70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz bu kiloları 1-2 ay içinde almadık ki, 1-2 ayda hemen verelim. Ayda 3-4 kg. normal, haftada 500 gr. bile versen, 10 ayda 20 kg. eder. Kendini kısa zamanda vereceğim diye çok kasarsan, çabuk da pes edersin. Düzenli burayı takip et, bir şekilde o kiloların gider.

evet ben de bugün sürekli bitki çayı içerim herhalde.. hiç kendimi toparlayamıyorum.. yatıp kalkıp içerim artık:2:

H.sonu çok yemenin cezasını midemin taş gibi olmasıyla ödüyorum.
Kapuska ve hoşbeşler beni mahvetti.
Yoksa ekstradan bişi yemedim eskiden olsa tık olmazdı şimdi sürünüyorum resmen

Pfff bu hafta pek iyi başlamadık diloş yaa, umarım güzel sonuçlanır annem

Canım öyle de her haftasonu (dikkat bile etsem) kilo alıp, hafta içi onları vermekle uğraşırsam nasıl gider bu kilolar..Bir de ne bilim moral bozuluyo işte..Bugün pek iyi değilim kızlar gerçekten... Beni bugünlük böyle kabul edin

Menümü yazayım hemen
Dilekci. Senin diyet listene uymaya çalışıyorum insallah veririm kg

Sabah ac karnına bir bardak elma sirkeli su

Kahvaltı 1 dilim kepek ekmegi domates salatalık az peynir cay ve zeytin

Ara 10 da 1 adet kuru kayısı

Öğle 1 kepçe mercimek yemeği 2 yok yogurt ve salata

Ara aktivia yogurt

Aksam yarım kepçe yogurt 1 dilim ekmek salata

2l su

Pfff bu hafta pek iyi başlamadık diloş yaa, umarım güzel sonuçlanır annem

Offf offfff offf

Hadi bakalım

Aç bi hareketli müzik neşen yerine gelsin bacimmmm.
1 yeşil elma yedim..şimdi 1 çay bardağı sütümü içcem..araöğünüm bitecek..

Ben de 5 badem, 1 küçük yeşil elma yedim. Bitti aram.

anladım canım ama oluyor ara ara, belki suyu az içmişsindir
bende iyi sayılırım
ben hep artıyım cumaya sabit olsam yine sevinecem galiba
eve gidince bide cifle deneyeceğim
inşallah geçer
anladım canım sık yemek iyi değil demekki
eti burçağı çok severim ben hergün olsa yerim ama işte kalorisi yüksektir diye yemiyorum

önce süngeri ıslat ve sık sonra cifi dök.fazla bastırmadan ovuşturarak sil canım mutlaka çıkar biz azmı yaptık.bide buraların isi çok olurdu.senede 1-2 defa duvar sileriz.

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum siteye yeni uye oldum

epeydir zayıflamak için uğraşıyom ama pek yol alamadım

inşallah sizin desteğinizle daha kolay olur

Yaptığı sayısız araştırma ve çalışmalarla sağlıklı yaşam sırlarını insanlığın hizmetine sunan Dr.Ender Saraç’ın özellikle yaz aylarına girmek üzere olduğumuz bu günlerde yepyeni püf noktaları , ipuçları veriyor.İşte onlardan biri daha.Bu yiyecekler resmen zayıflatıyor.

