70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

09.00: 1 yumurtaya omlet,2 kk peynir , 2 dal marul, 1 yeşil biber

10.30:15 adet finduk

14.00: ton balıklı salata (80 gram tonbalığından)

16.30:15 badem

18.00:6 finduk

19.30:tavuk ızgara, salata

21.00: 1 ceviz

duydunuz mu haberleri!:18::18::18:

Tavuk eti yiyenler dikkat!
Son dönemde sık sık hastalanan kişiler ve idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmeyen kişiler dikkat!

Son dönemde sık sık hastalanan kişiler ve idrar yolu enfeksiyonu bir türlü geçmeyen kişiler dikkat! Yediğinizi tavuk eti sizi hasta ediyor olabilir. Kanada’da yapılan ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan bir araştırmaya göre çiftliklerde yetişen tavukların olumsuz yaşam koşulları tavuk tüketen insanların sağlıklarını da belirgin bir biçimde etkiliyor.

Çoğu üreticinini tavukların daha hızlı gelişmesine yol açan antibiyotikleri bilinçsiz bir şekilde kullanması üzerine koli basili mikropları antibiyotiklere karşı bağışıklık geliştiriyorlar ve daha güçlü bir hale geliyorlar. Bu mikropları taşıyan tavuk etini yiyen kadınlarda ise idrar yolu enfeksiyonlarının gelişmesi çok daha sık rastlanılan bir durum haline geliyor.

Ayrıca kullanılan antibiyotik tavuğun dolaşım sisteminden tamamen atılmadan kesim yapılan tavuğun pişirilip yenmesi halinde vücudunuza gereksiz yere antibiyotik almış oluyorsunuz. Buda gerçekten hastalandığınızda kullanacağınız antibiyotiklerin etkisiz hale gelmesine ve ileride yakalanacağınız hastalıklar için iyileşme sürenizin uzamasına neden oluyor. Bu nedenle tavuk satın alırken mümkün olduğunca markalı ürünleri tercih etmeniz ve imkanınız bulunuyorsa sağlıklı olduğunu bildiğiniz köy tavuklarını tercih etmeniz gerekiyor.

dikkatımı çekti neden soğan her öğle bide
nesfid dr sana önerdi yoksa sen kendinmi aldın ve işe yarıyomu bende alayımmı acep
menün çok ama maşllah iyi klo vermişin
canım soğanın faydaları saymakla bitmezve ben çocukluğumdan beridir soğan hastasıyım severim yanii,hatta şöyleki çocukken annem sofrada soğan olmazsa beni hayatta yemeğe otutturamazdııherkezede hala anlatır,,
ay utandırdın beni yeter yaa sussss
çok teşekkür ederim:13:

....................................................................

Son düzenleme:
.....................................................

Son düzenleme:
ne güzel oynuyorduk halay cekiyorduk citir olcez diyorduk activialari götürüyorduk fazla ara acma canimcimmmm cok sagol canimm

evet canımmm ahhh ahh ne güüzeldi gece gece 4-5 lere kadar halay çekerdikk hoppaa evet olcaz canım çıtır yılmak yokk evet ben gene yiyorum activya sende yiyon mu
burdayım artık canım eşim işteyken gelcem buraya iki günde bir burdayım o varken malumda:26::26: görüşürüz canımmm benimmm

Menüm

sabah

2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
1 tk pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
ara
10 fındık
öğlen
1 tane ızgara bonfile
1 kase yeşil mercmekli kuskus salatası
ara
1 kuru incir
2 tane limonlu light bisküvi
akşam
1 tabak ıspanak
yarım kase yoğurt

tahmn ettiğim gibi reglim geldi 2 saat önce
bakalım yarın tartıda ne çıkcam
68 i yarısından görsemde mutlu olcam hahahah
regldaşımmmm benim
aman artıda olmada saçını sürümiyimmmmm

ben derltli değilim
allah dermansız dert vermesin
teyzemler geldi az önce
amin canımm teyzenlere selam söyle bizede geldiler dün

çıtır bebişim bu kuru soğanı gördüm öğlen menünde de ne olaki merak ettim

o soğan suyunu içen arkadaş benim
ben zayıflamak için içmiyorum
reglm çok az oluyordu 2.5 3 gün ama az o yüzden i.saraçoğlunun yazısına istinaden uyguladım
ha diceksin faydasını gördünmü evet gördüm
6 gün içtim daha önce başlamam gerekiyordu ama
regl olduğum için bıraktım
bi dahaki ayac tekrar başlıcam regl 10-15 gün kala

protein canavarııııı

yok minecim protein sana yaramadı

günlerdir ha babam tavuk yiyoruz biz?

haftaya da protein diyeti yapsam mı düşünmeye başladım...
canım bunlar artık bildiğimiz şeyler, ah keşke tavukla kalsa herşeyde var
insan sağlığıyla öyle oynanıyorki
sen tavuğu otlatmadan fabrikada çalıştırırsan sana okaaaa yımırta okaaaa et verirrr
bilmem anlatabildimmi

afiyet olsun güzel canım

bana tavuk demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün hava süperdi burda
çektim eşofmanlarımı taktım kulaklıkları
1 saat falan yürüdüm çok iyi geldi
artık yürümeyi düşünüyorum hergün

Son düzenleme:
kızlaaar demin direk buraya linkleri vermiştim ama uyarı muyarı alırım diye sildiydim,,şimdi bugün bisitede badava damlatmaz süzgeç veriyolardı
kargosuda 3.90tl sadece diye aldım,,ve yanında birsürü şey aldım,tek kargoya hepsi gelsin diye,şimdi ben size ilk linki veriyim burda ilk başta paylaştım,,bedava ürünün olduğu linki

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...onlar-numuneler-hediyeli-yarismalar-4680.html

bide rica edicem bu linkte yine ben yazı yazdım aldıklarımın linkini verdim bi bakın bakalım pişman olucam bişey varmı içinde:26:

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...er-hediyeli-yarismalar-4681.html#post23728131

Son düzenleme:
merhaba yeniden o kadar uzun zamandır yazmıyorumki buraya tabiki diyete de sporada ara verdim bu süreçte, tartıda bir değişiklik görmemek motivasyonumu çökertmişti ve de en sonunda pes etmiştim şimdi kaldığım yerden devam sadece bu süreçte tartıda 5oo gr lık bir değişiklik görüyorum :))) ama şunu söylemeliyimki bayanlar burası yani sizler gerçekten ciddi bir moral kaynağısınız, buraya takılmadan hep azimle devam etmek neredeyse imkansız bundan sonrası hadi bakalım hayırlısı, birde martta 6o lı rakamları görmek isteyen arkadaşlar vardı umarım bu bir aylık mola sürecimde herkes hedefine çok daha çok yaklaşmıştır, öpüldünüz artık burdan çok uzun süre ayrı kalmıcammmmmm:):

sabah:
1 dilim çavdar ekmek 2 çatal peynir 2 zeytin

ara:
2 grisini

öğle:
yarım kutu ton balık

ara:
10 ad. badem
1 ad.portakal

akşam:
1 tabak şiveydis(yoğurtlu yağsız pırasa yemeği nohutlu)
1 dilim çavdar ekmek
çok az ciğer kavurma

birazdan 3 kuru erik bir bardak kefir

kızlar akşam çokmu olmuş içim içime sığmıyor çok oldu diye ya offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…