70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cuma vakti dua edelim canım,Allah yardımcınız olsun..tüm hastalara şifasını versin

geçmiş olsun canım Allah sabır ve şifa versin inş iyileşir kuzenin moralinizi yüksek tutun

PUCCA DİKATTİNE

diyete başlangıç tarih 19-03-2012
başlangıç kilo:75
bugun ku kilom:73,5

Benlki vucuttan suda gitmiş olabailir.
anammm kızçem ben senden bir gün önce başladım hoş ben 75,4 kg dım ama maşallah sen benden daha fazla vermişsin kız kendime rakip görüyorum seni hızlısın valla bak şimcik bunalıma giricemmm benden anca 1 kg gitti pehhh ama olsun bunada şükür

gecmiş olsun neyi vardı? çare ise para önemli degil inş. derdinden kurtulur Allah şifa versin inş. Cuma vakti bol dua edin

isallah tez zamanda iyilesir canim yaa gencecik yasinda hastalikla ugrasiyor allahim sifasini versin

banada kolay fgeldi acıkmadım hiç salı tekrr başlıcam

benm bakülüm çok iyi tavsiye ederim
arzumun üstü cam mavi desenli dijital
googla yaz görsellerde görürsün canım fiyatı 30-40 arası bişey

canım menülerine salata eklesen daha çok doyarsın
yoksa beğendim

AsLıııııııııııııııııı ne yicennn öğlende???????
ıspanak yicem ımm yoğurt bide salata
sende yazmıştında unuttum ne yicektin sen?

ama az önce ne yedim ben
reglim ama saçımdan çekmek yok anlaştıkmı
ben canga yedimmmm

amin canım geçmiş olsun

Cuma vakti dua edelim canım,Allah yardımcınız olsun..tüm hastalara şifasını versin

Neyi varmış ki söylemişler mi?

geçmiş olsun canım Allah sabır ve şifa versin inş iyileşir kuzenin moralinizi yüksek tutun

:
beyınde bı hastalık adını unuttum smdı halk dılınde baloncuk mu ne denıomus kuzenm ankarada hastanedeler hc blmıorum ne durumdalar halamıda hastaneye gturmusler sakınlestrıcı almaya

adım geçti sanırım
çok sağol canım beğenmene sevindim
buarada conversele kot etek olur bence birde yazlık askılı elbiseler eşin giydirmezse boleroyla giyebilirsin
anammmmm noldiiiii sağaaaaa paçimmmm ödemdir güzelim regl olacağın içindir
ödem diye avutuyorum kendimi bacım yaaa
avutma değil gerçi gerçekten şişim
bakır bana gitmez ama
karayım ben karaaaa
accık beyaz olsam bilirdim ben neyapacağımı ama işte malesef
canım aslında boyamayı düşünmüyordum
hiç boyamadımda
kuaförde dün inanmadı, boya gibi çok canlı dedi
herkes böyle dediği için bozmak istemiyorum dedim
ben öyle deyince ana rengi bozmayız dedi
ama kuaföre gelen gaciler hep sarı sarıydı kendimi bituhaf hissettim
hangi devirde yaşıyon mine bak herkes renkli renkli geziyor dedim
aslında senelerdir düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
ooooff neden bu isyan
bizimde çoğu yazdığımız arada kaynıyor ben senin bildirimini beğendimmi hatırlamıyorum gerçi ama
beğen çıktığından beri alıntılamaz olduk
bazen gözdende kaçıyor
birde ilk gelenler zaten fazla kilo veriyor bu normal bişey
seni tabiki tebrik ederim ilk geldiğimde ben bukadar vermemiştim ama
aranıza almıyorsunuz gibi bir eleştiri bu topik için uygun olmamış
Buraya yazılan bildirimleri listeye almıyorum.
Mesaj sayısı yetersiz olanları alıcam sadece.
Ona göre mesaj atınız.
korktum hemen mesaj attım:83::83:

aaaa çok üzüldüm
allah şifa versin
kızlar bu bildirimler ne işe yarıyor? yani bir listesi mi var bunun? var ise nerede acaba?
puccaaa ya bildirim yapıyoruz yaa
o liste yapacak
hemen yapamaz ama bikaç gün sonra yayınlar
1.yide hep birlikte tebrik ederiz ayrıca diğer verenleride

beyınde bı hastalık adını unuttum smdı halk dılınde baloncuk mu ne denıomus kuzenm ankarada hastanedeler hc blmıorum ne durumdalar halamıda hastaneye gturmusler sakınlestrıcı almaya

Allah yardımcısı olsun canım..

