çektirmeyecekmisin ozaman suzicim, şartları zorlasan
nekadar fiyatı bilmiyorum ama önemli olabilir
selam kızlar öncelikle bugün benim halimi sorarsanız gözler ağlamaktan şişmiş durumda kocişle acayip kavga ettik sebebini sormayın gitsin ama kavga anında eşler arasında söylenen sözler insanın o kadar gururunu incitiyorki aklıma geldikçe deliriyor gibi oluyorumneyse fazla düşünmeden ve ağlamya başlamadan yine biz diyetimize geçelimm bugün
dünkü menümde akşam içinn pıarasalı yumurta yerine tavuk kıartma yedim ama çok azdı bol salata azcık ayran ve 1 dilim ekmek (dilekçim burdaki etten çok az yediğim için 1 dilim ekmek yemek zorunda kaldım birde üzerimde stres vardı oda etkileedi beni)
bugünkü menüm ise:
sabah
1 dilim ekmek
domates salata zeytinyağlı karışık salata yaptım ama 2 kaşık anca yedim yani üzüntüden
yarım kk peynir 3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
ara(yok)
öğlen sabhkiler gibi yemk istiyorum hiçbir şey hazırlamak gelmiyor içimden sırf yemek için yiyeceğim zaten
ara(salatalık yiyebilirim belki)
akşam
tarhana çorbası ,pırasalı yumurta(hoş ekmeksiz nasıl yicem bunu ama şart oldu artık)yine kendime salata yaparım sabhki gibi
öyle işte kızlar bugün pek havamda değilim anlıycanız
Tarkan-Dön Bebeğim - YouTube benden size gelsin depresyon isteyenler hemen tıklasın dinlesin
Bana levitoron du galiba 1 tane bütün alıcaksın dediler. Haftaya cuma da benim tahlil günüm, hayırlısı bakalım.
canım eski ameliyatlarda troitlerin bi kısmını alıyorlarmış
ama o zamn troit rahatsızlığı tekrr edebiliyormuş
şimdiki ameliyatlarda troit bezinin tamamını alıyorlar tekrar etmememsi için kesin çözüm bu çünkü(yani artık troit bezimiz yok bizim)
ve ömür boyu ilaç kullanıyorsun
o ilaç troit bezi görevi görüyor
sende ilaç kullanıyorsan sennkininde tamamı alınıştır
tekrrlamaz yani artık
bende sürekli tahlil yaptıracağım düzenli ona göre ilacın dozajı ayarlanıyor
başlangıç olarak verilen doz gayet iyi bende
şuan troitlerin normal insandaki gibi yarın yine tahlil yaptıracağım
hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun canım, umarım derdine çare bulursun. Allah şifa versin.doktorumlan konusacam canimcimcok sinirlendim illa kafamda birseymi olmazi lazim yada nerden bileyim kafamin icinde ne var kac haftadir agriyo
insan sagligi bu kadar mi ucuz olmus
süpersin valla ablacım işte çok ta güzel yere değindin empati kurmak ve bende birgün bir işte çalışırsam meselesi bu kıskançlık aslında bende olmayacaktı fakat eşim öyle bir psikoloji yarattıki yaşadığımız yerde öyle yaparsan ayıplarlar şöyle yaprsan bunu derler yanlış anlarlar aşırı kısıtlama var daha sonrada geçmiş karşıma o kıızn tavırları hakkında ben ona soru sorduğumda onun yaşam tarzı bu ben doğal karşılıyorum olabilir üniversite okumuş görmüş geçirmiş kız derse hoooopppsss
oluyor canım eşler arasında problemler ama uzatmamak lazım
sonuçta yine yüz yüze bakıyorsunuz
kavgada edilse hakaret olmamalı işte söylenen sözler unutulmuyor
biz 4 yıllık evliyiz daha 2 gün üstüste küs kalmamışızdır günlerce küsen arkadaşlarım var
nasıl dayanıyorlar bilmiyorum
evlilik bu tartışmalar tabiki olacak ama sınır aşmamak lazım
eşin kaç yaşında canım merak ettim?
yanlış anlama ama yaşınızda küçük bide eşimin ailesiyle kalıyoruz dedin
belki oda sıkıyordur sizi
sonuçta yalnız olmadığınız için rahat olamıyorsunuzdur
ben yapamazdım o konuda seni takdir ediyorum seni, kendi ailen gibi görmüşsün demekki
ama eşinede güvenmeyi öğrenemezsen bu sorunlar hiç bitmez
karşılıklı güven çok öenmli
sende ilerde çalışacaksın
eşin böyle hayatı zindan etse sana nasıl davranırsın?
