aynn bnde yapmamaya gayret etcm bu aksm dugun war ıstnbla dugune gıycm bn kendımı zayfladm sanıordm ama elbıselerı bı gıyıyorm fıskırıyo heryerım cok moralm bozuk
ole yapcm cnm haftayada yuruyuse baslıcm hazırana kadr 60 olmam gerekmoralini bozma 68 kilosun heryerin fışkırsa bile ne kadar fışkırabilirki allah aşkına bak ben 77 kiloyum.içinden bi korse giyerek ufak fazlalıklarını gizlersin merak etme onlarda gidece zamanla.böyle şeylere takılıp canını sıkma güzelce giyinip kuşanıp akşam eğlenmene bak.
gunaydınn saskın kıscemgünaydın fıstıklaarrr
keyifler nasıl bakalım,,ne güzel mis gibi bi hava var,güneşli bi pazar sabahı kahvaltısı yapıcaz az sonraa kulağı çok hoş geliyo,ama nedense o kahvaltıyı hazırlıycak mecal yok bendee çözdüm bendeki durumu,araştırdım durdum dün,bahar yorgunluğu denen mibarek hastalığa yakalnmış garip vücudum,başım dört dönüyo,devamlı bi uyku hali,mide bulantısıda cabası,reglim bitti bugün şükür,dün eşim akşam yemeğinde evdeydi,saat 9da yemeğe oturduk aklım almıyoo gece 1e kadarda ağzım boş durmadı sayesinde,atıştırdık durduk,netten 2flim izledik,ilki komedi,2.cisi korkuuu:18:gece yatmadan öncede nescafe içtik,
bu arada saatler ileri fırlatılmışyaaaa,benim niye haberim yooookkşok oldum,ben erken kalktım diye seviniyorum,bibaktım saat 10.30
gunaydddnnnn ıız cnm sen nasılsıngünaydın kızlarrrr
naberlerrr
günaydın fıstıklaarrr
keyifler nasıl bakalım,,ne güzel mis gibi bi hava var,güneşli bi pazar sabahı kahvaltısı yapıcaz az sonraa kulağı çok hoş geliyo,ama nedense o kahvaltıyı hazırlıycak mecal yok bendee çözdüm bendeki durumu,araştırdım durdum dün,bahar yorgunluğu denen mibarek hastalığa yakalnmış garip vücudum,başım dört dönüyo,devamlı bi uyku hali,mide bulantısıda cabası,reglim bitti bugün şükür,dün eşim akşam yemeğinde evdeydi,saat 9da yemeğe oturduk aklım almıyoo gece 1e kadarda ağzım boş durmadı sayesinde,atıştırdık durduk,netten 2flim izledik,ilki komedi,2.cisi korkuuu:18:gece yatmadan öncede nescafe içtik,
bu arada saatler ileri fırlatılmışyaaaa,benim niye haberim yooookkşok oldum,ben erken kalktım diye seviniyorum,bibaktım saat 10.30
günaydın kızlarrrr
naberlerrr
öncelikle hayırlı uğurlu doğum yaparsın inşallahKızlaarr ben hamileyim Allah bilir ya haftaya doğum gerçekleşecek inşAllah. Ben de bu listeye girebiliyor muyum? 77.1 kg yum.