Bakayım garantiye verirsem alayım uygunmuş fiyatı memnunsan alırım.
Bişi olmaz ödül o
Ispanağı bende özledim ama yapan yok.
Tavıklı bezelye + zero
Salata yapamadım bugün.

sağol cnm anlamamıstım bu bildirim olayını ondan sordum. ok. gecen hafta bir kaç gün girmedim heralde o araya geldi. inş. bu hafta bakayım

dilek annemde alismis gecen isyerinden gec cikdim herkese makarna hazirlamis yazik banada brokkoli yi yogurtlamis kiz yemiyo bunlari diye
ispanak aslinda iyi fikir yine yapmam lazim ispanak

Kızlar konuyu uzatmak istemiyorum ama birde ben yazmak istedim...Forum ortamındayız, ben mesela çalışıyorum ve habire girip herkese cevap yazamıyorum, ama inanın bunu çok isterdim..Okuyorum ama herkesi, bazen bana yazılan cevapları da göremiyorum. Burada herkesi çok seviyorum ve ben kilo verip huzur doluyorum ve burada heskes de öyle olsun istiyorum.
Bi kere hepinizden Allah razı olsun...

* Burada kilo veriyoruz ve hayatlar değişiyor..
*Burada belki de en yakın arkadaşlarımıza söyleyemediğimiz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.

Hepimiz burada kendimiz için varız tabi ki ama çoğu arkadaş kendilerinden çok başkalarına zaman ayırıyorlar bu forumda...
Hepinizi seviyooom ben dobiçler

canım çok üzüldüm ya allah şifa versin. türkiyede niye yapamıyorlarmış anlamadımki. bizim alt kat komşuda da beynde balon dediler nisanda ameliyat olacak ankarada
canım bende esmerim. bakır değil. kızıl bakır olacak ben yaptım ve herkes çok yakıştırmıştı. gayet güzel oluyor tavsiye ederim :)

dilek annemde alismis gecen isyerinden gec cikdim herkese makarna hazirlamis yazik banada brokkoli yi yogurtlamis kiz yemiyo bunlari diye
ispanak aslinda iyi fikir yine yapmam lazim ispanak

Kapuska süper oluyor bende h. sonu ablalardan birine yaptırıcam.
Tavık tavık gıdaklıycam artık.

Babamda diyo akşama kanat alayım pişir.
Yok dedim
Hazır köftelerden alayım bari öyle yeriz.:26:

Son düzenleme:
bizde seni seviyoruz kızzzkimseye söyleyemediğimiz şeyler konusnda fikrine aşırı derecede katılıyorum bazen insan tanınmak istemiyor ama anlatmakta istiyor o zaman haydeee gidelüm haydeee kk ne

Ptty; aralarda 1 tane kuru incir tüketebilirsin şeker.
dikkatle devam ediyorum canım sağolasın özel olarak cevapladığın için sende olmasan valla bu topik var olmazdı gerçekten herkes seni çok seviyor ve güveniyor kesin ayrı bir başlık açsan protein diyeti hakkında veya diyet konusunda senin konu tutar bence

Kapuska süper oluyor bende h. sonu ablalardan birine yaptırıcam.
Tavık tavık gıdaklıycam artık.

Babamda diyo akşama kanat alayım pişir.
Yok dedim
Hazır köftelerden alayım bari köyde yeriz.:26:

benimde annem yapar kapuskayi beceremiyorum ben onun gibi ama o kapuskaya bulgur pilavi koyuyor sanirsam :44:bayadir yemedim
kanat tavuk bacagi oda güzel gerdüssss yiyonmu halen tavuk bacagini
niye yok dedinki :26: tavukdan zarar gelmez biliyom
aslinda ne güzel yemekler var karnimmi acikdi ne köftede canim cekti simdi yirimmm ben hepsini

kıslar ben öğlen bol limonlu biberli haşlanmış nohut yedim 8 kaşık doktrum sölemişti acayip doyurdu tavsiye ederim.

bide zero içiyoruz diyosun bana kesinlikle soda dışında asitli şeyler yasak.ya ayran yada soda başka bişe yok :):):)

sabah
domates ,salatalık ,1 yumurta ,simitin 4/1i ni yedim birde azıcık salça sürdüm simite ohh mis gibi oldu 4bardak çay(az şekerli)

ara
2 hurma

öğlen
sabhki tarzdan gidicem yine canım istemiyor

ara
kuru incir

akşam
balık salata yarım dilim ekmek (yoksa balık kokusu geliyor ekmeksiz olunca mecburum kızlar)

ara
yatarken yine hurma atabilirim belki canım tatlı çekmeye başladı azcık sankim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…