yokbe bacım hamilelik kim ben kim 7 yıldır 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım ama yinede olmadı bebeyim
çok üzgünüm
yine hatırladım doldu gözlerim
aynen benki öğle namazının abtesti ile yatsı namazını kılıyodum şimdi 5 vakit namaza 5 defa abtes alıyurum
kız benim cahilliğime ver büskül ne demek tartımıtamm totem yaptık:13::13::13:
yarına 68.5 olcam
bizim çoğumuzun evinde baskülümüz var canım sabah wcye çıktıktan sonra en cıbıl halimizle tartılıyoruz
benmki arzumun menunum 30 lira gibi bişey fiyatıda
valla bende su resmen beni daha şişiriyo gibi geldi bana ama bilmiyurum yinedeben suyun cok faydasını görüyorum ya kilo vermede kesinlikle hem saglık için hem diyet için ideal. bugünde dünya su günüymüş :) bol bol için
inşallah rabbim nasip eder umudum allahÜzülme arkadasimmmm Allah sanada nasib eder insallah...
umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallahyokbe bacım hamilelik kim ben kim 7 yıldır 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım ama yinede olmadı bebeyim
çok üzgünüm
yine hatırladım doldu gözlerim
yeminlen benim zaten güzel bir dayağa ve terbiyeye ihtiyacım var yoksa ben bu rahatlıkla kilo falan veremem
umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallahhayirlisi olsun canim
kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar
zaten bidem ekşimişti maden suyu içecektim
bu yazıyı okuyup faydalarınıda görünce açtım içiyorum gel sanada ikram edeyim
huhu qivicannsen nerelere kaciyon bakem
siz gidiyorsunuz geliyorsunuz ben ayni yerimde duruyorum
cizelgede degismiyorama dilek el koydu yine daha pes etmedi bigün yeterrrr senlen ugrasmiyommmm üleeennnn diycek diye korkuyorum :18:
sakın ha başımdan aşağı dükersen zatüre olursun vallaumudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallahhayirlisi olsun canim
kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar
ben fatmagülü seyrediyurumKizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaaBide aksama Ecevit var Suskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi
İnşaallah akşam hafif bişeyler yersin
oh ne güzel olurdu buz gibiateşim var zaten faranjit oldum burda çalışanların sigara dumanı yüzünden bi de üstüne dondurma hüplettim şimdi ateşim var yüzüm boğazım cayır cayır.. sodayı bulsam başımdan aşağı dökücem çakır
hu huuuu suziiii ben kaçıyom kaçıyom geliyomçizelgeyi dert etme bak benim çizelge tersine değişti, verdiğimin iki katını aldım geri. beterin beteri var de qivini hatırla ferahla şeker :119:
bugün hüplettiklerim;
sabah :
peynir,
küçücük bir domates,
küçücük bir haşlanmış yumurta,
parmak ucu kadar ekmek ucu
öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek
ara:
2 kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)
bugün 2 fincan bitki çayı, 1.5 lt su tükettim. akşam da 2 lt su tüketmeyi düşünüyorum. spor yapıcam. dün bayaa yaptım.
şimdi : gideyim 1 qivi hüpleteyim
akşam : salata ya da soğuk sandiviç düşünüyorum.
bugün hüplettiklerim;
sabah :
peynir,
küçücük bir domates,
küçücük bir haşlanmış yumurta,
parmak ucu kadar ekmek ucu
öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek
ara:
2 kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)
bugün 2 fincan bitki çayı, 1.5 lt su tükettim. akşam da 2 lt su tüketmeyi düşünüyorum. spor yapıcam. dün bayaa yaptım.
şimdi : gideyim 1 qivi hüpleteyim
akşam : salata ya da soğuk sandiviç düşünüyorum.
dilekcigim bu protein diyeti istah birakmadi bende dün aksam yemedim bugünde ögleni cnm hic istemedi sadece su iciyorum agzim kuruyor
Kizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaaBide aksama Ecevit var Suskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi
diet ısaretın cok tatlı yanlız :)
Kizlar ben 2 adet haslanmis patates yedim 1 adet yerine cok açıktım bişey olurumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?