bekliyorum derken. netten mi konuşacak sınız yabancı dizi canım event ismi
slm hoşgeldin iyidir sen nasılsın
bekliyorum derken. netten mi konuşacak sınız yabancı dizi canım event ismi
slm hoşgeldin iyidir sen nasılsın
hoşbulduk tatlım:) ben bu gün doktora gittim tartıldım sonuç vasatttt:)
1.5 yağdan vermişim fakat vücudum ödem yapmış onun için hiç vermemiş oldum
bu hafta biraz sıkacam seni dedi. bi liste verdi akıllara zarar:) bu hafta full açım ben:)
amannn neyse ya gece gece de hiç klo konuşulmuyor insanın aşk konuşası var:) askerden nezaman geliyor sevdiceğin:)
Yok beaa ben yatağa yatınca direkt uyuyorumda sonra arayınca duymuyorum
Sonrasıda malum trip atıyo uyudugum için o yzden uyumayayım diye nette bakınıyorum.
Şansını kaybetti ama yatıcam şimdi.
Ya diyetisyenler aslında o kadar sıkmaz ama :26:
Vardır bi bildiği ben bide benimkine acımasız diyordum.
Benimde bu hfta sonu bakalım gidebilirsem iyi olcak.
Çok güzel yağdan vermişsin bunu görebilmek süper diğer türlü veremmişim diyip üzülecektin.
hoşgeldin
geçmiş d.günün kutlu olsun canım
üzülme bebem terziye verince o yine yapar
günaydın canımcımmmm
sakın çıkma artı
sıkalım dişimizi bu iki hafta en azından 62.5 düşelim yaaaa
sen düşersinde dahada altına ama ben 62 olmak istiyom 8 nisana kadar neee etcem
dün o elbiseyi giyiyim dedim minecim ya ne oldu biliyonmu
sütyensiz deniyordummmm
yandaydı fermarı fermarını kopardım
yandan hiç çekemiyorum ben
oldu ama elbisede
sadece çekemediğimden fermuar elimde kaldı
bugüün terziye götürcem kafası koptu fermuarın
hepsinimi sökerler acaba ufff yaaa
minnak bir fermuar takmışlar
parmaklarım bile tutamıyor
hosgeldin demedim sanirsam canim hosgeldin aramizagünaydın kızlarrr :)) hava harikaa tam koşmalık ama geç kaldım sanırım :) neyse bugün saunaya gircm biraz ter atarım belki poff 1 haftadddır spora gtmiorum geç çıktım hep işten ne saçma hiç spor salonu 8:30 ta kapanırmı yaa :44:
gecmis olsun balimcook kötüyüm kizlar
iyi yapmissin canim güzel fikirKızlar bu da benim blogum:
Şişkonun Günlüğü
Diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
Umarım okursunuz beğenirsiniz:)
iki gündür bende kapuska yiyom sen ye dedin diye fistikKıyak derken?
Anlamadım?
Annem yokken zor oluyor ya sabah bide yeğenime baktım.
Babam bi yandan bişi istiyo yeğen ayrı ablam geldi de rahatladım.
TEmizlik yaptık ona kapuska yaptırdım.
güle güle kulan canimmben yoktumda ondan
baktım canım çok güzel iyi zayıflamalar dilerim. pilates bende istiyorum senin sayende başlarım belki
dileeek eline sağlık liste çok güzel bensiz daha iyi olmuş artı çıkan sayısı azalmış
bal geçmiş olsun kızında sende regl olmuşunuz
kızlar ya hızlıca okudum pek yorum yapamayacağım affola. ama hepinize iyi haftasonları dilerimç yarın misafir gelecek diye tüm gün temizlikteydim. birde bilgisayar işiile uğraştım fırsatım olmadı girmeye bugün. bilg aldım bu aradabir saat önce getirdiler kurulum falan ancak açtım. ay dışındaki naylonu soymadım türk usulu çizilmesin yeni ya
şimdik acık dizi izleyem gelirim yinee öptüm hepinizi
bende de öyle oldu canim montlar cikdi depresyon havasina büründüm sankimHavalar ısındıkça moralim düzelir sanıyordum tam tersi oldu :18:
sayfa bile ilerlememiş yaaa
nerdesiniz kızlaaaaar
hava güzel geceleremi aktınız?
allah kavustursun canimKızlaarr ben hamileyim Allah bilir ya haftaya doğum gerçekleşecek inşAllah. Ben de bu listeye girebiliyor muyum? 77.1 kg yum.
merhaba arkadaşlar.31 yaşındayım 5 yıllık evliyim.evlenene kadar hep sıfır bedendim ve kilo almaya çalışırdım.evlendikten 1.5 yıl sonra ilk kızıma hamile kaldım.ve kızım 9 aylıkken kazayla 2.kızıma hamile kaldım:) ve doğumlarım sezeryanla gerçekleşti.herneyse geçtiğimiz haziran ayında doğumdan çıktığımda 70 kiloydum.kızım 10 aylık oldu ve geçen hafta tartıya çıktığımda şok oldum 80 kilo olmuşum.her ay 1 kilo eklemişim kendime.evde 2 bebekle mücadele ederken stresten hep atıştırdım tatlılar pastalar börekler. çerezler........
ve o gün sabah kalktım diyetisyene gittim.bi liste verdi gayet güzel uyguluyorum bugün 5. günüm az önce 77 kilo çıktım.ilk günlerya su ve kas kayetmeye başladım sanırım zamanla yağlarda gidecek inşallah.her gün yürüyüşte yapmamaı istedi ama koşu bandımı annemlere bırakmıştım taşınırken bugün getirecek eşim.yatak odasına sıkıştırıcam bi yerlere mutlaka yürüyecem.isterseniz listemi paylaşabilirim kızlar.lütfen listeye benide ekleyin:))
hosgeldın adın ne canım bnce hemmen paylas lısteyı
bitki çayı çiğ sebze serbest.hazır çorba,bulyon,hazır meyve suyu,turşu,nar ekşisi,asitli içecekler vb.......kısacası herşey yasak:)
bitki çayı çiğ sebze serbest.hazır çorba,bulyon,hazır meyve suyu,turşu,nar ekşisi,asitli içecekler vb.......kısacası herşey yasak:)
günaydın canım öncelikle hoşgeldin.kararlı olursan kısa sürede istediğin sonuca ulaşacaksın .bu saydığın yasaklar yenmese de olacak şeyler .zamanla alışacaksın.ben mesela çikolatasız bisküvisiz yaşayamayacağımı sanırdım ya da tatlısız pastasız.yaşanıyormuş he istemezmiydim sınırsızca yemeği çoook istrerdim.ama şöyle bişey var yediğimiz içtiğimiz herşey vücudumuzun mekanizmasına uymak zorunda onu bozmamalıyız fazla şeker fazla su ya da asitliler organlarımıza zarar veriyor.bence dengeli beslenmeyi öğrenmek zayıflamaktan daha mühim.eğer becerebilirsem ideal kiloma ulaştıktan sonra da dengeli beslenmeye devam etmek istiyorum...sana da kolay gelsin.burda birlikte çok güzel işler başarıyoruz rahat ol sen de halledeceksin.
ben hazır corbayı cok kullanıorum
canım benim kullanmamaya çalış.bi sürü katkı maddesi var içinde.çorba yapmakta ne var 2 dakikada uydurursun bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?