tatlı krızlerın de bıtter cıkolata veya kflexinın cikolatasından bır parca at krızmırız kalmıyor
pazar günü kahvaltıya misafir gelecek . kızlar ne yapayım. poça börek yapmak istemiyorum ya sonra kalanları yiyom çünkü
sadece kek yapsam bir de kahvaltılık peynir zeytin falan. yumurta salam reçel de koysam. ama az kalıyo gözümde acıkta patates kızartayım yetmez mi ya
zaten yemek yiyemiyorum resmen acim ama yiyemiyorum bu nasil is yaaa
regldaşlara bakınnnn benim bitmek üzereeee çarşamba geldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
regl gelmis hosgelmis lleeeyy ley lümü lümü ley
karnimida agritmis lümü lümü regl gel bize
neden gecikmis bilmemm leyy leyy lümü lümü leyy
keske cumadan önce geleymis lümü lümü regl gel bi zeeeeeeeeeeee
lülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bayanların yaşı sorulmaz derler de ben sizinkini sorabilir miyim:26:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
menümde bir düzeltme yapayım
akşam nesfit yerine yoğurt yedim
birde 16 ve 18deki aralar yok
onun yerine datlu yedim çok yemişim
yoğurtla geçiştirdim
datlu yarasin bacumyogurt eritmisdir onu kafana takma
Ben ilk defa yaptım. zorlanmadım daAma ama ama bu çooook güzel ve de çoook kalorili:18:
Yapmak da marifet ve vakit istiyor beyav.
geçmiş olsun canım..
ben geldim
baş ağrım tavan yapma yolunda gidiyor
ilaç içtim bakalım etki etmezse iğneye giderim
regl gelmis hosgelmis lleeeyy ley lümü lümü ley
karnimida agritmis lümü lümü regl gel bize
neden gecikmis bilmemm leyy leyy lümü lümü leyy
keske cumadan önce geleymis lümü lümü regl gel bi zeeeeeeeeeeee
lülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüü
karper krem peynirmi ne oluyor
üçgen peynirmi:26:
dilek senn mart 30 hedefin neydi
benmki 65 ti ama hayal olarak kalcak
37 yasindayim cnm 50 yasina kadar sorulabilir sonra ilerlemicem
hmm geçen oğlunun 22 yaşında olduğu muhabbeti olmuştu burda da ben ileri bi yaş zannetmiştim bi de kaynana deniyor ya o yüzden sanırım
yemek yiyememe sorununuz var ya kaç gündür. dr.'a gitmenizi önercektim bi genel cerrahiye diye düşündüm de yaşınız gençmiş bir şey yoktur herhalde:26:
ilgin icin cok tesekkürederim bebegim protein diyetinden oldu istahsizlik hafta sonu normale dönerim sanirimsen tip okuyordun yanilmiyorsam nerde okuyorsun sakincasi yoksa
boluda okuyorum. yani biz biraz psikopatlaşıyoruz hastalık göre göre :)) her belirti bulgu bizde var zannediyoruz. kaç gündür öyle yazmanız da dikkatimi çekti. ben 21 yaşındayım annem 51 yaşında o yüzden sizin de yaşınızın ileri olduğunu düşündüm. çok bilmişlik yapmak istemem hiç de hoşlanmam da dikkatimi çektiği için hatırlatmak istedim.. çok üzülüyorum hastanede kötü hastalıklar görüncekusura bakma inşallah endişelendirmemişimdir..
yok endiselenmedim cnm tavuk yedigim icin oldu normalde sevmem tavuk cok nadir yerim ondan olmusdur.3 gündürde mideye sicak girmeyince etkilendim tabi ama protein bana yaradi 1.500 verdim burdan ayrica dilege cok tesekkürederim
bende bayaaa bi eksik yapmama rağmen 1 kilo vermiştim de 400ünü geri almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?