70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo çizelge nasıl değiştiriliyor kızlar burda bir yerde görsel olarak anlatım vardı türkçe versiyon bilen varsa söyleyebilirmi bana:126:

ilk yaptığın yerden yapıyorsun canım aynı mantık, eskisini değiştirip yerine yenisi yapıştırıyorsun değişiklikleri kaydet diyorsun o kadar...

Selam kizlarrrr 2 günden berri giremedi. Kusura bakmayinnn
Cumartesi sabah diyetime başladım ama öğlenden sonra bozuldu Mevlüt vardı 2 kasık tavuklu pilav 1 tatlı ve 2 dilim borek yedim
Bügünde bütün arkadaşlarla toplandık pikniğe gittik mangal yaptık 1 bardak kola ictim et yedim ve cok az ekmek yedimmm ama diyet kalmadi yine....hayırlısı yarına insallah kg veririmmmm allahımın ne acizimmmm yedikten sonra insallah kg veririm diyorummm ne kıymeti var ki
Puccaa dilekcim kızacaksın bana arkadasım ama maalesef böyle oldu
İcimde ne bir heves nede bir istek kaldı bilmiyorum neden boyleyim....aksam üstü pazara uğradım bol yeşillik aldimmmm ama iste boğazını tutmadıktan sonra o yeşillikler napsin demi....

ben de sözde kendime ödül verdim, aslında ceza ama ne zamandır yemiyordum tutuyordum kendimi, oğluma yaptığım waffledan yedim

şimdi 7 otlu çay ve kayısılı form çayı içiyorum, biraz sonra da biraz koşu bandı ve pilates yapmayı düşünüyorum, tabii kuvvetimi toplayabilirsem bu saatte...

Bende yapicam birazdan kosu bandında 45 dk yürüsem iyi olur en azından yediğimi yakarım.....

Merhaba hanımlaaaar
İşten yeni geldim menümü paylaşayım hemennn

Menüm:
Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Sabah: 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 5 zeytin, 1kk peynir, 1 ceviz, yaseminli yeşil çay, domates salatalık
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Öğlen: 4 yk kadar ıspanak , üzerinde çok az kaşar vardı 1 dilim tam tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Ara: 1 elma
Ara: 1 kepekli galeta, 1 yaseminli yeşil çay
Akşam: 5yk et sote, 1 kepçe sebze çorbası, salata, yoğurt

Uyumadan yoğurt yerimmm bir de belki Phyto Slim çay içerimmm
Umarım hepinizin keyfi yerindediiiiiiir

selam kızlarrr

eşim nöbetçi bugün
pazar pazar tek kaldım yani
ama dün yeterince gezmiştim
bugün full temizlik yaptım hazır eşim de yokken
süper oldu valla..
yemeğe gelince de dün su börekleri falan götürmüştüm
bugün çok az yedim klasik kahvaltı yaptım ve akşam da nesfit yedim
dünü ancak böyle telafi edebilirdim

menün güzelmiş...

ben de yarını nesfitle geçirmeyi düşünüyorum...

ilk yaptığın yerden yapıyorsun canım aynı mantık, eskisini değiştirip yerine yenisi yapıştırıyorsun değişiklikleri kaydet diyorsun o kadar...
ilk yaptığımı da nasıl yaptım hiç hatırlamıyorum ya ondan sormuştum kk da bir yerde anlatılıyordu görsel olarak ama bulamadım orasını da o yüzden :44::44::44::44::44:

slm citirlar ben söyle bir 3 ay ortadan kaybolsam sonra tekrar gelsem olurmu:44:2 gündür cok yedim misafirlerim vardi mangal yaptik onlarda börekler getirmis iki günde olan oldu yoksa 80likleremi gitsem

slm citirlar ben söyle bir 3 ay ortadan kaybolsam sonra tekrar gelsem olurmu:44:2 gündür cok yedim misafirlerim vardi mangal yaptik onlarda börekler getirmis iki günde olan oldu yoksa 80likleremi gitsem

3 ay ortadan kaybolursan seksenliklerden girersin o zaman işte...

bence benim her zaman yaptığım hatayı yapıp "battı balık yan gider" olayını yapma, bizi bırakmaaaaa!

ilk yaptığımı da nasıl yaptım hiç hatırlamıyorum ya ondan sormuştum kk da bir yerde anlatılıyordu görsel olarak ama bulamadım orasını da o yüzden :44::44::44::44::44:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım bu linkten yapabilirsin, kolay gelsin!

nişanlıyım acil zayıflamam lazım zaten nişanlımda karşı kilolarıma çok ani kilo alışlarım oldu psikolojik desteğe ihtiyacım var destek istiyorumm

slm kızlar
işte menümm....
sabah:
1 bardak yeşilçay
yarım simit
1 dilim t.b ekmeği
3 dilim beyaz peynir
1 dilim üçgen peynir
3-4 zeytin
kahvaltılık sos
domates
2 çatal reçel
bir bardak şekersiz çay

ara:
1 tane kurabiye
bir bardak şekersiz çay

öğle:
biraz acele oldu
5 tane nugget
ve yoğurt

ara: 2 kuru incir

akşam:
1 kase special k

1 lt su
1 bardak yeşilçay...

yapamadım yaa hala olmadı çizelge kısmına yapıştırıom Weight Loss - Diet Ticker böle ama kurallara uygun formatta değil falan yazıo :44::44::44::44:SON ANDA OLDU KIZLAR SAĞOLUN

Son düzenleme:

nereye kayboluyon kaynana hııııııııııııııı
pes etmek varmııı ufuuuuuuuuu sen daha yolun başındasın daha azimli olman lazım
sık dişini kendine hedef koy bu kadar iradesizmmisin uleyynnnnnnnnnnnnnnn
saçlarını yolmadan silkelen şöle kendine gellllllllllllllll

mineeeeeee inşallah o kekleri yememişsindir bacımmmm
yoksa yoksaaaaaaa
o saçlarını yolacammmmmmmmmmmmmm
bak hala atıştırıyor
kızzzzz çek elini onlardan anam onlar bööğğğ bööğğğğ ııyyykkk:125::125: :125:

arkadaşlar merhaba

bu aralar işler okadar çok yoğun ki koşuşturmaktan topiğe giremedim.ama bu sure zarfı ıcınde menulerde yemeklerın tadına bakmaktan baska hıc kacamak yapmadım.mutluyum kararlıyım hedefime ulasacagım...:)

menum

sabah
1 kase y.y sutlu k flex

ara
yeşil elma

öğlen
1 kase y.y sütlü k flex

ara
yok

akşam

200 gr.sardalya tava
bol salata
1 bardak lıght cola

gun ıcınde nescafe,yeşil çay ve siyah cay ıctım ....3 lt su da var.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…