ben ıcmıorum canım 2 3 gunde 1 kere ıcıorum form cayını metblızma alısmasın dıe
hehehe doktrlar bıle farkında yanı burann yararlı bısı oldugunun
aksmları ekmek yememeye ozen gosterıorum canm aksamları bazen corba yapmak zor gelıo bnde yapmıorum da yemıorumda
Sabahı atlamışım minderbob'a katılıyorum.
Form çayını günde 2 kere mi içiyosun
İçinde sinameki var canım onun nasıl duruyon öyle
Günde 3 kupa yeşilçay veya diğer bitki çaylarından.
Form çayını 2 günde bir öneririm ben veya kabızlık sorunu yaşadığında.
kizlar size bir ay önce gördügüm rüyayi ve bu rüyanin etkisiyle zayiflamaya karar verisimi anlatmak istiyorum.rüyamda cok susamisim biri bana koca bir tas su getirdi su zemzem suyuymus suyu getiren diyorki kibleye dön dilegini dile suyunu ic diyor bende kibleye dönüp dua ediyorum ALLAHIM 55 kiloya düseyim sonrada diyorumki yok 55 az olur 60 yeter banauyandimki susuzlugum gitmis ama kilolarim gitmemis yani ac tavuk misali olmus ogün karar verdim kilo vermeye ama 65 olucam
Allah şifalar versin, inşallah kurtulur canım.kızlar morlım cok bozuk kuzenımn durumu krıtıkmıs bı doktra muayne olms doktr kabl etmemıs bn bun altından kalkamam demıs amerkdan doktr getrtceklermıs 50 mılyr gbı bı paraya gelıomsallhm sıfa wersn yardımcısı olsn
Selam kızlar, özledim sizleri, giremiyorum bu aralar nete , laflayamıyoruz. Herkes iyidir umarım. Cumanız hayırlı olsun kızlar , hastalara şifa versin rabbim tez zamanda inşallah.
Kilo bildirimim,
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 68.5
Bu hafta:67.7
Giden: 800 gr
Toplamda giden: 8 kg
Hedef: 65
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim. Veremeyenlerde üzülmesinler haftaya inşallah.
kizlar size bir ay önce gördügüm rüyayi ve bu rüyanin etkisiyle zayiflamaya karar verisimi anlatmak istiyorum.rüyamda cok susamisim biri bana koca bir tas su getirdi su zemzem suyuymus suyu getiren diyorki kibleye dön dilegini dile suyunu ic diyor bende kibleye dönüp dua ediyorum ALLAHIM 55 kiloya düseyim sonrada diyorumki yok 55 az olur 60 yeter banauyandimki susuzlugum gitmis ama kilolarim gitmemis yani ac tavuk misali olmus ogün karar verdim kilo vermeye ama 65 olucam
hosgeldn rezzancm tebrk ederm nasılsn
kesnlıkle katılıorum
peki
bildirimim :
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta:73.1
bu hafta:73.8
gelen: 700 gramm
toplamda giden: 2.5
tebrikler canımSelam kızlar, özledim sizleri, giremiyorum bu aralar nete , laflayamıyoruz. Herkes iyidir umarım. Cumanız hayırlı olsun kızlar , hastalara şifa versin rabbim tez zamanda inşallah.
Kilo bildirimim,
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim. Veremeyenlerde üzülmesinler haftaya inşallah.
hehehehhe cemenki saclarimi kisa kestirdimbasima gelecekleri biliyordum
tebrikler canım
bizde cımbızla çekeriz kaynana ya olmamı
rüyalarında da mı kilolarla uğraşıyosun
sen yine hedef 55 de bnm gibi gözün yükseklerde olsun :):):)
Pucaaa cim senin doktorunun verdigi ilk diyet listesini alabilirmiyim acaba?????:18::18::18:
kızlar boynum geçmedi hala çok canım yanıyor
sol tarafıma dönemiyommmm
bugğnki menmü yazayım
sabah bir bardak tarçınlı ballı su
9.00 kahvaltı
2 dilim uno denge light
3-4 dilim k.peyniri normal karışık
1 tk bal/tereyağ bir çk
tere, roka biraz
ara 2 kuru kayısı
öğlen 13.00
yarım çorba
tavık but 2 tane
salata
3 kş yoğurt
16.00 ara portakallı yoğurt yarım kase
18.00 15 adet badem fındık karışık
19.00 nesfit
tatlıda yiyebilirim
şimdi ne yapacağımı düşünüyorum cıs olarak
kociş istemişti malum o yerken ben bakamam
2.5 lt su 2 ıhlamur
isallah canim
yani rahatlikla yiyelim diyorsun dilekben 1 tabak götürürüm ama lahana metoyu calistiriyor zaten dimi
ben kactim kizlar öpüldünüzzzz
Selam kızlar, özledim sizleri, giremiyorum bu aralar nete , laflayamıyoruz. Herkes iyidir umarım. Cumanız hayırlı olsun kızlar , hastalara şifa versin rabbim tez zamanda inşallah.
Kilo bildirimim,
rüyalarima girince zayiflama karari aldim cnmhedef 55 olmaz cnm cünkü benim boyum 1.75 55 kilo cok cirkin oluyor o kiloya dürdügüm zamanlarda oldu 65 kilo boyuma ve yasima göre iyi tabi düsebilirsem o kiloya
1.75 boya tabi 65 çok iyi bnm boy 1.65 onun için hedef 55
Atarım canım birazdan
Portakallı yoğurdu nasıl yiyon mar kısçe
Bugün Cuma yap tabi kaçamağını.
C.tesi pazar cozutmadıgın taktirde süper
Rüyaya bak ya
Zamanla vericeksin kilolarını sabır gerektiyor işte.
Bi anda almadıgımz giibi bi anda da gitmiyor.
Evet canım ilk gün gaz yapar ama sonra wc den zor alıyon kendini.
Ben bide bol pulbiber döküyorum oh mis
Tebrikler canımm
hayırlı cumalar,
bugünkü menümü verip çekiliyorum iş güç yogun
sabah:
1 ıspanak böreği
1 çay
1 kurabiye
ögle:
1 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık döner
Meyve salatası
yarım kase yogurt
kadayıf tatlısı (kadayıf tatlısını çok iyi yapıyorlardı es gecemedim, haftada 1 tatlı ödül olsun dedim)
ara: 1 ayran
aksam:
Öğlen cok kacırıdgım için nesfit
ara: meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?