Ama önümden ne cısslar geçti hepsine karşı resmen savaştım kuzu biliyor musun annemin o böreğinden bile 1 dlm alıp yemedim..Böyle olunca tartıda nasıl + görebiliyorum bunu anlamadım.. Ayrıca yaz geliyo ve ben aynalara gün geçtikçe küsüyorum offf bugün bitsin ya bir an önce
Geçmiş olsun canım, havalar tam hastalık havası dikkat etmek laızm.
Günaydın canım,
Moralini bozma ya 300 gr.artıdayım diye, hafta içi toparlarsın.
Geçmiş olsun sana da. Ihlamur-bal karışımı iyi gelir, dikkat et kendine.
Biz de aynen devam canım. Yeni bir haftaya başlangıç yaptık işte, iş-güç aynen devam.
H.sonu çok yemenin cezasını midemin taş gibi olmasıyla ödüyorum.
Kapuska ve hoşbeşler beni mahvetti.
Yoksa ekstradan bişi yemedim eskiden olsa tık olmazdı şimdi sürünüyorum resmen
Biz bu kiloları 1-2 ay içinde almadık ki, 1-2 ayda hemen verelim. Ayda 3-4 kg. normal, haftada 500 gr. bile versen, 10 ayda 20 kg. eder. Kendini kısa zamanda vereceğim diye çok kasarsan, çabuk da pes edersin. Düzenli burayı takip et, bir şekilde o kiloların gider.
Pfff bu hafta pek iyi başlamadık diloş yaa, umarım güzel sonuçlanır annem
Menümü yazayım hemen
Dilekci. Senin diyet listene uymaya çalışıyorum insallah veririm kg
Sabah ac karnına bir bardak elma sirkeli su
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmegi domates salatalık az peynir cay ve zeytin
Ara 10 da 1 adet kuru kayısı
Öğle 1 kepçe mercimek yemeği 2 yok yogurt ve salata
Ara aktivia yogurt
Aksam yarım kepçe yogurt 1 dilim ekmek salata
2l su
Canım öyle de her haftasonu (dikkat bile etsem) kilo alıp, hafta içi onları vermekle uğraşırsam nasıl gider bu kilolar..Bir de ne bilim moral bozuluyo işte..Bugün pek iyi değilim kızlar gerçekten... Beni bugünlük böyle kabul edin
1 yeşil elma yedim..şimdi 1 çay bardağı sütümü içcem..araöğünüm bitecek..
anladım canım ama oluyor ara ara, belki suyu az içmişsindirValla kuzu sanmıyorum ama şunun etkisi var sanırım, ben pazar günü tartıldım 200 gram eksik çıktım, çok iyi geçti günüm, bu sabah tartıldım +300 çıktım çıktım, o moralimi bozdu ve sevdiceğim de uzağımdaYoksa iş yerinde huzur aramayı yıllar önce bıraktım zaten..Sen nasılsınsın kuzu
eve gidince bide cifle deneyeceğimah bu cocuklar.. sılınebılır boyaysa cifle bıle cıkması lazım.
bizimö duvarlarda batık,sılınebılır boyada degıl yapmamıs ev sahıbı
ama mecbur boyuycaz çünkü kızım hallettı duvarı
anladım canım sık yemek iyi değil demekkiNadiren yediğinde sorun olacağını sanmıyorum da ben abartıp her gün yiyordum.
İlkinde böyle beslenip 1 ayda 10 kilo verdim sonra kan değerim 5' e düştü (normali 11-13 arası)
İkinci kez de Dukan yaparken sürekli light bisküviler yedim durdum ofisteee, zararlı değil diye.
Hop kan değerim düştü yine. Benim kan değerleri sanırım bahane arıyor düşmek içinEn ufak şeyde kansız kalıyorum. O yüzden korktum ama bir gün galeta bir gün bisküvi yesem sorun olmaz sanırımmm, hem yarım paket.
önce süngeri ıslat ve sık sonra cifi dök.fazla bastırmadan ovuşturarak sil canım mutlaka çıkar biz azmı yaptık.bide buraların isi çok olurdu.senede 1-2 defa duvar sileriz.
anladım canım ama oluyor ara ara, belki suyu az içmişsindir
bende iyi sayılırım
ben hep artıyım cumaya sabit olsam yine sevinecem galiba
eve gidince bide cifle deneyeceğim
inşallah geçer
anladım canım sık yemek iyi değil demekki
eti burçağı çok severim ben hergün olsa yerim ama işte kalorisi yüksektir diye yemiyorum
AAAAyyy bugün bi bitsin yaa artık
kizlaaar
nöörüyonuz
Depresif senle ben:13:
niyekine :26:Depresif senle ben:13:
Canım sıkılıyo ballıkaymakk sen naban?
önce süngeri ıslat ve sık sonra cifi dök.fazla bastırmadan ovuşturarak sil canım mutlaka çıkar biz azmı yaptık.bide buraların isi çok olurdu.senede 1-2 defa duvar sileriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?