KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
tünaydıııınn herkezeeee
60.2kg'yle başlamıştım ya nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü, 2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum
bugün 57.7kg yi gördüm:82:
bekliyorum. kilom tam 80 hangi guruba girmeliyim bana yardımcı olurmauusunuz
ooooow supermıstünaydıııınn herkezeeee
60.2kg'yle başlamıştım ya nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü, 2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum
Vay be süpermiş bu gidişle 55 i görcen sen.
bende eksi deyim sanirsamdılek yakacak bızı:18::18::18::18::18:
ama eksıdeyım cnm pazrdan berı dıkkt edıorum:32:
affiyet olsun fistikYedim de geldimmm.
2 obur başbaşa vermiş lavaşlardan mı bahsediyorsunuz öyle.
Yakarım sizi heee.
cok sagol canim benimoh afıyet olsn bnde yedm smdı cok guzl doydm
canm smdı fotogrflarına baktm guzl gacısın
hayy masallah tugbistünaydıııınn herkezeeee
achso tamamEvet canım öglen yemeğimi yedım.
Ton balıklı salata + zero.
Bagette bu canım.
Eki Görüntüle 377396
Eki Görüntüle 377397
bende minarcik yapiyom hedefimiamin amin :) ben bböyle kendime minik minik hedefler koyuyorum mesela ilk önce 65 görmek istiorm sanki daha kolay oluyo canım :)
hosgeldinbekliyorum. kilom tam 80 hangi guruba girmeliyim bana yardımcı olurmauusunuz
hayy masallah tugbisidaa nin zamani nezaman bitiyordun
achso tamamtavugun put u paneli sevdim dilek ama bunlar paneli ya mesela nugget snitzel bu yani sinirlamada yok yani kilo yapmaz dimi
bende minarcik yapiyom hedefimiboyum kücük 1.58 sanirsam 10 kilo eksi yaparsan 48 olmam lazimmis
hosgeldin
bende eksi deyim sanirsamherhalde :26:umuyorum
affiyet olsun fistik
Yaparim Bilirsin---Kenan DOGULU.wmv - YouTube bu sarkiyi sana armagan ediyorum dilek
cok sagol canim benimsende cok güzelsin avatarinda cok hos duruyorsun bende birazda kilolardan gitse keske
tabii canım, 10 gündür dikkat ediyorsan düşmüşsündür biraz
boyun kaç canım?
inş düşmüşümdür dikkat ettim baya bi :44: boyum 1.70 canım
Suziii bunu sade ızgara veya haşlama yiceksinnnn.
Üstteki resim senin içindi.
Unut panelenmiş olanı.
Hadi bakalım Cuma'ya az kaldı görücez.
merhaba kızlar nasılsınız...
amanen snitzel deyince otomatik ben panelileri yiyordum :18: nuggetde de pane var diye ama nugget paneli sen nasilsin taze gelin nerelerdesin canim
merhaba kızlar nasılsınız...
sizlen sohbete doyum olmuyor özlemissim arada istirada cikmam lazim
ben kaciyom kizlar öpüldünüz kendinize ciici bakin
aklima sen geldin yine karakedimparam cok hersey saman gibi ot gibi hersey ayni öyle deyip yemiycem cislardan
bu arada dilek naf napiyo canim :26:
bende hepsi var yarı fiatına yollayam dermişim :):):)
sauna eşofmanı giyem diyom hep unutuyorm feci terletiyo biraz da bunaltıyor. zayıflamak istiyorum ama hiç sıkıya da gelemiyorum ne tezatlık ama
hayy masallah tugbisidaa nin zamani nezaman bitiyordun
achso tamamtavugun put u paneli sevdim dilek ama bunlar paneli ya mesela nugget snitzel bu yani sinirlamada yok yani kilo yapmaz dimi
bende minarcik yapiyom hedefimiboyum kücük 1.58 sanirsam 10 kilo eksi yaparsan 48 olmam lazimmis
hosgeldin
inş düşmüşümdür dikkat ettim baya bi :44: boyum 1.70 canım
Vay be süpermiş bu gidişle 55 i görcen sen.
sabah 8.30da ve akşam 7deooooow supermıshangı ogunlerde yedın cnm
10nisan bitişti,ama haftasonları onun yüzünden serbest gün olduğu için,süreyi uzattırdım 5-6gün gibi,,gıcık günü uzatma kilo miktarını arttır mesela 56 ol de daha iyi olur dedim,ama yook,,eğer bana bişey olursa sorumlusu eşimdirhayy masallah tugbisidaa nin zamani nezaman bitiyordun
hosgeldin
tünaydıııınn herkezeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?