İyi olmuş canım, senin adına sevindim. Ben de zayıflama haplarına karşıyım, çünkü onunla verdiğin kiloları hapı bırakınca hemen alıyosun. Önemli olan sağlııklı ve dengeli beslenmeyi öğrenmek,, sen boğazından kısma, hapla zayıfla. Olacak iş mi, ne oluyo, hapı bırakınca hooop kilolar geri. Diyetisyen iyi olmuş ama.Daha cok erken valla
Esimle dün konuştum onunda kiloları var eczaneden hap al Fln diyo ama ben eczaneden olsa bile korkuyorum biliyorsunuz lıda bile vakti zamanında eczanede satılıyordu...
Onu ikna ettim diyetisyene gitcez beraberBursa'da var bitene ruhan süme yigit adında bir bayan cok iyi diyorlar ve muaYeneside 35 tl bize uygun geldi bakalım bügün randevu alcam insallah bende kocisimle zayiflarimmmm
oley oley ortim gelmiş..günaydıııııııııın ben 3.
canım eczanedekiler daha tehlikeli asıl çünkü tıbbi reçeteli ilaç onlar. nette satılanların çoğu ise bitkisel karışım(yeşil çay lahana acı biber gibi) boşver kullanma bende vitamin alsam mı diyorum tırnak diplerim kalkyor. B vitamini eksikliğinden miş hiç ekmek yemiyorum nerede ise ondan olabilir miDaha cok erken valla
Esimle dün konuştum onunda kiloları var eczaneden hap al Fln diyo ama ben eczaneden olsa bile korkuyorum biliyorsunuz lıda bile vakti zamanında eczanede satılıyordu...
Onu ikna ettim diyetisyene gitcez beraberBursa'da var bitene ruhan süme yigit adında bir bayan cok iyi diyorlar ve muaYeneside 35 tl bize uygun geldi bakalım bügün randevu alcam insallah bende kocisimle zayiflarimmmm
inşallah canım yaa ben kendimi şiş hissediyorum:18:1600 kalorilik diete uyuyorum 3 gündür tartılmadım haftaya cumaya kadar tartılmayacam inşallah sonuç alırım4.ben olarak herkese günaydınnnnnnnn
Yeni bir hafta hepimize güzellikler sunar inşallah. Hafta sonu 1 ve üstü kilo kaybıyla tamamlarız ve de biraz daha çıtırlarız umarız.
günaydın kız bende sen ne ediyon diye 1 takımda sormuştum
oley oley ortim gelmiş..
naber kızzz ne ediyon.???
evet fiyatı çok uygunmuş.hem iyi diyorsan mutlaka dene bencede..ama tüm diyetisyenler aynı şeyi söylüyorlar.kişi kendisi istemezse hiçbirşeyin faydası yok..sadece istemekde yetmiyor..motivasyonda çok önemli ve en önemlisi irade ile devam ediyor işte..diyetisyenin mutlaka faydası olacaktır..en azından sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğreniyo insan..tek sinir olduğum şey oraya gidip tartılınca rakamın bizim baskülümüzden fazla çıkması..malum üst baş, ayakkabı bide ayar farkı oluyo sanırım.en az 1,5 -2 kilo artı gözüküyo insan.Daha cok erken valla
Günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız? Ben hamileyim ama çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım üstelik daha 2.5 aylıkbende sizler gibi sağlıklı beslenmek ve bundan sonra en azından az kilo almak istiyorum , belki içinizde annelerde vardır bana tavsiyeler verebilecek?
ya evet diyetisyende tartılmak çok kötü oluyor hep fazla çıkıyorsun birde gün içinde tartıldığın için mutlaka yediklerininde ++++sı oluyor burda özel diyetisyen bulamadım hastaneye gittim mecbur ama oda matbu bişey veriyor çok inandırıcı gelmedi bana
evet fiyatı çok uygunmuş.hem iyi diyorsan mutlaka dene bencede..ama tüm diyetisyenler aynı şeyi söylüyorlar.kişi kendisi istemezse hiçbirşeyin faydası yok..sadece istemekde yetmiyor..motivasyonda çok önemli ve en önemlisi irade ile devam ediyor işte..diyetisyenin mutlaka faydası olacaktır..en azından sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğreniyo insan..tek sinir olduğum şey oraya gidip tartılınca rakamın bizim baskülümüzden fazla çıkması..malum üst baş, ayakkabı bide ayar farkı oluyo sanırım.en az 1,5 -2 kilo artı gözüküyo insan.
hamile isen diyetisyene bir uzmana başvur derim. o versin uygun bir diet. ama genel olarak şunlara dikkat edebilirsin. ekmeklerin tam tahıllı olsun günde 5 silimi geçme. hamurişi kızartma fastfood tüketme zaten bunların bebeğe faydası yok. ama bol prıtein süt ürünleri sebze tüket. meyveyi azalta bilirsin mesela günde 2 tane. çünkü içinde şeker var vitamin değerleride sebzeye göre az.Günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız? Ben hamileyim ama çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım üstelik daha 2.5 aylıkbende sizler gibi sağlıklı beslenmek ve bundan sonra en azından az kilo almak istiyorum , belki içinizde annelerde vardır bana tavsiyeler verebilecek?
