- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
meraba arkadaşlar bende bugün diyete başladım alışveriş sitelerindeki incecik kızlar sinirimi bozdu.aslında iyide oldu hani
sağol arkadaşım inş öyle olur[/QUOTE
bizi düzenli takip edersen başarılı olabilirsin, benim de 10 gün oldu, çok iyi gidiyor şimdilik, çok işe yaradı burada dertleşmek ve fikir alış-verişinde bulunmak...
canım soğanın faydaları saymakla bitmezdikkatımı çekti neden soğan her öğle bide
nesfid dr sana önerdi yoksa sen kendinmi aldın ve işe yarıyomu bende alayımmıacep
menün çok ama maşllah iyi klo vermişin
Triendy dün aksam bütün resimlerine baktı. Arkadasimmmm İnan gurur duydum seninle o koca gobek nasıl gitmiş erimiş yok olmussss gercekten helal olsun sanaHarikasinnnn muthissssss olmusssunnnn Supersin bu kadar kg vermek her yiğidin harcı değil.....
ne güzel oynuyorduk halay cekiyorduk citir olcez diyorduk activialari götürüyordukfazla ara acma canimcimmmm cok sagol canimm
tahmn ettiğim gibi reglim geldi 2 saat önce
bakalım yarın tartıda ne çıkcam
68 i yarısından görsemde mutlu olcam hahahah
amin canımm teyzenlere selam söyle bizede geldiler dün
ben derltli değilim
allah dermansız dert vermesin
teyzemler geldi az önce
çıtır bebişim bu kuru soğanı gördüm öğlen menünde de ne olaki merak ettimdünkü menüm (21.03.2012 çarşamba)
sabah
nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)
ara
elma
öğlen
5 köfte(yağsız tavada)
domates
2d.tam buğday ekmeği
3zeytin
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt
ara
portakal
akşam
nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)
1saat sonra
cıvıttımbayabi cısslar yedim(cips,1 gofret ve 1kase puding )
toplam 3lt su
nesfitler 5ç.kaşığı haaagün içinde aklıma geldikçe egzersiz yaptım,ip atladım,ve dans ettim(zumbaa)
bide market gezmesi var yürüyüşten sayılırsa artık baya bikaç saat hareketliydim dışarda
o soğan suyunu içen arkadaş benimya kızlar sordum kimse cevap vermedi dün mü önceki gün mü
benmi görmedim
sabah ac karnına türk kahvesi ne işe yarıyor neden içiyonuz?
sogan suyu ne için zayıflamak için mi?
cevap verene dua ediyorum inşallahhh yarın tartıda istediği kiloyu görürrrrrr
protein canavarıııııBen hâlâ akşam yiyecek birşey bulamadımmm.
Bugün yediklerim;
08:45
1 Türk kahvesi
08:30
5 tane ufak sosis,
2 dil peynir,
1 haşlanmış yımırtanın beyazı
10:50
12 adet fındık
13:00
5 tane nugget,
Salata,
Zero,
5 tane ufak sarı biber
16:36
1 fincan Türk kahvesi,
15 tane badem
saçımdan sürükleyebilirsiniz
izin var benden
kahvaltıdan önce
tarçınlı ballı su
kahvaltı
1 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek ( oh beee)
4 zeytin
2 ince dilim salam
1 tatlı kaşığı krempeynir
1 tatlı kaşığı ev yapımı reçel
öğlen
2 yemek kaşığı pilav
2 baget
1 pet bardakla ayran
ara
1 dilim kadayıf anaokulu mağduruyum yine
3-4 yudum kadar kola
1 çiko albeni
ara
yarım çiğköfte dürüm
cips paketinin dibinde kalanları yedim bide
akşam
salata yoğurt
canım bunlar artık bildiğimiz şeyler, ah keşke tavukla kalsa herşeyde vargünlerdir ha babam tavuk yiyoruz biz?
haftaya da protein diyeti yapsam mı düşünmeye başladım...
Menüm
sabah
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
1 tk pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
ara
10 fındık
öğlen
1 tane ızgara bonfile
1 kase yeşil mercmekli kuskus salatası
ara
1 kuru incir
2 tane limonlu light bisküvi
akşam
1 tabak ıspanak
yarım kase yoğurt
bana tavuk demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnduydunuz mu haberleri!:18::18::18:
Tavuk eti yiyenler dikkat!
Son dönemde sık sık hastalanan kişiler ve idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmeyen kişiler dikkat!
Son dönemde sık sık hastalanan kişiler ve idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmeyen kişiler dikkat! Yediğinizi tavuk eti sizi hasta ediyor olabilir. Kanadada yapılan ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan bir araştırmaya göre çiftliklerde yetişen tavukların olumsuz yaşam koşulları tavuk tüketen insanların sağlıklarını da belirgin bir biçimde etkiliyor.
Çoğu üreticinini tavukların daha hızlı gelişmesine yol açan antibiyotikleri bilinçsiz bir şekilde kullanması üzerine koli basili mikropları antibiyotiklere karşı bağışıklık geliştiriyorlar ve daha güçlü bir hale geliyorlar. Bu mikropları taşıyan tavuk etini yiyen kadınlarda ise idrar yolu enfeksiyonlarının gelişmesi çok daha sık rastlanılan bir durum haline geliyor.
Ayrıca kullanılan antibiyotik tavuğun dolaşım sisteminden tamamen atılmadan kesim yapılan tavuğun pişirilip yenmesi halinde vücudunuza gereksiz yere antibiyotik almış oluyorsunuz. Buda gerçekten hastalandığınızda kullanacağınız antibiyotiklerin etkisiz hale gelmesine ve ileride yakalanacağınız hastalıklar için iyileşme sürenizin uzamasına neden oluyor. Bu nedenle tavuk satın alırken mümkün olduğunca markalı ürünleri tercih etmeniz ve imkanınız bulunuyorsa sağlıklı olduğunu bildiğiniz köy tavuklarını tercih etmeniz gerekiyor.
yok minecim protein sana yaramadı
3 günlük kaçamağı 1 günde hallettim valla
çek saçımı çek
şuan kızım sizin yerinize çekiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?