naber suzimmmmslm topikgece gece kizlar uyuyorlar giremiyorum dogru düsgün saatde olmus 3.30
fazla alinti yapamadim kizlar uykumda var yinede bakayim dedim neler yaptiniz diye
ben bugün yeni bir hayat a baktim esim bitince hadi ben fitnesse gidiyorum dedi baya etkilendik hikayelerden onlara cok üzüldüm isallah saglikla zayiflarlar ve masaya en sevdigi yemekleri koydular ilk günden istediginiz kadar yiyin diye birde perde acildi cikolata selaleleri falan vardin pastalar falan tabii yediler ama yedikden sonra pisman oldular hergün oynuyormus ben onlari takip edecem beni baya etkilediler cok üzüldüm ve iki dilim kek vardin esim tekini yedi tekinide ye yoksa atacam dedim cünkü 2 gündür duruyordun atilmasin diyede yemedim
onlar hala gözümün önündeler benim artik gözüm ciss mis görmüyor
üzülme bebem terziye verince o yine yapar
hosgeldin demedim sanirsam canim hosgeldin aramiza
gecmis olsun balim
iyi yapmissin canim güzel fikirbende dün not defteri tutmaya basladim
iki gündür bende kapuska yiyom sen ye dedin diye fistik
güle güle kulan canimm
bende de öyle oldu canim montlar cikdi depresyon havasina büründüm sankim
allah kavustursun canimgel bekleriz hosgeldin
hoşgeldin aramıza ay çok zor dimi 2 çocukla arka arkaya haklısınmerhaba arkadaşlar.31 yaşındayım 5 yıllık evliyim.evlenene kadar hep sıfır bedendim ve kilo almaya çalışırdım.evlendikten 1.5 yıl sonra ilk kızıma hamile kaldım.ve kızım 9 aylıkken kazayla 2.kızıma hamile kaldım:) ve doğumlarım sezeryanla gerçekleşti.herneyse geçtiğimiz haziran ayında doğumdan çıktığımda 70 kiloydum.kızım 10 aylık oldu ve geçen hafta tartıya çıktığımda şok oldum 80 kilo olmuşum.her ay 1 kilo eklemişim kendime.evde 2 bebekle mücadele ederken stresten hep atıştırdım tatlılar pastalar börekler. çerezler........
ve o gün sabah kalktım diyetisyene gittim.bi liste verdi gayet güzel uyguluyorum bugün 5. günüm az önce 77 kilo çıktım.ilk günlerya su ve kas kayetmeye başladım sanırım zamanla yağlarda gidecek inşallah.her gün yürüyüşte yapmamaı istedi ama koşu bandımı annemlere bırakmıştım taşınırken bugün getirecek eşim.yatak odasına sıkıştırıcam bi yerlere mutlaka yürüyecem.isterseniz listemi paylaşabilirim kızlar.lütfen listeye benide ekleyin:))
günaydın fıstık hoşgeldinnngünaydın fıstıklaarrr
iyidir canım oğluş uyurken az kaçam gelem dedim yanınızaole yapcm cnm haftayada yuruyuse baslıcm hazırana kadr 60 olmam gerek
gunaydınn saskın kıscem
gunaydddnnnn ıız cnm sen nasılsın
günaydın canım ben yaptı uyuruk bir kahvaltı şimdi bebeğime yaptırcam inşlh çok uğraştırmadan yer güzel güzel..
doru sölüyosun cnm gayet motiveyim ama tam gaz yoluma devam ediyorum:)
cnm sen kastamonolumuydun?
eğer istanbuldaysan iş için yardımcı olabilirim
gunaydn zayf mı zayıf cıtır mı cıtır menken mı menken hatunlar
nasılsınız nerelerdesınız dıcm herkes mış mış uyuyodr kesin
günaydın kızlarrrr
naberlerrr
wuuuuwwwww darısı başımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandummmmmmmmmmmmmmmmmve onca hengameye rağmen bugün tartıda 58.6 çıktım
nabarsın abeeeee çok uykum var benimmmm pötüşüm yaaaKastamonu nerden çıktı canım
İstanbul'dayım ben
Günaydın şeker.
Günaydınn NesLiCim.
ole yapcm cnm haftayada yuruyuse baslıcm hazırana kadr 60 olmam gerek
gunaydınn saskın kıscem
gunaydddnnnn ıız cnm sen nasılsın
her pazar yalnız değilsindir umarım,ne biliyim :26:benimkide her pazar işe gidiyo saat 15tegünaydın canım.ne güzel ailecek pazar kahvaltısı yapacaksınız benim kociş aşıya gitti bugün yalnızım akşama kadar(hiç sevmiyorum haftasonu yalnız kalmayı.yemeği geç yemişsin evet aman olsun ya haftasonu zaten arada kaçamak lazım hem senin hedefe çook az kaldı hakkın bence )ben sevindim sattlerin alınmasına en azından gün daha hızlı geçecek kocişe daha çabuk kavuşcam...
