70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teknolojik alet şans işi canım.
Genelleme olarak söyledim bende. Çevremdeki hp alanların hemen hemen hepsinin anakartı yandı.
Samsungtan sıkıntı çeken görmedim.
Toshiba da güzel ama pahalı.
Dell de güzel ama görüntüsü pek kaba.
Benim telefonum, foto makinem, notebook um hepsi samsung
Casper da 15. yılına özel indirimde bayagı düşürmüş fiyatı görüntüsü güzel servisi de 2 yıl önce Amerikalı bi şirket satın almış.
2 haftada tamirden çıkıyo diyorlar. Arkadaşım aldı memnun.
Lenova, packard bell falan bunları önermiyom.

Samsungcuyum ben:113:

işte bugünkü menüüüüüüüm
1] Hurma 3 ADET 45
[2] Muz 1 ADET 100
[3] Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 200 GRAM 138
[4] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[5] Biftek (ızgara) 150 GRAM 417
[6] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[7] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[8] Turşu 15 GRAM 1.5
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
[10] Patates 150 GRAM 114
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[13] Kuru kayısı 2 adet 36
[14] Domates 1 ADET 14
[15] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[16] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[17] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[18] Doygun Tam Buğday Ekmek 23 GRAM 44.39
Toplam : 1339.39 kal.
kalori sepeti diye bir site var oraya giriyorum günlük yediklerimi kalorisi çıkıyo. sabah öğle akşam ve ara diye de siz ayırırsınız artık

çok sağol canım benim. bende samsungcuyum aslında ama fiyatlarına bir bakam:)
akşam gideyim vatana bakayım artık. zaten kampanya falan varsa atlarım bulduğuma :)
1. samsung
2 dell
3. casper o zaman bakacağım çok sağooooooool

selam kızlar!

bugün bir öğretmen arkadaşın doğum günüymüş, frambuazlı pasta getirmişler, herkes yedi ben yemedim protein diyetimi bozmamak için ,aslında canım da istemedi, kendime inanamıyorum, nazar değdireceğim bu gidişle

bunun sonucu olarak da gram gram gidiyor kilolar, hazirana kadar en az 60 olmam lazım...:18:

:'( bende A falan yok sonracıma dedıgın yerden gırdım rutbede goremedım acaba msj sayımı az

:'( bende A falan yok sonracıma dedıgın yerden gırdım rutbede goremedım acaba msj sayımı az

Mesaj sayısıyla alakası yoktur canım.:26:

Ne demek her zaman

amin canım aminnn
kocalarımıza odunlar modunlar ama kıymetimizi biliyorlar

tahmn ettiğim gibi reglim geldi 2 saat önce
bakalım yarın tartıda ne çıkcam
68 i yarısından görsemde mutlu olcam hahahah

ben sımdı pasta masta yıcem ya acaba sımdıden bugun tartıldıgm kıloyumu bıldırsem :18::18::18:

Bana levitoron du galiba 1 tane bütün alıcaksın dediler. Haftaya cuma da benim tahlil günüm, hayırlısı bakalım.

Geçmiş olsun canım, umarım derdine çare bulursun. Allah şifa versin.
cok sagol canim isallah
Bi dirlik vermedin ki rahat rahat yiyeyim.

