bu gidişle hastanelik olmazsam görücem inşallah
sabah 8.30da ve akşam 7de
10nisan bitişti,ama haftasonları onun yüzünden serbest gün olduğu için,süreyi uzattırdım 5-6gün gibi,,gıcık günü uzatma kilo miktarını arttır mesela 56 ol de daha iyi olur dedim,ama yook,,eğer bana bişey olursa sorumlusu eşimdir
sadece protoın dıyetı yanlıs dıyo bır sure sonra muthıs ıstah acılımı olur dıo
ılla protoın dıyetı de yapacaksanız yagsız seler yıyın dıo we mutlaka yesllık yenmelı dıo
bisüre sonrayı geç
ben yaptım ertesi günü nasıl bir iştah patlaması oldu bende
3 aydır ilk defa öyle oldum
doğruluk payı var demekki
ama o devamlı yapmayın demiştir belki ara ara yapıp şaşırtmak iyi olabilir
ben devamlı et ürünleri yediğim için şaşırmadı
aslinda su yeni posetler varya dur bi bakemNugget ve şinitzelde az var gene canım bagette daha yogun oluyo bide kızartmak gerekiyo sonuçta.
Fırında olmaz sanırım.:26:
Ben şinitzel ve nuggetı da fırında pişiriyorum.
Ooo taze gelin demicem baya oldu artık evleneli.
İyiyiz seni sormalı_?
İyiydi canım hemen hemen hergün mesajlasıyoruz veya konuşuyoruz.
İşlerden kafayı yemek üzere
ah ah ben nerelere gidemdaha iyi oluyo ama sanki minik hedefböyle 5 kilo wermek çok kocaman bi değermiş gibi gözümde büyüyo :44: bazen 200 gram hedefim bile oluyo o kadar çaresizim
dukan la ilgili haber çıkmıştı
meslekten men edilebilirmiş
uygulamamak lazım o diyeti
bende düşünmüştümde biara
yani 2 hafta falan kaldi 2 haftada 2 kilo daha sen yaparsin tugbis ben esin olsam korkarim sende hirs varbu gidişle hastanelik olmazsam görücem inşallah
sabah 8.30da ve akşam 7de
10nisan bitişti,ama haftasonları onun yüzünden serbest gün olduğu için,süreyi uzattırdım 5-6gün gibi,,gıcık günü uzatma kilo miktarını arttır mesela 56 ol de daha iyi olur dedim,ama yook,,eğer bana bişey olursa sorumlusu eşimdir
dukan da zaten sebze meyve yazakdin sanirsamsadece protoın dıyetı yanlıs dıyo bır sure sonra muthıs ıstah acılımı olur dıo
ılla protoın dıyetı de yapacaksanız yagsız seler yıyın dıo we mutlaka yesllık yenmelı dıo
banada bidaha göndersen dilek o listeyiPef bu hafta doktora gidemicem ya.
Maaştan ses yok hala.:26:
Proteinden de sıkılmaya başladım. Sebzeleri özledim hoş özlesemde yapıcak biri yok.
H.sonu ablamlara sebze yaptırıcam 2 gün öyle yerim.
P.tesi de doktorun ablama yazdığı şok listeyi yapıyım sonra sebze yapar annem salı günü geliyormuşta :119::119:
Bünyemin şaşması gerek yeniden.
slm monamselam şekerler:80::80:
banada bidaha göndersen dilek o listeyi
slm monamsenin garfield yemek yiyo hayirdir
ruhumun dışa yansıması o benim
selam şekerler:80::80:
aslinda su yeni posetler varya dur bi bakem Eki Görüntüle 377522böyle yiyebiliriz herhalde dimi fistik :26:
ah ah ben nerelere gidemiyi birsey aslinda senin yaptigin 200 200 dür canim almakdansa ben bi aliyom bi veriyom
yani 2 hafta falan kaldi 2 haftada 2 kilo daha sen yaparsin tugbis ben esin olsam korkarim sende hirs varbende mi girsem esimle yok anam dalga gecer benlen simdi
dukan da zaten sebze meyve yazakdin sanirsambenim kardesim proteinle ama meyve sebze yiyordun 6 ay da 30 kilo verdi bi ben beceremedim
unuttum eklemeye naf a selam söyle dilek
banada bidaha göndersen dilek o listeyi
slm monamsenin garfield yemek yiyo hayirdir
Selam canım. Nasılsın?
iyiyim bebeim..
içime kaçan her neyse kovdum bugün
iyi gidiyor şimdilik
sen nasılsın?
bu hafta süpriz belki gecikebilir deSelam canım. Nasılsın?
Soslu yersen öğlen ye bence dr bana baget i ızgara veya haşlama yap demişti.
Söylerim selamını canım.
Listeyi bende silmişim olan biri atsın sana :)
karpuzmucıtırcıklarım menum
sabah 3 dılım karpuz 1 dılm cawdr ekmegı 2 dılm kasar peynırı 2 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesılcay
oglen 3 yemk kasıgı yogurt 4 nugget 1 dılm cawdr ekmedı
ara form bıskuwı yesılcay
aksam pırasa yemegı salata yogurt yarım dılm ekmek
ara cay meyve
2 lıtredn fazla su:26::26::26:
tünaydıııınn herkezeeee
60.2kg'yle başlamıştım ya nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü, 2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum
bugün 57.7kg yi gördüm:82:
bekliyorum. kilom tam 80 hangi guruba girmeliyim bana yardımcı olurmauusunuz
bu hafta süpriz belki gecikebilir dehaftaya acayip süpriz yapacam
dilek su kuzey güney i birak artikkime sorsam kuzey güneye bakiyor birde ben bakayim dedim baktim bokslu falan baslamadim
ay dün esim söyledi haberlerde duymus sanirsam kiz telefonuna kivanc tatlitugnun fotosunu koymus babasi da öldürmüs kizini
bu nasil bir anlayis anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?