Günaydın kııızzlllaaarrr !! Hava çok güzel ama ben havamda değilim pek
canım arada girip okuyorum ama görmedim yoksa cevaplardım..
napimm ortim düşe kalka yuvarlanıp gidiyom..perşembe günü dahiliye dr a gittim tahlil sonuçlarım iyi çıktı..şikayetimi söyledim...diyet yapamadığımı kendimi yemekten alamadığımı ..vs.oda bana bir ilaç yazdı..metabolizma düzenleyiciymiş,iştahda kesiyormuş.henüzbi etkisini görmedim çünkü ilk bir hafta yarım içmemi söyledi ilaca bende karşıyım ama başka çarem kalmadı..vereyim dedikçe verdiklerimide geri aldım..ters tepip durdu..bunun sigarayı bırakmamda büyük etkisi var biliyorum ama bi şekilde aşmalıyım..sonuçta doktor kontrolünde diye teselli buluyorum.sonra diyetisyene yönlendirdi..oda beni dinledikten sonra 1560 kalorilik diyet yazdı 1 saatde spor yapmamı söyledi.2 hafta sonra ikiside çağırdı..ben listeye bağlı kalamam.ama belki dikkat ederim..spor yaparım..
günaydın şeker.
günaydın canım..
hoşgeldin..
günaydın
hayırdır sevdiceğinlemi problem
Canım inan bilmiyorum..Yani onunla aram kötü , iş yeri beni bunaltmaya başladı filan ama ben bunları çok kafaya takan biri değilim. Haftasonu diyetimi bozmadım herşey iyi gidiyo onda da bi sıkıntı yok, ama bilmiyorum yani..Şöyle yalnız kalsam oturur ağlarım herhalde
Kızlar bir şey soracağım,
Kuzenimin diyetisyeninin verdiği listede (malum ben de bu listeyi kendime uyarlıyorummm hatta kopyalıyorummm )ikinci ara öğünde 2 kepekli galeta ve 1 porsiyon meyve// Veya yarım paket kepekli bisküvi+ 1 porsiyon meyve var.
Bu kepekli bisküvi dediği Eti form falan mı? Eğer oysa yemem ben zaten kansızım korkuyorum, kepekli galetayı bile 1 tane yiyorum korkumdan.
Siz ne yiyorsunuz kepekli bisküvi olarak?
herşey üstüste gelmiş demekki
sevdiğinle uzak olmak kötü oluyor zaten
özlemek, görememek, problem olunca telde halletmeye çalışmak
bizde çok yaşadık iyi bilirim
iş ortamı konusunda bişey diyemiycem ama yeni girmiştin sanırım oraya,
alışmaktamı problem oldu
havalarda ısınıyor yaa oda bunaltıyor insanı
bahar yorgunluğu belkide
Canım inan bilmiyorum..Yani onunla aram kötü , iş yeri beni bunaltmaya başladı filan ama ben bunları çok kafaya takan biri değilim. Haftasonu diyetimi bozmadım herşey iyi gidiyo onda da bi sıkıntı yok, ama bilmiyorum yani..Şöyle yalnız kalsam oturur ağlarım herhalde
canım bazen oluyor insan öyle. aslında ağlamak rahatlatıyor :) kitap oku yada film dizi birşeyler izle kafanı başka şeyle meşgul et aynı şeyleri düşüne düşüne iyice yıpranırsın
BU geçen haftaki kalori listem
tarih kalori Sil
695 bugün(daha akşam yemeğini girmedim ondan düşük :):):):):)
1688 dün
1799.2 cumartesi
1453.48 cuma
1514.39 perşembe
1601.37 çarşamba
1135.26 salı
870.82 pazartesi
toplam 10757 Kal.
ortalama 1344 Kal.
pazartesi salı dilekin listeyi yapıyordum o yüzden düşük kalori artık 1600 ü hedefliyorum :) eh sınırı sadece cumartesi geçmişim buda iyi. onun sebebide puding yedim bir kase :) fazladan
kızım kırmızı kurşun kalemle duvarı hep karalamış
nasıl geçer bilen varmı
çamaşır suyuyla sildim ama geçmedi
uff cok gecmıs olsun size ana-kız.
kizlaaaaaaarrr
basliyoruum :99:
Dün sancidan agladim :26: 2 tane birden ilac aldim kizimada verdim birtane :26:
sonra uyudum 1 saat kendime geldim .Ögleden sonra kermes vardi kursumuzun oldugu yerde .Bizde yaptigimiz takilardan saticakdik oraya gittim .Icli köfte , pasta, börek ..diyorum baskda birsey demiyorum :101:
Bugünde yatak odasini tamamen bosalttik ,mobilyalari attik. Tabi kocislede birbirmizi yedikSadece onu yemeklede kalmadim ne varsa onu yedim :26:yani diyet miyet
Hertaraf darmadaginik nasil biticek bu isler hic bilmiyorum
Böyle iste ee siz neler yaptiniz , gecmisede bakamadim :126:
ben ılac kullanmaya karsıyım.zaten ılacları yemeklerden önce en az 2 bardak suyla alman lazım.mantıklı düşününce aslında yemekten önce koca 2 bardak su içersen tıkanırsın zatenm.ilaç yerıne çörekotunu deneyın benceDaha cok erken valla
Esimle dün konuştum onunda kiloları var eczaneden hap al Fln diyo ama ben eczaneden olsa bile korkuyorum biliyorsunuz lıda bile vakti zamanında eczanede satılıyordu...
