70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başka bi topikten almıştım yazayım burda..
alıntıdır :))

kahvaltı pizzası
2 dilim uno denge light ekmek yada kepekli ekmekle hazırlayacaqımız bu pratik kanape türü pizzayı hem çok seveceksiniz hemde inanılmaz doyuruculuquyla tok kalacaksınız ekmeklerimizin üzerine kaşar peyniri yada beyaz yumuşak peyniri sürüp üzerine istediğimiz baharatları serpiyoruz sosis sucuk domates ve biberle üstünü kaplıyoruz ve fırına veriyoruz küçük ızgaram var bnm üstten ateşlemeli onda süper oluyordiyet kahvaltılarında yeşilçayın yanında çok güzel gidiyor ayrıca evimize gelen diyette olan arkadaşlarımıza kolayca sunabileceqimiz bir ikram..

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menümm (yarım menüm demek lazım, malum gece vardiyasından çıkıp sabah 10 da geldim 15:00 da uyandım)

Öğlen 3 te uyandığım için kahvaltı yapmadımmmm direkt öğle yemeğiyle açtım günü
Öğle: 8yk kapuska, 1dilim tam tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta, 1 portakal
Akşam : 8 tane minik köfte (löp löp yuttummmm ), 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

Sonra 21:30 gibi 1 elma veya mandalina yerim, 22:00 da yoğurt

Gün içinde 2lt su, 1 yaseminli yeşil çay, 1 tane dee 7 otlu çay

Sabit kaldığıma göre bir yerde hata yaptım bu hafta, bilemiyorum nerde, hep böyle besleniyorum
Cumaya kadar daha da kasayım diyeceğim de zaten kaçamak yapmıyorum. Umutsuzluğa kapılıyorum böyle olunca, veremeyecekmişim gibi geliyor

bugünki yedikleri
sabah 2 bardak su​
kahvalti 3 dilim cavdar ekmegi bir parca peynir 5 zeytin ve iki catal bögürtlen receli
ara yok​
öglen yarim ince dilim kek
ara 10 badem​
aksam iki kepce yogurt corbasi
3 litre su​
midem bulaniyor bunlarida zorla yedim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
menümde bir düzeltme yapayım
akşam nesfit yerine yoğurt yedim
birde 16 ve 18deki aralar yok
onun yerine datlu yedim çok yemişim
yoğurtla geçiştirdim

regldaşlara bakınnnn benim bitmek üzereeee çarşamba geldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sen geç kaldunnnnnnnnnnnnn

Ama ama ama bu çooook güzel ve de çoook kalorili:18:

Yapmak da marifet ve vakit istiyor beyav.
Ben ilk defa yaptım. zorlanmadım da
gayet kolay geldi bana

ben geldim
baş ağrım tavan yapma yolunda gidiyor
ilaç içtim bakalım etki etmezse iğneye giderim
geçmiş olsun canım..
umarım iyisindir şimdi

ooooo hoşgelmiş sefa gelmişşş
benmkini yeni uğurladım ben:86:

menüm

sabah
2 tane sosis
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
2 dilim çavdar ekmeği
ara
2 hurma
5 fındık
öğlen
yok(kahvaltıyı geç yaptım)
ara
1 tane light bisküvi
5 tane topitanem
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5 kaşık et sote
1 bardak ayran

37 yasindayim cnm 50 yasina kadar sorulabilir sonra ilerlemicem

hmm geçen oğlunun 22 yaşında olduğu muhabbeti olmuştu burda da ben ileri bi yaş zannetmiştim bi de kaynana deniyor ya o yüzden sanırım
yemek yiyememe sorununuz var ya kaç gündür. dr.'a gitmenizi önercektim bi genel cerrahiye diye düşündüm de yaşınız gençmiş bir şey yoktur herhalde:26:

ilgin icin cok tesekkürederim bebegim protein diyetinden oldu istahsizlik hafta sonu normale dönerim sanirimsen tip okuyordun yanilmiyorsam nerde okuyorsun sakincasi yoksa

ilgin icin cok tesekkürederim bebegim protein diyetinden oldu istahsizlik hafta sonu normale dönerim sanirimsen tip okuyordun yanilmiyorsam nerde okuyorsun sakincasi yoksa

boluda okuyorum. yani biz biraz psikopatlaşıyoruz hastalık göre göre :)) her belirti bulgu bizde var zannediyoruz. kaç gündür öyle yazmanız da dikkatimi çekti. ben 21 yaşındayım annem 51 yaşında o yüzden sizin de yaşınızın ileri olduğunu düşündüm. çok bilmişlik yapmak istemem hiç de hoşlanmam da dikkatimi çektiği için hatırlatmak istedim.. çok üzülüyorum hastanede kötü hastalıklar görünce kusura bakma inşallah endişelendirmemişimdir..

yok endiselenmedim cnm tavuk yedigim icin oldu normalde sevmem tavuk cok nadir yerim ondan olmusdur.3 gündürde mideye sicak girmeyince etkilendim tabi ama protein bana yaradi 1.500 verdim burdan ayrica dilege cok tesekkürederim

yok endiselenmedim cnm tavuk yedigim icin oldu normalde sevmem tavuk cok nadir yerim ondan olmusdur.3 gündürde mideye sicak girmeyince etkilendim tabi ama protein bana yaradi 1.500 verdim burdan ayrica dilege cok tesekkürederim

bende bayaaa bi eksik yapmama rağmen 1 kilo vermiştim de 400ünü geri almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…