sanada günaydıınöncelikle hayırlı uğurlu doğum yaparsın inşallah
zaten doğumdan sonra yediklerine dikkat edersen
ilk 6 ay süper kilo gidiyo canım
bizimlede menülerini paylaşırsın
dikkat edersen çabuk verirsin
naber suzimmmmgörünmüyonnn bebemmmmm yaaaa
hoşgeldin aramıza ay çok zor dimi 2 çocukla arka arkaya haklısın
bişey sorcam sezaryanla doğum yaptım demişsinya 2 çocuğunuda
hani doktorlar 3 yıl veriyo en az
sorun oldumu dikişlerinde hamileliğin sırasınca ağrın oldumu canım
günaydın fıstık hoşgeldinnn
Kastamonu nerden çıktı canım
İstanbul'dayım benGünaydınn NesLiCim.
her pazar yalnız değilsindir umarım,ne biliyim :26:benimkide her pazar işe gidiyo saat 15tebende gece 1e kadar yalnızım
sanada günaydıın
dilekcim dün sırf listeyi görmek için daldım bi an içeri,son bi hamleyle 100grmla tepelerde gördüm kendimi,,dedim bide geçen hafta verceme buhafta verseydim 1600 kesin birinci olcakmışımdıı,çok üzüldüüümmne zamandır 1.ci veya 2. olmuyorum inan hatırlamıyorum bile,ne kötü dimi,,sen yakın zamanda tahta oturmuştun yine,,ama ben bana yazık değilmi,, sülüman tahtımı geri verin bana
vaybe şimdi baktımda kalan günlerime,2haftada 3.6 kg verebilcemmiki,iyice çıkmaza gidim yaa
wuuuuwwwww darısı başımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandummmmmmmmmmmmmmmmm
nabarsın abeeeee çok uykum var benimmmm pötüşüm yaaa
yok canım her pazar değildi şimdiye kadar ama bundan sonra belli olmaz kociş arada yapıyor programını bana da evde beklemek düşüyor haftaiçi evdeyim zaten tek başıma (kızımla)haftasonu da yalnız çekilmiyor.bu sene çalışmadım da çok zor geliyor evde oturmak.daha doğrusu havalar ısınmaya başlayınca zor gelmeye başladı soğukken çok da şikayetim yoktu ama dışarda mis gibi hava varken evde oturmak çok sıkıcı.
ayrıca liste kaçıncı sayfada ben de bakayım bir kimbilir kaçıncı sıradayıma ama benim öyle 1. olmak gibi bir hırsım olmadı hiç vereyimde gram gram vereyim dert değil.damlaya damlaya göl olur
her pazar yalnız değilsindir umarım,ne biliyim :26:benimkide her pazar işe gidiyo saat 15tebende gece 1e kadar yalnızım
sanada günaydıın
dilekcim dün sırf listeyi görmek için daldım bi an içeri,son bi hamleyle 100grmla tepelerde gördüm kendimi,,dedim bide geçen hafta verceme buhafta verseydim 1600 kesin birinci olcakmışımdıı,çok üzüldüüümmne zamandır 1.ci veya 2. olmuyorum inan hatırlamıyorum bile,ne kötü dimi,,sen yakın zamanda tahta oturmuştun yine,,ama ben bana yazık değilmi,, sülüman tahtımı geri verin bana
vaybe şimdi baktımda kalan günlerime,2haftada 3.6 kg verebilcemmiki,iyice çıkmaza gidim yaa
wuuuuwwwww darısı başımıza yaaaaaaaaaaaaaaaaa kıskandummmmmmmmmmmmmmmmm
nabarsın abeeeee çok uykum var benimmmm pötüşüm yaaa
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] barerse [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 62.0 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 11.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 59.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 20.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 22.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 65.0 [/TD] [TD] 64.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] minik_kelebek [/TD] [TD] 79.1 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 68.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 12.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 68.4 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 69.0 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 7.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 79.0 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 63.8 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] ay_nil [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] bursa86 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 58.7 [/TD] [TD] 58.8 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 21.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] RuweyDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] huzunperisi [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 75.3 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] hasrettt [/TD] [TD] 76.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 7.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
büyük şok 6.sıradayımkendimi kutluyor öpüyorum heheheh valla ben ilk 10 bile giremiyordum çook zamandır..sevindirik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?