70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmm canım doktor kontrolündeysen sorun olmaz isminiş atarmısın ilacın merak ettim neymiş bakayım netten. özelden atabilin burada yasak sanırsam yayınlamak. lida gibi direk yağ yakıcı yada sinir sisitemini etkileyen ilaçlar iyi değil çünkü vücut dengesini bozuyp,or seninki neymiş merak ettim şimdi :26:

bende menümü paylaşayım
kahvaltı (aceleden pek yiyemedim)
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği üzerine kahvaltılık sos
2 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
1 zeytin
ara
8 tane çağla (büyük değiller)
öğlen
1 bardak yarım yağlı sütle
nesfit
ara
1 elma yada 3 tane maviyeşil büsküvi
akşama bilmiyorum
ıspanak olabilir yada tekrar nesfit
okul çıkışı güne gideceğim pek bişey yememeyi planlıyorum fazla kaçarsa nesfit yerim dengelemek için

günaydın
hayırdır sevdiceğinlemi problem

Canım inan bilmiyorum..Yani onunla aram kötü , iş yeri beni bunaltmaya başladı filan ama ben bunları çok kafaya takan biri değilim. Haftasonu diyetimi bozmadım herşey iyi gidiyo onda da bi sıkıntı yok, ama bilmiyorum yani..Şöyle yalnız kalsam oturur ağlarım herhalde

Kızlar bir şey soracağım,
Kuzenimin diyetisyeninin verdiği listede (malum ben de bu listeyi kendime uyarlıyorummm hatta kopyalıyorummm )ikinci ara öğünde 2 kepekli galeta ve 1 porsiyon meyve// Veya yarım paket kepekli bisküvi+ 1 porsiyon meyve var.
Bu kepekli bisküvi dediği Eti form falan mı? Eğer oysa yemem ben zaten kansızım korkuyorum, kepekli galetayı bile 1 tane yiyorum korkumdan.
Siz ne yiyorsunuz kepekli bisküvi olarak?

herşey üstüste gelmiş demekki
sevdiğinle uzak olmak kötü oluyor zaten
özlemek, görememek, problem olunca telde halletmeye çalışmak
bizde çok yaşadık iyi bilirim
iş ortamı konusunda bişey diyemiycem ama yeni girmiştin sanırım oraya,
alışmaktamı problem oldu
havalarda ısınıyor yaa oda bunaltıyor insanı
bahar yorgunluğu belkide

ben nadiren yerim bisküvi ama yersemde eti form yada mavi yeşil yiyorum kansızlıkmı yapıyormuşki o ilk defa duydum
etinin yulaflı yada burçakta olabilir belki

Valla kuzu sanmıyorum ama şunun etkisi var sanırım, ben pazar günü tartıldım 200 gram eksik çıktım, çok iyi geçti günüm, bu sabah tartıldım +300 çıktım çıktım, o moralimi bozdu ve sevdiceğim de uzağımda Yoksa iş yerinde huzur aramayı yıllar önce bıraktım zaten..Sen nasılsınsın kuzu

canım bazen oluyor insan öyle. aslında ağlamak rahatlatıyor :) kitap oku yada film dizi birşeyler izle kafanı başka şeyle meşgul et aynı şeyleri düşüne düşüne iyice yıpranırsın

BU geçen haftaki kalori listem
tarih kalori Sil
695 bugün(daha akşam yemeğini girmedim ondan düşük :):):):):)
1688 dün
1799.2 cumartesi
1453.48 cuma
1514.39 perşembe
1601.37 çarşamba
1135.26 salı
870.82 pazartesi
toplam 10757 Kal.
ortalama 1344 Kal.
pazartesi salı dilekin listeyi yapıyordum o yüzden düşük kalori artık 1600 ü hedefliyorum :) eh sınırı sadece cumartesi geçmişim buda iyi. onun sebebide puding yedim bir kase :) fazladan

Valla toparlanmam lazım çünkü böyle bugün bitmez, çalışamam resmen...Bu arada helal olsun heee

kızım kırmızı kurşun kalemle duvarı hep karalamış
nasıl geçer bilen varmı
çamaşır suyuyla sildim ama geçmedi
ah bu cocuklar.. sılınebılır boyaysa cifle bıle cıkması lazım.
bizimö duvarlarda batık,sılınebılır boyada degıl yapmamıs ev sahıbı
ama mecbur boyuycaz çünkü kızım hallettı duvarı
uff cok gecmıs olsun size ana-kız.
ben ılac kullanmaya karsıyım.zaten ılacları yemeklerden önce en az 2 bardak suyla alman lazım.mantıklı düşününce aslında yemekten önce koca 2 bardak su içersen tıkanırsın zatenm.ilaç yerıne çörekotunu deneyın bence
oda iştah kesıyor.hem onu ıyıce çiğneyınce 2 koca bardakta su içersiniz
alın size dogal ılac yemekten yarım saat önce tüketmek gerekıyor
hoşgeldın canım.bebegın hayırlı olsun.bencede hamıleyken düzenlı ve saglıklı beslenmek cok öenmlı.
bu sayede 15-20 kılo alcaksan dizginleyipo 10-12 kıloyla kapatabılırsın.
geçmiş olsun simitte afiyet olsun ay ankara simidini çok severim olsa da yesem burda ekmek gibi birşey yapıyorlar
saol canım ankara simidi falan bılmem cıtır cıtır bol susamlı sıcacık bı sımıttı işte yanındada büyük boy ayrannnnn ıhmmmm

