70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bekliyorum. kilom tam 80 hangi guruba girmeliyim bana yardımcı olurmauusunuz

Vay be süpermiş bu gidişle 55 i görcen sen.

ooooow supermıs hangı ogunlerde yedın cnm

dılek yakacak bızı:18::18::18::18::18:
ama eksıdeyım cnm pazrdan berı dıkkt edıorum:32
:
bende eksi deyim sanirsam herhalde :26:umuyorum
Yedim de geldimmm.
affiyet olsun fistik
2 obur başbaşa vermiş lavaşlardan mı bahsediyorsunuz öyle.
Yakarım sizi heee.
Yaparim Bilirsin---Kenan DOGULU.wmv - YouTube bu sarkiyi sana armagan ediyorum dilek
oh afıyet olsn bnde yedm smdı cok guzl doydm

canm smdı fotogrflarına baktm guzl gacısın
cok sagol canim benim sende cok güzelsin avatarinda cok hos duruyorsun bende birazda kilolardan gitse keske

hayy masallah tugbis idaa nin zamani nezaman bitiyordun
Evet canım öglen yemeğimi yedım.
Ton balıklı salata + zero.

Bagette bu canım.

Eki Görüntüle 377396

Eki Görüntüle 377397
achso tamam tavugun put u paneli sevdim dilek ama bunlar paneli ya mesela nugget snitzel bu yani sinirlamada yok yani kilo yapmaz dimi
amin amin :) ben bböyle kendime minik minik hedefler koyuyorum mesela ilk önce 65 görmek istiorm sanki daha kolay oluyo canım :)
bende minarcik yapiyom hedefimi boyum kücük 1.58 sanirsam 10 kilo eksi yaparsan 48 olmam lazimmis
bekliyorum. kilom tam 80 hangi guruba girmeliyim bana yardımcı olurmauusunuz
hosgeldin

Suziii bunu sade ızgara veya haşlama yiceksinnnn.
Üstteki resim senin içindi.
Unut panelenmiş olanı.

Hadi bakalım Cuma'ya az kaldı görücez.

sizlen sohbete doyum olmuyor özlemissim arada istirada cikmam lazim
ben kaciyom kizlar öpüldünüz kendinize ciici bakin

aklima sen geldin yine karakedim param cok hersey saman gibi ot gibi hersey ayni öyle deyip yemiycem cislardan

bu arada dilek naf napiyo canim :26:

Suziii bunu sade ızgara veya haşlama yiceksinnnn.
Üstteki resim senin içindi.
Unut panelenmiş olanı.

Hadi bakalım Cuma'ya az kaldı görücez.
amanen snitzel deyince otomatik ben panelileri yiyordum :18: nuggetde de pane var diye ama nugget paneli
merhaba kızlar nasılsınız...

sen nasilsin taze gelin nerelerdesin canim

amanen snitzel deyince otomatik ben panelileri yiyordum :18: nuggetde de pane var diye ama nugget paneli sen nasilsin taze gelin nerelerdesin canim

Nugget ve şinitzelde az var gene canım bagette daha yogun oluyo bide kızartmak gerekiyo sonuçta.
Fırında olmaz sanırım.:26:

Ben şinitzel ve nuggetı da fırında pişiriyorum.

merhaba kızlar nasılsınız...

Ooo taze gelin demicem baya oldu artık evleneli.
İyiyiz seni sormalı_?

İyiydi canım hemen hemen hergün mesajlasıyoruz veya konuşuyoruz.
İşlerden kafayı yemek üzere

bende hepsi var yarı fiatına yollayam dermişim :):):)
sauna eşofmanı giyem diyom hep unutuyorm feci terletiyo biraz da bunaltıyor. zayıflamak istiyorum ama hiç sıkıya da gelemiyorum ne tezatlık ama

ciddi ya feci terletiyorsa öyle, düşünebilirim o zaman. bütün gün hareketsizim, sık sık kaçamak yapıyorum zaten. benim gece uyurken de terlemem lazım. uyurken terletir mi? ya da spor yaparken giysem daha etkili olur mu? gittiğim spor salonunda sauna da var, kaç saat spor yapıyorum terlemiyorum. saunaya bi giriyorum şapır şapır terliyorum sadece 10-15 dkda acaip su kaybım oluyor. yanımda 1.5 lt suyla giriyorum ve çıkasıya kadar bitiriyorum içerde. bir aydır haftada 3 akşam bunu yapıyorum ama hala şişkoyum :105:

daha iyi oluyo ama sanki minik hedef böyle 5 kilo wermek çok kocaman bi değermiş gibi gözümde büyüyo :44: bazen 200 gram hedefim bile oluyo o kadar çaresizim

dukan la ilgili haber çıkmıştı
meslekten men edilebilirmiş
uygulamamak lazım o diyeti
bende düşünmüştümde biara

bu gidişle hastanelik olmazsam görücem inşallah
ooooow supermıs hangı ogunlerde yedın cnm
sabah 8.30da ve akşam 7de
10nisan bitişti,ama haftasonları onun yüzünden serbest gün olduğu için,süreyi uzattırdım 5-6gün gibi,,gıcık günü uzatma kilo miktarını arttır mesela 56 ol de daha iyi olur dedim,ama yook,,eğer bana bişey olursa sorumlusu eşimdir

Son düzenleme:

yine süpersin tirendiii :124: nesfit dışında nasıl beslendin nesfitini miktarını sütünü nasıl kullandın miktarlarını ayarladın paylaşır mısın şeker :122:

sadece protoın dıyetı yanlıs dıyo bır sure sonra muthıs ıstah acılımı olur dıo
ılla protoın dıyetı de yapacaksanız yagsız seler yıyın dıo we mutlaka yesllık yenmelı dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…