ELMA: Kabuğundaki pektin adlı madde tok tutar , kalorisi azdır.
CEVİZ: Lif açısından zengin , içerdiği Omega3 nedeniyle , diyetlerde önemli ölçüde koruyucu katkı sağlar.
KİVİ: İçerdiği şeker oranı düşüktür.C vitamini bakımından oldukça zengin bir meyvedir.Ayrıca yüksek oranda potasyum içerdiği için kasları korur.
ÇİLEK: Çekirdeklerinde çinko vardır ve C vitamini açısından zengin bir meyvedir.Tok tutma özelliğinin yanı sıra Glisemik İndeksi düşüktür.
GREYFURT: Lifleri ve posalarıyla kolesterolün düşmesine yardımcı olur.Tam bir C vitamini deposudur.Glisemik İndeksi düşük bir meyve olduğu için çok faydalıdır.
ANANAS: Yüksek oranda C vitamini içerir.İçinde sindirime yardımcı olan bromelain enzimi olduğu için çok faydalıdır.İçeriğinde yağ yoktur.Potasyum oranı oldukça yüksektir.Bir miktar magnezyum bulunur.
ÇAĞLA BADEM: Glisemik İndeksi oldukça düşüktür.Vücuttan toksin atımına yardımcıdır.Ara öğünlerde bolca tüketilebilir.
DEREOTU: Antioksidandır.Mide ve bağırsak kramplarının giderilmesine yardımcı olur.
SEMİZOTU: Çoğu su olmasına rağmen Omega3 içerir.Özellikle çiğ olarak tüketilmesi çok daha faydalıdır.
PAZI-ISPANAK: Bağırsakları çalıştırır.Diyetlerde , özellikle kansızlık hallerine iyi gelir.
PIRASA: Soğan grubundandır.Vücuttan su atımını sağlar, bağırsakları çalıştırır.Glisemik İndeksi düşüktür.
KARA LAHANA: Lifli olması nedeniyle tok tutar.İyi bir antioksidan olmasına karşılık, Tiroid hastalığı olanlara önerilmez.
TAZE NANE: Kas ağrılarına ve gaz sancılarına iyi gelen taze nane , kokusu nedeniyle iştah bastırır.Diyetlerde bolca tüketilmesi önerilir.
TAZE SOĞAN: C vitamini bakımından çok zengindir.Özellikle çiğ olarak yendiğinde , zayıflamaya yardımcı ve mikroplara karşı önleyici etkisi vardır.Taze soğanın %90′nı sudur.
KABAK: Büyük ölçüde su olduğu için , diyetlerin vaz geçilmez sebzesidir.Tok tutmasının yanı sıra boşaltım fonksiyonlarını desteklediği için çok faydalıdır.
ENGİNAR: Bol miktarda B vitamini vardır.
MAYDANOZ: İdrar söktürü özelliğinin yanı sıra vücutta ki ödemi atar.
TERE: Metabolizmanın çalışmasına yardımcı olur.
ROKA: Besin değeri çok düşüktür , bu yüzden özellikle diyetlerde bolca tüketilmesi önerilir.20 gram rokada yalnızca 5 kalori vardır.
SARIMSAK:İçerisinde cilt için gerekli olan kükürt vardır.Ayrıca selenyum ve C vitamini bulunur.Kolesterol ve tansiyon düşürücü özelliğinin yanı sıra kanı sulandırır.
MAŞ FASÜLYESİ: Besin değeri yüksek ama şişmanlatıcı özelliği çok azdır.Bol miktarda B vitamini içerir.
YUMURTA: Çok pişmiş yumurta zayıflamaya yardımcı yiyecekler arasındadır.Zengin protein deposudur.
YAĞSIZ YOĞURT: Kaymaksız olarak tüketilmesi önerilir.Protein oranı yüksektir.
TAVUK ETİ: Özellikle derisiz olması gerekir.Tavuk eti beyazının protein oranı yüksek , kolesterol oranı düşüktür.
KABUKLU PİRİNÇ: Yüksek oranda B vitamini içerir ve kan şekerini dengede tutar.
BULGUR: Tam bir B vitamini deposudur.Glisemik İndeksi düşük olan bulgur , posa ve lif bakımından oldukça zengindir.Karbonhidrat değeri düşük , protein değeri yüksektir.
YEŞİL MERCİMEK: Besleyici değeri çok yüksektir.Örneğin: 1 kilo mercimek , 1 kilo etteki ve 1 kilo buğday ekmeğindeki albumin , karbonhidrat ve madenleri rahatça sağlar.
NOHUT: Tam bir protein kaynağıdır.
KETEN TOHUMU: İçerdiği Omega3 yağı ve B12 vitamini sayesinde beyin sağlığı, unutkanlık ve hafıza kaybına karşı yararlıdır.Ayrıca kabızlıkta ve sisdirim sistemi tahrişlerinde kullanılır.
KEPEK: Tok tutar ve bağırsakların çalışmasına yardımcı olur.
ÇAVDAR: Şekere karşı korur , bağırsakları çalıştırır.Kahvaltılarda , kızarmış çavdar ekmeğini sık sık tüketilmesi önerilir.

önce süngeri ıslat ve sık sonra cifi dök.fazla bastırmadan ovuşturarak sil canım mutlaka çıkar biz azmı yaptık.bide buraların isi çok olurdu.senede 1-2 defa duvar sileriz.

anladım canım çok sağol deneyeceğim umarım çıkar

İşyemekleri, davetler, toplantılar ya da dostlarla bir aradayken farkında olmadan yemeği fazla kaçırmış olabiliriz.
İşte böylesi durumlar, yani bir gece önce yemeği ve içkiyi fazla kaçıranlar için, Uzman Diyetisyen Dilara Koçak’ın vicdan çorbası.

Vicdan Çorbası:

2 Kabak,
2 soğan,
2 domates,
2 yemek kaşığı bulgur,
bir demet nane,
bir demet maydanoz,
bir demet dere otu,
kimyon, pul biber, karabiber, az tuz,
biraz limon suyu,
2 bardak su.
Tüm malzemeyi pişirdikten sonra taneli içilebilir veya blender’dan geçirerek çorba yapılabilir.

Bir veya iki gün uygulayabilirsiniz.

Öğle ve akşam yemeği olarak:

Sınırsız Vicdan Çorbası,
Salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
50 gram lor peyniri, 1 kepekli etimek
Normal bir kahvaltı ve ara öğünler ile de destekleyin lütfen.
Günlük 4 fincan yeşil çay ile 2 litre su, bir şişe maden suyu da ödemi atmaya yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…