dur bakalim canim yarin ne olucak :26:günaydın kızlar
3 günlük protein diyetini başarıyla bitirdim
sonuç hiç iyi değil ama olsun
bunuda denemiş oldum
bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum et yemekten içim tuhaf oldu
63,5le başladım
dün 62,5tim bugün 62,9 yani sadece 700 gr gitmiş oldu
neden böyle oldu anlamadım
hiç bozmadım
neyse bende böyle şeyler işe yaramıyor demekki
bakalım yarın kaç gösterecek tartı?
sagol canimgünaydn kızlar hayırlı sabahlar
sabah sabh kimse iyi haberler yaszmamış
black, balkaymak, hasret geçmiş olsun canım allah şifa versin
yeterli miktarda su icmeyince + dami oluyoruzSeninde yazdığın gibi bi gün yeterli miktarda su içmeyince bile hemen + görebiliyoruz bu normal aslında.
Bide vücut bu bi gün +800 gösterip ertesi gün 1 kilo gitmiş gösterebiliyor.
Haftada 1 tartılmak en güzeli aslında ama onu da yapamıyoruz.
Ben seviyorum bu akşamda Suskunlar var o diziyi de beğendim.
dileksen bugün tartıldınmı
ben ucundan 68 i gördüm
dünden bu yana 100 gram gitmiş
toplamdada 2 günde 900 gram gitti
bakalım yarın sonuç ne olck çok merk ediyorum
canim nasilsinGünaydın kızlaarr :)
oohhh ne güzellll :) :) :) ben cook severım hafif hafif gıyınmeyı
hava ısındı ayagı ılk kez yere degen buzaga gibiyim vallahaaçok kilo vermedım
ama hafıflemısım seke seke koşuyorumayy ya bahar ne güzell yaaa
hosgeldiiinslm bugün aranıza katıldım diyete başlıyorum bacular haydü hayırlısı
pisiiiimmmcevaplarınız için çooooooook sağolun kızlar hepinizi çoooook seviyorum. iyi ki iyi ki varsınız.
bu şehirde kendimi çok yalnız hissediyorum. bazen herşey üstüme üstüme geliyor. inanın dert arkadaşlarım oldunuz. bunalınca hemen nete giriyorum sizi okuyorum yazıyorum kafam dağılıyor. zayıflamadan geçtim benim için arkadaşlığınız önemli.
ben kilo sorunumun altında yatan asıl sebebi biliyorum aslında:
ben ne zaman mutlu isem o zaman zayıfımdır. ne zaman mutsuz isem o zaman kilolu.hayatıkm boyunca böyle gitmiştir.
bu şehirde çok mutsuzum. çok yalnızım. hayatımda bir sürü saçma sapan sorunla uğraşıyorum. eşim, ailesi ayrı dert zaten.
kendi ailemi özlüyorum . onlarla görüşemiyorum. telefon yetmiyor
para dır geçimdir hayatın küçük lüzumsuz sorunları devamlı kafamda.
Yalnızım, yalnızım, yzlnızımaslında en büyük sorunum bu. iş yerinde konuşacak kimse yok. eve gidiyorum eşim ya işte ya arkadaşları ile gezmede. ben devamlı yalnız. valla kk olmasa çoktan tımarhanelik olmuştum. bazen çok bunalıyorum hıncımı yemekten alıyorum. mutfakta ne bulduysam peynir kraker biscüvi fark etmez bu durumlarda herşeyi ağzıma sokuyorum. midem patlayacak kadar doluyor ama içim dolmuyor. içimdeki bu öfke bu sıkıntı dolmuyor .
ah kızlar öyle dertliyimki kendimden. takıntılı paranoyak bir insanım. kilo vermeye de o kadar taktım ki ondan veremiyorum. bir salsam kendimi işleri oluruna bıraksam vereceğim de nerdeeeeeeeee.
