70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bekliyorum derken. netten mi konuşacak sınız yabancı dizi canım event ismi

slm hoşgeldin iyidir sen nasılsın

Yok beaa ben yatağa yatınca direkt uyuyorumda sonra arayınca duymuyorum
Sonrasıda malum trip atıyo uyudugum için o yzden uyumayayım diye nette bakınıyorum.
Şansını kaybetti ama yatıcam şimdi.

Ya diyetisyenler aslında o kadar sıkmaz ama :26:
Vardır bi bildiği ben bide benimkine acımasız diyordum.
Benimde bu hfta sonu bakalım gidebilirsem iyi olcak.
Çok güzel yağdan vermişsin bunu görebilmek süper diğer türlü veremmişim diyip üzülecektin.

Temel in taksisine Texasli bir adam binmis. Istanbul da dolasirken Akmerkez i
göstererek "Büyük bina, bizim orda bunu 2 günde yaparlar", Galata Kulesi ni
göstererek bizim orda bunu 1,5 günde yaparlar" diye atip tutuyormus.
Sonunda Temel incanina tak etmis ve Süleymaniye Camisini göstererek,
"Allah allah..." demis. Texasli ne oldu diye sorunca, Temel, "Az önce geçtik
ama burada böyle bir cami yoktu... Yine kasla göz arasinda yapmis bizimkiler"
demis...:)

doru sölüyosun cnm gayet motiveyim ama tam gaz yoluma devam ediyorum:)
cnm sen kastamonolumuydun?
eğer istanbuldaysan iş için yardımcı olabilirim

slm topik gece gece kizlar uyuyorlar giremiyorum dogru düsgün saatde olmus 3.30

fazla alinti yapamadim kizlar uykumda var yinede bakayim dedim neler yaptiniz diye
ben bugün yeni bir hayat a baktim esim bitince hadi ben fitnesse gidiyorum dedi baya etkilendik hikayelerden onlara cok üzüldüm isallah saglikla zayiflarlar ve masaya en sevdigi yemekleri koydular ilk günden istediginiz kadar yiyin diye birde perde acildi cikolata selaleleri falan vardin pastalar falan tabii yediler ama yedikden sonra pisman oldular hergün oynuyormus ben onlari takip edecem beni baya etkilediler cok üzüldüm ve iki dilim kek vardin esim tekini yedi tekinide ye yoksa atacam dedim cünkü 2 gündür duruyordun atilmasin diyede yemedim
onlar hala gözümün önündeler benim artik gözüm ciss mis görmüyor

üzülme bebem terziye verince o yine yapar
hosgeldin demedim sanirsam canim hosgeldin aramiza
cook kötüyüm kizlar
gecmis olsun balim

Kızlar bu da benim blogum:

Şişkonun Günlüğü

Diyet sürecimi orda da yazmak istiyorum kendime motivasyon olsun diye..
Umarım okursunuz beğenirsiniz:)
iyi yapmissin canim güzel fikir bende dün not defteri tutmaya basladim
Kıyak derken?
Anlamadım?

Annem yokken zor oluyor ya sabah bide yeğenime baktım.
Babam bi yandan bişi istiyo yeğen ayrı ablam geldi de rahatladım.
TEmizlik yaptık ona kapuska yaptırdım.
iki gündür bende kapuska yiyom sen ye dedin diye fistik
güle güle kulan canimm
Havalar ısındıkça moralim düzelir sanıyordum tam tersi oldu :18:
bende de öyle oldu canim montlar cikdi depresyon havasina büründüm sankim
sayfa bile ilerlememiş yaaa
nerdesiniz kızlaaaaar
hava güzel geceleremi aktınız?

Kızlaarr ben hamileyim Allah bilir ya haftaya doğum gerçekleşecek inşAllah. Ben de bu listeye girebiliyor muyum? 77.1 kg yum.
allah kavustursun canim gel bekleriz hosgeldin

cuma günün menüsü:

yogurt iki kasik yulaf ezmesi
öglen: tavuk izgara salata ile
ara: 10 findik
aksam: 1 tabak kapuska
ondan sonra kayinbabamgile gittik yemek koymuslar illa ye (2 kasik bulgur pilavi 2 kasik yesil fasulye salata)
ara: 10 findik
gece: 1 kase special k
1 tane ananas

olmadi menüm ama yinede yazmak istiyorum

bugün:
sabah: 1 dilim light peynir ile kepekli toast domates zeytin
ara: 1 elma
öglen: 1 tabak kabuska
aksam: yine 1 tabak kabuska (esime köfte yaptim cocuga tavuk snitzel ben kapuskayi sevdigimden yedim olsa yine yerim ama bitti )
ara: 15 findik
1 bardak da salep ictim :26:

gunaydn zayf mı zayıf cıtır mı cıtır menken mı menken hatunlar
nasılsınız nerelerdesınız dıcm herkes mış mış uyuyodr kesin

merhaba arkadaşlar.31 yaşındayım 5 yıllık evliyim.evlenene kadar hep sıfır bedendim ve kilo almaya çalışırdım.evlendikten 1.5 yıl sonra ilk kızıma hamile kaldım.ve kızım 9 aylıkken kazayla 2.kızıma hamile kaldım:) ve doğumlarım sezeryanla gerçekleşti.herneyse geçtiğimiz haziran ayında doğumdan çıktığımda 70 kiloydum.kızım 10 aylık oldu ve geçen hafta tartıya çıktığımda şok oldum 80 kilo olmuşum.her ay 1 kilo eklemişim kendime.evde 2 bebekle mücadele ederken stresten hep atıştırdım tatlılar pastalar börekler. çerezler........
ve o gün sabah kalktım diyetisyene gittim.bi liste verdi gayet güzel uyguluyorum bugün 5. günüm az önce 77 kilo çıktım.ilk günlerya su ve kas kayetmeye başladım sanırım zamanla yağlarda gidecek inşallah.her gün yürüyüşte yapmamaı istedi ama koşu bandımı annemlere bırakmıştım taşınırken bugün getirecek eşim.yatak odasına sıkıştırıcam bi yerlere mutlaka yürüyecem.isterseniz listemi paylaşabilirim kızlar.lütfen listeye benide ekleyin:))

hosgeldın adın ne canım bnce hemmen paylas lısteyı

hosgeldın adın ne canım bnce hemmen paylas lısteyı

ismim sibel hoşbulduk hemen yazıyorum.

kahvaltı
9:00=kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
sebze söğüş
2 ince dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay

kuşluk
11:00=1 meyve

öğle
13:00=8 kaşık sebze yemeği
salata
yarım su bardağı kadar yoğurt
2 ince dilim tam buğday ekmeği

16:00=2 porsiyon meyve

akşam
18:00:3 köfte kadar et grubu(et,balık,tavuk,hindi ...) yada 7 kaşık etli kurubaklagil yemeği
çorba
salata
yarım su bardağı yoğurt
1 ince dilim tam buğday ekmeği

21:00=1 meyve ve 1 bardak süt.

meyveler büyükse yarısı yenecek.örneğin saat 16:00 daki 2 meyve çok büyükse yarım yarım yenecek.yemekler çok çok az yağla pişecek.mesela 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı sıvıyağ konulacak.yemek etliyse yağ konmayacak.günde en az 2 litre su içilecek.

bitki çayı çiğ sebze serbest.hazır çorba,bulyon,hazır meyve suyu,turşu,nar ekşisi,asitli içecekler vb....... kısacası herşey yasak:)

bitki çayı çiğ sebze serbest.hazır çorba,bulyon,hazır meyve suyu,turşu,nar ekşisi,asitli içecekler vb....... kısacası herşey yasak:)

günaydın canım öncelikle hoşgeldin.kararlı olursan kısa sürede istediğin sonuca ulaşacaksın .bu saydığın yasaklar yenmese de olacak şeyler .zamanla alışacaksın.ben mesela çikolatasız bisküvisiz yaşayamayacağımı sanırdım ya da tatlısız pastasız.yaşanıyormuş he istemezmiydim sınırsızca yemeği çoook istrerdim.ama şöyle bişey var yediğimiz içtiğimiz herşey vücudumuzun mekanizmasına uymak zorunda onu bozmamalıyız fazla şeker fazla su ya da asitliler organlarımıza zarar veriyor.bence dengeli beslenmeyi öğrenmek zayıflamaktan daha mühim.eğer becerebilirsem ideal kiloma ulaştıktan sonra da dengeli beslenmeye devam etmek istiyorum...sana da kolay gelsin.burda birlikte çok güzel işler başarıyoruz rahat ol sen de halledeceksin.

sağol canım sabah sabah motive oldum:)bende zayıfladıktan sonra aynı şekilde sağlıklı beslenmeye devam edicem herşey kararında olacak.eskisi gibi çatlayana kadar yemek yok.

canım benim kullanmamaya çalış.bi sürü katkı maddesi var içinde.çorba yapmakta ne var 2 dakikada uydurursun bişeyler

aynn bnde yapmamaya gayret etcm bu aksm dugun war ıstnbla dugune gıycm bn kendımı zayfladm sanıordm ama elbıselerı bı gıyıyorm fıskırıyo heryerım cok moralm bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…