kendinede kıyak geçmişsin dikkatimden kaçmadı
şeker yaa ben nasıl yukarılara çıkacam
hep eziliyorum hep eziliyorum
hayırdır bebekkkk ne olduuuuu niye fenalrdaymış bakemmm
vallla topikçenek bu hafta neydi böyle hepimize ayşe teyzeeeler geldiii
canım söylerim terziye ama tabi dediğin gibi para koparmaksa amacı fermuarı sökecek ordan
bende temizliği yaptım sabahtan başlamıştın
makina hala çalışıyo
biraz yürüyüş yaptık dışarı çıktık
bizimki içeri girmek istemiyor
çocuklar top oynuyordu
toplarını almak istiyor
off off
peşinde at koşturdum
valla yarım kilo eritmişimdirr:2:
ben öğütülmüş almıştım
süt arttırsın diyede bisüre yedim bala suya falan karıştırıyordum bişeyini görmedim ama dikkat etmek lazım tabii
pötüşü uyuttum ozamandan beri uyuyor çok yorulmuş sanırsamhasret yavruuuu naber
umay heralde pötüşünü uyutuyorrr
bende şimdi içeri girince uyuttum
yorgunluktan hemen uyudu
biraz rahatladımmmm
hıhh olabilirama ben reglken 1. oldum ki...
anladım canım dikkat etmek lazım ozamanbılmıyomkı ,sitede öle yazıyodu.yenı ögütülmüş tüketin die
Ebru şallının dvdsini indiriyorum teşekkürler canım, blogun da hayırlı olsun!
ben yoktumda ondantam oglen yemegımı yıcm sewdıcegm geldı acııııııım acıııım dıe kıyamadm gel dedım zatn ıkmz ıcın getrmıstm yemek nerdeee kendımeydı sadce:18::18: nese doydum ama
bugun pek bı sakın topıgımz
Kızlar bu da benim blogum:
Şişkonun Günlüğü
Diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
Umarım okursunuz beğenirsiniz:)
slm kızlaaaaaaaaar bugün yoğunluktan uğrayamadım ne ediyonuz kimseler de yokmuş. neyse öptim hepinizi
hayırdır kuzum neoldu?Havalar ısındıkça moralim düzelir sanıyordum tam tersi oldu :18:
güle güle kullan canımben yoktumda ondan
baktım canım çok güzel iyi zayıflamalar dilerim. pilates bende istiyorum senin sayende başlarım belki
dileeek eline sağlık liste çok güzel bensiz daha iyi olmuş artı çıkan sayısı azalmış
bal geçmiş olsun kızında sende regl olmuşunuz
kızlar ya hızlıca okudum pek yorum yapamayacağım affola. ama hepinize iyi haftasonları dilerimç yarın misafir gelecek diye tüm gün temizlikteydim. birde bilgisayar işiile uğraştım fırsatım olmadı girmeye bugün. bilg aldım bu aradabir saat önce getirdiler kurulum falan ancak açtım. ay dışındaki naylonu soymadım türk usulu çizilmesin yeni ya
şimdik acık dizi izleyem gelirim yinee öptüm hepinizi
Selamm Blackkk.
Buralardayım ben gizlendim.
Hayırlı olsub bilgisayarın güle güle kullan.
yok canım laptop aldım. toshiba aldım kırmızı kırmızı ay biz kadınlar ille kadınlığı göstereceğiz. adam kırmızı bir tane gösterdi bayıldım. valla rengine vurulup aldım. tabii özellikleride istediğim gibi ama. mühim oan rengi değil mi?
hayırdır kuzum neoldu?
güle güle kullan canım
hangi markada karar kıldın? masa üstümü aldın ben laptop arıyorsun sanmıştım
ne oldu canım :26:Havalar ısındıkça moralim düzelir sanıyordum tam tersi oldu :18:
Kızlar bu da benim blogum:
Şişkonun Günlüğü
Diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
Umarım okursunuz beğenirsiniz:)
Dilek liste cok güzel olmuş ,ellerıne saglık
1. olan aerkadasımı kutluyorum,banada bırıncı olmak nasıp olsun ınsallah dıyerek dua edıyorum
79-80 kilo arası gidip geliyorum ve dün gece kilo vermeye karar verdim. 4 gün haşlanmış yumurta, bol su ile 3-4 kiloyu gönderdikten sonra dengeli beslenme ve spor ile başlıyorum kısmetse. 2 ayda 15 kilo gider mi gider... şu an 80 kiloyum diyelim haftaya 75 kiloyum inşallah.
yok canım laptop aldım. toshiba aldım kırmızı kırmızı ay biz kadınlar ille kadınlığı göstereceğiz. adam kırmızı bir tane gösterdi bayıldım. valla rengine vurulup aldım. tabii özellikleride istediğim gibi ama. mühim oan rengi değil mi?
teşekkür ederim canım:) Epey bi pilates videosu var orda bulduğumda çok sevinmiştim:) Yaza kadar pilates bakalım ne kadar etki edecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?