mesela örnek vereyim . ya elimizdarda kredi kartını ben ödediğim için elimde para kalmıyo. krediyide yükseltmiş eşim. neyse sıkacağız dişimizi dedik. dün akşam oturuyoz dedi ki ben birşey yaptım kızacan. hadi sööle dedim. arabaya komple boya koruma yaptırmış 175 TLye . kredi kartından çektirmiş.ya delirecem ben kıyafet bile almıyorum kendime kısacam diye. gidiyo parayı gene arabaya yediriyor. bu eşimin sorumsuzlukları bitirdi beni. ayrı bir topik açacağım eşimin sorumsuzlukları diye yaaaaaaa.
valla yalnız olsam tek maaşla daha iyi geçinirim gibi geliyor bazen
puuuuuuuuuuuufffff çok sıkınıııııııım ama sizleri çok seviyorum iyiki de varsınız bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. iyi ki tanışmışım sizlerle
selam kızlar öncelikle bugün benim halimi sorarsanız gözler ağlamaktan şişmiş durumda kocişle acayip kavga ettik sebebini sormayın gitsin ama kavga anında eşler arasında söylenen sözler insanın o kadar gururunu incitiyorki aklıma geldikçe deliriyor gibi oluyorumneyse fazla düşünmeden ve ağlamya başlamadan yine biz diyetimize geçelimm bugün
dünkü menümde akşam içinn pıarasalı yumurta yerine tavuk kıartma yedim ama çok azdı bol salata azcık ayran ve 1 dilim ekmek (dilekçim burdaki etten çok az yediğim için 1 dilim ekmek yemek zorunda kaldım birde üzerimde stres vardı oda etkileedi beni)
bugünkü menüm ise:
sabah
1 dilim ekmek
domates salata zeytinyağlı karışık salata yaptım ama 2 kaşık anca yedim yani üzüntüden
yarım kk peynir 3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
ara(yok)
öğlen sabhkiler gibi yemk istiyorum hiçbir şey hazırlamak gelmiyor içimden sırf yemek için yiyeceğim zaten
ara(salatalık yiyebilirim belki)
akşam
tarhana çorbası ,pırasalı yumurta(hoş ekmeksiz nasıl yicem bunu ama şart oldu artık)yine kendime salata yaparım sabhki gibi
öyle işte kızlar bugün pek havamda değilim anlıycanız
Tarkan-Dön Bebeğim - YouTube benden size gelsin depresyon isteyenler hemen tıklasın dinlesin
Kızlar öğle yemekleri ne durumda...Ben şu an yedim mutluluktan kalkıp halay çekebilirim... seviyooom yaa ben yemeyi
[
yeterli miktarda su icmeyince + dami oluyoruznasil yani :26::26:
morelim bozuldu sigortadan rett geldi MR pahali oldugundan MR cekilmiyor kolay kolay bende hap yuttugum halde kafa agrisindan ölüyorum dedim doktora migdem bulaniyor dedim yinede ret gelmis
selam canım
eşler arasında oluyorda iştee birde böyle ertesi gün bunalımı olmasa Allah'tan şimdi iyiyiz faceten falan yazdı bişiler o da anlıyor benim durumumu benim adam saf geliyor canım bide böyle yüz buldunmu tava geliveriyor hemen şımarıveriyor ahh o kıızı varya ağzına edesim var böyle kk olarak evli erkeklere sulanan cilveli kızlara hücum edelimçok cadıyız valla neyse işin şakası bu tabi üzüntüden hiç yemek hazırlayasım yok canım benim o yüzden bugünlük böyle idare edicem akşama dediğini yaparım canım valla senin bütün dediklerini uygulayınca dün kocişle markete çıkmadan önce 75,4 ten 74,5i görür oldum böle oldum resmen kendimi çok hafif hissettim böle koşup eğlenesim geldi içimden bakalım cuma son durumum ne olucak yaşasın sayende zayıfladım Dileğim Allah herşeyi gönlüne göre verir inş.
bende eşime diyorum kilo verdim hiç bişey demiyorsun diye
kızıyorum hatta
insan mutlu etmek için der ama yok
odun benim kocam
çok sinirliyim ona
hoşgeldiiin
oluyor canım eşler arasında problemler ama uzatmamak lazım
sonuçta yine yüz yüze bakıyorsunuz
kavgada edilse hakaret olmamalı işte söylenen sözler unutulmuyor
biz 4 yıllık evliyiz daha 2 gün üstüste küs kalmamışızdır günlerce küsen arkadaşlarım var
nasıl dayanıyorlar bilmiyorum
evlilik bu tartışmalar tabiki olacak ama sınır aşmamak lazım
eşin kaç yaşında canım merak ettim?
yanlış anlama ama yaşınızda küçük bide eşimin ailesiyle kalıyoruz dedin
belki oda sıkıyordur sizi
sonuçta yalnız olmadığınız için rahat olamıyorsunuzdur
ben yapamazdım o konuda seni takdir ediyorum seni, kendi ailen gibi görmüşsün demekki
ama eşinede güvenmeyi öğrenemezsen bu sorunlar hiç bitmez
karşılıklı güven çok öenmli
sende ilerde çalışacaksın
eşin böyle hayatı zindan etse sana nasıl davranırsın?
