öyle mi canım beniiiiiiiiim. dell nasıl öneriri misin? ben anlamadığım için bilen herkesten soruyom. kardeşim iyi bildiğinden ona sordum :) onun toshibası vardı 3 yılda öldü ya. servisinde çok sorun yaşadı o sebeple toshibadan korktum. aslında samsung u severim. yıllardır cep tel hep samsung kullandım başka marka kullanmam. ilk samsung cep tel hala duruyor 8 senelik falan evde yedek telefonluk yapıyo:) ama samsungta pahalı yaaaaaaaa. sony zaten çok pahalı. packerdbell, dell düşünüyorum. casper falan nasıl.iş yeri bilg lenova daha 8 aylık bilg ama cırcır böceği var sanki içinde ötüyo fanı sinir ediyo beni:) ay o kadar çeşit varki başım döndü bakmaktan?
Teknolojik alet şans işi canım.
Genelleme olarak söyledim bende.Çevremdeki hp alanların hemen hemen hepsinin anakartı yandı.
Samsungtan sıkıntı çeken görmedim.
Toshiba da güzel ama pahalı.
Dell de güzel ama görüntüsü pek kaba.
Benim telefonum, foto makinem, notebook um hepsi samsung
Casper da 15. yılına özel indirimde bayagı düşürmüş fiyatı görüntüsü güzel servisi de 2 yıl önce Amerikalı bi şirket satın almış.
2 haftada tamirden çıkıyo diyorlar. Arkadaşım aldı memnun.
Lenova, packard bell falan bunları önermiyom.
Samsungcuyum ben:113:
Mesaj yazdığın alanın üst kısmında A ikonu var renk ordan çıkıyor.
Nick altına da yazı Kullanıcı kontrol merkezi / Sol altta Profili Düzenle/ Açılan sayfada kişisel rütbe alanında yazabilirsin.
:'( bende A falan yoksonracıma dedıgın yerden gırdım rutbede goremedım acaba msj sayımı az
çok sağol canım benim. bende samsungcuyum aslında ama fiyatlarına bir bakam:)
akşam gideyim vatana bakayım artık. zaten kampanya falan varsa atlarım bulduğuma :)
1. samsung
2 dell
3. casper o zaman bakacağım çok sağooooooool
evet canım seviyorum tabii
onsuz naparım
zaten diyor söylersem şımarırsın
sağolsun şımartmamak için elinden geleni yapıyor
bende gelemem canım ağır sözlere allahtan eşimde öyle pis ağızlı değildir
ufak tefek şeylere takılıyoruz bizde işte
fena koca görmemişiz
allahta göstermesin
naber kızlar
topikçe pek derliyiz maşallah
cok sagol canim isallahBana levitoron du galiba 1 tane bütün alıcaksın dediler. Haftaya cuma da benim tahlil günüm, hayırlısı bakalım.
Geçmiş olsun canım, umarım derdine çare bulursun. Allah şifa versin.
hic sorma dilekcim kendim ödesem kac eder diye sordum 200 euro mus yani 200 euroluk degerim bile yok bu devletdeBi dirlik vermedin ki rahat rahat yiyeyim.
Genelde evet canım.
Vücut yediklerimizi tutuyor fark oluyor
Ne acaip bi yer ya:26:
ne güzelllkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar koskocaman cıcek gondermıs sewdıcegm bana cook mutlu oldum aglıcktım neredeyse
hayirlisi canimslm citirlar.bugün dilek diyetimin 3 günü ve iyi gidiyor ama corba icmeyi özledimkizlar moralim bozuk kaynanalik hayali suya düsdü benim sipa kiz arkadasiyla ayrilmis barisacak gibide degiller bakalim hayirlisi neyse o olsun
hic sorma canim yaay ne sinir bir durum. bizde öyle birşey yok en azından. ben MR ıErzurum Bölge araştırma hastanesinde çektireceğim ek ücret bile almadılar...
öyle oluyor genelde kendimden bilirimiyi kaynana degilim basda istemedim oglumun yasi kücük olgunlasmasini istedim kiz arkadasi 2 yas büyükdü ben istemedikce oglum üstüne düsdü kendi haline birakincada ayrildiler
esim öyle der sen cadoloz kaynana olursun oglani kizkaniyorsun derHe ya pötüş herkesin var bi derdi.
Benimde aksine yok.
Sadece annem yok 2 haftalığına babamla didişiyoruz.
Sen nabıyosun bi geliyon bi gidiyon küçük çapkın pötüş nabıyo?
Vayyyyyy kaynana ortaya çıktı
Erkek anneleri biraz daha ıhmmm nasıl diyim çocuklarını paylaşmak istemiyorlar sanki.
Veya oğlu en iyi kızı bulsun alsın hep bunu istiyorlar.
Kız anneleri daha şey hani hayırlısı olsun iyi olsun yeter
Ben korkuyom kaynanalardann.:83::83::83:
canim benimBENSUZİ
özledim kiz seni görünmüyonn bi gittinmi bi kac hafta gelmiyon
bende seni çok özledim canım evet öyle oldu anlattım tubişe biraz eşim sagolsun bi rahat vermiyodu sinirden hem kilo aldım hemde pcden uzak kaldım ama anlaşmma yaptık karışmıcak bende bunda pes etmicem bana destek olcak stres vermicek
sen nasılsın canımm nasıl gidiyo zayıflama oglusun nasıl inş iyidir görüşelim gene özledim senle sohbeti
herkese slmm iyi sohbetler kolaay kilo vermeler dilerimmmmmmm
ben sımdı pasta masta yıcem ya acaba sımdıden bugun tartıldıgm kıloyumu bıldırsem :18::18::18:
slm kızlar nasılsınız
ben bu gün resmen diyetimi bozdum
sabah bir tane poğaça yedim
ve öğlenleyinde burgur pilavı yedim
çokmu kaçırdım dersiniz
canim benimhic sorma su esleri napsak benimkin yüzünden bende giremiyorum dogru düsgün artik yakalanma riski olsada isyerinden girmeye calisiyorum
tahmn ettiğim gibi reglim geldi 2 saat önce
bakalım yarın tartıda ne çıkcam
68 i yarısından görsemde mutlu olcam hahahah
İnşaallah inşaallah totem yapalımç
Bende 63.5 olmuşumdur inşaallah
bu haftakı kacamagını yapmısın :)
bulgur pılavı ıyıdır dıette kaybettıgn vıtamını almıssın ama aksam 2 dılımse ekmegın sadece 1 tanesının yarımını ye yada dıetınde pılav tarzı bısey varsa onu yeme atla :) ogun degısımı yap derım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?