Onu ikna ettim diyetisyene gitcez beraberBursa'da var bitene ruhan süme yigit adında bir bayan cok iyi diyorlar ve muaYeneside 35 tl bize uygun geldi bakalım bügün randevu alcam insallah bende kocisimle zayiflarimmmm
hoşgeldın canım.bebegın hayırlı olsun.bencede hamıleyken düzenlı ve saglıklı beslenmek cok öenmlı.Günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız? Ben hamileyim ama çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım üstelik daha 2.5 aylıkbende sizler gibi sağlıklı beslenmek ve bundan sonra en azından az kilo almak istiyorum , belki içinizde annelerde vardır bana tavsiyeler verebilecek?
saol canımgeçmiş olsun simitte afiyet olsun ay ankara simidini çok severim olsa da yesem burda ekmek gibi birşey yapıyorlar
saol canım,şimdi kaynatıcam.bıraz c vitamınıne bogayım kendımı.dünakdsam kac tane portakal yedım yıne yıycem
geçmiş olsun ıhlamur falan iç
ben öyle soğuk algınlığını hissettiğim an ilaç alıyorum hemen geçiyor
bahar depresyonudur canım.çok yaygın bı durum bırde üstüne aksılıkler eklenmıs.temız havada yürüyüş cok ıyı gelır bence,fırsatını bulursan denemenı tavsıye ederımCanım inan bilmiyorum..Yani onunla aram kötü , iş yeri beni bunaltmaya başladı filan ama ben bunları çok kafaya takan biri değilim. Haftasonu diyetimi bozmadım herşey iyi gidiyo onda da bi sıkıntı yok, ama bilmiyorum yani..Şöyle yalnız kalsam oturur ağlarım herhalde
ben nadiren yerim bisküvi ama yersemde eti form yada mavi yeşil yiyorum kansızlıkmı yapıyormuşki o ilk defa duydum
etinin yulaflı yada burçakta olabilir belki
Valla kuzu sanmıyorum ama şunun etkisi var sanırım, ben pazar günü tartıldım 200 gram eksik çıktım, çok iyi geçti günüm, bu sabah tartıldım +300 çıktım çıktım, o moralimi bozdu ve sevdiceğim de uzağımdaYoksa iş yerinde huzur aramayı yıllar önce bıraktım zaten..Sen nasılsınsın kuzu
canım sanırsam normal kepekli bnüskivlerden bahsetmiş burçak falan gibi.ama sen meyvenin yanında yarım çay bardağı süt içebilirsin.benim diyetisyende bana öyle demişti.hemde tarçınlı..Kızlar bir şey soracağım,
Kuzenimin diyetisyeninin verdiği listede (malum ben de bu listeyi kendime uyarlıyorummm hatta kopyalıyorummm )ikinci ara öğünde 2 kepekli galeta ve 1 porsiyon meyve// Veya yarım paket kepekli bisküvi+ 1 porsiyon meyve var.
Bu kepekli bisküvi dediği Eti form falan mı? Eğer oysa yemem ben zaten kansızım korkuyorum, kepekli galetayı bile 1 tane yiyorum korkumdan.
Siz ne yiyorsunuz kepekli bisküvi olarak?
boşver sen +300 ü.bak ne guzel gıdıyorsun kac kılo verdın.haftasınuydu haftaıcı toparlarsın bişecık olmaz.senle aynı zamanda basladık 1.5 kılo verebıldım sen uçtun gidiyinnn
Geçmiş olsun canım, havalar tam hastalık havası dikkat etmek laızm.günaydın arkadaşlar..
haftasonu yıne gez gez gez,sonundahasta oldum.butun hafta sokaklarda
gunesi görünce azcıkda ince giyindim hava çarptı galıba
öksürükj aksırık burun akıntısı :2::2::2::2:
dıoyet kalmadı tabı hafta sonu.cok kacırmadım aslında
daaa parka falan sımıt ayran ögle yemegı oldu
Günaydın canım,Günaydın kııızzlllaaarrr !! Hava çok güzel ama ben havamda değilim pek
Geçmiş olsun sana da. Ihlamur-bal karışımı iyi gelir, dikkat et kendine.günaydın kızlar
hastalandım resmen h.sonu istanbuldaydık orda üşüttüm galiba
diyet de haftasonu fazlasıyla kaçtı tabii:18:
bugün de okula gitmedim halsizim...
bi de bugün oruç tutmayı düşünüyorduk dün gece deli gibi yedim ve şimdi oruç tutmucam bu halde boğazım çok kötü zaten.. yani gece aldığım bi sürü kalori bana kaldı boşuna
bizim okulda diyetisyen var bi ona gitsem iyi olcak sanırım.....
ee sizden ne var ne yok??
canım sanırsam normal kepekli bnüskivlerden bahsetmiş burçak falan gibi.ama sen meyvenin yanında yarım çay bardağı süt içebilirsin.benim diyetisyende bana öyle demişti.hemde tarçınlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?