ay canım gececi olmak zor. eşimde gece işteydi sabah geldi yattı uyuyo. Allah kolaylık versinGünaydın kızlar ,
Haftanın ilk günü, hepimiz için güzel olur inşallahhhhh
Sendromsuz bir pazartesi olsun
Ben şimdi gün kurusu yedim kahvaltımı bekliyorummm, babam hazırlıyor
Akşam iş var yine gececiyim bugün, kabus beni bekliyor
Tahmini menümmmmm;
Sabah: 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık biber, yaseminli yeşil çay
Ara: 1 kivi (ne zamandır yemedimmm)
Öğlen: et yiyeceğim ama köfte mi yesem et sote mi bilemedim , salata, yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 kepekli galeta , 1 mandalina
Akşam: 1 kepçe sebze çorbası (yağsız, içinde kabak mercimek kırmızı biber ve soğan var, tadı enfes olmuş), 8yk sebze ama ne yesem bilemedimmmm düşüneyim akşama kadar
salata, yoğurt
Akşam da ofiste 1 elma, beyaz leblebi yerim. Yanıma 4yk nesfit alırım sabah 7 de kahvaltı niyetine onu yerim ofiste. Sabah 10 da eve gelir uyurum hemennnnnn
günaydın güzeller :80:
sessiz bugün topik
7 otlu çayımı yaptım içi,yorum gelin sohbet edek
canım arada girip okuyorum ama görmedim yoksa cevaplardım..canım eczanedekiler daha tehlikeli asıl çünkü tıbbi reçeteli ilaç onlar. nette satılanların çoğu ise bitkisel karışım(yeşil çay lahana acı biber gibi) boşver kullanma bende vitamin alsam mı diyorum tırnak diplerim kalkyor. B vitamini eksikliğinden miş hiç ekmek yemiyorum nerede ise ondan olabilir mi
inşallah canım yaa ben kendimi şiş hissediyorum:18:1600 kalorilik diete uyuyorum 3 gündür tartılmadım haftaya cumaya kadar tartılmayacam inşallah sonuç alırım
günaydın kız bende sen ne ediyon diye 1 takımda sormuştum
günaydın şeker.Günaydın kızlar
günaydın canım..sessiz bugün topik
7 otlu çayımı yaptım içi,yorum gelin sohbet edek
hoşgeldin..Günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız? Ben hamileyim ama çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım üstelik daha 2.5 aylıkbende sizler gibi sağlıklı beslenmek ve bundan sonra en azından az kilo almak istiyorum , belki içinizde annelerde vardır bana tavsiyeler verebilecek?
Bu bahsettiğiniz dvd nin linki var mıdır arkadaşlar, varsa ben de alabilir miyim?ben pilatesin mucizesine gerçekten inanıyorum ya, düzenli yapınca çok farkettiriyor. 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi görünüyorsun vücudu baya toparlıyor çünkü:) tavsiye ederimmm:)
hepimizin sıkıntıları hemen hemen aynı zaten.. hep birlikte kurtuluruz umarım bundannn
ben de baya sevindim bulunca, dvd si vardı bende ama her gün aynı dvd yi yapmak da sıkıcı oluyorburdan indiriyorum değişik değişik yapıyorum baya hamlamışım ama maxiplus yaptım dün bugün herrrrr yerim ağrıyor bugün de karın günü düşünüyorum:)
Günaydınnnn.Günaydın kızlar
Günaydın kızlar ,
Haftanın ilk günü, hepimiz için güzel olur inşallahhhhh
Sendromsuz bir pazartesi olsun
Ben şimdi gün kurusu yedim kahvaltımı bekliyorummm, babam hazırlıyor
Akşam iş var yine gececiyim bugün, kabus beni bekliyor
Tahmini menümmmmm;
Sabah: 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 2kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık biber, yaseminli yeşil çay
Ara: 1 kivi (ne zamandır yemedimmm)
Öğlen: et yiyeceğim ama köfte mi yesem et sote mi bilemedim , salata, yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 1 kepekli galeta , 1 mandalina
Akşam: 1 kepçe sebze çorbası (yağsız, içinde kabak mercimek kırmızı biber ve soğan var, tadı enfes olmuş), 8yk sebze ama ne yesem bilemedimmmm düşüneyim akşama kadar
salata, yoğurt
Akşam da ofiste 1 elma, beyaz leblebi yerim. Yanıma 4yk nesfit alırım sabah 7 de kahvaltı niyetine onu yerim ofiste. Sabah 10 da eve gelir uyurum hemennnnnn
günaydın arkadaşlar..
haftasonu yıne gez gez gez,sonundahasta oldum.butun hafta sokaklarda
gunesi görünce azcıkda ince giyindim hava çarptı galıba
öksürükj aksırık burun akıntısı :2::2::2::2:
dıoyet kalmadı tabı hafta sonu.cok kacırmadım aslında
daaa parka falan sımıt ayran ögle yemegı oldu
rehber öğretmenim canımedek edek sen çalışıyor muydun canım.
günaydın arkadaşlar..
haftasonu yıne gez gez gez,sonundahasta oldum.butun hafta sokaklarda
gunesi görünce azcıkda ince giyindim hava çarptı galıba
öksürükj aksırık burun akıntısı :2::2::2::2:
dıoyet kalmadı tabı hafta sonu.cok kacırmadım aslında
daaa parka falan sımıt ayran ögle yemegı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?