70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecmis olsun canim :26:
Önce gecmis olsun canim :26:
Tartisma icinde üzülme hep yok sebepden cikar zaten :26:
Benim reglde hala yok 3 haftayi geciyo
şimdi yeşil çay içiyom üstüne de bir türk kahvesi içem bari. size ii sohbetler ben kaçtım

Pisim ba bide ne dicem ihlamurla yesil cayi karistirmissin yapma bence öye bazi bitki caylarini beraber icmek dogru degil :26:

bu arada ben çizelgeyi değiştiremiyorum nasıl olcaktı bi tarif istiyorum lütfen detaylı olursa dahaii olur benim için

Aynı şekilde siteye girip sadece şu bilgilerini değiştiriyorsun

Geçmiş olsun Tuğbik regl zamanıda bazı insanlar başağrısı yapıyor.
Benimde olmadan genelde 2-3 gün önce ağrır.
Boynum kopucak gibi olur.

Geçmiş olsunn çok.

benm bazen kıyafetlerim 1.5 kg fazla çıkıyorum hafif giyin bari
bide aç git

bnm fındıklar iş yerinde
akşaamda fındık yerine 2 ceviz yedim
alerjin varsa niye yyon

Geçen sefer kot giymiştim 1.200 falan fazla çıktı işte. Evde 65.8 düm orda 67
Kotla 700 gram farkeder demiş ablama doktor

# GWZNAZ sarı ile yazılı nedeeeeeeeen merak ettim editör yönetici falan mı bu ?

Yeni üye oldugu + üyeliği onaylanmadığı için olabilir.:26:

Amin tatlım darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Özel sigorta özel hastanelere gidip bedava muayene ve tedavi olmanı sağlıyor tatlım.
Ben hastanelerden pek hoşlanmam ödeniyor ama hiç kullanmadım.Yapı kredi sigortadan ödeniyor çok şükür.
Allahım sağlık versin muhtaç etmesin.

Selam 2012 yaz citirlariiiiiiiiiNasilsiniz bakemmmm Allah sohbetinizi artırsın Ben halen yorgunuz temizliğim bitmedi bügünde dolapları duzenlicem kisliklari ayrıcam yavaş yavaş of of daha cok isim ar bide cocukların dolabı var hersey üstüme üstüme geliyo yahuuuu

Bugünkü menum söyle

Sabah 1 dilim Light Tost ekmegi 2 kibrit kutusu kadar peynir 2 kuru kayısı ac karnına ve kayısısı form cay

Öğle 1 kase mantar çorbası yogurt ve 1 dilim ekmek salata

Ara 1 elma 1 greyfrut 1 sade soda

Aksam brokoli aksam fazla haslamisim onu yicem yanında 1 adet patates

Gece meyve hakkı. Var açılınca yerim

2.5 l su

maydonoz hiç aklıma gelmeşişti güzel olur sabah hakikatten dur listeye ekliyim:

maydonoz ,limon,yeşil çay,yumurta ,fındık,ıspanak,lahana, karnıbahar, domates ,biber,salatalık,kabak,peynir,yeşil elma,

et olarak şu nuggetlar satılıyor marketlerde hazır onlar oluyormu bide baget yazmışsınız onun türkçe hali tavuk bacağımı bilemedim şimcik bak pek dışarı alışveriş için çıkmadığım için :26: anamm liste uzuyor bir sürü şey babam görünce sapıtçaksahi evde pataes birikti napçam ben bunları haşlaması yiyebilrmiyimki ben ?

Son düzenleme:

a.s

canim senin cocuk varmiydi :26:

Nuggetlar olmaz tatlım.Onun yerine tavuk gögsü alabilirsin.
Ya illede hemen tavuk al tüket bu kadar eksik malzemen varken kasma kendini.
Yumurta haşlaması tüketebilirsin.Sebze,çorbada tükettiğinde aralarda da fındık,badem bence menün gayet sağlıklı olur.
Patatesde arada olabilir.Püresi,haşlayıp yanında yoğurtla tüketmende olabilir.

Yemekten önce içilmesi gerek canım.
Doktorun bana dediği sıra;
Su,
Çorba,
Salata,
Cacık veya yoğurt veya ayran,
Ana yemek.
Doğru yapıyorsun yani:

Yemekten önce içilmesi gerek canım.
Doktorun bana dediği sıra;
Su,
Çorba,
Salata,
Cacık veya yoğurt veya ayran,
Ana yemek.
Doğru yapıyorsun yani:
seviyorum seni canım benimbu topiği en çok sen bilgilendiriyorsun doktorun sayesinde ve kilo vererek

günde bir kilo verende var 800 de veren var canım.
Bünyeden bünyeye değişiyor.ama aç kalınmayacak bir liste olduğu kesin.
Biz çalışanlar içinde hazırlıklı olup başlamak şart.

aslında güzel bir diyet ama önce mi
demi bi küçültem de ondan sonra az yemeği öğreneyimde :)
sıra bu diyete gelir sanırım

slm citirlar.dilegin diyetini yapipda bas agrisi ve mide bulantisi sikayeti olan varmi bende bu sikayetler var helede mide bulantisi.ama herseye ragmen 3 gün yapicam en azindan gecen haftaki kilomu görmek istiyorum ins

ay az önce cezerye attım ağzıma bir tane..neyse ki kalorisi fazla değilmiş hatta sporcular protein enzimini arttırmak için spordan sonra yerlermiş
Günaydın kızlar, havalar ısındıkça bende daha bi coşuyorum sabah yürüyüş yaparken son 2 turumda koştum, depar attım herkese Sizler nasılsınız bakalım

seviyorum seni canım benimbu topiği en çok sen bilgilendiriyorsun doktorun sayesinde ve kilo vererek

Ne demek canım ne zamandır sağlıklı besleniyorum herşeyden az çok bilgim var.
Burası dışında da diyetisyenlerin makalelerini falan okuyorum.
Yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana.

slm citirlar.dilegin diyetini yapipda bas agrisi ve mide bulantisi sikayeti olan varmi bende bu sikayetler var helede mide bulantisi.ama herseye ragmen 3 gün yapicam en azindan gecen haftaki kilomu görmek istiyorum ins

Selam kaynanaa
Bende de dün baş ağrısı oldu ama geçen hfta yaptığımda birşey olmamıştı.:26:

kaynana yesin senibebegim sabah kalkdim bas agrisi ve mide bulantisi kardesimle dün konusdugumda demisdi protein yapar demisdi kendisi doktor.bugün ikinci günüm yarinida yapicam en azindan gecen haftaki bildirimi yapsam yeter banasen nasilsin bebegim dün basin agriyor moralin bozukdu toparlandinmi

Daha iyiyim canımmm midem hafif olunca keyfimde yerinde oluyor.
Çok yemek mutsuzluk veriyor bana.
Bakalım 1 gün daha sabredelim.

kizlar
ay-she bebegini kaybetmisti bayadir göremiyorum nasil acaba :26:

birde

red uzuun zamandir yok :26:

bide benm ortim vardı buseli oda yok ne zamndır onuda merk ediyorum

benm protein güzel gidiyor deyim
baş ağrım olmadı ama olursada reglim gelmeden 1 gün önce bana baş ağrısı hediye ediyor ondan olur

hosgeldin canim
ben resmini göremedim canim :26:

görünmüyorsun bayadir canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…