70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynn bnde yapmamaya gayret etcm bu aksm dugun war ıstnbla dugune gıycm bn kendımı zayfladm sanıordm ama elbıselerı bı gıyıyorm fıskırıyo heryerım cok moralm bozuk

moralini bozma 68 kilosun heryerin fışkırsa bile ne kadar fışkırabilirki allah aşkına bak ben 77 kiloyum.içinden bi korse giyerek ufak fazlalıklarını gizlersin merak etme onlarda gidece zamanla.böyle şeylere takılıp canını sıkma güzelce giyinip kuşanıp akşam eğlenmene bak.

günaydın fıstıklaarrr

keyifler nasıl bakalım,,ne güzel mis gibi bi hava var,güneşli bi pazar sabahı kahvaltısı yapıcaz az sonraakulağı çok hoş geliyo,ama nedense o kahvaltıyı hazırlıycak mecal yok bendeeçözdüm bendeki durumu,araştırdım durdum dün,bahar yorgunluğu denen mibarek hastalığa yakalnmış garip vücudum,başım dört dönüyo,devamlı bi uyku hali,mide bulantısıda cabası,reglim bitti bugün şükür,dün eşim akşam yemeğinde evdeydi,saat 9da yemeğe oturduk aklım almıyoogece 1e kadarda ağzım boş durmadı sayesinde,atıştırdık durduk,netten 2flim izledik,ilki komedi,2.cisi korkuuu:18:gece yatmadan öncede nescafe içtik,
bu arada saatler ileri fırlatılmışyaaaa,benim niye haberim yooookkşok oldum,ben erken kalktım diye seviniyorum,bibaktım saat 10.30

Son düzenleme:
ole yapcm cnm haftayada yuruyuse baslıcm hazırana kadr 60 olmam gerek
gunaydınn saskın kıscem
günaydın kızlarrrr
naberlerrr
gunaydddnnnn ıız cnm sen nasılsın

günaydın canım.ne güzel ailecek pazar kahvaltısı yapacaksınız benim kociş aşıya gitti bugün yalnızım akşama kadar(hiç sevmiyorum haftasonu yalnız kalmayı.yemeği geç yemişsin evet aman olsun ya haftasonu zaten arada kaçamak lazım hem senin hedefe çook az kaldı hakkın bence)ben sevindim sattlerin alınmasına en azından gün daha hızlı geçecek kocişe daha çabuk kavuşcam...

Kızlaarr ben hamileyim Allah bilir ya haftaya doğum gerçekleşecek inşAllah. Ben de bu listeye girebiliyor muyum? 77.1 kg yum.
öncelikle hayırlı uğurlu doğum yaparsın inşallah
zaten doğumdan sonra yediklerine dikkat edersen
ilk 6 ay süper kilo gidiyo canım
bizimlede menülerini paylaşırsın
dikkat edersen çabuk verirsin

naber suzimmmm görünmüyonnn bebemmmmm yaaaa
hoşgeldin aramıza ay çok zor dimi 2 çocukla arka arkaya haklısın
bişey sorcam sezaryanla doğum yaptım demişsinya 2 çocuğunuda
hani doktorlar 3 yıl veriyo en az
sorun oldumu dikişlerinde hamileliğin sırasınca ağrın oldumu canım

günaydın fıstık hoşgeldinnn

gunaydınn saskın kıscem

iyidir canım oğluş uyurken az kaçam gelem dedim yanınıza
sabah erken kalkıyo kahvaltı yaptıkdan sonra 10 gibi tekrar uyutuyom

günaydın canım ben yaptı uyuruk bir kahvaltı şimdi bebeğime yaptırcam inşlh çok uğraştırmadan yer güzel güzel..

afiyet olsun şeker pötüşü öperimm

doru sölüyosun cnm gayet motiveyim ama tam gaz yoluma devam ediyorum:)
cnm sen kastamonolumuydun?
eğer istanbuldaysan iş için yardımcı olabilirim

Kastamonu nerden çıktı canım
İstanbul'dayım ben

gunaydn zayf mı zayıf cıtır mı cıtır menken mı menken hatunlar
nasılsınız nerelerdesınız dıcm herkes mış mış uyuyodr kesin

Günaydın şeker.