Bana levitoron du galiba 1 tane bütün alıcaksın dediler. Haftaya cuma da benim tahlil günüm, hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun canım, umarım derdine çare bulursun. Allah şifa versin.
slm citirlar.bugün dilek diyetimin 3 günü ve iyi gidiyor ama corba icmeyi özledimkizlar moralim bozuk kaynanalik hayali suya düsdü benim sipa kiz arkadasiyla ayrilmis barisacak gibide degiller bakalim hayirlisi neyse o olsun
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar koskocaman cıcek gondermıs sewdıcegm bana cook mutlu oldum aglıcktım neredeyse
Aaa
Barışırlar ya ilk zamanlar olduğu için barışmıcaz falan demişlerdir.:26:
Arada sevgi varsa 2-3 günde barışılıyor.
Dayan ayrıca yarın istediğin çorbayı içersin rahat rahat
Süper
Darısı başıma benim odun pek almz
ay ne sinir bir durum. bizde öyle birşey yok en azından. ben MR ıErzurum Bölge araştırma hastanesinde çektireceğim ek ücret bile almadılar...morelim bozuldu sigortadan rett geldi MR pahali oldugundan MR cekilmiyor kolay kolay bende hap yuttugum halde kafa agrisindan ölüyorum dedim doktora migdem bulaniyor dedim yinede ret gelmis
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar koskocaman cıcek gondermıs sewdıcegm bana cook mutlu oldum aglıcktım neredeyse
Süper
Darısı başıma benim odun pek almz
ay ne sinir bir durum. bizde öyle birşey yok en azından. ben MR ıErzurum Bölge araştırma hastanesinde çektireceğim ek ücret bile almadılar...
canıııııııııım ne güzel doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuun.
cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkürler. hepsine cevap yazacaktım ama sonra vazgeçtim. boşverin zayıflama topiğini dert topiğine çevirmeyem dedim :):):):):)
eşime de işime de .... diyom ha birde bu şehre de ... diyom anladınız siz onu
Bu şehre mayısta geldim. iş yerinde ilişkiler çok zayıf ne yazık ki . arkadaşlarım heeep uzak şehirlerde kaldı. ailem konya da 15 saatlik yolda...ay iznimide valla korka korka kullanacağım çok kıymetli benim için....:):):):):) tüm hayatım telefon ve internet üzerinde yani:) ay sormayın evdeki bilgisayarımda bozuldu. eşimin mini notebooku var. o da gece çalışacak önümüzdeki hafta yanımda götürcem diyo. acilen bilgisayar almam lazım. eşime dedim akşam vatan computer a gidelim bakalım. valla 1000 TL civarı birşey alacağım. zaten bir sürü taksit var oda girsin kredi kartına :):):):):) tek eğlencem bilgisayar vazgeçemem şimdi ondan
yok dilegim bunlar barisacak gibi degil benim oglan iyice bunalmis kizlada konusdum ben yapamam diyor kiskanclik aralarindaki zor düzelir.bende tavcuk corbasi istiyorum dilekkkk
yok dilegim bunlar barisacak gibi degil benim oglan iyice bunalmis kizlada konusdum ben yapamam diyor kiskanclik aralarindaki zor düzelir.bende tavcuk corbasi istiyorum dilekkkk
Samsung bak canım.
Hp de genelde ısınma sorunu oluyor. Anakart yandığında da at çöpe gitsin zaten.
Ya toshiba ki toshiba çok pahalı en güzeli samsung
Vay beee ne kaynanalar var arabuluculuk yapıyo
Bana da dobiç desinler anca
İyi insanlardır tabi ama dobiç dedikleri için kırgınım onlara
Hayırlısı olsun canım. İlerde böyle bişey olmasındansa yol yakınken dönmeleri en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?