70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

chosen1234 katılıyorum sana burası inanki sadece zayıflama yeri değil dertlerimizede çare yeri en azından paylaşarak kendimizi hafifletmiş oluyoruz şahsen ben buraya dertlerimi yazdıkça rahatlıyorum ve sağ olsunlar tek tek yorum yazıyor arkadaşlar bu beni ayrı sevindiriyor ve şükür beni dinleyen birileri var diyorum moralim yerine geliyor canım

bugün anaokulundayım
öğlen tavık vardı yine
allahın yarattığı ama öööögggg oldum artık
açlıktan yedim mecburen
bugünkü menüm:

kahvaltıdan önce
tarçınlı ballı su
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek ( oh beee)
4 zeytin
2 ince dilim salam
1 tatlı kaşığı krempeynir
1 tatlı kaşığı ev yapımı reçel
öğlen
2 yemek kaşığı pilav
2 baget
1 pet bardakla ayran

bundan sonrası için fikrim yok planlayamadım
anaokulunda olduğum için isteğim dışında oluyor herşey

Son düzenleme:

çektirmeyecekmisin ozaman suzicim, şartları zorlasan
nekadar fiyatı bilmiyorum ama önemli olabilir

doktorumlan konusacam canimcim cok sinirlendim illa kafamda birseymi olmazi lazim yada nerden bileyim kafamin icinde ne var kac haftadir agriyo
insan sagligi bu kadar mi ucuz olmus

oluyor canım eşler arasında problemler ama uzatmamak lazım
sonuçta yine yüz yüze bakıyorsunuz
kavgada edilse hakaret olmamalı işte söylenen sözler unutulmuyor
biz 4 yıllık evliyiz daha 2 gün üstüste küs kalmamışızdır günlerce küsen arkadaşlarım var
nasıl dayanıyorlar bilmiyorum
evlilik bu tartışmalar tabiki olacak ama sınır aşmamak lazım
eşin kaç yaşında canım merak ettim?
yanlış anlama ama yaşınızda küçük bide eşimin ailesiyle kalıyoruz dedin
belki oda sıkıyordur sizi
sonuçta yalnız olmadığınız için rahat olamıyorsunuzdur
ben yapamazdım o konuda seni takdir ediyorum seni, kendi ailen gibi görmüşsün demekki
ama eşinede güvenmeyi öğrenemezsen bu sorunlar hiç bitmez
karşılıklı güven çok öenmli
sende ilerde çalışacaksın
eşin böyle hayatı zindan etse sana nasıl davranırsın?

Bana levitoron du galiba 1 tane bütün alıcaksın dediler. Haftaya cuma da benim tahlil günüm, hayırlısı bakalım.

doktorumlan konusacam canimcim cok sinirlendim illa kafamda birseymi olmazi lazim yada nerden bileyim kafamin icinde ne var kac haftadir agriyo
insan sagligi bu kadar mi ucuz olmus
Geçmiş olsun canım, umarım derdine çare bulursun. Allah şifa versin.