günaydın kızlarrrr
naberlerrr

Günaydınn NesLiCim.

gunaydınn saskın kıscem

her pazar yalnız değilsindir umarım,ne biliyim :26:benimkide her pazar işe gidiyo saat 15tebende gece 1e kadar yalnızım
sanada günaydıın
Kastamonu nerden çıktı canım
İstanbul'dayım benGünaydınn NesLiCim.

dilekcim dün sırf listeyi görmek için daldım bi an içeri,son bi hamleyle 100grmla tepelerde gördüm kendimi,,dedim bide geçen hafta verceme buhafta verseydim 1600 kesin birinci olcakmışımdıı,çok üzüldüüümmne zamandır 1.ci veya 2. olmuyorum inan hatırlamıyorum bile,ne kötü dimi,,sen yakın zamanda tahta oturmuştun yine,,ama ben bana yazık değilmi,, sülüman tahtımı geri verin bana
vaybe şimdi baktımda kalan günlerime,2haftada 3.6 kg verebilcemmiki,iyice çıkmaza gidim yaa

Son düzenleme:

yok canım her pazar değildi şimdiye kadar ama bundan sonra belli olmaz kociş arada yapıyor programını bana da evde beklemek düşüyor haftaiçi evdeyim zaten tek başıma (kızımla)haftasonu da yalnız çekilmiyor.bu sene çalışmadım da çok zor geliyor evde oturmak.daha doğrusu havalar ısınmaya başlayınca zor gelmeye başladı soğukken çok da şikayetim yoktu ama dışarda mis gibi hava varken evde oturmak çok sıkıcı.

ayrıca liste kaçıncı sayfada ben de bakayım bir kimbilir kaçıncı sıradayıma ama benim öyle 1. olmak gibi bir hırsım olmadı hiç vereyimde gram gram vereyim dert değil.damlaya damlaya göl olur

wuuuuwwwww darısı başımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandummmmmmmmmmmmmmmmm

nabarsın abeeeee çok uykum var benimmmm pötüşüm yaaa

inşallah darısı başınıza canımda:94:
:96:benim şurda kalmış 2haftam,dahada hızlanmam lazım,haftada 1.8kg verdimmi bu iş tamamdır,,:103:
yalnız haftasonları hep eşim yüzünden geç yemek yeniyo,gece atıştırmaları yapılıyo vs. yaeşime dedim yine haftasonlarını günden çıkar,iddaa bitiş süresini 5-6gün uzat,senin yüzünden hep düzen bozuluyo,hilecilik oluyo:117:
tamam dedi bakalım istemeye istemeye,ama şu varki,ben 10nisana yetiştirebilirsem 55kiloyu,ona dahada kötü bi tecrübe olucak bu,onun sonradan --bak ben süre vermesem olamazdın lafını duymaktansa çenesini şak diye kapamak daha eğlenceli olucak,,

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...raligindakiler-birlikte-zayifliyor-10679.html

burda canım

günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız. ya saat 9 da kalktım diye seviniyordum ama saat 10 muş yaaaaaaaaa ne gıcık bu saatin ileri alınması oayı hep ileri alınsa keşke

daha kahvaltı yapmadım tıkınam geleeeeeeem öpüldünüz

Günaydın Tuğbikkk.
Sen artık 1. ve 2. hakkını sav yani o kadar kilo verdin kısçelerin yolunu açalım.
Reglin bittikten sonra asıl kilon ortaya çıkar ve zaten 1 ve üstü farkeder yani.
Bence reglken bile 58.6 çıkman süper bişi

wuuuuwwwww darısı başımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandummmmmmmmmmmmmmmmm

nabarsın abeeeee çok uykum var benimmmm pötüşüm yaaa

Aynen pötüş dün gece geç yattım kahvaltı hazırlıycam şimdi.
Babam dışarı çıkalım dedi de hiç havam yok.
Saçlarım dökülmeye başladı z.yağ ve bademle bakım maskesi yapıyım diyorum.:26:
Çok üzülüyorum ya her mevsim değişiminde aynı şey.

Sen nabıyosun pötüşün nasıl?

ne güzel zayıflamışsınız bende zayıflamak istiyorum boy:170 kilo:75 15 kilo vermek istiyorum nasıl yapmalıym ne yiyip ne yememeliyim banada yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…