geçmiş olsun ıhlamur falan iç
ben öyle soğuk algınlığını hissettiğim an ilaç alıyorum hemen geçiyor
saol canım,şimdi kaynatıcam.bıraz c vitamınıne bogayım kendımı.dünakdsam kac tane portakal yedım yıne yıycem
bahar depresyonudur canım.çok yaygın bı durum bırde üstüne aksılıkler eklenmıs.temız havada yürüyüş cok ıyı gelır bence,fırsatını bulursan denemenı tavsıye ederım

ben nadiren yerim bisküvi ama yersemde eti form yada mavi yeşil yiyorum kansızlıkmı yapıyormuşki o ilk defa duydum
etinin yulaflı yada burçakta olabilir belki

Nadiren yediğinde sorun olacağını sanmıyorum da ben abartıp her gün yiyordum.
İlkinde böyle beslenip 1 ayda 10 kilo verdim sonra kan değerim 5' e düştü (normali 11-13 arası)
İkinci kez de Dukan yaparken sürekli light bisküviler yedim durdum ofisteee, zararlı değil diye.
Hop kan değerim düştü yine. Benim kan değerleri sanırım bahane arıyor düşmek için En ufak şeyde kansız kalıyorum. O yüzden korktum ama bir gün galeta bir gün bisküvi yesem sorun olmaz sanırımmm, hem yarım paket.

günaydın kızlar
hastalandım resmen h.sonu istanbuldaydık orda üşüttüm galiba
diyet de haftasonu fazlasıyla kaçtı tabii:18:
bugün de okula gitmedim halsizim...
bi de bugün oruç tutmayı düşünüyorduk dün gece deli gibi yedim ve şimdi oruç tutmucam bu halde boğazım çok kötü zaten.. yani gece aldığım bi sürü kalori bana kaldı boşuna
bizim okulda diyetisyen var bi ona gitsem iyi olcak sanırım.....
ee sizden ne var ne yok??

boşver sen +300 ü.bak ne guzel gıdıyorsun kac kılo verdın.haftasınuydu haftaıcı toparlarsın bişecık olmaz.senle aynı zamanda basladık 1.5 kılo verebıldım sen uçtun gidiyinnn

canım sanırsam normal kepekli bnüskivlerden bahsetmiş burçak falan gibi.ama sen meyvenin yanında yarım çay bardağı süt içebilirsin.benim diyetisyende bana öyle demişti.hemde tarçınlı..

boşver sen +300 ü.bak ne guzel gıdıyorsun kac kılo verdın.haftasınuydu haftaıcı toparlarsın bişecık olmaz.senle aynı zamanda basladık 1.5 kılo verebıldım sen uçtun gidiyinnn

Ama önümden ne cısslar geçti hepsine karşı resmen savaştım kuzu biliyor musun annemin o böreğinden bile 1 dlm alıp yemedim..Böyle olunca tartıda nasıl + görebiliyorum bunu anlamadım.. Ayrıca yaz geliyo ve ben aynalara gün geçtikçe küsüyorum offf bugün bitsin ya bir an önce

Geçmiş olsun canım, havalar tam hastalık havası dikkat etmek laızm.

Günaydın kııızzlllaaarrr !! Hava çok güzel ama ben havamda değilim pek
Günaydın canım,
Moralini bozma ya 300 gr.artıdayım diye, hafta içi toparlarsın.

Geçmiş olsun sana da. Ihlamur-bal karışımı iyi gelir, dikkat et kendine.
Biz de aynen devam canım. Yeni bir haftaya başlangıç yaptık işte, iş-güç aynen devam.

canım sanırsam normal kepekli bnüskivlerden bahsetmiş burçak falan gibi.ama sen meyvenin yanında yarım çay bardağı süt içebilirsin.benim diyetisyende bana öyle demişti.hemde tarçınlı..

Burçak' ın kepeklisi var meselaaa, inşallah ondan bahsetmiştirrr
Sordum şimdi kuzenime, cevap bekliyorummmm
Süt de süper olur aslındaaa, bugün onu da deneyebilirimmm, sıkıldım her gün galeta yemektennn

gunaydin citir adaylari!
napiyosunuzz?hafta sonu evde cigkofte partisi vardi az yicem yicem didim..oyle de ozlemisim ki azicik kendimden gectim:18::26:
bu hafta toparlarim isallah..evde misafir olunca ne kotu oluyo diyet yapilmasi..misafir dedigimde annem,babamya da babam cok takildigindan mi bilmem..aksam hafif yemek icin kapuska yapmistim..babam da geldigimizden beri bi et yemegi yapmadin dediben de hemen kiymali yumurta yaptim koydum onune..tabi bizim kapuska yalan olduah babacik ne istahli adamsin sen..diyetine ben gittikten sonra devam et diyo bideoyle olunce aksam baklavali dondurma koydum onune..ha soyle dedine varsa koydum onune..gozum gonlum acildi dediben yemedim tabi..siz olmasaniz ben ne yaparim ben yaaiki gun giremedim nete;diyetim elden gidiyoduhizmetinizdeyimmm
bu hafta diyetimin 4.haftasi,spor salonunda plates,fitness dersleri yapiliyo..katiliyim mi daha erken mi ne dersiniz?fikirleriniz onemli benim icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…