Genelde evet canım.
Vücut yediklerimizi tutuyor fark oluyor

Ne acaip bi yer ya:26:
hic sorma dilekcim kendim ödesem kac eder diye sordum 200 euro mus yani 200 euroluk degerim bile yok bu devletde
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar koskocaman cıcek gondermıs sewdıcegm bana cook mutlu oldum aglıcktım neredeyse
ne güzelll
slm citirlar.bugün dilek diyetimin 3 günü ve iyi gidiyor ama corba icmeyi özledim kizlar moralim bozuk kaynanalik hayali suya düsdü benim sipa kiz arkadasiyla ayrilmis barisacak gibide degillerbakalim hayirlisi neyse o olsun
hayirlisi canim
ay ne sinir bir durum. bizde öyle birşey yok en azından. ben MR ıErzurum Bölge araştırma hastanesinde çektireceğim ek ücret bile almadılar...
hic sorma canim ya senin sonuclari cok merak ediyorum canim
iyi kaynana degilim basda istemedim oglumun yasi kücük olgunlasmasini istedim kiz arkadasi 2 yas büyükdü ben istemedikce oglum üstüne düsdü kendi haline birakincada ayrildiler
öyle oluyor genelde kendimden bilirim annem istemedim dedikce daha da bi inatla olsun istiyorsun daha cazip geliyor
esim öyle der sen cadoloz kaynana olursun oglani kizkaniyorsun der herhalde olurum nebilem

canim benim hic sorma su esleri napsak benimkin yüzünden bende giremiyorum dogru düsgün artik yakalanma riski olsada isyerinden girmeye calisiyorum

slm kızlar nasılsınız
ben bu gün resmen diyetimi bozdum
sabah bir tane poğaça yedim
ve öğlenleyinde burgur pilavı yedim
çokmu kaçırdım dersiniz

merhaba kısçelerrrr
kac gundur yokum.leylek havada biz dısarda,evın yolunu unuttuk kızımla
yarında yokkum ama bıldırımımı yaparım sabah...
cumartesı kendımı eve kapatıp cumaya kadar sıkıca sarılmak istiyoırum dıyetıme artı yürüyüşle tabı
bu hafta kahvaltılardı,gunlerdi derken ipin ucu kaçtı gibi
vere vere koskoca hafta,yarım yamalak proteın dıyetınmle 600gr verdim
bu sabah tartılmadım yarına sabaha nolur bılemıycem....

slm kızlar nasılsınız
ben bu gün resmen diyetimi bozdum
sabah bir tane poğaça yedim
ve öğlenleyinde burgur pilavı yedim
çokmu kaçırdım dersiniz

bu haftakı kacamagını yapmısın :)
bulgur pılavı ıyıdır dıette kaybettıgn vıtamını almıssın ama aksam 2 dılımse ekmegın sadece 1 tanesının yarımını ye yada dıetınde pılav tarzı bısey varsa onu yeme atla :) ogun degısımı yap derım :)

canim benim hic sorma su esleri napsak benimkin yüzünden bende giremiyorum dogru düsgün artik yakalanma riski olsada isyerinden girmeye calisiyorum

öyle canım benimm ne yapsakta aynılar yaa bende anlaştık ama hala o yokken giriyom nete ayy canımm ya aman dikkat et yakalanma heee çok öptüm kolay gelsin sana

Buz gibi bir maden suyuna ne dersiniz?

Maden suyu nedir?

Maden suyu, yeraltı sularından elde edilir. Maden sularının içeriğinde çözünmüş mineral tuzları, elementler ve gaz bulunmaktadır. Maden suları doğal bir mineral deposudur.

Maden suyu ile Soda farklı mıdır?

İçilebilir özellikteki bir suya karbondioksit eklendiğinde elde edilen içecek soda’dır. Maden suyu ise yerin en derin katmanlarından çıkan sudur ve geçtiği tüm katmanlardan farklı mineralleri de bünyesine katarak yeryüzüne çıkar. Özetle; maden suyunun soda’dan en önemli farkı mineral içermesidir.

Piyasadaki Maden suları birbirinden farklı mıdır?

Maden suyu içeriğinde; bikarbonat, sülfat, klorit, kalsiyum, sodyum magnezyum, florit ve demir bulundurur. Farklı markalardaki maden suları farklı miktarlarda mineraller içerirler. Pek çok üründe olduğu gibi maden sularında da tercihe uygun ürün bulunması bakımından etiket bilgisi edinmek önemlidir. Maden suyu seçimi yapılırken düşük sodyum, yüksek magnezyum ve yüksek kalsiyum içerikli olanların tercih edilmesi tavsiye edilir. Özellikle yeterli süt ve süt ürünlerini tüketemeyen kişiler için kalsiyumca zengin maden suyu iyi bir seçenektir. Özel bazı durumlarda; maden sularında aranan özellikler kişiden kişiye değişkenlik gösterebilmektedir.

