70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız benim cahilliğime ver büskül ne demek tartımı
30 lira çok iyimiş bende alayım barı
dijitallıde varmış tartıların hangisi daha iyidir acaba

yokbe bacım hamilelik kim ben kim 7 yıldır 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım ama yinede olmadı bebeyim
çok üzgünüm
yine hatırladım doldu gözlerim
umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallah hayirlisi olsun canim
yeminlen benim zaten güzel bir dayağa ve terbiyeye ihtiyacım var yoksa ben bu rahatlıkla kilo falan veremem

kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar

zaten bidem ekşimişti maden suyu içecektim
bu yazıyı okuyup faydalarınıda görünce açtım içiyorum gel sanada ikram edeyim

oh ne güzel olurdu buz gibi ateşim var zaten faranjit oldum burda çalışanların sigara dumanı yüzünden bi de üstüne dondurma hüplettim şimdi ateşim var yüzüm boğazım cayır cayır.. sodayı bulsam başımdan aşağı dökücem çakır

huhu qivicann sen nerelere kaciyon bakem
siz gidiyorsunuz geliyorsunuz ben ayni yerimde duruyorum
cizelgede degismiyor ama dilek el koydu yine daha pes etmedi bigün yeterrrr senlen ugrasmiyommmm üleeennnn diycek diye korkuyorum :18:

hu huuuu suziiii ben kaçıyom kaçıyom geliyom çizelgeyi dert etme bak benim çizelge tersine değişti, verdiğimin iki katını aldım geri. beterin beteri var de qivini hatırla ferahla şeker :119:

Kizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaaBide aksama Ecevit varSuskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi

umudunu kaybetme canim allahim sanada nasip etsin isallah hayirlisi olsun canim

kactim kizlar esim oglisle almaya geliyor beni aradi az önce toparlanip erken cikayim görüsürüz öpüldünüz canlar
sakın ha başımdan aşağı dükersen zatüre olursun valla
bu soğukta ne dondurması kız ay içim üşüdü

öyle deme seker sen negüzel 6li rakamlari görmüsdün yine basarirsin azimlisin

cakir44

anam siteden cikdim dogru düzgün cikmismiyim diye bakem dedim halen online gösteriyor beni yine deneyeyim son 7 dakikam cikmama

bugün hüplettiklerim;

sabah :
peynir,
küçücük bir domates,
küçücük bir haşlanmış yumurta,
parmak ucu kadar ekmek ucu

öğlen:
1 kepçe çorba
2 çatal makarna
menemen
2 şekerpare
1 dilim ekmek

ara:
2 kuru kayısı (güneşte kurutulmuş)

bugün 2 fincan bitki çayı, 1.5 lt su tükettim. akşam da 2 lt su tüketmeyi düşünüyorum. spor yapıcam. dün bayaa yaptım.

şimdi : gideyim 1 qivi hüpleteyim

akşam : salata ya da soğuk sandiviç düşünüyorum.

diet ısaretın cok tatlı yanlız :)

Bi menü anca bu kadar ufaltılarak anlatılabilirdi.

dilekcigim bu protein diyeti istah birakmadi bende dün aksam yemedim bugünde ögleni cnm hic istemedi sadece su iciyorum agzim kuruyor

Zorla canım kendini yemek yemezsen vücut tepki gösterir
Duraklamaya girer bu sefer.

Kizlar ben aksam yemeğimi yapmaya gidiyo. 18;00 de yicem sonrada beni affet dizisi var Star'da takıntı oldu hergüne izler oldum yaaaaBide aksama Ecevit varSuskunlari izleyen varmı??? Fatmagulden fenalık geldi

Ben izliyorum Fatmagül baymıştı.
Suskunlar daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…