süpersin valla ablacım işte çok ta güzel yere değindin empati kurmak ve bende birgün bir işte çalışırsam meselesi bu kıskançlık aslında bende olmayacaktı fakat eşim öyle bir psikoloji yarattıki yaşadığımız yerde öyle yaparsan ayıplarlar şöyle yaprsan bunu derler yanlış anlarlar aşırı kısıtlama var daha sonrada geçmiş karşıma o kıızn tavırları hakkında ben ona soru sorduğumda onun yaşam tarzı bu ben doğal karşılıyorum olabilir üniversite okumuş görmüş geçirmiş kız derse hoooopppsss derim ben orda insan durur düşünür dimi ablacım eğer ki o kız senin saflığını kullanıyorsa ve sen bunu hala o kzın yaşam tazıyla bağdaştırırsan benim mantığım almıyor ,atıyorum ki o kızın yaptığı bir davranış kötü değil fakat o hareketi ben yapsam ohhoo adımız çıkar resmen o derece yani bu seferde kavgamızda öyle olmak istiyorsan dışarı çıkıp gezebilirsin diyor eşim bende diyorumki kastetiğim şeyin bu olmadığını biliyorsun eğerki senin içinde o tür kişilere karşı yönelme başlarsa o zamn işte işler değişir dedim yanlışmıyım olaylar hep bundan çıkıyor bizde,Allah'tan uzatmıyoruz bizde ablacım(ablacım diyorum sana artık çünkü benim yaşımda kardeşin varmış sanırım)sadece en fazla 1 gün o da ben çok inat edersem o da salıveriyor aama dayanamıyorum yine yüzüne gülüverince gelip sarılıyor bana çok sevmese insan katlanmaz hiç böle söyleyincede dün o da bana ben mi sen mi katlanıon acaba diyoraslında iki taraftada var suç ama ben bazen çıldırıyorum artık ama neyseki geçti bakalım şimdilik ben 20 yaş eşim 23 yaşında ,aile konusuna gelince ben onlara bakmaktan byük bir mutluluk duyuyorum kendi annem babam gibiler,annemde aynı senin dediğin şeyi söledi kızım biz ayıralım bari evleri belki bizden yüz bulduğu için böyle yapıyordur sana dediler bende boşverin anne düzeliriz akşama biz dedim geçer gder olur böle arada takmayın siz kafanıza die söledim napim arada derede kaldım resmen kendimi bırakıp annemleri yatıştırdım ne kadar tartışsakda seviyorum yine eşimi ,biliyorum ki o da beni seviyor ama ... bir ama kalıyor sonunda hep

Son düzenleme:
dur bakalim canim yarin ne olucak :26:

günaydn kızlar hayırlı sabahlar
sabah sabh kimse iyi haberler yaszmamış
black, balkaymak, hasret geçmiş olsun canım allah şifa versin
sagol canim

[ yeterli miktarda su icmeyince + dami oluyoruz nasil yani :26::26:
dilek sen bugün tartıldınmı
ben ucundan 68 i gördüm
dünden bu yana 100 gram gitmiş
toplamdada 2 günde 900 gram gitti
bakalım yarın sonuç ne olck çok merk ediyorum

canim nasilsin

slm bugün aranıza katıldım diyete başlıyorum bacular haydü hayırlısı
hosgeldiiin
pisiiiimmm

canim benim inan hersey senin elinde ,bende cok zor günler yasadim pisikolaga gittim ilac kullandim ama
birgün dedim hersey senin elinde diye ..odur budur cok iyiym sükür
sende yapabilirsin önce kendin icin yap bunu

oluyo canim öyle seyler :26:

Kızlar öğle yemekleri ne durumda ...Ben şu an yedim mutluluktan kalkıp halay çekebilirim... seviyooom yaa ben yemeyi

Kızlar öğle yemekleri ne durumda ...Ben şu an yedim mutluluktan kalkıp halay çekebilirim... seviyooom yaa ben yemeyi

Bi dirlik vermedin ki rahat rahat yiyeyim.

[
yeterli miktarda su icmeyince + dami oluyoruz nasil yani :26::26:

Genelde evet canım.
Vücut yediklerimizi tutuyor fark oluyor

morelim bozuldu sigortadan rett geldi MR pahali oldugundan MR cekilmiyor kolay kolay bende hap yuttugum halde kafa agrisindan ölüyorum dedim doktora migdem bulaniyor dedim yinede ret gelmis

Ne acaip bi yer ya:26:

Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin.

bende eşime diyorum kilo verdim hiç bişey demiyorsun diye
kızıyorum hatta
insan mutlu etmek için der ama yok
odun benim kocam
çok sinirliyim ona

hoşgeldiiin

kız olsun odun modun kocaişler seviyoruz yinede
benmkide pek romantik değildir ama allah var zayıfladığımı sölüyor iltifat ediyor
bence sennkide farkediyor ama sölemiyor artık şimaracanı falanmı düşünüüyor:26:

katılıyorum minceim ddikerine
her evde tartışma olur
bizde kavga etsekte küs kalamayız
bende aynı evde günlerde küs kalanlara şaşıyorum valla
hadi trip falan yaparımda oda 2 saat sürmez
ama benm için saygı çok önemli
ağır sözlere gelemem
unutamam
allahtan saygı var evliliğimizde

Bana levitoron du galiba 1 tane bütün alıcaksın dediler. Haftaya cuma da benim tahlil günüm, hayırlısı bakalım.