Gün içerisinde ne kadar maden suyu tüketilebilinir? Miktar niçin önemli?

Yemek sonrasında, yemekle birlikte, sıcak geçen yaz aylarında ve daha pek çok zamanda maden suyu tüketmek isteriz. Maden suyunun tüketim miktarı konusunda pek çok kişi ayrıntılı bilgiye sahip değildir.
Maden suyu içeriğindeki mineraller sebebiyle oldukça sağlıklı bir içecektir. Sağlıklı bir yetişkinin gün içerisinde belirli miktarlarda tükettiği maden suyunun, sağlık üzerinde pek çok olumlu etki gösterdiği bilinmektedir.
Amerikan Obezite Birliği sağlıklı bireyler için maden suyu tüketimini 600 ml.(3 subardağı) olarak belirlemiştir. Fakat önerilen bu miktarlar, ülkemiz insanları için uygun değildir. Bunun sebebi; maden suyunun yüksek miktarda sodyum içermesidir. Ülkemizde tuz tüketimi; dolayısıyla sodyum alımı zaten yeterince fazladır. Aşırı miktarlarda alınan tuz, hipertansiyon, böbrek hastalıkları, mide hastalıkları, kanser, kemik erimesi gibi pek çok sağlık sorununa zemin hazırlayabilmektedir.

Bu yüzden; ülkemiz için önerilen maden suyu miktarı: Sağlıklı insanlarda günde 2 şişe, kilo/ödem sorunu olan kişilerde ise 1 şişe’dir. Kalp hastalarının, böbrek hastalarının ve hipertansiyon hastalarının maden suyundan uzak durması gerekir.

Maden suyu tüketiminin sağlık üzerindeki başlıca etkileri nelerdir?

• Maden suyu, günlük su ihtiyacına destek sağlar.
• Maden suyu; vücuttaki mineral dengesini korur. Özellikle ter, solunum ve idrar yolu ile oluşan mineral kayıplarını yerine koymada önemli role sahiptir.
• Maden suyu, günlük kalsiyum gereksinimlerinin karşılanmasında etkilidir.
• Çocuklarda büyüme ve gelişme çağında, kadınlarda gebelik döneminde ve yaşlılık döneminde artan mineral(magnezyum, flor, kalsiyum, sodyum) ihtiyacının karşılanmasında maden suyu tüketiminden yararlanılabilir.
• Sağlıklı bireylerde; maden suyunun içeriğindeki sülfat, bikarbonat iyonları sayesinde sindirim sistemi ve boşaltım sistemi fonksiyonlarını desteklemede önemli rolü bulunmaktadır(Maden suyunun önerilen miktarda tüketilmesi halinde). Bikarbonat içeriğinin yüksek olması sebebiyle; mide hastalıkları yaşayan kişilerde rahatlama sağlar.

Sağlıklı günler…

Uzm. Diyetisyen İpek Ağaca Özger

alıntıdır arkadaşlar. demek benim gibi ödem sorunu olanlar günde 1 şişe içmeliymiş onu öğrendim. sodyumu hiç hesaba katmamıştım :44:

evet yaptım kaçamağımı
akşamleyin ekmek hiç yok ama ben bir dilim yiyiyorum çünkü açım aç aç
akşam menüde közlenmiş yoğurtlanmış patlıcan varbide salata
21 de meyve
diyete gitmeyen kızlar siz nasıl tartılıyosunuz
eczanelerde olan tartılar aynı deyil
acaba eve dir tartımı alsam
tartı fiyatları kunusunda bir fikriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…