bn yapamıorum kıscem aferın walla sanaEvet cnm kendim yapıyorum malum bölgeye ve koltuk altına....veet ağda bandi kullanıyordum kısa sure önce bim marketinde evi isminde pembe kutuda ağda bantları var fiyatına uygun bide veet markasından daha iyi aliyo 10 dk da bitti valla ah bide sonrası acimasa
Benimkisi simbo marka cam taban ustunde cicek motivlleri var media marktan 19.90 tl ye almıştım memnunum.daha evvel daha iyisi vardı ama ona pil dayanmiyo vücut yağını bile olcuyo.... Yasını boyunu cinsiyetini giriyosun. Cok harika ama iste pil almaktan bıktım.....
o çok pil yiyen ne markaydı benim tefalim var yağ mağ hepsini ölçüyor sanırım 4 senede pilini 1 kere değiştirdim..:44:
bn yapamıorum kıscem aferın walla sana
Puccaa cim şimdi patates yemek neden zararlı ben anlamadım sebze değilim o yaaaaa yine mı yanlış yaptım?
merhaba patates tabiki sebze fakat karbonhidratı cok cok yüksek bi sebze o yüzden diyet listelerinde pek olmazlar
Puccaa cim şimdi patates yemek neden zararlı ben anlamadım sebze değilim o yaaaaa yine mı yanlış yaptım?
bende bakıyorum bu siteyeişte bugünkü menüüüüüüüm
1] Hurma 3 ADET 45
[2] Muz 1 ADET 100
[3] Sütaş Tam Yağlı Yoğurt 200 GRAM 138
[4] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[5] Biftek (ızgara) 150 GRAM 417
[6] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[7] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[8] Turşu 15 GRAM 1.5
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
[10] Patates 150 GRAM 114
[11] Elma 1 ADET 60
[12] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[13] Kuru kayısı 2 adet 36
[14] Domates 1 ADET 14
[15] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[16] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[17] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[18] Doygun Tam Buğday Ekmek 23 GRAM 44.39
Toplam : 1339.39 kal.
kalori sepeti diye bir site var oraya giriyorum günlük yediklerimi kalorisi çıkıyo. sabah öğle akşam ve ara diye de siz ayırırsınız artık
ne güzel kız nasıl bildin öyle
tahmn ettiğim gibi reglim geldi 2 saat önce
bakalım yarın tartıda ne çıkcam
68 i yarısından görsemde mutlu olcam hahahah
benim bir arkadaşımın tüp bebekle ikizleri olmuştu geçen hafta konuştuk tekrar olurmuş diye yok dedi zaten ilk tüp oldu çok zor dediyokbe bacım hamilelik kim ben kim 7 yıldır 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım ama yinede olmadı bebeyim
çok üzgünüm
yine hatırladım doldu gözlerim
hepimizde var benzer problemlerfarklı şehirlerde ne kadar benzer yaşamlar bazen şaşırıyorum, okurken ben mi yazdım bu yazıyı diye düşünüyorum çok garip....:44:
farklı şehirlerde ne kadar benzer yaşamlar bazen şaşırıyorum, okurken ben mi yazdım bu yazıyı diye düşünüyorum çok garip....:44:
baskül tartı aynı sey tatlımkız benim cahilliğime ver büskül ne demek tartımı
30 lira çok iyimiş bende alayım barı
dijitallıde varmış tartıların hangisi daha iyidir acaba
patateste nişasta oldugu için diyetin ilk başlarında pek önerilmiyor canmPuccaa cim şimdi patates yemek neden zararlı ben anlamadım sebze değilim o yaaaaa yine mı yanlış yaptım?
ben 30 günde 1 regl oluyorum
ne güzel kız nasıl bildin öyle
ben hiç bilmem
anneme soruyorum
aynı zamanda oluyoruz daa
meraba arkadaşlar bende bugün diyete başladım alışveriş sitelerindeki incecik kızlar sinirimi bozdu.aslında iyide oldu hani
sağol arkadaşım inş öyle olur[/QUOTE
bizi düzenli takip edersen başarılı olabilirsin, benim de 10 gün oldu, çok iyi gidiyor şimdilik, çok işe yaradı burada dertleşmek ve fikir alış-verişinde bulunmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?