Geçmiş olsun canım, umarım derdine çare bulursun. Allah şifa versin.

bende levetiron
100 mg kullanıyorum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar koskocaman cıcek gondermıs sewdıcegm bana cook mutlu oldum aglıcktım neredeyse

slm citirlar.bugün dilek diyetimin 3 günü ve iyi gidiyor ama corba icmeyi özledim kizlar moralim bozuk kaynanalik hayali suya düsdü benim sipa kiz arkadasiyla ayrilmis barisacak gibide degillerbakalim hayirlisi neyse o olsun

slm citirlar.bugün dilek diyetimin 3 günü ve iyi gidiyor ama corba icmeyi özledim kizlar moralim bozuk kaynanalik hayali suya düsdü benim sipa kiz arkadasiyla ayrilmis barisacak gibide degillerbakalim hayirlisi neyse o olsun

Aaa
Barışırlar ya ilk zamanlar olduğu için barışmıcaz falan demişlerdir.:26:
Arada sevgi varsa 2-3 günde barışılıyor.
Dayan ayrıca yarın istediğin çorbayı içersin rahat rahat

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar koskocaman cıcek gondermıs sewdıcegm bana cook mutlu oldum aglıcktım neredeyse

Süper
Darısı başıma benim odun pek almz

Akşama ne yesem ya.
Annem evde olunca hazırlıyordu.
Babam kahvaltılık yicekmiş. Ben yiyemem.

Ne yesemm Ne yesem

Canım acaip pul biberli kapuska istiyo.
Veya tavuk çorbası.

H.sonu ablalara yaptırcam artık.

yok dilegim bunlar barisacak gibi degil benim oglan iyice bunalmis kizlada konusdum ben yapamam diyor kiskanclik aralarindaki zor düzelir.bende tavcuk corbasi istiyorum dilekkkk

morelim bozuldu sigortadan rett geldi MR pahali oldugundan MR cekilmiyor kolay kolay bende hap yuttugum halde kafa agrisindan ölüyorum dedim doktora migdem bulaniyor dedim yinede ret gelmis
ay ne sinir bir durum. bizde öyle birşey yok en azından. ben MR ıErzurum Bölge araştırma hastanesinde çektireceğim ek ücret bile almadılar...

canıııııııııım ne güzel doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuun.

cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler. hepsine cevap yazacaktım ama sonra vazgeçtim. boşverin zayıflama topiğini dert topiğine çevirmeyem dedim :):):):):)
eşime de işime de .... diyom ha birde bu şehre de ... diyom anladınız siz onu
Bu şehre mayısta geldim. iş yerinde ilişkiler çok zayıf ne yazık ki . arkadaşlarım heeep uzak şehirlerde kaldı. ailem konya da 15 saatlik yolda...ay iznimide valla korka korka kullanacağım çok kıymetli benim için....:):):):):) tüm hayatım telefon ve internet üzerinde yani:) ay sormayın evdeki bilgisayarımda bozuldu. eşimin mini notebooku var. o da gece çalışacak önümüzdeki hafta yanımda götürcem diyo. acilen bilgisayar almam lazım. eşime dedim akşam vatan computer a gidelim bakalım. valla 1000 TL civarı birşey alacağım. zaten bir sürü taksit var oda girsin kredi kartına :):):):):) tek eğlencem bilgisayar vazgeçemem şimdi ondan

Samsung bak canım.
Hp de genelde ısınma sorunu oluyor. Anakart yandığında da at çöpe gitsin zaten.
Ya toshiba ki toshiba çok pahalı en güzeli samsung

yok dilegim bunlar barisacak gibi degil benim oglan iyice bunalmis kizlada konusdum ben yapamam diyor kiskanclik aralarindaki zor düzelir.bende tavcuk corbasi istiyorum dilekkkk

Vay beee ne kaynanalar var arabuluculuk yapıyo
Bana da dobiç desinler anca
İyi insanlardır tabi ama dobiç dedikleri için kırgınım onlara
Hayırlısı olsun canım. İlerde böyle bişey olmasındansa yol yakınken dönmeleri en güzeli.

iyi kaynana degilim basda istemedim oglumun yasi kücük olgunlasmasini istedim kiz arkadasi 2 yas büyükdü ben istemedikce oglum üstüne düsdü kendi haline birakincada ayrildiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…