceviz yedim
alerjin varsa niye yyon
# GWZNAZ sarı ile yazılı nedeeeeeeeen merak ettim editör yönetici falan mı bu ?
ALLAH'IM BANADA BÖYLE BİR İŞ VER RABBİMVALLAHİ ÇOK İYİMİŞ CANIM DURUMUN BU DEVİRDE BÖYLE İŞ DOST BAŞINA keşke istanbulda olaydım banada öğretirdin canım benim şaka bir yana inşallah bulurum iş canım bizde senin gibi yükselebiliriz inş. aman sakın diyim bırakma miss gibi işin var bu hayatta geçinmek için ,en azından psikolojik olarak bile insanı rahatlatıyor bir işte çalışmak insanın kendine olan güveni artar valla çok soru sordum ama canım aklıma takıldı şimdi özel sigorta dediğin şey ne oluyor meraktan soruyorum
maydonoz hiç aklıma gelmeşişti güzel olur sabah hakikattenSabah kahvaltısına yeşillik ekliyebilirsin canım.
Özellikle bol limonlu maydanozu öneriyorum.
Bitki çayı içebilirsin kayısılı form ve yeşilçay güzel olabilir.
Birde diğer ara öğününe kuruyemiş ekliyebilirsin.Fındık,badem gibi.Protein ihtiyacın karşılanır.
Sabah kahvaltısına haşlanmış yumurta ekliyebilirsin gün boyu daha tok hissedersin.
Ama genel olarak güzel menün ben beğendim.
Selam 2012 yaz citirlariiiiiiiiiNasilsiniz bakemmmm Allah sohbetinizi artırsın Ben halen yorgunuz temizliğim bitmedi bügünde dolapları duzenlicem kisliklari ayrıcam yavaş yavaş of of daha cok isim ar bide cocukların dolabı var hersey üstüme üstüme geliyo yahuuuu
Bugünkü menum söyle
Sabah 1 dilim Light Tost ekmegi 2 kibrit kutusu kadar peynir 2 kuru kayısı ac karnına ve kayısısı form cay
Öğle 1 kase mantar çorbası yogurt ve 1 dilim ekmek salata
Ara 1 elma 1 greyfrut 1 sade soda
Aksam brokoli aksam fazla haslamisim onu yicem yanında 1 adet patates
Gece meyve hakkı. Var açılınca yerim
2.5 l su
Aynı şekilde siteye girip sadece şu bilgilerini değiştiriyorsun
Eki Görüntüle 372507
teşekkürler becerebilirim inşallah...
maydonoz hiç aklıma gelmeşişti güzel olur sabah hakikattendur listeye ekliyim:
maydonoz ,limon,yeşil çay,yumurta ,fındık,ıspanak,lahana, karnıbahar, domates ,biber,salatalık,kabak,peynir,yeşil elma,
et olarak şu nuggetlar satılıyor marketlerde hazır onlar oluyormu bide baget yazmışsınız onun türkçe hali tavuk bacağımı bilemedim şimcik bak pek dışarı alışveriş için çıkmadığım için :26: anamm liste uzuyor bir sürü şey babam görünce sapıtçaksahi evde pataes birikti napçam ben bunları haşlaması yiyebilrmiyimki ben ?
Ayrılsak Ölürüz Biz ... Bir Beden de Bütünüz Biz ... - YouTube
evde bir sessizlikn var anlatamam size kızlar ohh bide miss gibi tertemiz ev pc nin başında keyif yapıom bugün vallabirazdan spor yapıciiim sonra öğlen yemeği bu arada kızlar ben suyu hep yemek yemeden önce içiyorum hemen öncesinde acaba bu da yanlışmı ki :44:
seviyorum seni canım benimYemekten önce içilmesi gerek canım.
Doktorun bana dediği sıra;
Su,
Çorba,
Salata,
Cacık veya yoğurt veya ayran,
Ana yemek.
Doğru yapıyorsun yani:
günde bir kilo verende var 800 de veren var canım.
Bünyeden bünyeye değişiyor.ama aç kalınmayacak bir liste olduğu kesin.
Biz çalışanlar içinde hazırlıklı olup başlamak şart.
seviyorum seni canım benimbu topiği en çok sen bilgilendiriyorsun doktorun sayesinde ve kilo vererek
slm citirlar.dilegin diyetini yapipda bas agrisi ve mide bulantisi sikayeti olan varmi bende bu sikayetler var helede mide bulantisi.ama herseye ragmen 3 gün yapicam en azindan gecen haftaki kilomu görmek istiyorum ins
Ne demek canım ne zamandır sağlıklı besleniyorum herşeyden az çok bilgim var.
Burası dışında da diyetisyenlerin makalelerini falan okuyorum.
Yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana.
Selam kaynanaa
Bende de dün baş ağrısı oldu ama geçen hfta yaptığımda birşey olmamıştı.:26:
kaynana yesin senibebegim sabah kalkdim bas agrisi ve mide bulantisi kardesimle dün konusdugumda demisdi protein yapar demisdi kendisi doktor.bugün ikinci günüm yarinida yapicam en azindan gecen haftaki bildirimi yapsam yeter bana sen nasilsin bebegim dün basin agriyor moralin bozukdu toparlandinmi
kizlar
ay-she bebegini kaybetmisti bayadir göremiyorum nasil acaba :26:
birde
red uzuun zamandir yok :26:
hosgeldin canimSelam kızlar
Bende 75 kg.Benimde vermem gerek ilk etapta 10 kg vermem gerekiyor.Ama ben bu 10kg düzenli ve sağlık beslenerek vermek istiyorum çünkü bu şok diyetleri yapıyorum kiloyu veriyorum bırakınca hup geri alıyorum ama bu sefe böle istemiyorum yavaş yavaş vermek istiyorum ayda 3-4 kg versem olur.Çünkü diyet sözcüünden nefret ediyorum.Eğer ki bana da destek olursanız sevinirim.1
19-03-2012 tarihi itibairyle start verdim 75 kg.
ben resmini göremedim canim :26:slm citirlar bugün bende dilegin diyetine basladim ins basaricam.kizlar size bir sorum olacak bugün sacimi kestirmeye gidecem ve kisa kesim istiyorum ama benim yüzüm kücük bazilari yakismaz diyor önerisi olan varmi tekliflere acigim
görünmüyorsun bayadir canim yaaortim napim kızzzz.herşeyden okadar sıkıldımki..köşeye sıkışmış gibi hissedorum kendimi.sanırım depresyon geçirom.. şimdi şu telkin müziklerinden birini dinlom okadar uykum geldiki anlatamam..:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?